di maria kun Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 εγω παλι κραταω σε συτην την ονειρεμενη εμφανιση οτι το 1-0 κλασσικα για αλλη μια φορα,αλλον ενα χρονο εγινε με πεναλτι που δεν σφυριζεται ουτε στο ελλαδισταν-ηταν καθαρος συνδυασμος επιθατικο φαουλ αφου παταει τονβ αντιπαλο με θεατρο ηλεκτροσοκ καραγκουνη.
_linuslost_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Τράβα στην τρύπα σου να κρυφτείς για κανένα χρόνο τωρα
di maria kun Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 συγνωμη ειπα κατι παραλογο??παρακαλα μην τυχεις με γιουβε γιατι θα συμβει αυτο που λαχταρας
~mxls~ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, di maria kun είπε εγω παλι κραταω σε συτην την ονειρεμενη εμφανιση οτι το 1-0 κλασσικα για αλλη μια φορα,αλλον ενα χρονο εγινε με πεναλτι που δεν σφυριζεται ουτε στο ελλαδισταν-ηταν καθαρος συνδυασμος επιθατικο φαουλ αφου παταει τονβ αντιπαλο με θεατρο ηλεκτροσοκ καραγκουνη. Ούτε Ρεαλ να ήμασταν.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 City - Ajax Barca - Liverpool δινω από τωρα 4αδα. Αν και το Ajax - Juventus είναι ότι να ναι...Αν παιξουν σαν δαιμονισμένοι οι Ολλανδοι θα βαλουν πολλα γκολ. Αν είναι σε κακη μερα θα φανε 5αρα και θα λενε ευχαριστω
pontez2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Το ντερμπι ειναι η Μπαρτσα με τη Μαντσεστερ. Η Μπρατσελόνα παρά το γεγονος οτι στο Ισπανικο, κάνει πλάκα, έχει αποδειξει οτι χωρις τον Μέσσι δεν μπορει να πάει ψηλά. Στα υπόλοιπα, θεωρω οτι η Γιουβέντους, εύκολα ή δυσκολα θα περάσει τον Αγιαξ.
~mxls~ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Τότεναμ ήθελα, αλλά ΟΚ. Θα δούμε καλά ματς πιστεύω και στα δύο.
gas83 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 παρολο που οι αγγλικες θεωρητικα δε μας πανε λογο οτι ειναι ταχυδυναμες ομαδες και μεις εχουμε προβλημα στο δυνατο παιχνιδι εχουμε τρομερη παραδοση τα τελευταια χρονια οποτε πετυχαινουμε αγγλικη την εχουμε και ευκολα μαλιστα και πιθανος να παιξουμε με 2 ισως και 3 μεχρι τον τελικο αν περασουμε βεβαια γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο αν δε παρουσιαστεις σοβαρος ο λογος που τις εχουμε ειναι ενας δε ν ξερουν να παιζουν αμυνα δεν ειναι τυχαιο οτι συνηθως ο μεσσι κανει ματσαρες με τις αγγλικες επισης δεν ειναι τυχαιο οτι η ομναδικη διαχρονικα που μας δυσκολεψε ηταν η τσελσι που επαιζε ΜΟΝΟ αμυνα οποτε ειμαι ψιλοαισιοδοξος
costacurta Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, gas83 είπε τσελσι Και η Λίβερπουλ. Είχε παίξει μπαλαρα στο καμπ νου. Για την μανγιου βαριά ξεβαρια φανέλα χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω προβλέπω πολύ εύκολη πρόκριση μπαρτσα
gas83 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, costacurta είπε Και η Λίβερπουλ. Είχε παίξει μπαλαρα στο καμπ νου. Για την μανγιου βαριά ξεβαρια φανέλα χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω προβλέπω πολύ εύκολη πρόκριση μπαρτσα ναι αυτο ειναι αρκετα παλια το 07 νομιζω προ πεπ εποχης δε το εθεσα καλα εννοουσα απο τους τελικους με united και επειτα
gas83 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 φανταστικο δευτερο γκολ εξιλεωθηκε ο λουις για την ευκαιρια που εχασε πριν σημερα παιζουμε κατι σαν 4-4-2 με το μεσσι ελευθερο πισω απο τον σουαρες και τον βινταλ που μου αρεσει παρα πολυ να παταει πολυ περιοχη οπως εκανε ο παουλινιο σχεδον αλλα να εχει και τα τρεξιματα για τα αμυντικα του καθηκοντα τρομερες καθετες κουρσες και απο τον αλμπα που πολλες φορες βγαινει σαν κανονικο εξτρεμ κλειδωνουμε το πρωταθλημα σημερα και μετα θελω να δω πολυ καλη διαχειριση δυναμεων αν μοπορουμε να παμε με τον κοντο σε αυτη τη φορμα και ξεκουραστο για το τσουλου ολα ειναι πιθανα αν ειναι κουρασμενος στα κρισιμα νοκ αουτ δεν εχουμε ελπιδα 2
gas83 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) χανει τα 2 ευκολα και βαζει αυτο ιδανικο σημειο για αλλαγες βγαλε λουις θελω να δω μαλκομ σημερα βγαλε ρακιτιτς βαλε κουτινιο ρε μαστορα 0-3 στο 68 κανε ολες τια αλλαγες να τελειωνουμε τι παριμενει δλδ ελεος Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από gas83
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα