Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτησω και σε καμια περιπτωση δεν το κανω περιπαικτικα αλλα πως ακριβως κοστιζει ο Ντεμπελε 150 εκ? Ομολογω πως δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου και η οποια αποψη μου βασιζεται σε κατι compilation βιντεο απο το youtube του τυπου best skills and goals κλπ ωστοσο δεν μου δινει την εντυπωση οτι κοστιζει ουτε 50 εκ, ποσο μαλλον 150. 

Oποιος εχει την καλοσυνη να μου ποσταρει τι ειδαν οι διοικουντες και εδωσαν αυτα τα χρηματα (η εστω και τα μισα) θα το εκτιμουσα.

105εκ ειναι το σταθερο ποσο. Τα αλλα ειναι μπονους. 

Αξιζε ο Μπαπε 160εκ σταθερα + 20εκ μπονους ? 

Η αγορα εχει τραλαθει προφανως. Και σε μας που μυριστηκανε το χρημα ειναι και λογικο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφου ο Ρετσος κοστιζει 22 εκατομμυρια, τοτε πραγματικα ληστεψαμε την Ντορτμουντ και πηραμε μόνο 150 εκατομμυρια τον Ντεμπελε.

Πλεον δεν βγαινει ακρη, μην το ψαχνεις....

Καλα αλλο ξεπλυματακι ωραιο και αυτο με τον Ρετσο.

105εκ ειναι το σταθερο ποσο. Τα αλλα ειναι μπονους. 

Αξιζε ο Μπαπε 160εκ σταθερα + 20εκ μπονους ? 

Η αγορα εχει τραλαθει προφανως. Και σε μας που μυριστηκανε το χρημα ειναι και λογικο.

E για βασικο τον πηρατε οποτε το συνολικο κοστος σιγουρα θα πλησιασει τα 150εκ. Προφανως και δεν αξιζει αυτα τα χρηματα ουτε ο Μπαπε, απλα ο Μπαπε εβγαλε ματια περυσι, ο Ντεμπελε εβγαλε? Προφανως για να παιζει βασικος (σχεδον) στην Ντορτμουντ στα 20 του ειναι παρα πολυ καλος, ωστοσο με 10 γκολ σε 50 ματς, δεν ξερω πως τον παιρνεις ως αντικατασταση του Νειμαρ.

Μακαρι να σας βγει.

Καλα αλλο ξεπλυματακι ωραιο και αυτο με τον Ρετσο.

E για βασικο τον πηρατε οποτε το συνολικο κοστος σιγουρα θα πλησιασει τα 150εκ. Προφανως και δεν αξιζει αυτα τα χρηματα ουτε ο Μπαπε, απλα ο Μπαπε εβγαλε ματια περυσι, ο Ντεμπελε εβγαλε? Προφανως για να παιζει βασικος (σχεδον) στην Ντορτμουντ στα 20 του ειναι παρα πολυ καλος, ωστοσο με 10 γκολ σε 50 ματς, δεν ξερω πως τον παιρνεις ως αντικατασταση του Νειμαρ.

Μακαρι να σας βγει.

Έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία όπως, το ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει με χαρακτηριστική ευκολία και τα δύο του πόδια, και επίσης πέρσι μπορεί να έβαλε μόνο 10 γκολ όπως λες, αλλά είχε και 21 ασίστ. Φαντάζομαι, με συμπαίκτες Μέσι και Σουάρες, ο αριθμός των ασίστ θα είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Εννοείται βέβαια πως δεν αξίζει 150 εκατομμύρια όπως και κανένας ποδοσφαιριστής / αθλητής κατά την άποψη μου, αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.

• Like 2

Τέλος μεταγραφικής περιόδου. Η καλύτερη διοίκηση όλων των εποχών, κατάφερε να τα κάνει θάλασσα και πάλι.

Και εννοείται, πως το ακόμα χειρότερο είναι ότι Μέσι και Ινιέστα μένουν ελεύθεροι σε 4 μήνες, μιας και δεν έχουν ανανεώσει ακόμα.

Το αν θα πάμε trophyless αυτή τη σεζόν, εξαρτάται κυρίως από το κατά πόσο θα πιάσει ο Ντεμπελέ.

Καλά για Τσάμπιονς Λιγκ, δε το συζητάω καν με το κέντρο που έχουμε.

http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/tsavi-koimhthhkan-sthn-mpartselona-sxedon-pote-den-yparxei-enothta.4826943.html

"Στο παρελθόν ποτέ δεν έλεγες ότι αυτός ο παίκτης μπορεί να ταιριάζει στην Μπαρτσελόνα, γιατί ήταν ήδη εκεί. Έχουν αποκτήσει παίκτες οι οποίοι δεν ταιριάζουν στο σύστημα"

• Like 1

Μέσι false9 ξανά.

We are back bitches..

Ο Τερστεγκεν είναι ο καλύτερος τερματοφυλακας με της μπάλα στα πόδια που υπάρχει.

Βρίσκει τον συμπαίκτη με κλειστά μάτια είτε είναι κοντινη συρτή πάσα είτε μεγάλη.

Και ξέρει που να τη δώσει για να ελευθερώσει το συμπαίκτη και να ξεκινήσει η ανάπτυξη.

Είδικα σήμερα που το pressing της Εσπανιολ ξεκινάει από πολύ ψηλά ο τύπος κάνει παπάδες.

Χατ τρικ ο Μέσι προς το παρων.

Ότι θέλει κάνει. Έχει δώσει και στον Σουαρεζ κάποια άλλα δε τα τελειώνει.

Τι άλλο να κάνει.

• Like 3

Γούσταρω να ρίχνουμε 5αρες στην βρωμιά της Βαρκελώνης! Να δούμε τώρα πως θα είναι η ομάδα την τρίτη με την Γιούβε..

Με τα ποδια καλα τα παει, με τα χερια εχει ενα θεμα...

Οχι και τοσο ..

Καλος ειναι. Ενταξει οχι ο καλυτερος αλλα καλος.

θα δουμε τι ψαρια πιανουμε με γιουβε και πως θα λειτουργησει το κεντρο εκει για να βγαλουμε καποια συμπερασματα αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα οποιο και να ναι το σκορ

μου αρεσε για τα λιγα λεπτα που περασε αλλαγη ο παουλινιο.

δειχνει να εχει δυναμη κατι που λειπει απο το κεντρο μας και πατυησε περιοχη κατι που δε κανουν οι μεσοι μας

μακαρι να μας διαψευσει ολους και να βγει

για τον ντεμπελε ειμαι σιγουρος οτι θα προσφερει πολλα

επισης ποσο λαθος ηταν ο βαλβερδε που δεν εβαζε το σεμεντο στα πρωτα ματς

οσες φορες εχει παιξει παιζουμε μα κανονικο μπακ που ξερει τι κανει και θ βελτιωθει κι αλλο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...