Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπεκλασικη μπαρτσελονα εκτος εδρας

βαλαμε το γκολ και μετα  χαλαρααααααααααααα

500 λαθος κοντρολ και πασες

αθλια εμφανιση μονο σκορ κρατμε προς το παρον

βαλε μαλκομ ρε υπνε να τους τρεξει λιγο η εστω ντεμπελε αμα μπορει 

• Like 3
Δημοσ.

Ο αλλος ο κοιμησης στον παγκο κρατησε μεσα τον Μπουσκετς που εχει ηδη κιτρινη και μολις εκανε χερι αλλα ευτηχως δεν το εδωσε ο διαιτητης.Καντον αλλαγη βρε.Ξυπνα.

Δημοσ.

Δεν καταλάβατε πόσο κοντά σε διασυρμό 5-1 ήμασταν.

Θα πρέπει να κανονίσω από τώρα το πρόγραμμά μου για τον επαναληπτικό.

Δημοσ.

Έχω εκπλαγει με την κριτική σας. 

Nα έχανε η Μπαρτσελόνα με 5-1?

Δε ξέρω τι ακριβως απαιτήσεις έχετε απο αυτή την ομάδα αλλά όταν έχεις κατοχή 70 και σε κάποιες περιπτώσεις 75% και όταν ο αντίπαλος δεν έχει κάνει σε ολόκληρο ματς, ούτε ένα σουτ εντός εστίας, δείχνει τη διαφορά κλάσης. Έλεγχε όλο το ματς. Πλάκα τους κάνανε...μια ευκαιρία πήγαν να κάνουν οι Άγγλοι και καθάρισε ο Πικέ.

Ο Βαλβέρδε, τη δευτερη του χρονιά στη Μπαρτσελόνα, ένα παιχνίδι ουσιαστικά έχασε, στο οποίο κοιμήθηκε Θεός, παίχτες και δε ξέρω και εγω τι άλλο. Σε αυτο με τη Ρομα που έχασε τη προκριση στα ημιτελικά.

Και πέρσι και φέτος, κάνει πλάκα στην Ισπανία...και με τη δυνατή Ρεαλ πέρσι του Ζιντάν, όχι κανενός άσχετου.

Προφανως και ο Μέσι ειναι το Α και το Ω στην ομάδα, αλλά αυτό συμβαίνει όταν έχεις μέσα τον καλύτερο παιχτη του κόσμου. Ολα περνάνε απο τα πόδια του. Το ιδιο ισχύει και με τη Γιούβε σε μεγάλο βαθμο φέτος. Χθες ας πουμε οι αλλαγές του Βαλβέρδε μια χαρά ηταν

Προσωπικά, δεν θεωρώ καλύτερη τη Λίβερπουλ (που κάποιοι τη θεωρουν φαβορί) από αυτή τη Μπαρτσελόνα, και δεν θα εκπλαγω αν πάρει το πρωταθλητριών φέτος.

Εκει που θα εκπλαγω ειναι αν αποκλειστεί πάλι με ανατροπή.

Εντομεταξυ οι εφημεριδες της Ισπανιας αποθεώνουν πλέον τον Βαλβέρδε!!! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σορρυ μαγκες αλλα εγω εχω απαιτησεις

οταν παιζω με την πεθαμενη γιουναιτεντ και παρσουσιαζω αυτο το αποκρουστικο βαρετο θεαμα με 2 φασεις σε ολο το ματς δε μπορω να πω οτι χαιρομαι μονο και μονο επειδη εχω σκορ που μναλλον με περναει

αυτος ο συντηριτισμος και η νοοτροποια που εχει π προπονητης μας εμενα μου τη δινει ασε που βαζει και την αλλη ομασδα στο παιχνιδι να το πιστεψει οσο περναει η ωρα και το σκορ ειναι στο γκολ

βαλε ενα δευτερο τελειωσε την προκριση μπαμ μπαμ και μετα κανε πασουλες μεχρι το 90

δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε τετοια νοοτροποια η οποια και δε ταιριαζει με την ομαδα

επισης να πω και κατι αλλο που δεν εχω ξανααναφερει

στο μεγαλυτερο φορουμ μπαρτσα στον κοσμο που μπαινει απλος κοσμος και γραφει την αποψη του οπως εδω

υπαρχει τρομερη γκρινια για βαλβερδε και οι πιο πολυ ειναι μαλλον ¨εμπαθεις'' σαν εμενα θα λεγα(τελικα υπαρχουν παρα πολλοι ''εμπαθεις'' κοιτα να δεις συμπτωση)

χωρις να ξερω τα παιδια εδωμεσα και τι ομαδα ειναι ο καθενας σιγουρα θα υπαρχουν και ολυμπιακοι που σιγουρα εχουν τον βαλβερσε ψηλα και δε προκυται να πουν κακη κουβεντα αλλα οκ καπουν υπαρχουν και ορια

αλλο μεγεθος ο ολυμπιακος αλλο η μπαρτσελονα

ελπιζω να μη γραφετε αποψεις με βαση τη συμπαθειας σας απο πριν αλλα αντικειμενικα τι βλεπετε στο γηπεδο

Επεξ/σία από gas83
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gas83 είπε

στο μεγαλυτερο φορουμ μπαρτσα στον κοσμο που μπαινει απλος κοσμος και γραφει την αποψη του οπως εδω

υπαρχει τρομερη γκρινια για βαλβερδε και οι πιο πολυ ειναι μαλλον ¨εμπαθεις'' σαν εμενα θα λεγα(τελικα υπαρχουν παρα πολλοι ''εμπαθεις'' κοιτα να δεις συμπτωση)

ξερεις τι λενε για τις αποψεις και τους κ**ους ετσι?

Ας μην βαζουμε τις βασεις του θεματος στο " αφου το λενε πολλοι θα εχουν δικιο" ΕΙΔΙΚΑ στο ποδοσφαιρο δεν εχουμε δει λιγες φορες παικτες-προπονητες που κραζαν στην αρχη να δικαιονονται στο τελος...Και μην παμε μακρυα, στην ξεφτιλισμενη ποδοσφαιρικα Ελλαδα εγινε κατι αντιστοιχο με τον Λουτσεσκου περυσι...και σε λιγο καιρο θα του κανουν αγαλμα που πηρε πρωταθλημα. Φυσικα εχει γινει απειρες φορες αλλα αυτή είναι προσφατη,τρανταχτη και μεσα στην χωρα μας...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Έχω εκπλαγει με την κριτική σας. 

Nα έχανε η Μπαρτσελόνα με 5-1?! 

It was a joke bro.

Το'χω γούρι ότι δεν χάνουμε απαξ και δω live, και χθες έπρεπε να χάσω το β' μέρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gas83 είπε

ελπιζω να μη γραφετε αποψεις με βαση τη συμπαθειας σας απο πριν αλλα αντικειμενικα τι βλεπετε στο γηπεδο

Εγω ΠΑΟΚ είμαι πάντως.

Αυτο που παρατηρώ ομως ειναι οτι ο Βαλβέρδε κρίνετε αρνητικά σε μεγάλο βαθμό απο Ελληνες φιλάθλους. Αν διαβάσει κανεις Ισπανικές εφημερίδες, ή αν μπει σε Ισπανικά φόρουμ, η μόνη περίπτωση που θα δει κανεις εκνευρισμένους οπαδους ήταν στον επαναλληπτικο με τη Ρόμα. Οσο για το μεγαλυτερο, δε ξέρω ποιο ακριβως εννοείς, διοτι αν αναφέρεσαι στο http://www.barcaforum.com, εγω άλλα διαβάζω (οκ υπάρχει ένας τυπος που κατά 99,9% απο το τροπο που γράφει ειναι Ελληνας και έχει ως αβαταρ τον Βαλβέρδε να κοιμάται :P :P ) 

Είναι ξεκάθαρο οτι κάποιοι Ελληνες οπαδοι κρίνουν τον Βαλβέρδε ως προπονητή του Ολυμπιακού και όχι της Μπαρτσελόνα.

Για να επιχειρηματολογίσουμε ομως, ο συντηρητισμός ειναι χαρακτηριστικο του Βαλβέρδε. Ετσι έκανε και στον Ολυμπιακό, έτσι και στη Βιγιαρεαλ έτσι και στη Μπιλμπάο. Ηξεραν οι Καταλανοί ποιον έπαιρναν.

1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε

It was a joke bro.

