di maria kun Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Είστε αστείοι και επικυνδυνοι για το σπορ εσείς που μόνο να κάνετε αρνητική κριτική ξέρετε είτε για τον ένα λόγο είτε για τον άλλο . Το ματς το κέρδισε πρώτα ο Βαλβερδε και μετά το ποντίκι. Η Λίβερπουλ έχει καλύτερο μομεντουμ είναι πιο σκληρή πιο δυνατή πιο γρήγορη πιο έτοιμη. Αυτές οι επαγγελματικές νίκες είναι καθαρά θέμα προπονητή.Η αποτελεσματικότητα είναι επίσης καθαρά θέμα προπονητή. Όταν έχεις μια ομάδα που εδώ και 15 χρόνια έχει κατοχή και σήμερα την θυσιάζει για να αμυνθεί σωστά και να παίξει κόντρα είναι επίσης θέμα προπονητή. Για μένα οι πιθανότητες ήταν μεγαλύτερες για 6-1 πάρα για 3-2. Όταν βγαίνεις 3 με 2 άσχετα αν δεν κάνεις ευκαιρία είναι πολύ πιο επικυνδυνο από το να έχεις σςντρες και μακρινά σουτ. Και πριν μου χρςωσετε τα κλασσικά σάς είμαι ρεαλεζος και αριανος δεν είμαι Ολυμπιακός. Τέλος θα ήθελα να πω ότι αυτή την αποψινή αύρα της μπαρτσα την παρατηρώ εδώ και 4 στα 5 χρονιά από την ομάδα μου.....και επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στον μεγαλύτερο παίκτη του κόσμου τον μεσσι. 1 1
gas83 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) συμφωνω η λιβερπουλ εκει μεσα θα μπει καμικαζι να βαλει ενα γκολ στα πρωτα 20 λεπτα για να το πιστεψουν επειδη ολοι εχουμε δει ποσο συντηριτικος ειναι ο βαλβερδε δε θελω να κανει το λαθος που εκανε ο σιμεονε μεσα στη γιουβεντους δεν εχει νοημα να πας να πιξεις 90 λεπτα αμυνα θα πιεστεις πολυ και ποτε δε ξερεις πας βαζεις ενα και τελος ειδικα σε αυτα το ματς θα χρειαζστει βασικος ο ντεμπελε θα εχει πολλους χωρους πισω και μπορει να τους εκμεταλευτει δε κρινω τον παικτη απο μια ευκαιρια που εχασε εχω ξαναπει ιεναι πολυ σημαντικος (για νμενα τουλαχιστον) αλλα δε θελω να ξεκινησουμε παλι παιζοντας με 10 το χω ξαναπει ο ντεμπελε ειναι πακτης που επειδη ειχε πολλους τραυματισμους θελει ρυθμο και απο οταν επεστρεψε απο τον τελευταιο δεν εχε παιξει πολυ αμα μου τον βαζει 2 λεπτα οκ μπηκε κρυος το χασε συμβαινει νομιζω ομως το μεγαλυτερο πλεονελτημα που εχουμε σαν ομαδα ειναι το περσυνο καζο που παθαμε πε ρομα οι παικτες θα ειναι υποψιασμενοι και δε νομιζω να θελουκν και οι ιδιοι να ξαναπαθουν κατι τετοιο οποτε για μενα νομιζω 80% ειμαστε στον τελικο 23 λεπτά πριν, di maria kun είπε Είστε αστείοι και επικυνδυνοι για το σπορ εσείς που μόνο να κάνετε αρνητική κριτική ξέρετε είτε για τον ένα λόγο είτε για τον άλλο . Το ματς το κέρδισε πρώτα ο Βαλβερδε και μετά το ποντίκι. Η Λίβερπουλ έχει καλύτερο μομεντουμ είναι πιο σκληρή πιο δυνατή πιο γρήγορη πιο έτοιμη. Αυτές οι επαγγελματικές νίκες είναι καθαρά θέμα προπονητή.Η αποτελεσματικότητα είναι επίσης καθαρά θέμα προπονητή. Όταν έχεις μια ομάδα που εδώ και 15 χρόνια έχει κατοχή και σήμερα την θυσιάζει για να αμυνθεί σωστά και να παίξει κόντρα είναι επίσης θέμα προπονητή. Για μένα οι πιθανότητες ήταν μεγαλύτερες για 6-1 πάρα για 3-2. Όταν βγαίνεις 3 με 2 άσχετα αν δεν κάνεις ευκαιρία είναι πολύ πιο επικυνδυνο από το να έχεις σςντρες και μακρινά σουτ. Και πριν μου χρςωσετε τα κλασσικά σάς είμαι ρεαλεζος και αριανος δεν είμαι Ολυμπιακός. Τέλος θα ήθελα να πω ότι αυτή την αποψινή αύρα της μπαρτσα την παρατηρώ εδώ και 4 στα 5 χρονιά από την ομάδα μου.....και επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στον μεγαλύτερο παίκτη του κόσμου τον μεσσι. καμια μπαρτσελονα δεν επαιξε κοντρα σημερα αλλο ματς ειδες 3 γκολ εβαλε κανενα δεν ηταν σε κοντρα επιθεση επισης 3 με 2 βγηκαν 2 φορες ΜΕΤΑ το 3-0 οταν και ολη η λιβεπουλ επαιζε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ μπας και πετυχει γκολ αυτο ναι ειναι κοντρα επιθεση αλλα επειδη της δωθηκε στο πιατο η ευκαιρια οχι απο σχεδιο δε σημαινει οτι αμα κερδισω 3-0 δε μπορω να κανωκριτικη οταν το σκορ ειναι ψιλομαγικη εικονα μη μου πεις οτι μπορουσε να παει 5 και 6.ναι μπορουσε αλλα αυτο γιατι πηγε κοντρα στη ροη 3-0 και ανοιχτηκαν αναγκαστικα οχι γιατι ειμασταν ισοπεδοτικοι απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο και αυτο δεν εγινε λογο της συντηρητικης τακτικης του προπονητη εγω δε μιλαω ποτε εκ του αποτελεσματος βλεπω και το ματς και εκφερω αποψη θα σου πω κατι αλλο που εχω αναφερει και αλλες φορες στα παιδια εδω μεσα μιας και εισαι ρεαλ δλδ ο ζινταν ειναι μεγαλος προπονηταρας επειδη πηρε 3 με σερι με διαιτητικες σφαγες υπερ της ρεαλ(μη μπουμε σε αυτη την κουβεντα ολοι ξερουμε τι εγινε) αλλα αν υπηρχε βαρ θα χε παρει ενα με το ζορι και τοτε δε θα ταν προπονηταρας? η στο πρωταθλημα πο δεν εκανε και τιποτα ιδιαιτερο?? καταλαβες τι λεω?μετραει το αποτελεσμα αλλα για μενα μετραει και το ΠΩΣ ΗΡΘΕ το αποτελεσμα οποτε οταν βλεπω μια ομαδα ολη τη χρονια να μη παιζει μπαλλα και να παιρνει τα ματς λογω ενος υπερπαικτη(τα πιο πολλα τελοσπαντων) δε γινεται να μη το θιξω και για να σε προλαβω ακομα και τρεμπλ να κανει η μπαρτσα η γνωμη μου δεν αλλαζει για τον προπονητη(θα ειναι αστειο να κανω κολωτουμπα και να τον βαφτισω προπονηταρα ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ) εδω και 2 χρονια μπαλλα δε βλεπω με μερικες εξαιρεσεις κατα ενα τεραστιο ποσοστο θα οφειλετε στον μεσσι (μεχρι τωρα 6 στα 9 γκολ της ομαδας στα νοκ αουτ)και στους αλλους παικτες και κατα ενα πολυ μικροτερο στον προπονητη και την αμυνα την οποια εχει βελτιωσει(αυτο του το δινω) και επειτελους εχουμε και λιγο τυχη (και στα ματς και στις κληρωσεις) Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από gas83 4 2
di maria kun Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, gas83 είπε δλδ ο ζινταν ειναι μεγαλος προπονηταρας επειδη πηρε 3 με σερι με διαιτητικες σφαγες υπερ της ρεαλ(μη μπουμε σε αυτη την κουβεντα ολοι ξερουμε τι εγινε) αλλα αν υπηρχε βαρ θα χε παρει ενα με το ζορι και τοτε δε θα ταν προπονηταρας? Αυτα φίλε καλά είναι να τα λέτε μεταξύ σας μην τα λες παραέξω. Θα μου πεις φιλοξενούμενος στο νήμα σας είμαι γιαυτό πάω πάσο δεν σχολιάζω
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Παντως οποιος παιρνει παιρνει πρωταθλημα και παει τελικο champions league ειναι σχεδον απολυτα σιγουρο οτι κανει παραπανω σωστα πραγματα απο οτι λαθος. Οσοι γκρινιαζετε παντως τωρα θεωρω οτι θα εγκαταλειψετε το ποδοσφαιρο μολις σταματησει ο Μεσσι 😁
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Πάντως, και ας το αναφέρω ξανά, μας βοηθά το ματς που μεσολαβεί για εκείνους στην Πρεμιερ, με Νιούκαστλ αυτή τη φορά. Δεν νοείται να το χάσουν. η μπορει απλα να παρατησουν το πρωταθλημα μιας και το εχουν χασει και το ξερει ολος ο πλανητης και να επικεντρωθουν μπας και φερουν κανα 3-0 στο Anfield και μετα παραταση-πεναλντι
