Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, ΟΚ, ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης του κοσμου

Χαίρομαι και εκτιμώ, ότι αυτή η πρόταση γράφτηκε από fan της Ρεάλ Μαδρίτης.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεσι #9 σημερα να εκμεταλευεται τον κενο χωρο αναμεσα σε κεντρο και αμυνα αντιπαλου. 

Ενδεικτικο το πρωτο γκολ. Τρεξιμο στον κενο χωρο με τη μπαλα , πασα και ξανα τρεξιμο για εκτελεση .. 

Δεξια Ντελοφεου , αριστερα Αλκαθέρ. 

ευκολη νικη μεχρι τωρα(80') 

ατυχος λεο με 2 δοκαρια

αλλα δε λεει κατι περιμενουμε ναδουμε τις μεταγραφες

Σας αρεσε δηλαδη εσας η σημερινη Μπαρτσελονα? (Δεν σου μιλαω στον πληθυντικο αναφερομαι σε ολους)

Οχι απλως εχει αλλοιωθει το DNA της εδω και 1 χρονο, αλλά φετος εχει σβηστει το DNA της. Εκτός αυτου, πλεον δεν ειναι καν ομαδα τοπ τοπ επιπεδου οπως ηταν τα προηγουμενα 10 τουλαχιστον χρονια.

Θελει μεταγραφες στο κεντρο(2 τουλαχιστον τοπ κλασης παικτες) και στην αμυνα. Τα παιχνιδια με Ρεαλ Μ. εδειξαν οτι ειμαστε ενα ολοκληρο επιπεδο κατω πλεον.

• Like 2

Τι μεταγραφές; Μια χαρά είναι η ομάδα. Ο καλύτερος πρόεδρος στην ιστορία της ανθρωπότητας έκλεισε, το τεράστιο ταλέντο 29 ετών, Παουλίνιο, οπότε το ρόστερ έκλεισε. Οτιδήποτε λιγότερο από τρεμπλ φέτος θα είναι αποτυχία.

Και για να αφήσω λίγο τον ηλίθιο σαρκασμό μου στην άκρη, η σημερινή Μπαρτσελόνα, ήταν μια χαρά για αντιπάλους... σαν την Μπέτις.

Τουλάχιστον, ο Σεμέδο, φαίνεται καλός.

Επίσης κάπου διάβασα, ότι μετά το τρίτο Χ που φάγαμε από Λίβερπουλ, θα κάνουμε και τέταρτη προσφορά, ανεβασμένη κατά 5 ολόκληρα εκατομμύρια. Μιλάμε για γελοία πράγματα. Και ο χρόνος, σιγά-σιγά λιγοστεύει, με κίνδυνο να μείνει η ομάδα όπως είναι τώρα...

Καλύτερα να βγάλουν ανακοίνωση ότι θα μείνει οπως είναι τώρα παρα αυτό το χάλι που κάνουμε προσφορές παντού και τρώμε άκυρα συνέχεια και γινόμαστε ρεντικολο..

Καλύτερα έτσι πάρα να με πιάσει κωτσο η Λίβερπουλ και να της πληρώσω τον Κουτινιο δύο νεφρά και ένα μάτι μαζί.

Καλύτερα έτσι και να τελείωσει αυτό το αστείο με αυτή την διοίκηση κάποια στιγμή.

• Like 1

Εμένα μου άρεσε ο σεμεδο δεξιά, πολύ καλός ο μικρός και έχει περιθώρια και επιτέλους δεν παίζαμε μονοπαντα.Σε κάποια φάση έδειξε γράφημα ότι έτρεχε με 33χλμ, μηχανάκι.Όπως μου αρέσει και ο ουμτιτι και ας τρώει κράξιμο.

Εγώ θεωρό πως το πρόβλημα είναι στο κέντρο.Ο μπουσκετς δεν είναι κόφτης και κακώς παίζουμε έτσι.Θέλουμε άλλον κόφτη να μασάει σίδερα, δίπλα του τον μπουσκετς και πιο μπροστά τον ράκιτιτς ή κάποιον πολύ καλύτερο του ράκιτιτς.Ο ράκιτιτς δεν μαρκάρει, ούτε με τα μάτια, ο ινιέστα δεν μπορεί και μένει να κόβει για όλους ο μπουσκετς που δεν το έχει, δεν είναι αυτός ο ρόλος του.

Τώρα το κέντρο δεν κόβει ούτε με βαλέ και η άμυνα είναι εκτεθειμένη, φτάνουν απίστευτα εύκολα στο τέρμα μας, δεν είναι τόσο θέμα της άμυνας αλλά συνολικά της αμυντικής λειτουργίας.Σε μια φάση χτες, κόβει ο digne, ο ουμτιτι με τον κουβέρτα ακολουθούν παίχτες, η μπάλα στρώνεται στον αντίπαλο χαφ και εκεί δεν υπάρχει κανένα χαφ δικό μας να κόψει, ούτε ένας, όλοι ήταν στο γάμο του καραγκιόζη.

Και αντί να πάρεις 2 χαφ παιχταράδες κάθεσαι και παίρνεις ένα παουλίνιο και κάνεις ανόητες προτάσεις για τον κουρτίνιο το γατί λες και θα λύσει το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία. Δεν μας λείπει ο κουτίνιο και ο ντεμπελέ αλλά ο καντέ και ένα γρήγορο στόπερ γιατί είμαστε πιο τρύπιοι και από σουρωτήρι.

καλύτερα να μας γειώσει ξανά η λουζερπουλ γιατί αυτό το πράγμα είναι ανέκδοτο.

Kαι τι ειναι ? 

Σορι αλλα η αναλυση σου παραπανω ειναι ψιλομπακαλιστικη. 

Δλδ τι θες? Να παιξουμε 4-2-3-1 ? Να αλλαξει η φιλοσοφια της ομαδας γενικα ? 

Μονο μη μου πεις να παιξουμε και 4-4-2 .. :P

Η φιλοσοφια δεν αλλαζει ουτε το σχημα. Αυτο επαιζε , αυτο παιζει και αυτο θα παιζει η Μπαρτσα. 

Οι παιχτες θα αλλαξουν αν χρειαστει αλλα οχι η φιλοσοφια. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...