To έπιασα κατόπιν εορτής :P

Επι της ουσίας, δε μπορουμε να κρινουμε έναν προπονητη ως άθλιο επειδη ειχε 70% κατοχή και δεν έριξε 5 γκολ. Αν αυτο μας ενδιαφέρει τοτε δε ξέρουμε ποιον προπονητή έχει η ομάδα μας. 

Ούτε επειδη δεν κατάφερε τη πρωτη του χρονιά να πάρει Τσαμπιονς Λιγκ και κατέκτησε μονο ένα απλο νταμπλ.

Ουτε βέβαια να τον συγκρινουμε με τον Γκουαρδιόλα που ευτυχισε να έχει ενα εξαιρετικο συνολο στη καλυτερη φάση της καριέρας ολων. 

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, pontez2 είπε

Εγω ΠΑΟΚ είμαι πάντως.

Αυτο που παρατηρώ ομως ειναι οτι ο Βαλβέρδε κρίνετε αρνητικά σε μεγάλο βαθμό απο Ελληνες φιλάθλους. Αν διαβάσει κανεις Ισπανικές εφημερίδες, ή αν μπει σε Ισπανικά φόρουμ, η μόνη περίπτωση που θα δει κανεις εκνευρισμένους οπαδους ήταν στον επαναλληπτικο με τη Ρόμα. Οσο για το μεγαλυτερο, δε ξέρω ποιο ακριβως εννοείς, διοτι αν αναφέρεσαι στο http://www.barcaforum.com, εγω άλλα διαβάζω (οκ υπάρχει ένας τυπος που κατά 99,9% απο το τροπο που γράφει ειναι Ελληνας και έχει ως αβαταρ τον Βαλβέρδε να κοιμάται :P :P ) 

Είναι ξεκάθαρο οτι κάποιοι Ελληνες οπαδοι κρίνουν τον Βαλβέρδε ως προπονητή του Ολυμπιακού και όχι της Μπαρτσελόνα.

Για να επιχειρηματολογίσουμε ομως, ο συντηρητισμός ειναι χαρακτηριστικο του Βαλβέρδε. Ετσι έκανε και στον Ολυμπιακό, έτσι και στη Βιγιαρεαλ έτσι και στη Μπιλμπάο. Ηξεραν οι Καταλανοί ποιον έπαιρναν.

To έπιασα κατόπιν εορτής :P

Επι της ουσίας, δε μπορουμε να κρινουμε έναν προπονητη ως άθλιο επειδη ειχε 70% κατοχή και δεν έριξε 5 γκολ. Αν αυτο μας ενδιαφέρει τοτε δε ξέρουμε ποιον προπονητή έχει η ομάδα μας. 

Ούτε επειδη δεν κατάφερε τη πρωτη του χρονιά να πάρει Τσαμπιονς Λιγκ και κατέκτησε μονο ένα απλο νταμπλ.

Ουτε βέβαια να τον συγκρινουμε με τον Γκουαρδιόλα που ευτυχισε να έχει ενα εξαιρετικο συνολο στη καλυτερη φάση της καριέρας ολων. 

πρωτον το οτι ηξεραν στη διοιικηση τι επαιρναν δεν ειναι επιχειρημα για το τι γινεται μεσα στο γηπεδο και αν εμενα μου αρεσει

δευτερον δε δινω ποτε σημασια σε εφημεριδες που παντα ειναι κατευθηνομενες στο τι θα γραψουν

τριτον ακομα και σε φορουμ αλλων ομαδων να μπεις θα δεις οτι λιγο πολλοι ιδια αποψη εχουν και αυτοι για την εικονα της ομαδας εδω και 2 χρονια του πουστη και εκει ελληνες κολλημενοι ειναι που γραφουν?ε δε γινεται

τεταρτον εντελως αναποδα το ειπες.στην ελλαδα τον αποθεωνουν για το τι κανει στην ισπανια λογο του τι εκανε πριν εδω το οποιο ειναι αστειο.ειπαμε αλλα μεγεθη

και τελος δε χρειαζεται κανενα νταμπλ και κανενα τσου λου για να μου αλλαξει την αποψη

δεν ειμαι απο τους τυπους που ειναι εκ του αποτελεσματος

αυτο που βλεπω εγω και πολλοι αλλοι εδω και 2 χρονια στο γηπεδο ειναι ενα βαρετο συνολο (μιλαμε παντα για τα πιο πολλα ματς ετσι οχι μεμονομενα μερικα που σιγουρα θα παιξουν καλα)

