Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και έλεγε πάλι ο λιγοψυχος βαλβερδε μετά στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την χεταφε ούτε που σκέφτεται να παραιτηθεί... 

Δεν έχει καθόλου τσίπα να παραιτηθεί λες και παίζει καμιά διαστημική μπάλα... 

Οι εκλογές για την προεδρία στην Μπαρτσα είναι το 20 ή το 21... 

Δημοσ.

Πάλι ακούγεται και γράφεται για Γκριεζμαν. Εγώ δεν το θέλω γιατί έχουμε τον Σουάρες για 9αρι. Το να παίξει στα αριστερά δεν θα μας δώσει τίποτα το θετικό... 

Δημοσ.

Αριστερα στην επιθεση εχουμε τον κανενα αυτη τη στιγμη παντως....Εναν αστειο Κοουτινιο και εναν ασοβαρο Ντεμπελε. 
Εκει φερνεις εναν Αζαρ αν θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα και κανεις παντου περιπατο του χρονου. 

• Like 1
Δημοσ.

αζαρ παει ρεαλ αν παει καπου μετα το μεταγραφικο ΒΑΝ της τσελσι....το θεμα ειναι πως τα εσκασες τοσο χοντρα σε παιχτες που δεν σου βγηκαν...και φυσικα ειναι γελοιο το οτι τποι που κοστιζουν 100 μυρια δεν βγαινουν αλλα οπως και να εχει εδωσες λεφτα περισυ/προπερσυ για αυτους...να ξαναδωσεις αλλα τοσα για ξανα την ιδια θεση οταν εχεις τοσα αλλα προβληματα στην αμυνα?
δεν ξερω γιατι αλλα η ομαδα μου μοιαζει σε μια φαση αλα man united μονο που ευτυχως εμεις εχουμε μεσσι και σωζεται καπως το ολο πραμα....

Δημοσ.

Γκριεζμαν γιατί δεν μας φτάναν οι τιτίκες στο ροστερ. Ο τύπος εξαφανίζεται χειρότερα από Τζέιμς Χάρντεν. 

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε

Αριστερα στην επιθεση εχουμε τον κανενα αυτη τη στιγμη παντως....Εναν αστειο Κοουτινιο και εναν ασοβαρο Ντεμπελε. 
Εκει φερνεις εναν Αζαρ αν θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα και κανεις παντου περιπατο του χρονου. 

Ο Αζαρ εχει κλεισει Ρεαλ, πιστευω πολυ καλη λυση ειναι ο Σον της Τοτεναμ παικταρα και παιζει σε ολες τις θεσεις στις περιφερειακες στην επιθεση.

Θεμα ημερων να ανακοινωθει και τυπικα ο Ντε Λιχτ στην Μπαρτσα συμφωνα με τα ισπανικα μεσα.

Εγω περα απο Ντε Γιονγκ που εχουμε παρει πιστευω θελουμε και ενα ταχυδυναμικο χαφ να δωσει νευρο στο κεντρο οπως κανει ο βιδαλ αλλα σε νεοτερη ηλικια πιστευω ο Τορειρα ειναι μια πολυ καλη λυση.

Για μπακ απ του Αλμπα ακουγεται οτι θα γυρισουν ενα απο τους 2 μας δανεικους Κουκουρεγια (Ειμπαρ) και Μιραντα (Μπενφικα).

Ουσιαστικα περα απο Ντε Λιχτ που ειναι τεραστια προσθηκη θελουμε καποιον ακομα στο κεντρο ενα εξτρε ακομη και ενα φορ και το πιο σημαντικο προπονητη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ΓΤΠ άνθρωποι διοικούν το σύλλογο.

Πολυ σωστο γιατι στο ματς του πρωταθληματος επεσε τρελη γιουχα απο τον κοσμο λογω του καλοκαιρινου σκηνικου και της φαρσοκωμωδιας με το βιντεο-ντοκιμαντερ για να παραμεινει στην ατλετικο και εσυ πας και φερνεις αυτον που γιουχαρει ο κοσμος παικταρα απο την αλλη βεβαια...

1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Καλώς όρισες καινούργιε Κουτίνιο. Ελπίζω να βγω λάθος . 

πολυ ανωτερος ο αντουαν και εχει πολυ μεγαλυτερες παραστασεις απο κουτινιο και ξερει και το ισπανικο καλυτερα μιας και ειναι χρονια θα δειξει αλλα για να δειξει την αξια του πρεπει και να εχεις και πολυ καλο προπονητη για να τον βαλεις να σου αποδωσει τα αναμενομενα, με αυτον τον κατσαπλια που εχουμε θα ξεχασουμε αυτα που ξερουμε και ολοι οι παικτες πλην μεσσι αποδιδουν χειροτερα...

Επεξ/σία από Tsoukos87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν τα 140 που γράφουν είναι ρεαλιστικό ποσό, αλλά ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ.

Ήρεμα το λέω 🤬

Επεξ/σία από ~mxls~
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

Ναι το ειδα και εγω το αρθρο του γκαζετα λογικο απο το ενα σημειο δεν γινεται καθε χρονο να βγαζεις μεσσι τσαβι ινιεστα και πουγιολ...

Ουσιαστικα οι τελευταιοι που εχουμε βγαλει σχετικα καλοι παικτες ειναι τα αδελφια αλκανταρα τιαγκο και ραφινια που ο 1ος εφυγε μετα για μπαγερν και ο αλλος μονιμα τραυματιας και τον σερχι ρομπερτο που ειναι για ροτεισον και οχι ενδεκαδατος.

Ας ελπιζουμε ρικι πουτζ αμπελ ρουιθ αλενια να κανουν κατι περισσοτερο....

Οπως και η επιστροφη ενος εκ των δυο κουκουρεγια/μιραντα για αριστερο μπακ και μπακ απ του αλμπα.

Η μεγαλη ελπιδα θα ειναι ο τσαβι σιμονς που ειναι νομιζω τωρα 16 χρονων αν πανε ολα καλα θα αφησει εποχη ο πιτσιρικος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...