gas83 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε Ο Ερνεστο ειναι πολυ καλος προπονητης και εχει την συμπαθεια των περισσοτερων Ελληνων φιλαθλων. Εχει πετυχει πολλα με διαφορετικες ομαδες και δεν γινεται ολα να ειναι θεμα τυχης ή ικανοτητας παικτων μονο. Προσωπικα ειμαι Παναθηναϊκος και τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Η μοναδικη μου ενσταση ειναι με τις αλλαγες του. Και για το rotation γενικοτερα (αν και το εχω ξαναπει και το πιστευω οτι το βαθος της Μπαρτσελονα δεν επιτρεπει να κατεβαινεις με τα δευτερα στο κορυφαιο πρωταθλημα ολων), αλλα πιο συγκεκριμενα με τις αλλαγες μεσα στο παιχνιδι. Ειναι γεγονος οτι ο ανθρωπος κατα την διαρκεια του αγωνα κοιμαται. Δεν ειναι σε εγρηγορση, αργει να παρει πρωτοβουλιες, να "ξυπνησει" την ομαδα, να αλλαξει την εικονα, καθυστερει πολυ να κανει αλλαγες. Αν εκανε και ολα τα παραπανω, θα ηταν ο καλυτερος. επειδη εχω παραξεγηθει ΚΑΝΕΝΑΣ δε λεει οτι ειναι αχρηστος.καλος ειναι και εχει κανει δουλεια και στην μπιλμπαο αξιολογη ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ(οχι για ολες τις ομαδες) δε ξερω ποσο πιο απλα να το πω κατα την αποψη μου παντα ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, gas83 είπε ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ(οχι για ολες τις ομαδες) οτι δεν μπορεις να ελεγξεις τοσους μεγαλους παιχτες δηλαδη? Η θεωρεις οτι αλλου ειναι το προβλημα? Ας πουμε οτι ο προπονητης περναει μια νοοτροπια στην ομαδα που δεν ειναι σωστη για την Μπαρτσελονα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1. Υπάρχει κάποιος που θεωρουμε ιδανικό για την Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή; 2. Μας ειναι ξεκάθαρο πως η Μπαρτσελόνα δεν ειναι η ιδια ομάδα με αυτη προ Βαλβέρδε εποχής; O Γκουαρδιόλα, ευτύχησε να έχει ως παίχτες και να τους δέσει (του το αναγνωρίζουν όλοι αυτό), μια 8άδα απίστευτων παιχτών με τον Μέσι να ειναι το κερασάκι στη τούρτα. Ο Βαλβέρδε, έχει να διαχειριστεί όριμους παίχτες, αλλά όχι τα μηχανάκια που ήταν κάποτε. Ο Σουάρεζ δεν ειναι αυτος που ηταν προ 3ετίας ας πουμε, χωρις να σημαίνει οτι δεν έχει ποιότητα. Η μεσαία γραμμή του πάσχει (Κουτίνιο πχ, δεν βγήκε αυτό που περίμεναν, Μελό, nothing special για αυτο το επιπεδο πάντα). Τι να κάνουμε, αλλιως να έχεις Τσάβι και Ινιέστα και αλλιώς τον Κουτίνιο. Ακόμα και ο Νευμάρ επιθετικά που ειναι θεαματικός παίχτης, αποτελεί στοιχείο αυτής της επιθετικης ποιότητας που αναζητάτε. Διαφορετικά παίζεις με επιθετικη 3άδα Νευμάρ, Μέσι, Σουάρεζ προ 3ετίας, διαφορετικά με τον Ντεμπελέ και με τον Μέσι να πρέπει μεταξυ άλλων να φτιάχνει και το κέντρο. Παλαιότερα πχ ο ρόλος του ηταν πιο ελευθερος. Τωρα πρέπει να συμαζεύει και το κέντρο. Δεν ειναι οτι ο Μελό και ο Κουτινιο δεν ειναι καλοί παίχτες. Ειναι οτι απλώς δε κάνουν για τέτοιο επίπεδο. Το ερώτημα ειναι, αν υπάρχουν μέσοι που να μπορουν να κάνουν τη διαφορά σε τέτοιο επιπεδο πλέον. Αφου κάνουμε κουβέντα, ας κάνουμε τις προτάσεις μας. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από pontez2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε οτι δεν μπορεις να ελεγξεις τοσους μεγαλους παιχτες δηλαδη? Η θεωρεις οτι αλλου ειναι το προβλημα? Ας πουμε οτι ο προπονητης περναει μια νοοτροπια στην ομαδα που δεν ειναι σωστη για την Μπαρτσελονα? λοιπον απανταω σε σενα και ταυτοχρονα στο φιλο απο κατω κατα τη γνωμη μου δεν εχει την πρωσοπικοτητα να διαχειριστει οχι απλα τις βεντετες αλλα και τους νεαρους παικτες βγαλε στην ακρη τακτικες και οτι εχει σχεση με προπονητικη και δες παραδειγματα με παικτες που δημιουργησαν προβληματα(πχ ντεμπελε) η παικτες που ηταν για καιρο ντεφορμε με μεγαλυτερο παραδειγμα τον σουαρες δεν ειχε τα αντερα να τον βγαλει εκτος εντεκαδας ποτε το θεμα με τον ντεμπελε δεν εκανε απολυτως τιποτα απλα λυθηκε μονο του 2 παραδειγματα που μου δειχνουν εμενα αυτο που σου λεω προπονητικα εχει πολλα θεματα η μπαρτσα ειναι ομαδα που παιζει σε πολλες διοργανωσεις και το ροτασιον ειναι πραγματικα νουμερο ενα στο να γινει σωστα μη σου πω πιο πολυ και απο την τακτικη σε καποια ματς αν το σωμα δε μπορει να ακολουθησει το μυαλο παπαλα εισαι τελειωμενος,και ο βαλβερδε εχει μια ζωη προβλημα (και περσυ) σε ΟΛΕΣ του τις ομαδες του που κλαταρουν στο δευτερο μισο εκει δλδ που ειναι και τα κρισιμα ματς να δουμε φετος με τελειωμενο το πρωταθλημα πως θα παρουσιαστουμε απο αποψη φυσικης καταστασης ειμαι περιεργος δευτερον πρεπει να εισαι εντελως φανατικος του βαλβερδε για να μη βλεπεις οτι πραγματικα κοιμαται στα παιχνιδια και απλα εχει ενα ξυπνητηρι για να κανει τις ιδιες αλλαγες; σε καθε ματς στο ιδιο λεπτο χωρις να αλλαζει ποτε κατι αν στραβωσει το ματς 0 πλανο για να δοκιμασει κατι αν κερδιζουμε αλλα ειμαστε τραγικοι και φενεται οτι μπορει να γυρισει το ματς παλι ακουνητος τριτον αυτο το συντηριτικο και η νοοτροποια που εχει που δε παει να τελειωσει τον αντιπαλο και τον αφηνει μεσα στο ματς και παμε να κρατησουμε το σκορ δε ταιριαζει στη μπαρτσελονα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και σε καποια ματς θα χρειαστει να παιξεις αμυνα δε γινεται να επιτιθεσαι συνεχεια αλλα αυτο το βαρετο ποδοσφαιρο που παιζουμε που ειμαστε πιο αργοι και απο το ριπλει στα πιο πολλα ματς ειναι πολυ εκνευριστικο πιο παλια και δε παω πισω μονο στον πεπ εβλεπα το σκ μπαρτσα και γεμιζα με μπαλλα τωρα στα πιο πολλα ματς βαριεμαι και λεω τι βλεπω ρε πουστη μου.τι χαλι μαυρο ειναι αυτο το να κερδιζω επειδη τυχανει να εχω τον καλυτερο ποδοσφαιριστη δε με κανει ουτε καλη ομαδα ουτε κανει καλυτερο τον προπονητη οποτε δε κοιταω μονο το αποτελεσμα χωρις πλακα τωρα χωρις το μεσσι παιζει να μην ειχαμε κερδισει ουτε τα μισα παιχνιδια με τις εμφανισεις που εχουμε κανει το νταμπλ μονος οτυ το πηρε περσυ παει να κανει και φετος το ιδιο(υπερβολη θα πειτε μερικοι αλλα καταλαβαινετε τι λεω αμα εχετε δει τα ματς) τεταρτον τρομερα κολληματα με παικτες και πολυ κακη διαχειρηση πολλων παικτων δεν εχει παρει το 100% απο παικτες παραδειγματα παρα πολλα ντεμπελε πρωτο.ειδικα στην αρχη της χρονιας που ειμασταν τραγικοι καθε φορα που τον εβαζε τον ξελασπωνε με κρισιμα γκολ.που ηταν επομενο ματς???παγκο το πηρε χαμπαρι καποια φαση ποσο πολυ βοηθαει καιαρχισε να τον ξεκιναει.τραγικος το βλεπε μεχρι και η κουτση μαρια τι εδινε οσο επαιζε,ο κουτς τον υπνο του δικαιου μη μου πει κανεις ναι αλλα εκανε μαλακιες ο ντεμπλε εξωαγωνιστικα γιαυτο μπορει να μην επαιζε θα σας παω πιο πανω γιατην πρωσοπικοτητα που ελεγα και δε το λυσε νωριτερα το θεμα μαλκομ δευτερο δε χρειαζετα να πω πολλα σας εχω ζαλισει και δικαιωνομαι καθε φορα που παιζει.που ηταν ο μαλκομ προχτες??παγκο ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.μιλαμε γελαει ο κοσμος ρακιτιτς ο παικτης με τα περισσοτερα ματς νεκρος απο καποια φαση και μετα περσυ το ιδιο θα γινει και φετος τον εχει σκασει τον ανθρωπο.0 ανασες και αμα δε παιξει καλα ο ρακιτιτς θα λεμε να τον πουλησουμε δεν ειναι καλος .ε που να παιξει εχει πεθανει μεσα στο γηπεδο με το 0 ροτασιον του προπονηταρα κουτινιο,τι να πρωτο σχολιασω.οταν αδικεις αλλους παικτες γαι να παιζουμε με 10 σε καθε ματς δεν εχω και πολλα να πω μη μου πει κανεις ναι αλλα ειναι απο πισω αλλα που δε ξερουμε και μπορει να παιζει επειδη εκανε 150 μυρια.δε με νοιαζει.σε παω παλι στο θεμα πρωσοπικοτητας.αν του τον επιβαλουν να τον βαζει αν εχει τα κακαλα ας πει εγω ειμαι ο κοουτς εγω κανω κουμαντο σεμεντο αλλλο.απο περσυ φενεται οτι ειναι το καλυτερο μας δεξι μπακ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.ολη τη χρονια περσυ παγκο φετος εχει παιξει ο ρομπερτο πιο πολλα ματς δεξι μπακυπερτραγικο πραγματικα βινταλ τωρα τελευταια αρχισε να παιζει πριν δεν υπηρχε ουτε για 5λεπτο και βλεπεται ποσο διαφορετικα στοιχεια προσφερει οταν μπαινει και ποσο καλα παιζει αμα δλδ τα βαλετε κατω ολα αυτα εγω σου λω οτι δεν ειναι απιθανο να βλεπαμε πολυ καλυτερα πραγματα με καλυτερη διαχειριση των παικτων βασικα ειμαι σιγουρος τι αλλο να πω δλδ θες και αλλα για να δεις οτι δε κανει?? οταν σερνομαστε δοκιμασε κατι ρε χριστιανε.ενα απλο παραδειγμα θα πω σερνεται 3 σερι μηνες ο σουαρες και ο μεσσι παλευει να παιρνει μονος του τα μας βαλε μια γαμημενη φορα το μεσσι false nine οπως παλια που την ξερει τι θεση και στα φτερα μαλκομ ντεμπελε που ειναι σαιτες; και ξερουν και μπαλλα δοκιμασε το ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ,να δουμε οτι το ψαχνεις και οχι απλα περιμενεις ανασταση νεκρων(που μπορει να γινει μπορει και οχι ομως) αυτη την τριαδα ακομα περιμενω να την δω και μαλλον θα περιμενω πολυ ακομα για τον αποκατω φιλο δε διαφωνω οτι προπονητης στην μπαρτσα δεν ειναι ευκολη επιλογη ψαχνουμε συγκεκριμενα πραγματα που δε τα χουν πολλοι εγω δεν ειπα να μη δοκιμασουμε καθολου βαλβερδε αλλα οταν βλεπεις απο την πρωτη χρονια οτι κατι δε παει καλα(ναι και ας πηραμε νταμπλ ειδαμε τι εγινε στο τσουλου) και ποσο μαλλον οταν συνεχιζεις να βλεπεις τα ιδια και χειροτερα την επομενη χρονια(παντα απο αποψη μπαλλας μιλαω) ε σοορυ δε τον ανανεωνεις οπως καναμε εμεις .τραγικο στον αρθουρ δωσε χρονο.ειμαστε ειδικο κλαμπ λογο της φιλοσοφιας ειναι παρα πολλοι οι παικτες που αρχιζουν αν αποδιδουν αυτο που μπορουν απο τη δευτερη χρονια αφου εχουν αφομηωσει πρωτα πως παιζουμε την πρωτη και εμενα το οτι κανει ηδη μια αρκετα καλη χρονια απο την πρωτη του μου αφηνει υποσχεσεις τωρα αν ρωτας εμενα εγω θα γουσταρα τον ερικσον για το κεντρο της τοττεναμ η παικτη στυλ ισκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Επιτέλους... Η αυριανή αποστολή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 επιτελους ξεκουραση για να δουμε πολυ καλο νεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Puig, Todibo και Wague ξεκινάν βασικοί... Έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι επίπεδο είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Ανεση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Απο τις πιο ανετες πορειες μας μεχρι τους 4... Για να δουμε. ΓΚΟΛΑΣΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 μια φορα που ειχαμε ευκολες κληρωσεις επαιξε το ρολο του μου την εσπασε λιγο ο κουτινιο χαρηκα που σκοραρε μπας και παρει λιγο ψυχολογια αλλα μη πανυγηριζεις ετσι ρε φιλε δικαιολογημενα σε κραζει το πληθος τοσο καιρο και τωρα κανεις οτι δε τους ακους? ελεος δλδ σερνεσαι 19 στα 10 ματς και επειδη εβαλες ενα γκολ κατι εγινε? τεσπα τωρα αρχιζουν τα δυσκολα παντως αν δε το παρουμε θελω να το απρει ο αγιαξ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Όποιος αξίζει θα το πάρει. Με το VAR δύσκολα θα έχουμε ξανά σφαγές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 ναι φυσικα αλλα ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ο αγιαξ παιζει ευκολα την καλυτερη μπαλλα πολυ θεαματικο ποδοσφαιρο και μεχρι τωρα η απειρια τους δε τους εχει προδωσει εγω τους υπολογιζω γι αολυ επικινδυνους σε πιθανο τελικο(λεμε τωρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Βραβείο άγγλος ποδοσφαιριστής της βραδιάς : Ράσφορντ. Προσήλωση, Μέσσαρος, πολλά θέματα στην άμυνα, ασχέτως clean sheet, αλλά είμαστε επάξια στους 4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ελπιζω χθες να ευχαρισθηκατε θέαμα. Ο Βαλβέρδε πάντως δεν συγκράτησε κανέναν.Το σκορ θα μπορουσε να ηταν και μεγαλύτερο. Πλάκα κάνανε οι καταλανοί. Θα προτιμήσω να δω Άγγλους απέναντι σε Άγγλους στον ημιτελικό και τη Μπαρτσελόνα απέναντι στον Αγιαξ. Προσωπικά θεωρω οτι οι Ολλανδοι, όσο γρηγορη μπάλα και αν παίζουν, δε θα κοντράρουν εύκολα τη Μπαρτσελόνα. Αντιθετα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πιθανή αναμέτρηση Λιβερπουλ απέναντι στην ομάδα του Γκουαρδιόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 δε ξερω παντως παρολο που περασαμε σχετικα ευκολα απο τα 2 ματς εγω και στα 2 ειδα πολλα αμυντικα λαθη ειδικα οταν πιεζε η United ψηλα προς την περιοχη μας και νομιζω δε τα εκμεταλευτηκαν και κρατησαμε το μηδεν και στα 2 ματς επειδη δεν ειχα την ποιοτητα να το κανουν η λιβερπουλ ομως δε θα τα συγχωρησει αυτα ποσο μαλλον οταν το στυλ του κλοπ ειναι συνεχες πρεσαρισμα θα χει ενδιαφερον τεραστιο το ζευγαρι παντως γιατι και αμυντικα με τον βαννταικ ειναι πολυ καλη 20γκολ μολις εχει δεχτει στην αγγλια το οποιο ειναι αθλος για λιβερπουλ επισης κατεξοχην εχουμε προβλημα με αομαδες που παιζουν καλα την κοντρα και η λιβερπουλ ειναι ακριβως αυτο ειδικα με την τριαδα μπροστα θελω σιγουρα σεμεντο μπακ σε αυτα τα ματς και οχι αλλο κουτινιο θελουμε ντεμπελε να μπορουμε να τους κραταμε και μεις πισω νομιζω θα υπερισχισουμε στο κεντρο αλλα το θεμα ειναι πως θα αντιμετωπισουμε τις κοντρες επισης δε νοεειτε ομαδα που ο βασικος στης στραικερ εχει να σκοραρει 3 χρονια σε νοκαουτ να παρει τσουλου(λουις ξυπνα) αν και η ιστορια θα ειναι ωραια να το σποασει αυτο κοντρα στηνο μαδα που τον ανεδειξε ως μεγαλο ονομα(συνηθως ομως παθαινουν συναισθηματικο κοκομπλοκο οι παικτες με πρωην ομαδες και δεν αποδιδουν) μεσσιας θεος αλλα δε νομιζω να μπορει να αποκλεισοει μονος του αυτη τη λιβερπουλ θα χρειαστει βοηθεια απο ολους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα