~mxls~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, gas83 είπε πεταει η ομαδα χαχα Είχαμε τον καλύτερο κοουτς της λίγκας πέρσι, τον καλύτερο και φέτος. Ερώτηση, τι ομάδα υποστηρίζεις εντός συνόρων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 παρακολουθω χωρις να ειμαι με καποια οποτε καμια μπαρτσα και απο αγγλια συμπαθω λιβερπουλ εγω παντως δεν ειδα καμια μπαλλα με τον καλυτερο προπονητη σε καμια διοργανωση αν κανω λαθος διορθωσε με μη μου πεις για κουπες και ο μουρινιο πετυχημενος ειναι και τον βριζουν ολοι οι οπαδοι στις ομαδες που παει για την μπαλλα που παιζει εγω εχω συνηθισει να χορταινω μπαλλα στα ματς τις μπαρτσα εδω και τοσα χρονια αν εσενα σου αρεσει αυτο το εκτρωμα δεκτο δεν εχω προβλημα απλα διαφωνουμε cb κλασης πηραμε(ουμτιτι) απλα θελουμε αλλον στη θεση αυτου που τοσα χρονια ειχαμε σιγουρο(πικε) τωρα αναγκαστικαι παιζει πικε λενγκλετ μαζι απλα δεν υπαρχει αλλος ειναι τραυματιες οι αλλοι αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Ούτε για αστείο έκτρωμα. Απλά ζήσαμε αλλιώς κάποια χρόνια. Για να παίξουμε το ποδόσφαιρο των Τσαβι - Ινιεστα, θέλουμε Τσαβι - Ινιεστα. Τώρα ένας θεός ξέρει πότε πάλι. Αλλά ο Ερνέστο δεν κληρονόμησε αυτήν την Μπάρτσα, αλλά ένα καφενείο. Δεν χρειαζόμαστε άλλο Ντεμπελε ή Κουτινιο, αλλά έναν (για να μην πω 2) CB, ανώτερο του Ουμτιτί. Γιατί ο Πικε τον παίζει και στα δύσκολα του CL πρέπει να βγούνε μεγάλες άμυνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 δεν περιμενω να παιξουμε την ιδια μπαλλα με αυτους οπως παλια θα ημουν χαζος να πιστευα οτι θα ξαναδω κατι παρομοιο δε χρειαζεται να εχεις τσαβι ινιεστα για να μη σε κανει γιο γιο η ραγιο και η καθε ραγιο παντως 2-3 ματς αναλαμπες με ευκολους αντιπαλους που παιζουμε καλα δε μου λεει κατι εγω κοιταω τη συνολικη εικονα η εικονα αυτη στα ματια μου ειναι απο αισχρη για μπαρτσα εως βαρετη ξεβαριεμαι συνηθως με της αναλαμπες του κοντου αλλα δε μπορει να τις κανει και παντα αυτο ομως που παιζουμε δεν ειναι μπαλλα και εχω σιχαθει το 4-4-2 που παιζει δε ταιριαζει στην ομαδα τι να κανουμε τωρα ξαναλεω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να σου αρεσει αυτο που βλεπεις εγω απλα λεω τη γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Πλησιάζει Ζαρντιμ λέει στους απέναντι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 πωω τι άθλιες φανέλες. εμετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μπραβο ρε μαλκομ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Στις 6/11/2018 στις 10:09 ΜΜ, ~mxls~ είπε Πλησιάζει Ζαρντιμ λέει στους απέναντι. επιμενεις ακομα για τη μπαλλαρα που παιζουμε και σου αρεσει? σου κανει πλακα και η μπετις μεσα στην εδρα σου ποσες μικρομεσαιες θες ακομα να σε γλεντανε για να το παραδεχτεις? αμα σου αρεσει αυτο το εκτρωμα οκ παρε ρε προπονηταρα ερνεστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω ότι ξεκάθαρα δεν ασχολούνται με το πρωτάθλημα φέτος. Στο Τσ.Λ είμαστε απολύτως σοβαροί, με πίεση ψηλά κλπ... Αντίθετα στο πρωτάθλημα ούτε τρέξιμο υπάρχει, ούτε διάθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 αμα ειναι να βγουν να πουν πρωτος στοχος το τσουλου δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη και περσυ στο πρωταθλημα ετσι επαιζαν μη κοιτας που δεν ειχαν αντιπαλο σοβαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Αυτό που σου λέω φαίνεται και από τις αλλαγές, χάνεις και βάζεις αλενια και μουνιρ... Το έχει πει ο Μέσι ότι φέτος είναι το Τσ λ ο στόχος. Θα συμφωνήσω εννοείται ότι δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δλδ να περιμενουμε ποτε θα αποκλειστουμε και στο τσουλου για να τον διψξουμε? γιατι αμα ο στοχος δεν ειναι το πρωταθλημα τοτε γιατι παιζει συνεχεια με τους ιδιουε που θα τα χουν παιξει μεχρι το μαρτιο και δε κανει ροτασιον? απλα γιατι ειναι ασχετος και επικινδυνος μια χαρα στοχος ειναι το πρωταθλημα απλα δεν εχουμε προπονητη και σου λεω παλι αν το τσουλου ειναι ο στοχος τοτε γιατι δε γινεται ροτασιον και ξεκινανε σε ολα τα ματς οι ιδιοι εχει ντεμπελε μαλκομ βινταλ να παιξουν ενα σωρο ματς αν θες να ξεκουρασεις βασικους και δε τους υπολογιζεις αυτος βαζει μεσα καποιον απο αυτους μονο για κανα 10 λεπτο η αν υπαρχει τραυματισμος και τους εχει καψει κιολας περιμενω τους υποστηρικτες του ερνεστο να μας πουν για τα 4 γκολ μεσα στην εδρα σου απο την μπετις Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από gas83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τραγωδια η αμυνα και παλι δλδ οκ ελεος καποια στιγμη παρτε κανενα παιχτη,το κεντρο επισης εφτυσε πνευμονι Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από ougxar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 το κεντρο εφτυσε πνευμονι γιατι ο προπονηταρας παιζει τους ιδιους παικτες 300 σερι ματς δεν ειναι πυρηνικη φυσικη και οταν το κεντρο σερνεται πο την κουραση προφανω ς η αμυνα δε θα εχει βοηθειες και θα βλεπεις αυτο το χαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gas83 είπε επιμενεις ακομα για τη μπαλλαρα που παιζουμε και σου αρεσει? σου κανει πλακα και η μπετις μεσα στην εδρα σου ποσες μικρομεσαιες θες ακομα να σε γλεντανε για να το παραδεχτεις? αμα σου αρεσει αυτο το εκτρωμα οκ παρε ρε προπονηταρα ερνεστο Δεν έχω δει καθόλου ματς, αλλά μαζέψαμε 4 πισω. Οπότε πάμε για σέντερ φορ 80+ εκ. γεναρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα