Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιθανότατα έρχεται ο Afellay τον Ιανουάριο, με πολύ λίγα λεφτά (για 3 εκ. γράφουν) μιας και λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.

ετσι οπως αδειαζα τις τσεπες των παντελονιων απο τα απλυτα βρηκα 5Μ... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά την πάει το κοράκι τη Βιγιαρεάλ μέχρι τώρα. Ανύπαρκτο οφσαίντ κατά της Μπάρτσα και συνεχόμενα ανύπαρκτα σφυρίγματα.

Όχι τίποτα άλλο, θα βγαίνει ο Τσοπάνος και θα λέει οτι η Ρεάλ είναι ανώτερη...

Δε ξέρω για σένα, όλα τα κανάλια εκτός του ΣΚΑΙ μου χάλασαν ξαφνικά. Ένα περίεργο πράμα!

Ποιος χρειαζεται τα υπολοιπα καναλια .. ???:lol:

Για μενα η τηλεοραση υπαρχει μονο για μπαλα ...

Δε βλεπω τπτ αλλο ...

Καλα τι ανυπαρκτη διαιτησια ειναι αυτη ...

Ολα αναποδα τα δινει ....

Μας ακυρωσε και ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ που ηταν απο τις πιο ευκολες φασεις που εχω δει για εποπτες ...

Φαινεται η ελλειψη του Πικε ...

Το ματσακι τα σπαει παντως ...

Ναι τα σπάει το ματσάκι. Με κάθε επαφή υπέρ της Βιγιαρεάλ να σφυρίζεται φάουλ, με ανύπαρκτα οφσαιντ, και λοιπά. Αν έχουν ποδοσφαιρικό εγωισμό ας ρίξουν πρώτα 5 στη Βιγιαρεάλ και μετά 5 φάσκελα στον Δαλούκαθ.

τι διαιτητης ειναι αυτος ρε??????? Ουτε τ φαουλ δεν μασ αφησε να εκτελεσουμε στισ καθυστερισεις.....καθαροτατο γκολ τ εβγαλε οφσαιτ......εεε τι να πς τωρα??? Το αστειο θα ηταν να χασουμε απο βιγιαρεαλ...την ιδια που κερδισε ο παοκ...ε να παω να πειδειχτω απο τ παραθυρο τοτε....

Ρε φιλε αφου παιζει ωραια μπαλιτσα η Βιγιαρεαλ δε καταλαβαινω γιατι το λες αυτο ...

Εγω ευχαριστιμαι ματσαρα παντως ....

Γουσταρω να βλεπω την ομαδα μου να ανταποκρινεται και στα δυσκολα ( δυσκολος αντιπαλος , διατησια κτλ ) ...

Εκει ειναι που χαιρεσαι διπλα τη νικη ..

Ε ναι αφού την κέρδισε ο ΠΑΟΚ είναι καφενείο. Τι σημασία έχει αν έχεις να την κερδίσεις 3 χρόνια στο Καμπ Νου ή αν είναι τρίτη στο πρωτάθλημα 2 βαθμούς πίσω;

Σοβαρά τώρα, έπρεπε να ήταν 2-0 πάντως. Λείπει ο Πικέ και το λέω περισσότερο γιατί δεν είναι εκεί να κάνει παιχνίδι από πίσω.

---------- Προσθήκη στις 00:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:07 ----------

Πού 'ναι η μπάλα οεο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...