alexis333 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλα τι τραυματισμος ηταν αυτος στο 1.35...??? Ανατριχιασα μολις το ειδα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Κοίτα πως του γύρισε το πόδι,σφάδαζε στους πόνους. http://www.ad.nl/ad/nl/1433/PSV/article/detail/556951/2010/12/20/Seizoen-Reis-bij-PSV-voorbij.dhtml η σεζόν τέλειωσε γι`αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ο Τσάβι γιόρταζε, ο Πέδρο κερνούσε (video) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από alexis333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ο Τσάβι γιόρταζε, ο Πέδρο κερνούσε (video) Λένε για πεναλτάκι αβαβά αλλά δεν έχω δει φάσεις. Ισχύει; Καλή χρονιά παίδες! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από Cygnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Λένε για πεναλτάκι αβαβά αλλά δεν έχω δει φάσεις. Ισχύει; Καλή χρονιά παίδες! Δε σε πιανω ... Τι ενοεις πεναλτι αβαβά .. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εννοώ πέναλτι υπέρ της Levante που δε δόθηκε. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δει φάσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μέρες που είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Όυτε εγώ είδα το παιχνίδι χθές. Το πέναλντι δεν το βρήκα, μόνο τα γκόλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εννοώ πέναλτι υπέρ της Levante που δε δόθηκε. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δει φάσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μέρες που είναι. Εγω το εβλεπα το ματς ανα διατηματα αλλα δε πετυχα καμια φαση που να ζηταει πεναλτι η Λεβαντε ... Δε ξερω ... Ισως να εγινε αλλα δεν ειδα ολο το ματς αρα δεν εχω αποψη ... Καλη Χρονια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ασχέτως με το πέναλτι, στο ματς υπήρχε η γελοία στιγμή της βουτιάς του Del Horno http://www.youtube.com/watch?v=SI-SrpWJi98 Έλεος ρε μεγάλε, τόσες κάμερες σε βλέπουν. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από Cygnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Χαχαχα ... Που σαι Ντιογκο να του μαθεις τα κολπα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ξανά πέναλτι οι άλλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Το απαγορεύει ο κανονισμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Το επιβάλλει! Απλά παίρνετε βαθμούς με χίλιους δυο κουλούς τρόπους (από κάτι απίθανες αποβολές μέχρι καραμπόλες) και περιμένω να δω πότε θα σταματήσει αυτό. Άντε, το καθαρίσατε το αποψινό. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μας σπρώχνουν δηλαδή; Αυτό θες να πεις; Για να καταλάβω. Γιατί άλλα βλέπω στο γήπεδο εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ότι έχετε ρέντα και δε χάνετε βαθμούς ακόμα και όταν είστε χειρότεροι, θέλω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα