primeragt Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Ουτε βουντου να τους ειχε κανει 2 χρονια τωρα τετοιες εμφανισεις δεν θα κανανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 ειχα γραψει πιο πριν 6 γκολ στα 9 μεχρι τωρα στα νοκ αουτ ο μεσσι ενας παικτης δε μπορει να παιρνει συνεχεια μονος του τα ματς σε αυτο το επιπεδο σου παιρνει μονος του τα πρωταθληματα και τα κυπελλα κυριολεκτικα μονος του ε το τσουλου ειναι πιο δυσκολο και το αστειο ειναι οτι δε χρειαζοταν ΚΑΝ να σκοραρει σημερα ελεος δλδ με 3-0 σκορ πρωτου ματς ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ για μενα δε φταιει καν σημερα και να θυμασαι εφτιαξε και 3 τετατετ που κλασικα χαραμησαν οι συμπαικτες του 2 χρονια τωρα βλεπουμε αυτο το αισσχος μεσα στο γηπεδο και επειδη μας ξελασπωνει ο μεσι νομιζουεμε οτι παιζουμε και μπαλλα και να ειμαστε και δικαιοι ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕΓΑΛΑ@@ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με 3 βασικους εκτος οι 2 ολη της η επιθεση με ματς πριν 3 μερες που παλευε να το παρει μεχρι το 90 για να κρατηθει και στο πρωταθλημα με τους δικους μας ξεκουραστους και με 3-0 πρωτο ματς και περναει μπραβο το αξιζαν και μαζι με αγιαξ που εχω ξαναγραψει με διαφορα οι καλυτερες ομαδες φετος απο αποψη μπαλλας εμεις με το γελοιο στον παγκο ενα μετριο συνολο ειμαστε που μασκαρευουμαι την μπαλλα(ο θεος να την κανει) που βλεπουμε λογο του μεσσι πειτε μου ρε βαλβερδιανοι με ολα αυτα υπερ μας πως στο διαολο δε περασαμε τελικο ευχομαι τελικο αγιαξ λιβερπουλ η μπαλλα θα πηγαινει πανω κατω θα δουμε ωραιο ματς 6 λεπτά πριν, di maria kun είπε Εγώ σε παραδέχομαι και σε θεώρησα τουλάχιστον υπερβολικό /ο μείον παίκτης ποιος είναι? Αυτός που πριν μια βδομάδα σηκωνες κάθε πετρα και από κάτω τον αποθεωναν σαν goat? Edit επίσης ρε παίδες αυτός ο μπουσκετς δεν θυμίζει αρκετά Αλεχάντρο τζιολη? Πρώτη Δευτέρα μόνιμα πάει το σαζμαν Τρίτη δεν ανεβαινει λολ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Πέρα από τους προπονηταραδες και τις μεταγραφές αν δεν βγάζεις και 2,3 παιχταράδες από τα σπλάχνα σου, δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στις 2/5/2019 στις 1:51 ΠΜ, gas83 είπε η λιβερπουλ εκει μεσα θα μπει καμικαζι να βαλει ενα γκολ στα πρωτα 20 λεπτα για να το πιστεψουν επειδη ολοι εχουμε δει ποσο συντηριτικος ειναι ο βαλβερδε δε θελω να κανει το λαθος που εκανε ο σιμεονε μεσα στη γιουβεντους μαγος ειμαι?? ειναι για να γελας για να μη βαλεις τα κλαμματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 😄😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 περα απο την πλακα ειναι τραγικο και δειγμα μικρης ομαδας να λεμε γιατι δε περασαμε(γιατι μερικοι το λενε σοβαρα) επειδη δε καναμε το 4-0 σε μια ευκολη φαση και κερδισαμε ΜΟΝΟ 3-0 σε ημιτελικο δλδ οκ υποθετω απλα οτι οι πιο πολλοι ειδαν ποσο τυχαιο ηταν το σκορ και τη μοπαλλα παιζουμε μαλλον γιαυτο αλλα ακομα και ετσι αν ηθελε και αλλο ενα η λιβερπουλ θα το βαζε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Εν τω μεταξυ και 4-0 να ερχοταν θα τρωγαμε 5 ή θα πηγαιναμε παραταση.... Απαραδεκτοι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, gas83 είπε περα απο την πλακα ειναι τραγικο και δειγμα μικρης ομαδας να λεμε γιατι δε περασαμε(γιατι μερικοι το λενε σοβαρα) επειδη δε καναμε το 4-0 σε μια ευκολη φαση και κερδισαμε ΜΟΝΟ 3-0 σε ημιτελικο δλδ οκ σε αυτο εχεις απολυτο δικιο, αν και εκεινη την στιγμη και εγω το διακομοδησα διοτι ελεγες και για τον ντεμπελε συνεχεια, αλλα περα της πλακας που κανουμε εδω για το πως πηγε το ματς το 3-0 (και ειδικα το 0) ηταν το απολυτο που μπορουσε η Barca να παρει...Τωρα το σημερινο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 οδηγιες ερνεστο πριν οι παικτες πατησουν τον αγωνιστικο χωρο "λοιπον αλανια μου εχουμε 3-0 πρωτο ματς και παιζουν χωρις σαλαχ φιρμινιο. ΜΠΟΜΠΑ. αλλαξτε πασουλες 90 λεπτα και προσοχη θελω λιγο χαλαρουητα μην εχουμε και κανα τραυματισμο ακολουθει και ο τελικος αντε και το βραδυ κερναω μπουζουκια στο ελλαντα.εχω κατι κονε εκει παμε για πρωτο τραπεζι πιστα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, gas83 είπε για μενα δε φταιει καν σημερα και να θυμασαι εφτιαξε και 3 τετατετ που κλασικα χαραμησαν οι συμπαικτες του Την μεγαλύτερη ευκαιρία στα όρια του αχαστου την έχασε ο ίδιος. Επίσης με κούρασε αυτο το: τον μεσσι μην τον αγκιζει κάνεις γιατί είναι μεσσι. Και πέρσι στην ρομα ήταν ανύπαρκτος. Και στην εθνική τα ίδια. Σε τέτοια ματς θέλει εγωισμό προσωπικότητα κοχονες και νεύρο και να βγει μπροστά στην ομάδα και ας μην σκοράρει όπως ο χεντερσον ο φανταικ ο Τζέραρντ παλαιά και ο cr7 ανέκαθεν. Και μην γελιόμαστε 50 %φταίει ο Βαλβερδε και 50%κάτι ξεχασμένοι που ακόμα δεν ξέρω γιατι παίζουν μπάλα στην μπαρτσελονα. Σορρυ αλλά έχω νευριάσει /ξεφτιλικια ημιτελικό τσλ με αβαντάζ 3-0 ούτε ερασιτεχνική ομάδα δεν χάνει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Το να μην εχεις ένα σοβαρό πλάνο για το πώς θα κάνεις αντεπιθέσεις σε μια ομάδα που ξέρεις ότι θα βγει όλη μπροστά με ξεπερνάει... Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο δεν πρέπει να κάναμε πάνω από δύο φάσεις. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να χάσεις με τέτοιο τρόπο δύο σερί χρονιές. Από τον Οριγκι ρε και τον Μέσι των Άλπεων γαμω την πουτ@ν# μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, costacurta είπε Την μεγαλύτερη ευκαιρία στα όρια του αχαστου την έχασε ο ίδιος. Επίσης με κούρασε αυτο το: τον μεσσι μην τον αγκιζει κάνεις γιατί είναι μεσσι. Και πέρσι στην ρομα ήταν ανύπαρκτος. Και στην εθνική τα ίδια. Σε τέτοια ματς θέλει εγωισμό προσωπικότητα κοχονες και νεύρο και να βγει μπροστά στην ομάδα και ας μην σκοράρει όπως ο χεντερσον ο φανταικ ο Τζέραρντ παλαιά και ο cr7 ανέκαθεν. Και μην γελιόμαστε 50 %φταίει ο Βαλβερδε και 50%κάτι ξεχασμένοι που ακόμα δεν ξέρω γιατι παίζουν μπάλα στην μπαρτσελονα. Σορρυ αλλά έχω νευριάσει /ξεφτιλικια ημιτελικό τσλ με αβαντάζ 3-0 ούτε ερασιτεχνική ομάδα δεν χάνει. Σε αυτό έχεις δίκιο αν και έβγαλε ασσιστ σήμερα στο 2ο ημίχρονο ήταν απών και στο 1ο έκανε μια τελείως λανθασμένη επιλογή αντί να πλασάρει με την μια μες στην περιοχή της Λίβερπουλ πάει να τριπλαρει τον Βαν νταικ και ο τελευταίος τον κόβει και αν το έβαζε η σεμνή τελετή θα έλαβε τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Εμένα μου φάνηκε περίεργο το ματς. Ο αστερας Τρίπολης να ήταν θα έκανε 2 ευκαιρίες, θα πίεζε μετά το 85. Αυτοί άλλαζαν πάσες στην άμυνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να σου γυρίσει τέτοιο σκορ, η Λιβερπουλ είναι. Εδώ το έχει κάνει σε τελικό και σε ένα ημίχρονο, χθες γιατί να δυσκολευτεί. Προσωπικά συμπαθώ και τις 2 ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Χθες ήμουν με την Λιβερπουλ, ίσως γιατί ήταν outsider, ίσως επειδή αγαπάω Κλοπ, ίσως γιατί ποδοσφαιρικές ιστορίες σαν την χθεσινή είναι ο λόγος να βλέπεις μπαλίτσα και να χαίρεσαι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Και σημερα ξαφνικα διαβαζουμε για τον Κλοπ και για το ποσο μυρωδιας ειναι ο Βαλβερδε.... Ποσο προβλεψιμοι 😄 https://www.sport24.gr/Columns/Charlie/perase-h-omada-toy-kaluteroy-proponhth.5506714.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα