Cygnus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Στο μπάσκετ μπορεί να σφυριχτεί επιθετικό. Σώμα βάζει και ο Puyol, σώμα βάζει και ο Ndoye. Με ώμο ξεκινάει η διεκδίκηση απλά ο Puyol δεν έχει δει την τοποθέτηση του Ndoye. Εντελώς λάθος ο διαιτητής εδώ, αυτό έχει σημασία. ---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:48 ---------- Η φάση νομίζω είχε σταματήσει πριν την καρατιά του Βαλντές. Ως μη γενόμενη δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι θέμα μπάσκετ. Ο Πουγιόλ πάει σε τζαρτζάρισμα αλλά δεν σπρώχνει με το χέρι τεντωμένο για να αποκτήσει πλεονέκτημα. Ο Εντόι το κάνει. Είναι ξεκάθαρο. Τέλος πάντων, ξαναχτύπησε η παράγκα του Πλατινί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ελα ενταξει αυτο ηταν κοκκινη ... Δεν υπαρχει καν συζητηση για το αν ηταν ή οχι ... Δε καταλαβαινω τι ονειρο ειδε αυτος ο Βαλντες και πηγε να κανει το Μπρους Λι πανω στον Εντοι .... Το ασχημο ειναι οτι δε νικησαμε ... Αλλα υπαρχει και ενα καλο απο αυτο .. Πως θα ερθει Ελλαδα για τη νικη ... Αναμενεται καλο θεαμα στο ΟΑΚΑ την επομενη αγωνιστικη με λιγα λογια ... Και ευελπιστω να ειμαι μεσα σε αυτο το ματς ( κι ας μη μπορω να χαρω οπως θα ηθελα με τους παιχταραδες μας ) ...:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δε καταλαβαινω τι ονειρο ειδε αυτος ο Βαλντες και πηγε να κανει το Μπρους Λι πανω στον Εντοι .... Σε εκείνο το σημείο δεν μπορούσε να βάλει χέρια, η βλακεία ήταν ότι δεν προσπάθησε να πάει με το κεφάλι. Κόκκινη ήταν πάντως. Εγώ δεν διαφώνησα σε αυτό, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Σε εκείνο το σημείο δεν μπορούσε να βάλει χέρια, η βλακεία ήταν ότι δεν προσπάθησε να πάει με το κεφάλι.Κόκκινη ήταν πάντως. Εγώ δεν διαφώνησα σε αυτό, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Ενταξει δε μπορει να βαλει χερια εκει αλλα ειπαμε οχι κι ετσι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πλακώθηκε με Ονιέγου ο Ιμπραϊμοβιτς! Ρε για δειτε ενα παιχτη που ειχαμε στην ομαδα μας .... Αναξιος λογου ειναι εντελως ... Μερικες φορες απορω με τις κινησεις που κανουμε .... Που τον βρηκαμε ... ??? Και δωσαμε και τον Ετο στην Ιντερ και πηραν Τσ. Λ. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Βίντεο έχουμε; Ποιος τις έφαγε; Ντέρμπι πρέπει να ήταν... Ελπίζω να μην τον στείλουν πίσω και κρατήσουν τα λεφτά στο τέλος. Τουλάχιστον παίζει καλά μέχρι τώρα. Πάντως δεν μπορεί πάντα να φταίει μόνο αυτός. Σε Juve, Inter και Barca δεν πλακώθηκε ποτέ με κανέναν (για τη Juve δεν είμαι σίγουρος). Και στη Barca τα πήγαιναν καλά με αυτόν οι συμπαίχτες του ή τουλάχιστον έτσι έλεγαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εγω παλι πιστευω πως αυτος ευθυνεται .... Αφου φαινεται απο το χαρακτηρα του τι να λεμε τωρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barcelonistas!! Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 sυμφωνω με τον Αλεξη...ειναι κολοπαιδο φαινεται απο τη μαπα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Τελικά ο Ζλάταν ευθύνεται. Πηγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 3άρα έμαθα, ούτε αυτό το ματς το είδα. Ένα Χ απόψε η ΡΕΑΛ, μαρκ μαι γουόρντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει καλά παίξαμε. Για να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Τι να κάνουν; Ήδη πέταξαν δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barcelonistas!! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ναι ρε πο@*τη μου....ποιοσ εβαλε το 3ο γκολ τησ Μπαρτσα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέσι-Βίγια-Πέδρο τα γκόλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα