AlienTechGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω ειχε διαρρευσει οτι θα την παρει ο μεσι..Το διέψευσαν αν θυμάμαι καλά. Ανανέωσε και ο Μέσι μέχρι το 2021 με 700 εκατομμύρια ρήτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Κ για ter stegen που ειπε ο φιλος πιο πισω,ναι μεν εχει ανεβει πολυ αλλα για μενα ειναι αρκετα πισω απο αλλους.. De gea,courtois,lloris,oblak,buffon,neuer ειναι καλυτεροι πιστευω.. Τν βαζω στο ιδιο επιπεδο με donnaruma,navas.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ω ρε μάνα μου αλλοιωσάρα!!! Το πρωτάθλημα στη Ρεάλ τώρα. Με ένα νόμο και ένα άρθρο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μαλιστα.Και δεν το μετρανε και πηγαν οι αλλοι να βαλουν γκολ σε αντεπιθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αυτό είναι το προβλεπόμενο. Να βγει απόφαση στην επόμενη διακοπή. Και μάλιστα, έχουν ακυρωθεί και γκολ που έχουν μπει σε αντεπίθεση. Εμένα η απορία είναι άλλη, ένα goal line technology, υφίσταται ακόμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ω ρε μάνα μου αλλοιωσάρα!!! Το πρωτάθλημα στη Ρεάλ τώρα. Με ένα νόμο και ένα άρθρο! Μόνο 40 ποντους μεσα στην εστια νταξει....... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αυτό είναι το προβλεπόμενο. Να βγει απόφαση στην επόμενη διακοπή. Και μάλιστα, έχουν ακυρωθεί και γκολ που έχουν μπει σε αντεπίθεση. Εμένα η απορία είναι άλλη, ένα goal line technology, υφίσταται ακόμη; Στην Ισπανία όχι, είναι ακριβό. LOL Μόνο 40 ποντους μεσα στην εστια νταξει....... Παίζεται, λέμε. Η αλήθεια είναι ότι για τη συγκεκριμένη "οριακή" φάση, η υπάρχουσα τεχνολογία δεν θα βοηθούσε έτσι και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ότι ακριβώς έγινε πέρσι με Μπέτις. Γελοία πράγματα. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε το διπλό στο δεύτερο ημίχρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αυτό είναι το προβλεπόμενο. Να βγει απόφαση στην επόμενη διακοπή. Και μάλιστα, έχουν ακυρωθεί και γκολ που έχουν μπει σε αντεπίθεση. Εμένα η απορία είναι άλλη, ένα goal line technology, υφίσταται ακόμη; Του χρονου ειπανε. Μεγαλο μειονεκτημα για Ρεαλ Μαδριτης αν γινει αυτο. Θα βρουνε άλλους τροπους βεβαια(σε αλλους τομεις, φαουλ, καρτες, οφσαιντ, πεναλτι, κλπ) οπότε μικρο το κακο βασικα. Ότι ακριβώς έγινε πέρσι με Μπέτις. Γελοία πράγματα. Νταξει περυσι χασαμε το πρωταθλημα για 20 βαθμους δεν εχουμε δικαιωμα να κλαιμε για διαιτησια. :mad: Με Μπετις περυσι. Σιγα την αδικια.... ΟΥΕΦΑΛΟΝΑ!! Πόσο ζωα ειναι αυτοι που τα λενε αυτα? Αμυαλα παρασιτικα οντα. Η πρωτη ηττα σημερα. Λογικο, εγω τα εχω πει οτι θα χασουμε συντομα βαθμους, και χωρις ροστερ, δυσκολα να διεκδικησουμε το πρωταθλημα. Και αναλογως με τις ορεξεις του Μεσι θα παμε οπου παμε. Ενα εξτρα βεβαια, του οτι για να μετρησει γκολ μας πρεπει να περασει 2 μετρα την γραμμη η μπαλα, τα πραγματα γινονται ακομα δυσκολοτερα. Συγχαρητηρια στην Λα Λιγκα που κανει το πρωταθλημα πιο ενδιαφερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Στο, 2ο ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο και δυστυχώς τώρα η Βαλένθια εκθέτει ανεπανόρθωτα το κέντρο μας. Όλα αυτά φυσικά δεν δικαιολογούν την διαιτητική αλητεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Όπως πήγε, βαθμός χρυσάφι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/to-pentakatharo-gkol-ths-mpartselona-poy-den-metrhse.4957050.html Γελαει ο κοσμος....ουτε ετσι δεν χανουμε ομως. Συνεχιζομεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/to-pentakatharo-gkol-ths-mpartselona-poy-den-metrhse.4957050.html Γελαει ο κοσμος....ουτε ετσι δεν χανουμε ομως. Συνεχιζομεν. "Μια φάση στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια είναι η πιο τρανή απόδειξη γιατί είναι αναγκαίο το σύστημα VAR και στην Ισπανία." Ναι αυτη η φαση ηταν πολυ δυσκολη και χρειαζονταν οι διαιτητες το VAR και την goal line technology για να δουνε οτι ηταν καθαρο γκολ. :eek: :eek: **Επισης: Συνεχιζετε. Εγω αυτο το καθυστερημενο διεφθαρμενο πρωταθλημα, πλεον αρνουμαι να το δω. Για ακομα μια χρονιά! Το Ελληνικο πρωταθλημα φετος, πολυ πιο καθαρο ειναι. Καλη συνεχεια, ελπιζω να το παρουμε το πρωταθλημα αν και δεν νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 οτι και να πεις ειναι λιγο η μοναδικη μεγαλη ομαδα παγκοσμιος που εχει τοσες εις βαρος της διαιτησιες καθε χρονο οποιος βλεπει τα ματς ξερει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Άλλο ένα ακυρωμένο γκολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα