Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν κόκκινη από το 28' και εμείς συνεχίζουμε να είμαστε όλο και πιο ανευροι, λες και παίζουμε φιλικό...

Σερτζι και κουτινιο κακιστοι

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, _linuslost_ είπε

Έχουν κόκκινη από το 28' και εμείς συνεχίζουμε να είμαστε όλο και πιο ανευροι, λες και παίζουμε φιλικό...

Eλπιζω να κρατανε δυναμεις για την Τεταρτη.........

Σε αντιθετη περιπτωση βλεπω να πεφτει γελιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _linuslost_ είπε

μπηκε ο μαλκομ και καναμε ποσες φασεις

κλασικα

πως γινεται να μη ξεκιναει δε ξερει κανεις

54 λεπτά πριν, johnyboy είπε

Έκλεισα την τηλεόραση στο 84 και βάλαμε 2 γκολ... Ήμαρτον 

μπορεις να το κανεις και στο τσουλου σε παρακαλω?

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, 4saken είπε

Ερωτηση, αν κατακτησουμε το νταμπλ και φτασουμε στους 4 ειναι επιτυχημενη χρονια?

αναλογως..θεωρεις καποιος το νταμπλ τρομερη κατακτηση? Στο πρωταθλημα κανουμε περιπατο κα ιδεν υπαρχει αντιπαλος. Παιζουμε απο ενα τεταρτακι μπαλα και φερνουμε τα ματς στα ισια η τα νικαμε...Για μενα τουλαχιστον τελικος για να ειναι πετυχημενη η χρονια...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 4saken είπε

Ερωτηση, αν κατακτησουμε το νταμπλ και φτασουμε στους 4 ειναι επιτυχημενη χρονια?

Ακόμα και με τρεμπλ η χρονιά κρίνεται σχετικά αποτυχημένη. 

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Γιατι τι αλλο θα μπορουσε να παρει και δεν το πηρε?|

Τον δρόμο ο Ερνέστο 😂

Ελα ψαρώσατε. 

IMG_20190407_133824.jpg.e3e1d1b145e039c7895d8e2769351aa7.jpg

Πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, 4saken είπε

δε γινεται να παρεις νταμπλ και να ειναι αποτυχημενη η χρονια

το πρωταθλημα ειναι μαραθωνιος και αντιπαλο δεν εχουμε επειδη παιζουμε σταθερα καλυτερα απο ολους τους υπολοιπους

παρολαυτα θα εχει γλυκοπικρη γευση και δε θα ειμαστε σα φιλαθλοι πολυ ικανοποιημενοι γιατι μη γελιομαστε ολοι θελουμε τη μεγαλη κουπα

ειδικα μετα τους αποκλεισμους των τελευταιων ετων που ουτε ημιτελικα δε παμε

ειναι μεγαλη ευκαιρια για τρεμπλ παντως ακομα και με αυτον τον προπονητη

σωστη διαχειριση να κανει αν παμε ξεκουραστοι στα νοκ αουτ ολα γινονται με το μεσσι να διανυει εκπληκτικη χρονια

με τον κοντο σε αυτη την κατασταση ολα γινονται

προσωπικα δε θα ειμαι και πολυ ευχαριστημενος να σου πω την αληθεια γιατι εχουμε ηδη φαει αρκετα απο τα καλυτερα χρονια του μεσσι τελευταια με πολλες λαθος επιλογες και με τον κοντο για οσα χρονια εχει ακομα ειναι ευκαιρια να παρουμε οσα πιο πολλα τσουλου γινεται

γιατι κακα τα ψεματα μετα που θα αποσυρθει δυσκολα τα πραγματα

Επεξ/σία από gas83
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gas83 είπε

δε γινεται να παρεις νταμπλ και να ειναι αποτυχημενη η χρονια

Αν αποκλειστεί από το φατζιο πάλι η κάνα σκορπωχωρι 3-0 σε ρυθμό ρελαντί μια χαρά γίνεται (με όλο το σεβασμό στους Ρωμαίους, είναι μεγάλη ομάδα αλλά για τέτοιο επίπεδο είναι αρχάριοι και χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα) 

• Like 1
Δημοσ.

Gas83 εισαι του 83?

Eχω την εντυπωση οτι οσο εχουν τρελες απαιτησεις απο την ομαδα ειναι σχετικα μικρη σε ηλικια, καλομαθημενοι απο τα εκπληκτικα αποτελεσματα εδω και πανω απο δεκα χρονια...Εγω προσωπικα εγινα Μπαρτσα λιγο πριν το 94 και τον τελικο στο ΟΑΚΑ.Απο τοτε ζησαμε και αλλες πικρες και απογοητευσεις, αυτο που ζουμε δεκα χρονια σχεδον ηξερα οτι εχει ημερομηνια ληξης για αυτο και θα ειμαι παντα ευχαριστημενος με την κατακτηση του πρωταθληματος και παρουσια στους 8 CL και σποραδικες κατακτησεις (πχ μια καθε 6-8 χρονια).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 4saken είπε

Gas83 εισαι του 83?

Eχω την εντυπωση οτι οσο εχουν τρελες απαιτησεις απο την ομαδα ειναι σχετικα μικρη σε ηλικια, καλομαθημενοι απο τα εκπληκτικα αποτελεσματα εδω και πανω απο δεκα χρονια...Εγω προσωπικα εγινα Μπαρτσα λιγο πριν το 94 και τον τελικο στο ΟΑΚΑ.Απο τοτε ζησαμε και αλλες πικρες και απογοητευσεις, αυτο που ζουμε δεκα χρονια σχεδον ηξερα οτι εχει ημερομηνια ληξης για αυτο και θα ειμαι παντα ευχαριστημενος με την κατακτηση του πρωταθληματος και παρουσια στους 8 CL και σποραδικες κατακτησεις (πχ μια καθε 6-8 χρονια).

ναι το 83 ειμαι

νομιζω οι απαιτησεις προκυπτουν απο το οτι ναι μεν καλομαθαμε απο την αλλη εχουμε τον καλυτερο ποδοσφαιριστη ολων των εποχων οποτε θελουμε να παρουμε οσα πιο πολλα μπορουμε μεχρι να τελειωσει η καριερα του και να μη σκοαρπαμε τα κλαα του χρονια χωρις να στηνουμε σωστα την ομαδα γυρω του

νομιζω με λιγο καλυτερες επιλογες ανετα ειχαμε ακομα 1-2 τσουλου

εγω προσωπικα ειμαι μπαρτσα πριν το 2000 αλλα δεν ειχα τη δυνατοτητα να παρακολουθω παιχνιδια αλλα σαφως εχω πετυχει και κακες χρονιες

με το ιντερνετ ομως ειδικα τα τελευταια 11-12 χρονια παιζει να εχω χασει συνολο 10 ματς το πολυ και σου βαζω μεσα και τα φιλικα προετοιμασιας

και δε κανω πλακα οποιος θελει το πιατευει

οτι και να λεμε παντως το πρωταθλημα ειναι πολυ σημαντικη κουπα και οσο μαζευουμε πρωταθληματα μεγαλωνουμε

για σκεφτειτε σε λιγα χρονια να περασουμε τη ρεαλ σε πρωταθληματα(λεμε τωρα) ποσο τεραστιο θα ειναι για το συλογο τοσο πισω που ειμασταν

προφανως σε αυες τις μαδες συνολικα μετρανε και οι ευρωπαικες επιτυχιες αλα δε μπορεις να πεις οτι τα χουμε παει και ασχημα

παντως θα ειναι απογοητευτικο να μη παρουμε 1-2 τσουλου ακομα στην εποχη του μεσσι

και μην παιρνετε ως μετρο συγκρισης τη ρεαλ που εχει 13 τσουλου ολοι ξερουμε πως τα πηρε παλια ολοι ειδαμε πως πηρε και τα τελευταια 

τυφλοι δεν ειμαστε

ετσι φτανω και γω τοσα

το να περασει πχ τη ρεαλ σε πρωταθληματα που ειναι διαχρονικα ομαδα του κρατους θα ειναι τρομερο επιτευγμα οποτε μια χαρα τα θελω τα πρωταθληματα

και μη τα θεωρειτε δεδομενα επειδη τα παιρνουμε τωρα

δε θα χουμε μεσσι για παντα

οποτε χαρειτε τα.

τα γραφω απαντωντας και στα αλλα παιδια πιο πανω

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 πραγματα απο την εντεκαδα

επιτελους σεμεντο ξεκιναει σε μεγαλο ματς αντι του ρομπερτο

ελεος με τον κουτινιο

ακομα και ο καλυτερος του ματς να ειναι το γραφω απο πριν ειναι τεραστια αδικια για τον μαλκομ

ας ελπισουμε επειδη εχει περασει απο αγγλια να θυμηθει λιγο τι ματς εκανε εκει

λογικα με κουτινιο μεσα παμε για εκεινο το περιεργο 4-4-2?

α και κατι αλλο

τεραστια βελτιωση στο βαθος του ροστερ

στον παγκο εχουμε μαλκομ ντεμπελε(δεν ξερω αν ειναι 100% ετοιμος να παιξει καποια λεπτα)

ουμμτιτι ρομπερτο αλενια βιδαλ

Επεξ/σία από gas83

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...