kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μπάμπης: Μπάρτσα-Ασπρα Χώματα: 5-0. Θέλω να ακούσω ΤΩΡΑ Γεωργίου, να βγει να μας πει πάλι "Pepe don't", να μας πει για τις τιτίκες, ότι δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζουν, πασάκι, πασάκι, να μας πει για τη μπαλάρα που παίζουν οι ομάδες του Μουρίνιο, θέλω, θέλω, θέλω!!!!! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Όποιος ανακαλύψει λινκ επανάληψης του ληχθέντος ματς, pm, πληζ & θενξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Θα πάρει φωτιά το utorrent φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μπάμπης: Μπάρτσα-Ασπρα Χώματα: 5-0. Θέλω να ακούσω ΤΩΡΑ Γεωργίου, να βγει να μας πει πάλι "Pepe don't", να μας πει για τις τιτίκες, ότι δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζουν, πασάκι, πασάκι, να μας πει για τη μπαλάρα που παίζουν οι ομάδες του Μουρίνιο, θέλω, θέλω, θέλω!!!!! μην ασχολεισαι με γεωργιου..ο τυπος ειναι μυρωδιας και λεει μπαρουφες ολη την ωρα μονο και μονο για να ασχολουνται μαζι του..αξια του δινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Οι αναπληρωματικοι μας στα οικογενειακα διπλα πιο καλα αμυνονται .... :lol: Χωρίς Γκοβού, Σισέ που να βάλεις γκολ εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Νιωθω τυχερος που πηγα και ειδα τον αγωνα... Τρομερη η μπαρτσα...οτι και να πεις ειναι λιγο... Μαρεσαν οι τσαμπουκαδες,γιατι δειχνουν οτι ακομα και οι εκατομυριουχοι πωρονονται για την στρογγυλη θεα Υγ:Αμα αθροισουμε τα γκολ τα οποια εχουν φαει ο βαλντεζ με κασιλιας τοτε ο 1ος θα δικαιουταν να ειναι βασικος στην ισπανια....(πλακιτσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liquid9 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 γελάκτικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtecakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Το σημερινό παιχνίδι θα μείνει αξέχαστο στον Μουρίνιο, είναι δύσκολο να χωνέψει τα 5 γκολάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Απλά πατήσαμε λίγο γκάζι. Άντε και του χρόνου. 18+ warning. http://www.youtube.com/watch?v=Tza8r36oseo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αυτο το παιχνιδι θα μεινει στην ιστορια .... Παιζανε πασουλες με τακουνακια αναμεσα στους αντιπαλους σε χωρο 1 και 2 τμ ..... Δεν ειναι το σκορ μονο .... Το ολο το παιχνιδι ηταν η τελειοτητα του ποδοσφαιρου .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιο torrent με Ελληνική ή Αγγλική περιγραφή; Ή κάποια που να μην χάνεις την μπάλα. Προσωπικά μηνύματα δεκτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Σου ρθε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Σου ρθε! Αν ειναι με ελληνικη περιγραφη θελω κι εγω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αυτο το παιχνιδι θα μεινει στην ιστορια .... Παιζανε πασουλες με τακουνακια αναμεσα στους αντιπαλους σε χωρο 1 και 2 τμ ..... Ήθελα να το επισημάνω αυτό. Ίσως είναι το εντυπωσιακότερο στοιχείο του χθεσινού παιχνιδιού. Έχω παρακολουθήσει τόσα ματς της Μπάρτσα τα τελευταία χρόνια, δεν έχω ξαναδεί τόσο απρόβλεπτα τέλειες πάσες και γενικότερα αλάνθαστες επιλογές των παιχτών της. Επίσης, αν πρόσεξες, κάτι που το συνηθίζουν αλλά χθες το παράκαναν, υπήρξαν στιγμές που ήταν στο τσακ να βγάλουν την κάθετη ή διαγώνια τελική πάσα αλλά παραδόξως (για εκείνους που δεν τη ξέρουν) τη γύριζαν πίσω και κάποιες φορές, ξανά μπροστά με αστραπιαία ταχύτητα. Λες και δεν ήθελαν να βγάλουν μια φαινομενικά εύκολη πάσα για γκολ, λες και ήθελαν να τους βασανίσουν λίγο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα