Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην ουσία 45' έπαιξε... Στο δεύτερο ημίχρονο ζήτημα να έτρεξε 1000 μέτρα. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα να ξεκουράζεται μέσα στο παιχνίδι και να προσέχει το σώμα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε τη ρεαλ τωρα το ειδα χααχχχαχαχ

θα παρουμε κανα πρωταθλημα με αυτη την ομαδα και θα γελαει ο κοσμος

για το λεο μην αγχωνεσαι στο δευτερο συντηρηση εκανε.το κανει παντα στα παιχνιδια που εχουν τελειωσει

μη ξεχνας ειχε χασει σχεδον και 2 μηνες απο τραυματισμο οποτε δεν ειναι τοσο κουρασμενος

• Like 1

13 λεπτά πριν, gas83 είπε

Δε πιστευω να εκπλησεται κανεις

Οσοι παρακολουθουν την ομαδα εννοειται πως οχι.Εγω το ελεγα σε ολους οτι δεν την περναει την Ναπολι λογικα.

Τη Ναπολι λογικα θα την περασει. Αν εχει τυχη μετα μπορει και με καμμια Βαλενθια,καμμιαΑταλαντα. Αλλα με κάτι Μπαγερν,κατι Ντορτμουντ ή Παρι,ακομα και Ρεαλ, δυσκολα ταπραγματα. Να μη μιλησουμε για Λιβερπουλ..

Χωρις Μπουσκετς, Βινταλ και ισως Πικε στο 2ο παιχνιδι.
Θα γινει κανενα 1-3 μου φαινεται.
Καλα μπαμ κανει φυσικα οτι φετος δεν παμε πουθενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τραγικη εμφανιση οπως περιμεναν μαλλον ολοι

κραταμε το αποτελεσμα και περιμενουμε να δουμε απλα σε ποια φαση θα αποκλειστουμε

πολυ σημαντικοτερο το παιχνιδι της κυριακης που ισως μπορει να σου δωσει πιθανοτητες για καποιο τιτλο

Επεξ/σία από gas83

Ο μπουσκετς τα τελευταία χρόνια έτσι όπως είναι αν είχε μακρύ μαλλί και στέκα, θα μου θύμιζε έναν χαφ του παο, που στεκόταν έτσι αγέρωχος με το εκπληκτικό του στυλ. 

Κατά τα άλλα αν έχεις πρόβλημα αϋπνίας, μια χαρά είναι η ομάδα. Κάποιοι στην διοίκηση νομίζουν ότι παίζουν football manager. 

Στις 26/2/2020 στις 8:04 ΠΜ, johnyboy είπε

Ο μπουσκετς τα τελευταία χρόνια έτσι όπως είναι αν είχε μακρύ μαλλί και στέκα, θα μου θύμιζε έναν χαφ του παο, που στεκόταν έτσι αγέρωχος με το εκπληκτικό του στυλ. 

Κατά τα άλλα αν έχεις πρόβλημα αϋπνίας, μια χαρά είναι η ομάδα. Κάποιοι στην διοίκηση νομίζουν ότι παίζουν football manager. 

Screenshot_532.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...