Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες νομίζω σεβάστηκαν την Γιουνάιτεντ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσε εύκολα να ήταν 5-0 το σκορ αν πατούσαν ελάχιστα το γκάζι.

Τώρα για Λίβερπουλ, την φοβάμαι πολύ με την τριάδα φωτιά που θα έχει μπροστά

Δημοσ.

δε μιλαω για το πως πηγε το ματς για το ξεκινημα σε καθε ματς λεω και πως μπηκαμε πριν καν ακομα μπουν τα γκολ και στο πρωτο και στο δευτερο παιχνιδι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδατε το Var στο Σίτυ-Τότεναμ; Ψυχρό, σκληρό, χωρίς συναίσθημα, αλλά δίκαιο.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω να πω κατι για το γκολ που ακυρωθηκε?

δεν ειχα προβλημα οποιος και να περναγε ασχετα απο συμπαθεια στον πεπ αλλα μου φενεται λιγο χαζο το οφσαιτ που φωθηκε η τελοσπαντων πρεπει να αλλαξει ο κανονισμος

ο ερικσεν κανει τραγικη λαθος πασα προς τα πισω ο παικτης της σιτυ με γυρισμενη την πλατη την βρισκει και η μπαλλα που ετσι και αλλιως προς τα πισω πηγαινε παει σοτν αγκουερο και αυτο τωρα μετραει οτι του εδωσε ασσιστ και ειναι οφσαιτ

ενω την πασα την εκανε ο ερικσεν??δε ξερω μου κακοφανηκε και χαλασε λιγο τη μαγεια

και θα ηθελα να ακουσω αποψεις

νομιζω τραγικο να δεινετε κατι τετοιο οφσαιτ η τελοσπαντων σε τετοιες περιπτωσεις να το βλεπουν διαφορετικα

ακομα και η κοντρα που εβαλε ο γυρισμενος μς πλατη παικτης της σιτυ δεν ηταν για να τη δωσει στον αγουερο ουτε καν τον εβλεπε απλα να την παρει προσπαθησε και την βρηκε ισα που

https://streamable.com/6wgox

Επεξ/σία από gas83
Δημοσ.

Πήρε πλεονεκτήμα όμως, του στρώθηκε η μπάλα μπροστά του. Αλλιώς η πάσα πήγαινε πιο δεξιά, στον παίχτη της Τότεναμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, _linuslost_ είπε

Πήρε πλεονεκτήμα όμως, του στρώθηκε η μπάλα μπροστά του. Αλλιώς η πάσα πήγαινε πιο δεξιά, στον παίχτη της Τότεναμ

εγω δε διαφωνω αλλα καταλαβαινεις πως το λεω

δε ξερω για μενα ειναι λιγο γελοιο 

δεν ειιναι να πεις οτι ειχε την κατοχη παικτης της σιτυ και εγινε πασα και βγηκε οφσαιτ

θα στο πω αλλιως για να καταλαβεις τι εννοω

πες οτι εγω ειμαι τρελος αμυντικος και σε μια διεκδικηση παω με τα χιλια να απομακρυνω την μπαλλα με ολη μου τη δυναμη και αυτη κανει γκελ σε 3 παικτες που ηταν κοντα εκει σα φλιπερακι και τελευταια βρισκει σε αντιπλαο και βγαινουν σε πλεονεκτικη θεση

θα το θεωρουσες οτι πηρε πλεονεκτημα?(μιλαμε για εντελως τυχαια φαση)

δε ξερω αμα γινομαι κατανοητος

1 ώρα πριν, kirileman είπε

Το είδατε το Var στο Σίτυ-Τότεναμ; Ψυχρό, σκληρό, χωρίς συναίσθημα, αλλά δίκαιο.

πρωτη χρονια βαρ και η ρεαλ εξω απο τους 16 

τυχαιο?

Επεξ/σία από gas83
Δημοσ.
15 ώρες πριν, _linuslost_ είπε

Χθες νομίζω σεβάστηκαν την Γιουνάιτεντ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσε εύκολα να ήταν 5-0 το σκορ αν πατούσαν ελάχιστα το γκάζι.

Τώρα για Λίβερπουλ, την φοβάμαι πολύ με την τριάδα φωτιά που θα έχει μπροστά

Σε συνδυασμό με τους δικούς μας πίσω, τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο όσιος Τερ Στέγκεν να βάλει το χεράκι του.

Μας βοηθούν ωστόσο 2 τινά, έχουμε Μέσσι, και αυτοί κυνηγούν πρωτάθλημα.

Σε άλλα νέα, ο πρώην Πεπ αποτυγχάνει δυναμικά, με την έλλειψη υψηλού μπάτζετ και ικανού ροστερ έτι μια φορά να τον αδικούν. Το αναφέρω αυτό για κάτι ειρωνικά σχόλια που βλέπω σε αθλητικά σάιτς. Αναλογιστείτε φίλοι μου τι ωραία και τίμια πράγματα έδειξε στον Ολυμπιακό και στην Μπιλμπάο. Oh wait...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

έχουμε Μέσσι, και αυτοί κυνηγούν πρωτάθλημα

Μεγάλοι παράγοντες και οι δυο, τόσο η μεγάλη φόρμα του Μέσσι (στα υπόλοιπα γερόντια της Μπάρτσα αναμένεται να βγουν τα συκώτια με την ταχύτητα της Λίβερπουλ) όσο και ότι η Λίβερπουλ είναι τόσο κοντά στο να σηκώσει το πρωτάθλημα. Κερνάω μπύρες όποιον μου βρει δέκα οπαδούς της Λίβερπουλ που στο δίλημμα πρωτάθλημα ή CL θα απαντήσουν το δεύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

17 ώρες πριν, skiabox είπε

Είχα να δω καιρό Μπαρτσελόνα παίδες.

Είχα ξενερώσει από τότε που έφυγε ο Νευμαρ.

Που να δεις ποιον πήραμε κόουτς :D

Δημοσ.

With Dembele being invisible, and Coutinho his usual shit self, one has to wonder, did Malcom f*ck Valverdes wife.

χαχαχαχαχα.ποσο αληθεια

ο πιο αδικημενος παικτης 0-2 απο το 60 σε χαλαρο ματς και δε τον βαζει μισο δευτερολεπτο

ντροπη

• Thanks 1
Δημοσ.

Πρέπει να ξαναβρεί το κιλλερ ένστικτο ο τεπελέ, ή κάποιος να του δείξει specs απ'το ps5 να φτιαχτεί.

Λίγες μέρες για πρωτάθλημαααααα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω οτι απλα τραυματιζεται συχνα και δεν εχει βρει ρυθμο ακομα

εγω θα τον ξεκιναγα και στο επομενο ματς βασικο μπας και βρει τα πατηματα του γιατι πραγματικα δε θελω να παιξουμε ματς με λιβερπουλ με κουτινιο βασικο

δλδ οκ ειναι υπεραπαραιτητος για αυτα τα ματς

μιας και δυστυχως ο ασχετος κοουτς δε βαζει για καποιον ανεξηγητο λογο τον μαλκομ στη θεση του κουτινιο που θα πρεπε να ειναι τριτος στη σειρα για να παιζει βασικος

θυμαστε τι σας εγραφα που πανυγηρισε στο καμπ νου δειχνοντας τα αυτια του και καλα εβαλα γκολαρα που ειναι οι κριτες μου τωρα??

παλι χαλια μετα απο αυτο το ματς και συνεχιζει να παιζει.αντι να βαλει το κεφαλι κατω και να δουλεψει.νομισε οτι εκανε κατι με ενα μετριο ματς και ενα ωραιο γκολ

Επεξ/σία από gas83

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...