Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή η πολιτική έχει σχέση με όλα όσα συμβαίνουν , σήμερα αυτά που γίνονται στην "δημοκρατική" Ισπανία δεν έχουν προηγούμενο. Λογικό και επόμενο να μην θέλουν την Βαρκελώνη να μην έχει πρωτιά σε κανένα τομέα, όπως και το ποδόσφαιρο.Επισης απαγορεύτηκε σήμερα να φορέσουμε την φανέλα senyera.

Το σουργελο που λέγεται Εσπανιόλ φυσικά και υποστηρίζει την Μαδρίτη στο δημοψήφισμα.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρωτη φορα βλεπω το camp nou χωρις φιλαθλους.Πολυ κακη εικονα.Βεβαια καμια σχεση με αυτα που συμβαινουν σημερα στην Καταλονια γενικοτερα.

Δημοσ.

Οκ δε λεω ιδιαιτερη μερα σημερα και περιεργη για να παιχτει μπαλλα καθως καναμε αιτημα για αναβολη αλλα αν εξαιρεσεις την περιεργη ατμοσφαιρα και δε ξερω αν εχουν επηρεαστει η δικοι μας παικτες σπο αυτο εγω βλεπω για μια ακομα αγωνιστικη αυτα που ελεγα τις προηγουμενες

Δε μου λεει τιποτα το +7 μπαλλα δε παιζουμε οτι κανει ο μεσσι ειναι η ομαδα

Η γκελα ειναι θεμα χρονου να γινει αν δε γινει σημερα

Ακομα και να κερδισουμε δεν αλλαζει κατι εγω πρωτη φορα ειμαι τοσο απαισιοδοξος παρα το καλο ξεκινημα

Για να δουμε με ινιεστα και ρακιτιτς αν θα αλλαξει η εικονα

Ρε σουαρεζ αντε ρε αγορι μου φετος ελεος κατσε μονος σου στον παγκο γαμω το κερατο μου

Τι ναι αυτα που κανει ρε

Τετατετ και κανει θεατρο να παρει πεναλτι αντι να σκοραρει

• Like 1
Δημοσ.

Με τα ψέμματα είμαστε μπροστά. Δεν είμαστε του πεταματού, αλλά δε φοβίζουμε και κανέναν. Αν καταφέρουμε στα ντέρμπι να μη χάσουμε, ίσως πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν ήμουν Ραχόι, θα το έστηνα να το πάρει η Μπάρτσα...

Δημοσ.

Η Μπάρτσα είναι ιδέα που πονάει κάθε αυταρχική καταβολή. Αν υπάρξει ανεξάρτητο κράτος, η ζημιά για Ισπανία σε κάθε τομέα είναι ανυπολόγιστη.

Εντωμεταξυ το να στέλνεις μπάτσους να πλακώσουν στον ξύλο κοσμακι, καταφέρνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θες.

• Like 7
Δημοσ.

Φεύγει η Barcelona απο το Ισπανικό; αν διχοτομηθεί η Ισπανία, έτσι είπαν στις ειδήσεις.

Δεν πιστευω, ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ το να στέλνεις μπάτσους να πλακώσουν στον ξύλο κοσμακι, καταφέρνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θες.

Ακριβως αυτο. Μονο εις βαρος τους ειναι αυτη η τακτικη. Επικρατει η αποψη οτι αν η Μαδριτη εμενε αμετοχη και τους αφηνε να ψηφισουν κανονικα θα ηταν σαν να δεχεται και να "νομιμοποιει" το δημοψηφισμα ενω το κατηγορει απο την αρχη ως αντισυνταγματικο, αλλα ειναι εντελως ηλιθια και λαθος προσεγγιση.

Σε καθε περιπτωση, μαλλον μπαινουν οι βασεις για το τελος της παρωδιας της "ενωμενης" Ισπανιας. Το πως θα επηρεασουν ολα αυτα τις ομαδες και το ποδοσφαιρο δεν μπορουμε να το ξερουμε ακομα αλλα το θεμα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο τον αθλητισμο. Σημερα οι Καταλανοι, αυριο οι Βασκοι. 

Εννοειται οτι ο μεγαλυτερος χαμενος απο ολο αυτο θα ειναι η υπολοιπη Ισπανια και η Μαδριτη. 

• Like 2
Δημοσ.

δε θελω να μπλεκω τα πολιτικα με την μπαλλα ασχετα α ντελικα γινεται οποτε θα αναφερθω μονο στο ματς

φενεται σα να χανουμε απο ενα ημιχρονο καθε φορα στα ματς που παιζουμε και ειδικα το πρωτο

κεντρο κλασικα ανυπαρκτο

οταν μπηκαν στο δευτερο ρακιτιτς ινιεστα διορθωθηκε λιγο το πραγμα και χωρις να παιξουμε καμια μπαλαρα δημιουργησαμε αρκετες φασεις για γκολ και τελικα ηρθε ευκολα η νικξ

τωρα το οτι με ρακιτιτς και ινιεστα παιξαμε καλυτερα ενω λεμε οτι το προβλημα στο κεντρο ειναι οταν παιζουν αυτοι μαζι καταλαβαινετε τι γινεται

οταν παιξουε με καλες ομαδες θα εχουμε τεραστιο προβλημα

προς το παρον καλα παει ειμαστε και λιγο τυχεροι ας ελπισουμε σε βελτιωση

Δημοσ.

Και με όλα αυτά είχαμε και τον χαζό που το παίζει πρόεδρος να αποφασίζει ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο...

• Like 1
Δημοσ.

Με τα ψέμματα είμαστε μπροστά. Δεν είμαστε του πεταματού, αλλά δε φοβίζουμε και κανέναν. Αν καταφέρουμε στα ντέρμπι να μη χάσουμε, ίσως πάρουμε το πρωτάθλημα.

Με αυτη την αμυνα και το αστειο κεντρο, δυσκολα να μην χασουμε στα δυσκολα ματς.

Οποτε ουτε καν σαν σκεψη δεν υπαρχει το πρωταθλημα παρα το +7.

Εκτός αν γινει κανενα θαυμα στις μεταγραφες τον γεναρη και εχουμε καταφερει να κρατηθεουμε κοντα στην κορυφη ως τοτε.

Δημοσ.

1:08. Απο μικρα αρχιζει η ευνοια? :fear:

Αυτος ο τερματοφυλακας της Ρεαλ. Μ. υπερταλενταρα φαινεται.

Αυτο το φαουλ-γκολ της Μπαρτσελονα αυτου του νιανιαρου παιζει να μην το 'χουμε δει μετα τον Μπεκαμ και Ζουνινιο. :-D

https://www.facebook.com/spotboxlive/videos/844085809047719/

• Like 1
Δημοσ.

Τι πεναλτι καταπιε ο κορακας  :-D  :-D 

Ποσο μπροστα οι ανθρωποι, πως να μην εχουν ομαδαρες μια ζωη;
Απιστευτη μπαλα τα μικρα, ανωτερη απο πολλα πρωταθληματα.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτός ο Σουάρες......αυτός ο Σουάρες......!!!!!  :-(

Δημοσ.

Για μια φορα ακομη τραγικος ο Σουαρεζ αλλα γενικα πολυ κακη η ομαδα σημερα.Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν βαζει βασικο τον παυλινιο.Αυτος ο Γκομεζ δεν μπορει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...