Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και τον Ίμπρα πέρσυ τον αντιμετώπιζαν με το ίδιο man-to-man και τον αχρήστευαν σχετικά εύκολα.

Κατά την γνώμη μου ο Πεπ θα πρέπει να υιοθετήσει ενα πιο direct στύλ παιχνιδιού, να μην αναλώνεται δηλαδή η ομάδα σε ανούσιο passing game και γύρω-γύρω όλοι. Κάτι σαν την ομάδα του Ράικαρντ το 2005.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν έπαιζε ο Τσάβι, όλα τ' άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε...

Κάποιος λόγος υπάρχει που επιμένουν τόσο πολύ στον Φάμπρεγκας.

---------- Προσθήκη στις 23:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:12 ----------

Κατά την γνώμη μου ο Πεπ θα πρέπει να υιοθετήσει ενα πιο direct στύλ παιχνιδιού, να μην αναλώνεται δηλαδή η ομάδα σε ανούσιο passing game και γύρω-γύρω όλοι. Κάτι σαν την ομάδα του Ράικαρντ το 2005.

Την ομάδα που τελείωσε το πρωτάθλημα με 7 ισοπαλίες και 6 ήττες... Την ίδια ομάδα που στο δεύτερο μισό της σεζόν που έλειπε ο Τσάβι ήταν αγνώριστη σε πολλά παίχνίδια.

Τότε όμως είχε νικήσει την Ρεάλ μέσα-έξω. Ενώ τώρα ας πούμε χωρίς τον Τσάβι είμαστε ίδιοι και καλύτεροι...

Εντός (χωρίς Τσαβι) είχε έρθει 1-1 με τη Ρεάλ να παίζει με 10 για κάποιο διάστημα αν θυμάμαι καλά...

Πέρσι την νίκησε που ήταν και πολύ καλύτερη απ' τους "γκαλάκτικος" του χοντρού, του Μπέκαμ και του Ρομπίνιο...

Αυτό για τον Τσάβι πριν το είπα για να δείξω ότι πάντα είχε πρόβλημα η ομάδα χωρίς αυτόν.

Ναι όμως κάποια στιγμή ο Τσάβι θα σταματήσει. Δεν γίνεται ολόκληρη Μπαρτσελόνα να βασίζεται σε 2-3 παίκτες...

ΟΛΕΣ οι ομάδες βασίζονται κυρίως σε 2-3 παίχτες. Για πες μου ένα παράδειγμα για το αντίθετο...

Εγώ δεν βλέπω την Τσέλσι να γκελάρει όταν λείπουν ο Λάμπαρντ και ο Ντρογμπά π.χ. Μια χαρά τα πετάει τα μπαλάκια. Εμείς περιμένουμε να μας ξελασπώσει ο Μπόγιαν και ο Νολίτο. lol.

Εγώ δεν βλέπω την Τσέλσι να γκελάρει όταν λείπουν ο Λάμπαρντ και ο Ντρογμπά π.χ. Μια χαρά τα οετάει τα μπαλάκια. Εμείς περιμένουμε να μας ξελασπώσει ο Μπόγιαν και ο Νολίτο. lol.

Σε ποιο ματς έλειπαν ο Λάμπαρντ κι ο Ντρογκμπά; Αυτοί δεν χάνουν και κανένα ποτέ.

Και δεν νομίζω να γκελάρουμε όποτε λείπει ο Τσάβι ή ο Μέσι. Χωρίς Μέσι νομίζω έχουμε κερδίσει τα 8 απ' τα 9 τελευταία παιχνίδια ή κάτι τέτοιο.

Να πω επίσης ότι στην Τσέλσι ο Αντσελότι έχει επιλέξει να έχει εξίσου μικρό ρόστερ...

Για βάλε και αυτά που έλειψε ο Τσάβι... Τεσπα.

Αναμένεται μια άκρως ενδιαφέρουσα σεζόν, αν και κάτι μου λέει οτι στο CL θα έχουμε πιο εύκολο έργο...

Σήμερα έλειπε και ο Βίγια όμως ε. Δεν γίνεται για κάθε πρωτοκλασάτο να έχει έναν ισάξιο στον πάγκο.

Έξω και ο Πέδρο τώρα, δεν ξέρω για πόσο...

Σε ποιο ματς έλειπαν ο Λάμπαρντ κι ο Ντρογκμπά; Αυτοί δεν χάνουν και κανένα ποτέ.

Και δεν νομίζω να γκελάρουμε όποτε λείπει ο Τσάβι ή ο Μέσι. Χωρίς Μέσι νομίζω έχουμε κερδίσει τα 8 απ' τα 9 τελευταία παιχνίδια ή κάτι τέτοιο.

Να πω επίσης ότι στην Τσέλσι ο Αντσελότι έχει επιλέξει να έχει εξίσου μικρό ρόστερ...

ο frankie (το δικο μας 20% :P) λειπει εδω και 2 βδομαδες και ο drogba δεν επαιξε κοντρα στη marseille και κοντρα στη city ηταν αφαντος

---------- Προσθήκη στις 23:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:47 ----------

Εγώ δεν βλέπω την Τσέλσι να γκελάρει όταν λείπουν ο Λάμπαρντ και ο Ντρογμπά π.χ. Μια χαρά τα πετάει τα μπαλάκια. Εμείς περιμένουμε να μας ξελασπώσει ο Μπόγιαν και ο Νολίτο. lol.

:shock::shock::shock: ειπατε και μια καλη κουβεντα για την chelsea σαυτο το thread πως και ετσι :P

Για το Λάμπαρντ το ήξερα ότι είναι τραυματίας. Λέω κυρίως για ματς που να λείπουν και οι δύο, δεν το ήξερα ότι με Μαρσέιγ έλειπαν.

Προσωπικά θεωρώ τον Εσιέν πιο σημαντικό απ' το Λάμπαρντ πάντως.

Τέλος πάντων, είμαι σίγουρος ότι σε κάποια ματς που λείπει κάποιος απ' αυτούς θα έχει γκελάρει. :devil:

Αλλά μην κολλάμε στην Τσέλσι.

Μαντσεστερ με Ρούνει, Άρσεναλ με Σεσκ, Ιντερ με Σνάιντερ, Ρεαλ με Ρονάλντο (ίσως και Αλόνσο) κτλ.

Όλοι έχουν αναντικατάστατους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...