~mxls~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε η μπορει απλα να παρατησουν το πρωταθλημα μιας και το εχουν χασει και το ξερει ολος ο πλανητης και να επικεντρωθουν μπας και φερουν κανα 3-0 στο Anfield και μετα παραταση-πεναλντι Υποστηρίζω Λίβερπουλ στο νησί, και μια κρυφή ελπίδα υπάρχει, άσχετα αν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι. Πολλά τα χρόνια ξηρασίας. Μέχρι και ο παοκ το πήρε δηλαδή, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να συμβεί
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Υποστηρίζω Λίβερπουλ στο νησί, και μια κρυφή ελπίδα υπάρχει, άσχετα αν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι. Πολλά τα χρόνια ξηρασίας. Μέχρι και ο παοκ το πήρε δηλαδή, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να συμβεί Δυστηχως οτι και να κανει η Liverpool παντα καποιος το κανει καλυτερα...
4saken Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Παιδια μην γελιομαστε. Το 3-0 ειναι το πιο υπουλο σκορ σε νοκ αουτ ειδικα σε ημιτελικους!Δειτε μονο τα τελευταια χρονια ποσες ομαδες το εχουν γυρισει. 1-0 στο 15, 2-0 στο 60 και 3-0 στο 80. Και μετα παρακαλας για παραταση!!!Δεν ειμαι απαισιοδοξος ρεαλιστης ειμαι (αν και αντιρεαλ).Οπως εχουν τα πραγματα μαλλον φετος θα μεινουμε μονο με το πρωταθλημα.Για μενα αποτυχημενη χρονια. 1
panagiotis54 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 οχι πως ο κλοπ ξερει απο μπαλα βεβαια αλλα.... «Προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Εμένα μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξαν οι παίκτες μου. Και πάλι όμως χάσαμε 3-0. Ο κ.Βαλβέρδε έκανε τα πάντα σωστά κι εγώ έκανα τα πάντα λάθος...» είπε αρχικά ο «Kloppo» 1
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αντιλαμβανομαι την αναγκη των ολυμπιακων να θεοποιησουν τον Βαλβερδε, αλλα τουλαχιστον στο θεμα των αλλαγων δεν χωρα αμφισβητηση οτι ο τυπος ειναι ακαταλληλος. Διπλη αλλαγη στο 92 δεν κανει ουτε ο Αλεφαντος. Στην αμυντικη λειτουργια της ομαδας, θεωρω οτι εχει βοηθησει παρα πολυ στο να βελτιωθει και να γινει πιο συμπαγης (αν και παλι εχουμε θεματα). Το 3-0 με την Λιβερπουλ ειναι εντυπωσιακο σκορ αλλα μας πηγαινε η μπαλα χθες. Στο 2ο ημιχρονο η Λιβερπουλ ηταν καλυτερη, το ειπε μεχρι και ο Μεσι εμμεσως πλην σαφως. Οποτε αφηστε τις ειρωνιες γιατι και περυσι με 4-1 πηγαμε στην Ρωμη....και μας πεταξε εξω ο Αρης της Ιταλιας. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Orpheas1992 2
dekulinkgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Οπως τα λες.Διαβαζω οτι με την αλλαγη του σεμεδο κλειδωσε το ματς ο Ερνεστο.Οπως λεει και πιο πανω ο gas83 ο σεμεδο επρεπε να ξεκινησει βασικος!! Αρκετα τυχερη παντως ξαναλεω η ομαδα,κατι που δεν ειχε τα τελευταια χρονια αλλα οσοι ειδαν χθες ολο το παιχνιδι ξερουν οτι ειναι πλασματικο το σκορ και οτι θελει μεγαλη προσοχη την αλλη εβδομαδα.Αν παρουσιαστει ετσι και με τετοια 11αδα το φοβαμαι αρκετα το ματς. 1
HALF EVIL Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δεν νομιζω οτι γυρναει το παιχνιδι. Ενα γκολ τουλάχιστον θα μπει στην αγγλια. Τον Αγιαξ να φοβόμαστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα