Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε βλεπω κατι διαφορετικο με περσυ(στο 35)

αργο κεντρο κλασικα τρωμε αντεπιθεση με ανεση μπροστα περιμενουμε οτι κανει ο λεο

Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΟ.

Αλλιως γκολ δεν βαζουμε και γενικοτερα. Δυστυχως.

Για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα, και ο Ινιεστα μπορει να βρει καμια καθετη και ο Ντεμπελε καμια καλη προσπαθεια και αν συνελθει και ο Σουαρες απο το αισχος που ειναι τοτε θα εχουμε περισσοτερους που μπορουν να βαλουν κανα γκολ.

Δημοσ.

Το μηδέν πίσω είναι λίγο απάτη.

Μαλακίστηκαν οι Ιταλοί σε αρκετές φάσεις.

Μπροστά έχουμε έναν, αλλά τι έναν.

Πόσο Μέσσι είσαι αγόρι μου;

• Like 1
Δημοσ.

Οπως εγραψα προχτες με γιουβε παρα το σκορ δεν μου αρεσε η ομαδα και ο κοντος απλα το πηρε μονος του οπως ολα τα ματς μεχρι τωρα

Κλεινεις τον κοντο;δεν υπαρχει αλλος ν ακανει την ατομικη ενεργεια που θα διασπαση την αμυνα πχ νευμαρ

Οποτε να το 1-0 ημιχρονο στη χεταφε που με την εικονα που εχουμε δυσκολα γυριζει αλλα εχει ψωμι ακομα το ματς

Παρολαυτα εγω κοιταω την εμφανιση ακομα και να το γυρισουμε

Ντεμπελε αλλαγη με τραβηγμα στο 25 ολα κομπλε

• Like 1
Δημοσ.

μου αρεσε για τα λιγα λεπτα που περασε αλλαγη ο παουλινιο.

δειχνει να εχει δυναμη κατι που λειπει απο το κεντρο μας και πατυησε περιοχη κατι που δε κανουν οι μεσοι μας

κοουταρω τον εαυτο μου εδω.το ξανακανε και δευτερη σερι φορα και πηρε το ματς

ας ελπισουμε να ειναι η εκπληξη της σεζον και να φαμε ολη τη γλωσα μας

σε σχεση με τους αλλους που εχουμε στο κεντρο δειχνει καλα σημαδια

θελω να τον δω και βασικο σε ενα ματς για να κρινω καλυτερα 

ανουσια κατοχη  δε δημιουργησαμε τιποτα

εγραψα στο ημιχρονο ακομα και να το γυρισουμε εγω κοιταω την εμφανιση που ηταν αθλια

ο σουαρες απο περσυ στο δευτερο μισο της χρονιας μεχρι και τωρα ειναι εντελως παλαιμαχος δε ξερω τι εχει παθει αλλα χρειαζεται επιγοντως να γινει κανονικος ποδοσφαιριστης παλι γιατι θα χουμε προβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά, μήπως ο Παουλίνιο δεν είναι τόσο τρόμπας όσο λέγανε. Γιατί και με την Εθνική Βραζιλίας έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και σήμερα μας έδωσε και ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο. Για να δούμε...

• Like 1
Δημοσ.

3-4 Μηνες εκτος ο ντεμπελε

χρονια τελος δλδ

πανω που ειχαμε παρει μια διαφορα απο τη ρεαλ που εχει και πολυ δυσκολο ματς σημερα

τι να πω.ξενερα

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τα είχαμε, οι τραυματισμοί μας έλειπαν... Όπως είπε και ο gas83 πάει η χρονιά για τον Ντεμπελε και δεν νομίζω ότι μπορούμε να στηριχθούμε στον Ντεολοφεου για τα δύσκολα παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...