που μπαλλα  δε παιζει και αν ο κοουτς δεν ειχε το κοντο να τον εχει ξελασπωσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες σε αθλιες εμφανισεις οχι πρωταθληαμα δε θα βλεπε αλλα θα  χε απωληθει πολυ νωρις

το μονο που τον σωζει ειναι το αποτελεσμα

προπονητης που κοιμαται στον παγκο και δε μπορει να αλλαξει τι ροη ενος αγωνα

ξερεις απο πριν τι αλλαγες και ποτε θα τις κανεις τι εντεκαδα θα κατεβασει

ποσο συντηρητικα θα παιξει και δε νεχει ιδεα απο ροτασιον ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για μπαρτσα 

αυτο δεν αλλαζει ειτε παρει το τσουλου ειτε οχι 

και φυσικα αν δε παιξει καλα ο μεσσι δε παρνουμε ΠΟΤΕ κανενα τσουλου.δεν εξαρταται απο τον προπονητη μας και πως θα μπορεσει να τον βοηθησει να βρει χωρους μεσα στο γηπεδο

αν τον κλεισουν απλα θα καθεται απο τον παγκο και θα κοιμαται και θα κανει τα τυπικα που κανει παντα

2 χρονια μια φορα δεν εχει δοκιμασει κατι διαφορετικο οταν στραβωνει κατι

ουτε αμα παρουμε τρεμπλ θα γινει ο νεος φεργκι

και ο ενρικε τρεμπλ πηρε αλλα δε θεωρειται απο τους καλυτερους προπονητες

οποτε δε θελω επιχειρηματα του τυπου ναι αλλα παει για 2 νταμπλ

αρ@@@ια 2 νταμπλ μονος του ο μεσσι εχει παρει σχεδον αλλα δε μπορει να σε ξελασσπωνει μια ζωη παντου

γιατι αν εχεις δει ΟΛΑ τα ματς απο περσυ ξερεις οτι ισχυει αυτο που λεω.απειρα ματς που ηταν να χασουμε με μηδεν μπαλλα και τα πειρε μονοος του ο λεο

ε σορρυ δε θα δωσω credits στον προπονητη γιαυτο

Επεξ/σία από gas83
Δημοσ.

Τον Βαλβερδε ρε γκαις ποιος Έλληνας τον κράζει? είναι από τους καλύτερους που πέρασαν από την Ελλάδα. Και δεν το αναφέρω για νταμπλ και σουπαλιγκ αυτά και ο κυρτακης τα έκανε. Αναφερομαι στην πορεία στο europa, ηταν η μοναδική φορά στην σύγχρονη ιστορία του ολυμπιακού που θυμάμαι είχε ποδοσφαιρικά πολλές ελπίδες και καλή ομάδα να φτάσει τελικό. Είχε χάσει εντός από κάτι σωβιετικους με δύο λάθη τραγικά του τότε γκολκίπερ. (δεν είμαι Ολυμπιακός ηρακληδεας είμαι) 

Δημοσ.

Ο Ερνεστο ειναι πολυ καλος προπονητης και εχει την συμπαθεια των περισσοτερων Ελληνων φιλαθλων. Εχει πετυχει πολλα με διαφορετικες ομαδες και δεν γινεται ολα να ειναι θεμα τυχης ή ικανοτητας παικτων μονο. 
Προσωπικα ειμαι Παναθηναϊκος και τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση.
Η μοναδικη μου ενσταση ειναι με τις αλλαγες του. Και για το rotation γενικοτερα (αν και το εχω ξαναπει και το πιστευω οτι το βαθος της Μπαρτσελονα δεν επιτρεπει να κατεβαινεις με τα δευτερα στο κορυφαιο πρωταθλημα ολων), αλλα πιο συγκεκριμενα με τις αλλαγες μεσα στο παιχνιδι.
Ειναι γεγονος οτι ο ανθρωπος κατα την διαρκεια του αγωνα κοιμαται. Δεν ειναι σε εγρηγορση, αργει να παρει πρωτοβουλιες, να "ξυπνησει" την ομαδα, να αλλαξει την εικονα, καθυστερει πολυ να κανει αλλαγες. Αν εκανε και ολα τα παραπανω, θα ηταν ο καλυτερος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...