Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, citelis είπε

Ο Valverde παίζει να είναι από τους 2-3 καλύτερους προπονητές στον κόσμο αυτή τη στιγμή. 

τα παραλες νομιζω...κατι klop,pep,pochettihno,murinhio,zidanne μου ερχονται πολυ προχειρα στο μυαλο για πολυ καλυτεροι προπονητες..

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Μουρίνιο πλέον είναι λίγο ξεπερασμένος. Οι άλλοι 4 ναι είναι κορυφαίοι αλλά ο Βαλβερδε δεν νομίζω να υστερεί ιδιαίτερα απέναντι τους. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

τα παραλες νομιζω...κατι klop,pep,pochettihno,murinhio,zidanne μου ερχονται πολυ προχειρα στο μυαλο για πολυ καλυτεροι προπονητες..

Τι ξέρει ο Ποκεμον και πως τους συγκρίνουμε; Γιατί ο Ζιζού έχει 3/3 CL αλλά 1/5 εγχώρια πρωταθληματοκύπελλα, παρά την καλύτερη διαιτησία; Πόσο σοφότερος θα γίνει με εμπαπέ; Γιατί δεν κερδάει άλλα CL ο Πεπ; Είναι πετυχημένος ή μη ο γκλοπ; Να αφήνουμε τη μπάλα στον αντίπαλό και όλα για κόντρα ατάκ όπως λέει ο σπέσιο ουάν; (πλάκα κάνω έτσι).

Πιθανή πρόκριση στο Άνφιλντ είναι εκδίκηση για την τότε φουστιά της Ντόρτμουντ. Δεν σε ξεχάσαμε βλαχοντόιτς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα καθιστε να ληξει το συμβολαιο του με μας και θα δειτε πως θα σφαζονται οι συλλογοι στα ποδια του για να τον υπογραψουν.

Μετα θα λετε  ειχαμε τετοιο προπονηταρα και τον κοροιδευαμε επειδη τον ξεραμε απο τον Ολυμπιακο  και μας ηταν ευκολο να τον μειωσουμε.

Επεξ/σία από alexis333
  • Like 2
Δημοσ.

Φιρμινο και Σαλαχ εξω λεει..

μονο εγω νιωθω λιγο περιεργα με αυτο; θελω να πω μετα και το 3-0 ολα, μα ολα φαινονται ευκολα.. μονο που ειναι πολυ επικινδυνη φαση..

ελπιζω να μην μπουν χαλαρα στο ματς οι δικοι μας νομιζοντας οτι η υποθεση ειναι τελειωμενη. μετα απο το περσινο καζο, ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι τελειωμενο..

• Like 4
Δημοσ.

Για Σαλαχ δεν το πιστευω με τιποτα... Πιο πολυ για μπλοφα μου κανει. 
Ειδικα αμα κερδισει η Σιτι σημερα, παιζουν ολη τη χρονια με εμας.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Rabican είπε

Φιρμινο και Σαλαχ εξω λεει..

μονο εγω νιωθω λιγο περιεργα με αυτο; θελω να πω μετα και το 3-0 ολα, μα ολα φαινονται ευκολα.. μονο που ειναι πολυ επικινδυνη φαση..

ελπιζω να μην μπουν χαλαρα στο ματς οι δικοι μας νομιζοντας οτι η υποθεση ειναι τελειωμενη. μετα απο το περσινο καζο, ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι τελειωμενο..

Αν είναι να πάθουμε τέτοιο κάζο τι να πω. Δεν γίνεται κάθε χρόνο. Η Μπάρτσα δεν είναι Παρί. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε

Για Σαλαχ δεν το πιστευω με τιποτα... Πιο πολυ για μπλοφα μου κανει. 
Ειδικα αμα κερδισει η Σιτι σημερα, παιζουν ολη τη χρονια με εμας.

Άμα χτυπήσεις στο κεφάλι δε σου δίνει κανένας γιατρός ΟΚ να μπεις να παίξεις. Στις σοβαρές χώρες εννοείται

Δημοσ.
14 ώρες πριν, citelis είπε

Δεν ανατρέπεται το 3-0 εκτιμώ. Πιθανότερο μου φαίνεται να χάσει και στην Αγγλία η Liverpool. 

Τι να χάσει; το χαμένο;

Δημοσ.

Φαν Ντάικ: Αμφίβολος για Μπαρτσελόνα!
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν έβγαλε όλη την προπόνηση και η συμμετοχή του στον 2ο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Μπαρτσελόνα θεωρείται αμφίβολη.

αντε καληνυχτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...