Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Gracias Masche..... καλη συνεχεια τεραστιε....

μπορει να μην ηταν φαντεζι παιχτουρα, μπορει να ειχε μειονεκτηματα ομως ηταν σκληροτραχηλος, τα εδινε ολα για την ομαδα και ποτε δεν παραπονιοταν οτι και να τον εβαζαν να παιζει οι προπονητες. ακομη και να ετρωγε παγκο. τεραστιος σε ΗΘΟΣ πρωτα απο ολα..

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντε γεια.

Κοουτινιο ταιριαζει απιστευτα στο στυλ παιχνιδου της ομαδας, δεν το περιμενα οτι θα το ελεγα αλλα θα κανει παπαδες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκε με μια άνεση φοβερή και έμοιαζε να ξέρει άψογα το στυλ μας, λες και είναι καιρό στην ομάδα. Μακάρι να πιάσει!

Αντίο στα σιχαματα της Βαρκελώνης

Επεξ/σία από _linuslost_
  • Like 2

τι βλεπαμε στην αρχη της χρονιας και σε τι σημειο ειμαστε τωρα

απο κει ππου εφυγε ο νευμαρ ο σουαρεζ εμοιαζε παλαιμαχος και τα χαμε βαψει μαυρα η ομαδα και με το νεο προπονητη και τις μεταγραφες που ειναι ολες πολυ καλες μεχρι τωρα σου δινει ελπιδα οτι μπορει να κανει κατι πολυ καλο

δε πρεπει να προτρεχουμε ομως οτι θα τα παρουε ολα

οπως και στην αρχη της σεζον αλλαξαν καποια πραγματα ετσι μπορουν και στη συνεχεια να αλλαξουν

εχουμε δει πολλες ομαδες να σερνονται μεχρι το δεκεμβρη και να πετανε στο δευτερο μισο που κρινονται οι τιτλοι και το αντιθετο φυσικα

το ενθαρυντικο και η διαφορα μας με τα προηγουμενα 2 χρονια ειναι οτι  φαινομαστε πολυ σοβαροι σαν ομαδα με πολυ καλη αμυνα με πολυ δυνατοτερο κεντρο που ηταν το μεγαλο προβλημα(παουλινιο-κουτινιο και ανεβασμενος ρακιτιτς) και 2 φονιαδες μπροστα(εγω περιμενω και τον τριτο που ειναι τραυματιας αλλα πιστεω θα λαμψει του χρονου πιο πολυ οπως ο νευμαρ τη δευτερη χρονια) και με εναν πολυ σοβαρο προπονητη που το μονο που φοβομουν και το εγραφα στην αρχη της σεζον ειναι οτι οι ομαδες του σκανε απο φυσικη κατασταση στο δευτερο μισο αλλα προς εκπληξη μου εχει κανει πολυ καλο ροτασιον που δε συνηθιζε στις προηγουμενες ομαδες και ειμαστε φρεσκοι ακομα.θυμαμαι ματς που ο μεσσι βγηκε αλλαγη στο 60 και δε το πιστευα.

οποτε εχουμε ολα τα φοντα να διεκδικησουμε με μεγαλες πιθανοτητες και το τσουλου

στα αλλα 2 ειμαστε πολυ κοντα.

Απιστευτα πραγματα στο Μεσταγια....εβαλα να δω ενα ντερμπι της προκοπης και πηγα να ξερασω.
Ουτε τα προσχηματα πλεον. Δεν μας νοιαζει πώς, η Ρεαλ ΠΡΕΠΕΙ να νικησει κυριοι. 

Κριμα να υπαρχει τετοια παραγκα στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mαλλον ερχεται και η πρωτη ηττα στο πρωταθλημα.Πολυ κακη εμφανιση μεχρι στιγμης.

βιαστηκα να μιλησω....

Επεξ/σία από dekulinkgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι μπαίνετε στο νήμα της Ρεάλ και μας τα ζαλίζετε η και από αυτό εδώ το νήμα μας τα ζαλίζετε για τη διαιτησία θέλω να πείτε για τη σημερινη δικια μας διαιτησια. 

Και να σκεφτείτε λίγο την επόμενη φορά που θα μας τα ξαναζαλισετε. 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Επεξ/σία από alexis333
  • Confused 1

6 λεπτά πριν, alexis333 είπε

Όσοι μπαίνετε στο νήμα της Ρεάλ και μας τα ζαλίζετε η και από αυτό εδώ το νήμα μας τα ζαλίζετε για τη διαιτησία θέλω να πείτε για τη σημερινη δικια μας διαιτησια. 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Δεν μιλαω σχεδον ποτε για διαιτησια αλλα χθες στο Μεσταγια ο διαιτητης τελειωσε ενα πολυαναμενομενο ντερμπι προκλητικα, σε ενα παιχνιδι διχως αυριο για την Ρεαλ. 

Εννοειται οτι επρεπε να δοθει πεναλτι σημερα στην Αλαβες αλλα στο δικο μου μυαλο ειναι λιγο διαφορετικο το να μην δινεις χερι στο 87' με την Αλαβες μεσα στο Καμπ Νοου απο το να δινεις πεναλτι-μαϊμου στο 37' μεσα στην εδρα της Βαλενθια. Και τα δυο λαθος αποφασεις αλλα στο 1ο μπορεις να μιλησεις και για ευνοια του "ισχυρου", σφυριγμα εδρας κλπ ενω στο 2ο φαινεται προθεση για σπρωξιμο εκ των προτερων. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον, για καποιον αλλο μπορει να ειναι ακριβως το ιδιο.

2 ώρες πριν, alexis333 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ. 

φυσικα και ηταν υπερ μας σημερα δεν ειμαστε στραβοι

παρολαυτα δε μπορω να μη θυμαμαι 3 ηδη ακυρωμενα καθαρα γκολ σε προηγουμενα ματς που μας κοστισαν ποντους οποτε τι να πουμε

οτι κριθηκε το πρωταθλημα σημερα και σφαξαμε την αλαβες??

λιγη σοβαροτητα

• Like 2

Πιστεύω ξέρετε ότι δεν είναι πέναλτι κάθε φορά που η μπάλα χτυπάει σε χέρι... Υπάρχουν κανονισμοί που καλό είναι να τους διαβάσετε.

Το σουτ έγινε από μικρότερη απόσταση από μισό μέτρο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...