Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Orpheas1992 είπε

https://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/mpartselona-oi-ispanoi-amfisvhtoun-to-mellon-toy-valverde.5506957.html 

"Μάλιστα, η MARCA κάνει και ψηφοφορία, στην οποία ρωτάει τους αναγνώστες της αν θέλουν τον Βαλβέρδε στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" και την επόμενη σεζόν, με το 70% να απαντάει αρνητικά."

Πρεπει να ειναι ολοι Παναθηναϊκοι στην Ισπανια, δεν εξηγειται αλλιως... 

Λογικο ειναι. Γιατι δε τους ρώταγαν στο 3-0 να δουμε τι θα λέγανε; Eκ του αποτελέσματος κρινονται όλοι.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε

59697062_377934096149770_724353270485824

😄

Κλαίω ρε φίλε..

Εγώ όταν τον είδα να κρύβεται στην κυριολεξία μην πάρει μπάλα στο ματς της Αργεντινής με την Κροατία , έπεσε πολύ στα μάτια μου. Ναι πίεση ναι άγχος αλλά αν είσαι GOAT δεν κρύβεσαι και ας χάσεις και με 7αρα όπως η Βραζιλία.
Ο άλλος ο αχώνευτος τουλάχιστον έχει άντερα.

• Sad 1

1 ώρα πριν, vlassish είπε

άλλος ο αχώνευτος τουλάχιστον έχει άντερα

Αχώνευτος,αλαζόνας,αντιπαθής, εγωίσταρος,εγωκεντρικός,νάρκισσος και αρκετά ως πολυ  πιο αμπαλος και αυτό που λες ισχύει απόλυτα στα δύσκολα οχι απλά δεν κρύβεται αλλα ουρλιάζει και στα δέκα πλας χρονιά που παίζει σε αυτό το επίπεδο και τον παρακολουθώ αποτελεί ΕΞΑΙΡΕΣΗ να μην κάνει σπουδαίο ματς σε νοκαουτ παιχνίδι σε αντίθεση με τον μεσσι

• Like 3

Πιστεύω καταλαβαίνετε την διαφορά μεταξύ του όλη η ομάδα περιμένει να κάνεις παιχνίδι, να βάλεις γκολ και να βγάλεις ασσίστ ενώ σε μαρκάρουν διαρκώς 3-4 άτομα και του με μαρκάρει ένας αμυντικός, οι άλλοι κάνουν όλη τη δουλειά και εγώ μόνο σκοράρω.  . .

• Like 1

9 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

αφηνω αυτο εδω...

59641001_2191282877621104_14968550811469

@@ρια, εάν ήταν έτσι όλο το match όπως σε αυτή τη φωτo, θα είχατε μόνιμα 3 παίχτες ελεύθερους μπροστά...

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε καταλαβαίνετε οτι η Ρεάλ με τα 3 συνεχόμενα CL έκανε το αδιανόητο, αν το δειτε ως φίλαθλοι και οχι ως αντίπαλοι οπαδοι θα συμφωνήσετε οτι πρόκειται περι άθλου που δεν θα επαναληφθεί... 

Καλως ή κακως από την στιγμη που το CL εχει νοκ άουτ παιχνιδια δεν θεωρώ οτι βολεύει την καλύτερη πραγματικα ομάδα να αναδειχθεί, ιδιως στα νοκ άουτ 1 στραβη φαση, 2 τυχερες φασεις, αλλα 2 κακά σφυριγματα κτλ, αντιθέτως αυτο κανει το nba ή ακόμα ακομα η μορφή ενος απλου πρωταθλήματος..

Επεξ/σία από Maktheo

Πάλι τα ίδια και τα ίδια..μεταγραφές κάναμε..ο countinio 150 εκατομμύρια άλλα τόσα περίπου ο debele ο ένας ακόμα δεν προσαρμόζεται στην ομάδα ο άλλος τραυματίζεται χειρότερα από τον vermalen..Δηλαδή τι πρέπει να γίνει πραγματικα για να καταλάβουν εκεί στην διοίκηση ότι πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές..εχουμε και έναν προπονητή που κάθεται σαν την μούμια στον πάγκο..Κάνε κάτι ρε αδερφέ αλλαγές σύστημα ..πάντα μου άρεσε ο κλοπ και ελπίζω να έρθει.. 

ΝΤΡΟΠΉ ΜΟΝΟ ΑΥΤΌ ΜΟΥ ΒΓΑΊΝΕΙ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα πραγμα κανει τη διαφορα απο μια καλη ομαδα με μια μεγαλη ομαδα.  Η ψυχολογια νικητη. Το μεταλο του νικητη. 

