Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο συγκεριμενος παιχτης μπορει αυτη τη στιγμη να μοιαζει πολυ αγουρος αλλα σε βαθος χρονου και με δουλεια και οταν θα εχει παρει τον αερα και καταλαβει σε ποια ομαδα παιζει και ελευθερωθει θα κανει απλα παπαδες.

Θα ερθει η στιγμη και θα το δειτε. Σημειωστε αυτο το ποστ που γραφω μολις τωρα ... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το deal για Ντεμπελε πήγε €105εκ σταθερά και €40εκ σε μπόνους απ ότι μαθαίνω. Εντάξει μας έκλεψαν προφανώς αλλά λογικά δε θα πιάσει όλα τα μπόνους άρα δε θα πιάσει τοπ κόστος.

Για μένα πρέπει να πάμε και για τον Κέιτα της Λειψία. Αφού τα πήραμε που τα πήραμε χοντρά για τον Νεύμαρ και μας έμειναν από την αγορά Ντεμπελε και αφού είχαμε 100εκ για τον Βεράτι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να κυνηγήσει τον παίχταρα.

Αντε μπας και φτιάξουμε το κέντρο πάλι.

Μέτρια εμφάνιση σήμερα (χθες βασικά). Έκανε ντεμπούτο και ο Παουλίνιο...

Και κλασσικά μας έσωσε για ακόμα μια φορά ο κοντός.

Πάντως η άμυνα της Ρεάλ χθές έμπαζε σε υπερβολικό βαθμό, για όσους είδαν το ματς. Και πέρα απο τα δύο γκόλ της η Βαλένθια είχε τουλάχιστον άλλες 2-3 ευκαιρίες για γκόλ. Και στο πρώτο παιχνίδι για το σούπερκαπ είχαμε εξίσου κλασσικές ευκαιρίες άσχετα που ήταν εντελώς άστοχοι όλοι σε εκνευριστικό βαθμό. Θέλω να πω οτι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο δείχνουν φέτος, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη και η Ρεάλ έχει το αβαντάζ του παλιού προπονητή + κορμού.

Η μεταγραφή Ντεμπελέ είναι μεγάλη υπόθεση, το παιδί έχει στόφα μεγάλου παίκτη και στα 20 του είναι καλύτερος απ' οτι ήταν ο Νευμάρ στην ίδια ηλικία. Και ο Σεμέδο δείχνει οτι μπορεί να γίνει μεγάλο μπάκ και ο Ούμτιτι μπορεί να εξελιχθεί και αυτός σε ηγέτη στην άμυνα. Το μόνο ερωτηματικό για φέτος είναι το κέντρο και το πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι απέναντι σε τοπ αντιπάλους.

• Like 4

Το μόνο ερωτηματικό για φέτος είναι το κέντρο και το πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι απέναντι σε τοπ αντιπάλους.

Το κέντρο που έχουμε τώρα -αν δεν γίνουν άλλες προσθήκες- δε πιάνει μία μπροστά στο κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Και αναφέρω συγκεκριμένα την Ρεάλ, γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας εμπόδιο, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Το κέντρο που έχουμε τώρα -αν δεν γίνουν άλλες προσθήκες- δε πιάνει μία μπροστά στο κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Και αναφέρω συγκεκριμένα την Ρεάλ, γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας εμπόδιο, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Υπαρχει μια ηλιθια σκεψη. Να βαλει τον Μεσι στο κεντρο για να κανει παιχνιδι και τους αλλους διπλα του για αμυνα μόνο(αφου ο Μεσι ειναι ενα κεντρο μονος του), οποτε αυτοματα αποκταμε το καλυτερο κεντρο και με διαφορά. Αλλά τοτε μαλλον χανουμε σε γκολ και εκτός αυτου παραειναι ρισκο τοση μεγαλη ριζοσπασιτκη κινηση και αποσταθεροποιηση της ομαδας.

Υπαρχει μια ηλιθια σκεψη. Να βαλει τον Μεσι στο κεντρο για να κανει παιχνιδι και τους αλλους διπλα του για αμυνα μόνο(αφου ο Μεσι ειναι ενα κεντρο μονος του), οποτε αυτοματα αποκταμε το καλυτερο κεντρο και με διαφορά. Αλλά τοτε μαλλον χανουμε σε γκολ και εκτός αυτου παραειναι ρισκο τοση μεγαλη ριζοσπασιτκη κινηση και αποσταθεροποιηση της ομαδας.

και ποιος θα μαρκαρει?εγω?

Να ρωτησω και σε καμια περιπτωση δεν το κανω περιπαικτικα αλλα πως ακριβως κοστιζει ο Ντεμπελε 150 εκ? Ομολογω πως δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου και η οποια αποψη μου βασιζεται σε κατι compilation βιντεο απο το youtube του τυπου best skills and goals κλπ ωστοσο δεν μου δινει την εντυπωση οτι κοστιζει ουτε 50 εκ, ποσο μαλλον 150. 

Oποιος εχει την καλοσυνη να μου ποσταρει τι ειδαν οι διοικουντες και εδωσαν αυτα τα χρηματα (η εστω και τα μισα) θα το εκτιμουσα.

Να ρωτησω και σε καμια περιπτωση δεν το κανω περιπαικτικα αλλα πως ακριβως κοστιζει ο Ντεμπελε 150 εκ? Ομολογω πως δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου και η οποια αποψη μου βασιζεται σε κατι compilation βιντεο απο το youtube του τυπου best skills and goals κλπ ωστοσο δεν μου δινει την εντυπωση οτι κοστιζει ουτε 50 εκ, ποσο μαλλον 150. 

Αφου ο Ρετσος κοστιζει 22 εκατομμυρια, τοτε πραγματικα ληστεψαμε την Ντορτμουντ και πηραμε μόνο 150 εκατομμυρια τον Ντεμπελε.

Πλεον δεν βγαινει ακρη, μην το ψαχνεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...