Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Δεν έχω δει καθόλου ματς, αλλά μαζέψαμε 4 πισω. Οπότε πάμε για σέντερ φορ 80+ εκ. γεναρη. 

μαλιστε σχολιο για τα υπολοιπα που γραφουμαι πιο πανω προφανως καθολου

το βρηκες τι φταιει 

το οτι δεν εχουμε καλους σεντερ μπακ

μαλλο η αμυντικη λειτουργια της ομαδας εξαρταται απο τι κεφια εχουν οι παικτες καθε φορα

γιατι δε νομιζω να τη δουλευει ο προπονηταρας καθολου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καμμενος με το πλειστεσιο λεει ο Dembele. Ξενυχταει να παιζει και για αυτο αργεί να παει στις προπονησεις. Αν ερθει καλη προσφορα το Γεναρη, καλα του ειναι να μας χαιρεταει αν ισχυουν τα δημοσιευματα.

• Sad 1

5 ώρες πριν, dakangr είπε

Καμμενος με το πλειστεσιο λεει ο Dembele. Ξενυχταει να παιζει και για αυτο αργεί να παει στις προπονησεις. Αν ερθει καλη προσφορα το Γεναρη, καλα του ειναι να μας χαιρεταει αν ισχυουν τα δημοσιευματα.

Μονο που οι Γερμανοι τα ηξεραν αυτα και εχουν βαλει ορο στο συμβολαιο δυστυχως.....αν τον δωσουμε πριν το 2022, θα πληρωσουμε τα μπονους επιτευξης στην Ντορτμουντ, τα οποια ειναι 40 εκατομμυρια ευρω.
Οποτε, μονο απο 200 και πανω πρεπει να πουλησουμε. 

Ειναι καλος και εξελιξιμος παικτης παντως, εγω προτιμω να μεινει.

Μόλις τώρα, Orpheas1992 είπε

Μονο που οι Γερμανοι τα ηξεραν αυτα και εχουν βαλει ορο στο συμβολαιο δυστυχως.....αν τον δωσουμε πριν το 2022, θα πληρωσουμε τα μπονους επιτευξης στην Ντορτμουντ, τα οποια ειναι 40 εκατομμυρια ευρω.
Οποτε, μονο απο 200 και πανω πρεπει να πουλησουμε. 

Ειναι καλος και εξελιξιμος παικτης παντως, εγω προτιμω να μεινει.

Εχουμε προεδραρα ομως, καλυτερος και απο τον  Αλαφου, και θα τον πουλησει πεντακοσια εκατοτριανταπεντε εκατομμυρια.

14 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε

Αυτο λεμε. Χημειο ειναι το παλικαρι. Ζωαρα κανει!

1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε

Ναι αλλά γιατί δεν παίζει ο τεμπελέ;

Τι μας κρύβει ο Ερνέστο; Ερώτηση.

Τι εννοεις, αφου λεμε κανει φοιτητικη ζωη πρωτοετη στην Πατρα, θα παιζει κιολας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακο-βαρετο το  παιχνιδι μεχρι στιγμης.Ουτε μια φαση δεν εχουμε δει και απο τις 2 πλευρες.

Κλασσικα μια ευκαιρια ενα γκολ οι αντιπαλοι.Βεβαια να λεμε και την αληθεια η barca δεν εχει κανει τιποτα σε ολο το ματς.Ανυπαρκτη κυριολεκτικα.

Επεξ/σία από dekulinkgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιζει να χασουμε και το πρωταθλημα με δαυτον με ανυπαρκτη ρεαλ

αλλα τι να κανεις οταν και μεις ανυπαρκτοι ειμαστε

και εχουμε καποιους εδω μεσα που τους αρεσει αυτο το εκτρωμα καθε αγωνιστικη

κοιτα να δεις που αμα παιζει ο playstation  ντεμπελε εστω και λιγο βαζει και κανα γκολ και υπαρχουμε λιγο επιθετκα

ακομα και να το γυρισουμε ακομα τραγικοι ειμαστε προφανως

Επεξ/σία από gas83

Άντε πάλι αρχίσατε... Λες και δεν ξέρετε ότι πάντα τα παιχνίδια με Ατλέτικο πάνε έτσι. Ατλέτικο αμύνεται στο 1/3, τι περιμένετε δηλαδή. Πήραμε το Χ οπότε πετυχημένο πέρασμα από την Μαδρίτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακομα μια τραγικη εμφανιση κριμα που πηραμε το χ

θα προτιμουσα να χαναμε μπας και φυγει ο προπονηταρας και εχουμε ελπιδες για κατι καλο στη σεζον και μπας και φερουμε καποιον με προσωπικοτητα που να μπορει να διαχειριστει τους παικτες που σκουπιζουν τον παγκο κια να τους εξελιξει

τωρα χεσε μεσα

περιμενουμ ε να δουμε το ιδιο αισχος μεχρι και αν φυγει τελικα

10 λεπτά πριν, _linuslost_ είπε

Άντε πάλι αρχίσατε... Λες και δεν ξέρετε ότι πάντα τα παιχνίδια με Ατλέτικο πάνε έτσι. Ατλέτικο αμύνεται στο 1/3, τι περιμένετε δηλαδή. Πήραμε το Χ οπότε πετυχημένο πέρασμα από την Μαδρίτη

ελπιζω να κανεις πλακα

αν παιζαμε μπαλλαρα και δυσκολευομασταν εδω οπως γινεται συνηθως δε θα χα κανενα προβλημα σε αυτο που λες

οταν σερνεται η ομαδα σερι παιχνιδια και απλα αυτο συνεχιζεται δε νομιζω να ειναι το ιδιο

σε 13 ματς εχουμε 6 γκελες και εχουμε αποφυγει ακομα 2-3 στο 90

6 με 8 γκελες κανεις στο πρωταθλημα τα τελευταια 10 χρονια μεχρι το τελος του πρωταθληματος και τωρα δν ειμαστε ουτε στα μισα

δλδ οκ κοιταμε βαθμολογια ειμαστε πρωτοι οποτε ολα καλα?

πλακα κανουμε?

δε χρειαζεται να σου πω αλλα στατιστικα

αν και εσενα σου αρεσει αυτο το πραγμα που βλεπεις οκ

τοτε εχουμε αλλη ιδεα για την ομαδα

α και κατι τελευταιο

εχεις τον πιο συντηρητικο προπονητη που κοιταει να φυλαξει τα νωτα του παιζοντας αυτο το βαρετο και ανουσιο 4-4-2 που δε ταιριαζει καθολου στην ομαδα και εχεις φαει 19 γκολ σε 13 ματς

φανταστειτε τη προπονηση κανει

που να μην επαιζε και αμυντικα δλδ

επιτιθομαστε και εχουμε 1 παικτη κοντα στην περιοχη

αν ειναι δυνατον

Επεξ/σία από gas83
  • Like 1

Δεν είπα ότι μου αρέσει.. Αλλά στα παιχνίδια του Τσ.Λ και γενικά με δύσκολες ομάδες παίξαμε πολύ καλά. Είναι χρονιά Μουντιάλ, ήταν εβδομάδα εθνικών, ακολουθεί Τσ.Λ και έλειπε κουτινιο Ρακιτιτς. Όποτε το Χ δεν με χαλάει. Αφήστε να βγει η χρονιά και κάνουμε απολογισμό την άνοιξη.

• Like 2

3 λεπτά πριν, _linuslost_ είπε

Δεν είπα ότι μου αρέσει.. Αλλά στα παιχνίδια του Τσ.Λ και γενικά με δύσκολες ομάδες παίξαμε πολύ καλά. Είναι χρονιά Μουντιάλ, ήταν εβδομάδα εθνικών, ακολουθεί Τσ.Λ και έλειπε κουτινιο Ρακιτιτς. Όποτε το Χ δεν με χαλάει. Αφήστε να βγει η χρονιά και κάνουμε απολογισμό την άνοιξη.

κουτινιο ρακιτιτς και οταν επαιζαν δεν ειδαμε καμια διαφορα τα ιδια χαλια

ειδικα ο ρακιτιτς ο κακομοιρης οπως εγραψε και ενας πολυ πετυχημενα στο twitter ειδε και αποειδε ο καψερος οτι δε ξεκουραζεται ποτε και εχει καει οποτε ειπε να παρει μια κοκκινη στο προηγουμενο ματς να αραξει λιγο

αμα τα λεω εγω αυτα που αμα εχεις δει γενικα τι γραφω τοσα χρονια ειμαι φουλ αισιοδοξος παντα και προσπαθω να βρω κατι θετικο γενικα κατι δε παει καλα

και οχι προφανως επειδη το λεω εγω

κανει μπαμ το πραγμα

θα ξαναπω για χιλιοστη φορα ευχομαι να βγω λαθος και να σαρωσουμε

με μεγαλη μου χαρα θα το παραδεχτω 

δε το βλεπω ομως και ολα τα σημαδια αυτο δειχνουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...