Αυτο που σε κανει να μη τα παρατας.Η ψυχικη δυναμη που σε ωθει να θες παντα κατι παραπανω. Σου δινει κινητρο να τα δινεις ολα γι αυτο που θες. Να δινεις παντα το κατι παραπανω απο οσο εχεις να δωσεις.

Να μη σου φτανει το μετριο. Να διεκδικεις το καλυτερο.  Να δινεις παραπανω απο το 100% σου. 

Αυτο δεν ειχαμε χτες. Οι παιχτες κατεβηκαν για να πανε περιπατο στο Λοιβερπουλ και οχι για να τα δωσουν ολα. Δε μπηκαν ποτε στο παιχνιδι.

Δε ξερω αν φταιει ο προπονητης ή ειναι κορεσμενοι οι παιχτες ή απο που προερχεται αλλα ειμαι βεβαιος τι εφταιξε !!

Επεξ/σία από alexis333
  • Like 3

24 λεπτά πριν, lilwayne είπε

Πάλι τα ίδια και τα ίδια..μεταγραφές κάναμε..ο countinio 150 εκατομμύρια άλλα τόσα περίπου ο debele ο ένας ακόμα δεν προσαρμόζεται στην ομάδα ο άλλος τραυματίζεται χειρότερα από τον vermalen..Δηλαδή τι πρέπει να γίνει πραγματικα για να καταλάβουν εκεί στην διοίκηση ότι πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές..εχουμε και έναν προπονητή που κάθεται σαν την μούμια στον πάγκο..Κάνε κάτι ρε αδερφέ αλλαγές σύστημα ..πάντα μου άρεσε ο κλοπ και ελπίζω να έρθει.. 

ΝΤΡΟΠΉ ΜΟΝΟ ΑΥΤΌ ΜΟΥ ΒΓΑΊΝΕΙ 

ΑΥΤΌ ακριβώς είναι το πρόβλημα, τρελά ποσά για σημεία που δεν καιγόμαστε, και πιο φθηνούς να παίρναμε. Πάσχουμε μέσο-αμυντικά.

μετα απο τοσα ΤΛ και τιτλους δε μπορω να δεχτω οτι η Μπαρτσα δεν εχει μεταλο νικητη. Δεχομαι οτι δεν ειχαν κινητρο λογω κορεσμου. Οχι ολοι οι παιχτες, καποιοι ομως σιγουρα.

αλλα μεταλο νικητη, ρε παιδια δε μπορει να μην εχει αυτη η ομαδα..

25 λεπτά πριν, alexis333 είπε

Δε ξερω αν φταιει ο προπονητης

Ακόμα υπάρχει αμφιβολία; Άραγε ποιος έφερε το σύστημα που κάποιοι "ειδικοί" το ονόμασαν "κυνικό"; Αυτό και τα παρόμοια του (π.χ. πούλμαν), αρμόζουν σε ομάδες που ξέρουν πως δεν είναι οι καλύτερες, που τρέμουν τον αντίπαλο. Λίγη τσίπα να είχε, έπρεπε ήδη να παραιτηθεί.

Ο Γιόχαν μας άφησε μια κληρονομιά. Που είναι; Την βλέπετε; Οποιοσδήποτε προσπαθεί να αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας, θα μας βρίσκει πάντα απέναντί του!

Ναι οκ, έχω καιρό να γράψω εδώ, αλλά θα έλεγα πως συμφωνώ με τον gas και να ξέρει πως αν και είμαστε μειοψηφία (ειδικά εδώ), δεν είναι ο μόνος που πονάει πραγματικά την ομάδα.

Και φυσικά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Λίβερπουλ για την πρόκριση.

• Like 1

Ουτε 24ωρες δεν περασαν και ηδη αρχισατε να ερχεστε στα λογια μου μερικοι και εκτος του προπονητη να κραζετε και τους παιχτες 

Τωρα που συμφωνουμε λοιπον μπορουμε να παμε παρακατω?

Τους ξυλωνεις ολους πλην 2-3 ανθρωπων μεσα στην 11αδα, βαζεις 3-4 πιτσιρικια απο την ακαδημια σου που διψανε να μαθουν διπλα στους τεραστιους που θα μεινουν και σε 5 χρονια εχεις παλι μια ομαδα. Αλλιως σκουρα τα πραγματα για τα επομενα πολλα χρονια...Οποιος προπονητης και να ερθει, οσα εκατομμυρια και να παρεις τον καθε κουτινιο και ντεμπελε...Εχουμε χασει την ταυτοτητα μας οπως ειπε καποιος πιο πανω...και φυσικα η μονη λυση ειναι να τα ξηλωσεις ολα οσα ειναι σαθρα...Μην σου πω οτι δεν χρειαζεται να βαλουν το χερι στην τσεπη, αν πουλησεις ολα αυτα τα... που εχουμε μαζεψει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...