Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πλέον για την Barca είδηση είναι όταν νικάει με διαφορά μικρότερη από 3 goal...

Εντομεταξύ έχει ομάδα για τα επόμενα 10 χρόνια από'τι φαίνεται. Στο match με την rubin έβαλαν τη 2η ομάδα και όλοι είδαμε το αποτέλεσμα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με Αρσεναλ στους 16. Οτι χειροτερο αλλα δεν πειραζει τους εχουμε και αυτους. μην ξεχναμε οτι περυσι μεσα εκει παιξαμε το καταπληκτικοτερο παιχνιδι μας και αντι για 2-6 ηρθε 2-2. ελπιζω να περασουμε και φετος.

η κληρωση:

barcag.jpg

Δε φοβιζει αυτη τη στιγμη η Αρσεναλ ..

Δε ξερω ομως σε 2 μηνες τι μπαλα θα παιζει ....

Παντα μετραει η φορμα σε τετοια παιχνιδια ...

Με Αρσεναλ στους 16. Οτι χειροτερο αλλα δεν πειραζει τους εχουμε και αυτους. μην ξεχναμε οτι περυσι μεσα εκει παιξαμε το καταπληκτικοτερο παιχνιδι μας και αντι για 2-6 ηρθε 2-2. ελπιζω να περασουμε και φετος.

η κληρωση:

barcag.jpg

Δυσκολότερη κλήρωση; Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 5-0 και αυτό επειδή θα κατεβούν αυτοί να παίξουν μπάλα! Μέγιστο λάθος!

Αδερφέ, με ποια λογική χρησιμοποιείς 1ο πληθυντικό;

Τί σχέση έχεις εσύ με την Μπαρτσελόνα;

Από την μια υποστηρίζεις την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη με μπάτζετ 100άδων εκατομμυρίων ευρώ και από την άλλη συμπεριφέρεσαι λες και βάζεις εσύ τα γκολ.

Κάθεσαι στον καναπέ σου, τρως την πίτσα σου και υποστηρίζεις μια ομάδα που δεν έχεις ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση, όχι στην ίδια πόλη, ούτε καν στην ίδια χώρα δεν ανήκεις.

Ακούγεται το λιγότερο αστείο, όσο δικαίωμα έχει ένα 6χρονο Πακιστανάκι που ξεκίνησε χτες να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και πωρώθηκε με την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου να λέει "πήγαμε, νικήσαμε, εντάξει δεν αγχωνόμαστε, τους έχουμε", άλλο τόσο έχεις και συ.

Γενικά βρίσκω ανόητο τον 1ο πληθυντικό, αλλά να το λέει π.χ. ένας Πειραιώτης για τον Ολυμπιακό ή ένας από την Τούμπα για τον Πάοκ να πω πάει στο διάλο, την πονάει την ομάδα, την έχει ζήσει από μωρό, πάει κάθε μέρα στο γήπεδο, μπορεί να 'χει φάει ξύλο για αυτήν.

Εκτός και αν είσαι τίποτα παράγοντας στην Μπαρτσελόνα, τότε να πάω πάσο.

:rolleyes:

Αδερφέ, με ποια λογική χρησιμοποιείς 1ο πληθυντικό;

Τί σχέση έχεις εσύ με την Μπαρτσελόνα;

Από την μια υποστηρίζεις την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη με μπάτζετ 100άδων εκατομμυρίων ευρώ και από την άλλη συμπεριφέρεσαι λες και βάζεις εσύ τα γκολ.

Κάθεσαι στον καναπέ σου, τρως την πίτσα σου και υποστηρίζεις μια ομάδα που δεν έχεις ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση, όχι στην ίδια πόλη, ούτε καν στην ίδια χώρα δεν ανήκεις.

Ακούγεται το λιγότερο αστείο, όσο δικαίωμα έχει ένα 6χρονο Πακιστανάκι που ξεκίνησε χτες να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και πωρώθηκε με την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου να λέει "πήγαμε, νικήσαμε, εντάξει δεν αγχωνόμαστε, τους έχουμε", άλλο τόσο έχεις και συ.

Γενικά βρίσκω ανόητο τον 1ο πληθυντικό, αλλά να το λέει π.χ. ένας Πειραιώτης για τον Ολυμπιακό ή ένας από την Τούμπα για τον Πάοκ να πω πάει στο διάλο, την πονάει την ομάδα, την έχει ζήσει από μωρό, πάει κάθε μέρα στο γήπεδο, μπορεί να 'χει φάει ξύλο για αυτήν.

Εκτός και αν είσαι τίποτα παράγοντας στην Μπαρτσελόνα, τότε να πάω πάσο.

:rolleyes:

δεν μας χ......ς ρε Νταλαρα. <_< Σε ενοχλω? εγω ετσι θελω και το χρησιμοποιω. αν σε ενοχλω πηγαινε και κανε καμια διαδηλωση.

εγω ειμαι Μπαρτσα και τους νιωθω δικους μου ανθρωπους. υποστηριζω την Μπαρτσελονα 22 χρονια εχω παει σε 12 αγωνες στο Καμπ Νου και σε αλλους 3 εκτος οτνα παιζαμε και δεν χανω αγωνα μας εδω και καμια 15ετια οποτε την εχω ζησει αρκετα οσο δεν φανταζεσαι. πικρες χαρες τα παντα. αλλα σιγα μην καθομαι να δικαιολογουμαι σε εναν σαν και σενα.

οσο για το με ποιο δικαιωμα χρησιμοποιω 1ο πληθυντικο αμα σε ενοχλει υπαρχουν λυσεις. πρωτον ξυδι δευτερον κουνα λιγο το κεφαλι σου περα δωθε και αν ακομα επιμενεις οτι δεν εχω το δικαιωμα να γραφω 1ο πληθυντικο για την Μπαρτσελονα στειλε μου εξωδικο. :lol:

Τους εχουμε ...

Παλι 4αρα θα φανε ...

Δε φοβομαστε ...cool.gif

Μην χρησιμοποιεις 1ο πληθυντικο. τι εισαι εσυ? κατοικος Βαρκελωνης? η μηπως εισαι ο προεδρος της?

δεν εχεις κανενα δικαιωμα να χρησιμοποιεις 1ο πληθυντικο μαθαμε ολοι τωρα ακομα και οι Πακιστανοι αντε πια!

:lol: :lol:

Η χειρότερη ομάδα στην οποία θα μπορούσαμε να πέσουμε. Βέβαια δεν φοβάμαι, αλλά είναι λίγο τραγικό να παίζεις με την Άρσεναλ στους 16.

Arcanaloth, μπορώ να χρησιμοποιώ Α' πληθυντικό; Η θα με κάνεις report; Για ρίξε μια ματιά στα υπόλοιπα topic των ξένων ομάδων να δεις σε τι χρόνο μιλούν για τις ομάδες τους. Και προσωπικά εγώ χωρίς να είχα ιδέα απο ποδόσφαιρο, δεν θα έμπαινα να έγραφα ενα τέτοιο (σε σημεία προσβλητικό) post.

Χωρις διαθεση πικαρισματος και ενω εχω ηδη αγορασει ξυδακι. Ειτε καποιος ειναι Ολυμπιακος απο τα γενοφασκια του, ειτε Μπαρτσελονα ειτε Μπρομαποϊκαρνα, δεν ειναι λογικο να μιλαει σε α πληθυντικο.

Οπως εχει πει και ο Σαινφελντ...

You didnt win. They won. You WATCHED... :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...