Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειδα μονο τα τελευταια 10 λεπτα και ενα πραγμα θα πω..

ουε κι αλοιμονο μας και τελικα αποκλειστουμε επειδη ο Σουαρες και ο Ντεμπελε δε βαλανε ενα γκολ εκει στις καθυστερησεις.. ειλικρινα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Δεν νομιζω οτι γυρναει το παιχνιδι. Ενα γκολ τουλάχιστον θα μπει στην αγγλια. 

Τον Αγιαξ να φοβόμαστε. 

Cobra kai never dies. Να φοβάσαι την κόμπρα όταν είναι στριμωγμενη και πληγωμένη (ποκετινιο) 

Μάγκες αδιάφορο τι λάθη έκανε στην θητεία του ο Βαλβερδε χθες πάντως του πήρε ταυτότητα του κλοπ. 

Επεξ/σία από costacurta

Η Λίβερπουλ χθες έπαιξε με 4 χαφ και μας πήρε το κέντρο. Μόλις παίξαμε και εμείς με 4 ισορροπήσαμε. Ο Σεμεδο εννοείται είναι καλύτερος δεξιά, ειδικά με γρήγορους παίχτες όπως ο Μανέ. Ότι θέλετε καταλαβαίνετε μερικοί από αυτά που γράφουμε...

Επίσης, την Τρίτη θα παίξει λογικά 4 3 3 η Λίβερπουλ. Θα έχουμε αρκετούς χώρους και στις αντεπιθέσεις και στο κέντρο. Αλλά θα είναι και πολύ πιο επικίνδυνοι στην επίθεση. Θέλει προσοχή το παιχνίδι , αλλά με ένα γκολ τελειώνει η πρόκριση γρήγορα και ξεκούραστα.

4 ώρες πριν, 4saken είπε

Παιδια μην γελιομαστε. Το 3-0 ειναι το πιο υπουλο σκορ σε νοκ αουτ ειδικα σε ημιτελικους!Δειτε μονο τα τελευταια χρονια ποσες ομαδες το εχουν γυρισει.

1-0 στο 15, 2-0 στο 60 και 3-0 στο 80. Και μετα παρακαλας για παραταση!!!Δεν ειμαι απαισιοδοξος ρεαλιστης ειμαι (αν και αντιρεαλ).Οπως εχουν τα πραγματα μαλλον φετος θα μεινουμε μονο με το πρωταθλημα.Για μενα αποτυχημενη χρονια.

Πιο ύπουλο σκορ από το 5-0 (να ναι καλά ο Ντεμπελέ) δεν υπάρχει. 1-0 στο 15', 2-0 στο 30', 3-0 στο 45', 4-0 στο 69' (!), 5-0 στο 90 και μετά πέφτεις κάτω στις καθυστερήσεις μπας και καταφέρεις να πας παράταση.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν πολλοι νησιωτες δεν μαζευτηκαν...ηρεμα λιγο μπαρτσα εισαι με μισο μηδεν πρωτο ματς εχεις περασει ποσο μαλλον με τριαρα δεν εισαι επαρχιακη ομαδα και δεν νοειτε να μην πετυχει γκολ εκτος,πρακτικα θα πρεπει να χασει 5-1 ουτε ελληνικη ομαδα δεν τρωει τοσα,ειναι δεδομενη η προκριση και αναμενουμε τον αντιπαλο,ο ερνεστο χθες ηταν σαν γκαγκστερ και η ομαδα  οντως θυμισε  ρεαλ και γενικα η μπαρτσα φετος θυμιζει πολυ ευρωπαικη ρεαλ,κοφτες μπαλιες γρηγορες οπως λενε στο χωριο μου...σοβαροτητα και αποτελεσματικοτητα,θα το σηκωσει αθορυβα με σταθερη αποδοση και πατωντας γκαζι μονο οταν χρειαστει,και γουσταρω που σιγα σιγα εχει αποβαλει εκεινη την κουραση του πεπε,πιεση κατοχη ωραιο ποδοσφαιρο και ταβανι ογδοη θεση!!!!

Επεξ/σία από rudigarcia222

Ας αφήσω αυτό εδώ 

http://www.gazzetta.gr/planetfootball/analyseis/article/1351408/telika-posa-credits-axizei-o-ernesto-valverde

Κλοπ, Βενγκερ μιλάνε για τον Βαλβερδε. Ο ίδιος ο Μεσσι μίλησε για το πλάνο που έπρεπε να ακολουθήσουν. 

Αλλά όχι, το πήραν μόνοι τους. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/5/2019 στις 5:24 ΠΜ, di maria kun είπε

Αυτα φίλε καλά είναι να τα λέτε μεταξύ σας μην τα λες παραέξω. Θα μου πεις φιλοξενούμενος στο νήμα σας είμαι γιαυτό πάω πάσο δεν σχολιάζω 

Αυτα φίλε καλά είναι να τα λέτε μεταξύ σας μην τα λες παραέξω.

καλυτερα πηγαινε πασο λεω εγω.δε σε παιρνει και πολυ (γραφω επιτηδες με αυτ το υφος δε θελω να μπω σε συζητηση για το ποσο καθαρη ειναι η ρεαλ λολ ελλεος δλδ)

για τους υπολοιπους τωρα

εντελως τυχαια μονο αρθρα απο ελληνικα σαιτ ποσταρουμε.οχι οτι αμα υπαρχει αρθρο που να λεμε τι μεγαλος ειναι ο βαλβερδε εδω στην ελλαδα δε θα γινουν πιο ποολλα κλικ.λολ

οι μισοι μαλλον δε καταλαβαινετε τι βλεπετε περιμενετε καποιον αλλον να σας πει τι εγινε στο ματς την επομενη μερα

δε το λεω καθολου υποτιμιτικα αλλα αυτο παρατηρω.

επισης δε θα βαφτισουμε προπονηταρα καποιον επειδη καταφερε να διορθωσει το 30% απο τις πατατες που εκανε στο ματς

κλασικοι ελληνες.αμα εμπαιναν οι φασεις της λιβερπουλ και το ματς ερχοταν 2-2 τωρα θα διαβαζαμε αρθρα για τον βαλβερδε και τα λαθη που εκανε

παντα εκ του αποτελεσματος

εννοειται θα πεταχτει καποιος τωρα να πει μα με τα αν δε κανουμε δουλεια και μα η γιαιγα μου ειχε.....κτλ

ειμαι σιγουρος οι μισοι θα λετε τωρα απο μεσα σας καλα πιο νομιζει οτι ειναι αυτος και τα ξερει ολα και τετοια.(γελαω και μονο που το σκεφτομαι δεν ειμαι καθολου ετσι)

καταλαβαινετε ομως πολυ καλα τι θελω να πω.τα λαθη δε σβηνονται επειδη εκατσε το σκορ στο 3-0 και κανενας βαλβερδε δε το πηγε στο 3-0

μονος του ο μεσσι το πηγε

ισα ισα με την αλλαγη σεμεντο-κουτινιο οι κυριοι αρθογραφοι που διαβαζετε πιο πανω δε σας εγραψαν οτι ειχε χεστει λιγο πανω του με τις απανωτες ευκαιριες της λιβερπουλ και εκανε αυτη τη ναλλαγη να το νωσει λιγο το κεντρο και να φυλαξει ακομα καλυτερα τα νωτα του

εσεις νομιζετε οτι εβγαλε επιθετικο και εβαλε αμυντικο για να εχουν πιο ποολλυς χωρους ο μεσσι με τον σουαρες και να παμε για αλλα γκολ

γελαει ο κοσμος δλδ 

καμια λογικη

αμα στο 60 του λεγες το ληγω 1-0 θα κερναγε μπυρες ολο το καμπνου

3-0 το ματς πηγε ελεω του μεγαλυτερου ολων των εποχων και αυτο δεν αλλαζει

πραγματικα δε ξερω τι βλεπετε

και οχι δεν ειμαι προπονητης ουτε θα παω να γινω για να σας αποδειξω οτι αυτα που λεω ισχυουν,ο καθενας πιστευει αυτο που θελει και βλεπει αυτο που θελει

τωρα αν εγω ειμαι εμπαθεις με τον βαλβερδε και τα βγαζω απο το μυαλο μου αυτα που λεω οκ

καλως ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει δεν εχω θεμα

α ναι τωρα που το θυμηθηκα

ο προπονηταρας μας περσυ αποκλειστηκε απο τη μεγαλη ρομα(λολ) με 4-1 πρωτο ματς

ξερετε τι εγραφαν περσυ???που ηταν ο μεσσι οταν τον χρειαστηκε η ομαδα(σαν το ροναλντο αντιστοιχα)

φετος που ο μεσσι το πηρε μονος του εχουμε αποθεωση ερνεστο μιλαμε ενταξει τι να σχολιασεις

Επεξ/σία από gas83
  • Like 3
  • Sad 1

Ούτε η θεοποίηση του είναι καλό να γίνεται αλλά ούτε και ο μηδενισμός που κάνεις ρε gas. Από την στιγμή που όλοι οι παίχτες τον υποστηρίζουν ανοιχτά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου ,πρώην παίχτες ή προπονητές, αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια στον Βαλβέρδε.

Προφανώς πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού του και ότι δεν γίνεται να ξαναδούμε ποδοσφαίρου επιπέδου 2008-2011. Άμα πάρει Τσ.Λ προφανώς θα είναι πετυχημένος και ας το πήρε μόνος του ο κοντός.

• Like 1

παμε παλι.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

θα το γραφω μεχρι να το εμπεδωσετε οτι το λεω εγω

ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΑΡΤΣΑ

προφανως και θελω να παρουμε ολες τις κουπες ας εχουμε και τον κανενα προπονητη

το γραφω για τυχον παρεξηγησεις

οποτε κανενας μηδενισμος 

τον θεωρω πολυ καλο αλλα μεχρι ενως σημειου και εχω γραψει και αναλυτικα τα αρνητικα του

τουλαχιστον αν εχω μια αποψη προσπαθω να την τεκμιριωσω με επιχειρηματα και αυτα που βλεπω

αν παρει τρεμπλ και το επιχειρημα σου ειναι πηρε τρεμπλ κανενα προβλημα δεκτο

θα σου πω και γω προπονηταρας και ο ενρικε :D

δε ξερω αμα με πιανεις

οποτε στματατηστε να πιανεστε απο λεξεις η σημεια και διαβαζετε σωστα τι γραφω

τοκατανοω οτι φενομαι πολυ εμπαθεις(και ειμαι κιολας με αυτα που βλεπω) ακια πολυ εριστικος η τι τα ξερω ολα και αυτο που λεω μονο εγω ισχυει

επιτηδες γραφω με αυτον τον τροπο γιατι καταλαβαινω οτι πολλοι λογο συναισθηματος(ολυμπιακοι) ισως να μη βλεπουν και πολυ καθαρα το καταλαβαινω

αυτο δε σημαινει ομως οτι η αποψη μου ειναι τυφλη ουτε τα βγαζω απο το μυαλο μου 

οτι βλεπω λεω (με βαση αυτα που βλεπω εγω ετσι?)

εσυ μπορει να βλεπεις αλλα.δεκτο και αυτο

• Thanks 1

6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Για πες έναν προπονητή για επίπεδο Μπάρτσα; 

Rudi garcia.... 

Μία χαρά τίμιος είναι ο Ερνέστο. 

Και  πιθανότερο είναι οι περισσότεροι να τον αντιπαθούν λόγω ολυμπιακού και όχι να τον στηρίζουν οι ολυμπιακοί. 

Εγώ (σαν άκυρος ηρακληδεας) θυμάμαι η μόνη χρόνια στην ιστορία του ολυμπιακού που είχε σοβαρές πιθανοτητες για τελικό ΟΥΕΦΑ ήταν με Βαλβερδε που αποκλείστηκε από κάτι σοβιετικους στους 8 από 2 αστειότητες του μεγιερι. 

Τώρα και συ μην παίρνεις στα σοβαρά την άποψή του κάθε φωτεινού παντογνωστη που μιλάει με δικά του επιχειρήματα σε ύφος καρδιναλιου, στην Ελλάδα είσαι όλοι προπονητές είναι. 

• Thanks 1

O Ντεμπελε είδα ότι βγήκε αλλαγή στα πρώτα 4' λόγω τραυματισμού... Την Τρίτη στον Άνφιλντ ήταν αναγκαίο να ξεκινήσει καθώς θα ήταν υπερχρησιμη η ταχύτητα του στις αντεπιθέσεις. Τώρα θα φάμε στην μάπα τον ανύπαρκτο κουτινιο και δεν θα απειλουμε καθόλου στις αντεπιθέσεις.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...