Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο άχρηστη διοίκηση δεν πρέπει να έχει ξαναυπαρξει... Δεν βλέπω να κάνουμε καμία μεταγραφή ουσιας

Καποιον θα παρετε, δεν πιστευω. 3 παιχτες θελετε, αμα δεν τους παρουν θα ειναι για ντοματες.

Δημοσ.

Πιο άχρηστη διοίκηση δεν πρέπει να έχει ξαναυπαρξει... Δεν βλέπω να κάνουμε καμία μεταγραφή ουσιας

Με 222 εκατομμυρια συν τον μισθο του Νευμαρ που αδειασε, μπορουμε να παρουμε 4-5 πολυ πολυ καλους παικτες που θα μας ανεβασουν επιπεδο, γιατι οκ ο Νευμαρ ηταν πολυτιμοτατος αλλά με 222 εκατομμυρια κερδιζεις συνολικα σε ποσοτητα περισσοτερα.

Το θεμα βεβαια ειναι αυτη η ανοησια που επικρατει πλεον με καθε "τυχαρπαστο"/απλως καλο παικτη να κοστιζει 30, 40 και 50 εκατομμυρια. Μιλαμε για παρωδια!! 

Στην σημερινη εποχη ο Μαικλ Τζορνταν μαλλον θα ειχε ρητρα ολο το ΑΕΠ των ΗΠΑ και μισθο καμια 800 εκατομμυρια δολαρια. Μεγαλη καταντια τα σημερινα ποσά στον αθλητισμο.

120 εκατομμυρια τελικα για Κοουτινιο ενω η Ντορτμουντ δεν θελει να πουλησει και ζηταει 150 εκατομμυρια για Ντεμπελε, συμφωνα με τις τελευταιες ειδησεις....μια τρυπα στο νερο θα κανουμε παλι.

120 εκατομμυρια?? Ακομα και στα μισα απο αυτα, ουτε ο Μεσι και ο Ροναλντο δεν θα επρεπε να κοστιζουν τοσο.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/barcelona/o-iniesta-phre-adeia-kai-oi-opadoi-tremoyn-gia-neo-neimar.4800149.html?stayOnDesktop=true

Ας μη γελιόμαστε. Ο Ινιεστα πλέον δεν θα πρέπει να θεωρείται βασικός παίχτης. Τη μισή σαιζόν τη βγάζει με τραυματισμους. Για μένα ψάχνουμε έναν αντιΙνιεστα και έναν αντιΡακιτιτς αν θέλουμε να ήμαστε ανταγωνιστικοι φέτος.

Εκτός κι αν ο Βαλβερδε δουλέψει με κάποιον από τους υπάρχοντες και βγάλει κάποιον. Γιατί ο Λουίς Ενρικε δεν τους μεταχειριστηκε και πολύ καλά.

Δημοσ.

Μα το θεμα ειναι να παρει 2 παικτες στο κεντρο(ενα σκυλι να κοβει και εναν να δημιουργει),εναν κεντρικο αμυντικο και δεξι μπακ οπωσδηποτε και οχι εναν αντι-neymar.Εκει ηταν που υστερουσες περυσι και οπως ολα δειχνουν θα υστερεις και φετος.

Γιατι οπως αναφερατε και πιο πανω η διοικηση κοιμαται.......

Δημοσ.

http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/barcelona/o-iniesta-phre-adeia-kai-oi-opadoi-tremoyn-gia-neo-neimar.4800149.html?stayOnDesktop=true

Ας μη γελιόμαστε. Ο Ινιεστα πλέον δεν θα πρέπει να θεωρείται βασικός παίχτης. Τη μισή σαιζόν τη βγάζει με τραυματισμους. Για μένα ψάχνουμε έναν αντιΙνιεστα και έναν αντιΡακιτιτς αν θέλουμε να ήμαστε ανταγωνιστικοι φέτος.

Εκτός κι αν ο Βαλβερδε δουλέψει με κάποιον από τους υπάρχοντες και βγάλει κάποιον. Γιατί ο Λουίς Ενρικε δεν τους μεταχειριστηκε και πολύ καλά.

Δεν ξέρω κατά πόσο το συγκεκριμένο δημοσίευμα, για άλλη μια φορά από Ελληνικό μέσο, ισχύει. Επειδή όσο μπορώ διαβάζω ξένα ηλεκτρονικά μέσα, πουθενά δεν αναφέρεται κάτι το περίεργο. Ενδεικτικά, η as δεν αναφέρει τίποτα, ενώ η marca κάνει μνεία το γεγονός, πως είναι απόφαση του προπονητή, προσθέτειότι οι Ραφίνια/Βερμάελεν είναι αμφίβολοι και καταλήγει πως στην αποστολή θα είναι δυο παίκτες από την ακαδημία.

Δεν ξέρω το contra που βρήκε αυτές τις πληροφορίες.

Δημοσ.

Οταν ο Νευμάρ κοστολογείται με 240, ο καθένας μπορει να ζητήσει 150 για έναν παιχτη.

Εδω ο Μαρινάκης ετοιμάζεται να πουλήσει 20 εκατομμύρια έναν παίχτη που έπαιξε σε 10-15 παιχνιδια βασικος στην Ελλάδα και ειναι 18 ετών. Και θα τον πουλήσει.

Έχει ξεφύγει η αγορά. Και δε νομίζω οτι μπορει να υπάρχει μέτρο όσο υπάρχουν κάποιοι που τα δίνουν.

Δε ξέρω καν αν ο Νευμάρ θα αποσβέσει ποτέ αυτά τα χρηματα. Οχι πως δεν ειναι παιχτάρα. Μιλάμε για τον καλυτερο επιθετικο στον κόσμο αυτή τη στιγμη. 

Οποιον ζητάει τωρα η Μπαρτσελονα θα τον υπερκοστολογουν. Τον Μπερκ να ζηταγε απ τον Παναθηναικο πριν φυγει, δε θα έπρεπε να ζητησει λιγοτερα απο 20 εκατομμύρια.

Κατά τα άλλα 3 καλές μεταγραφές θέλει.

Δημοσ.

Ο Ματεο Κοβασιτς για 50εκ ειναι καλα παντως. Γενικα το λεω οχι για μας.

Σημερινό άρθρο αναφέρει ότι κανένας παίχτης της πρώτης ομάδας δεν έχει ρήτρα κάτω από 500Μ. Τώρα, τι ακριβώς ισχύει άγνωστο.

Δημοσ.

Οταν ο Νευμάρ κοστολογείται με 240, ο καθένας μπορει να ζητήσει 150 για έναν παιχτη.

Εδω ο Μαρινάκης ετοιμάζεται να πουλήσει 20 εκατομμύρια έναν παίχτη που έπαιξε σε 10-15 παιχνιδια βασικος στην Ελλάδα και ειναι 18 ετών. Και θα τον πουλήσει.

Έχει ξεφύγει η αγορά. Και δε νομίζω οτι μπορει να υπάρχει μέτρο όσο υπάρχουν κάποιοι που τα δίνουν.

Δε ξέρω καν αν ο Νευμάρ θα αποσβέσει ποτέ αυτά τα χρηματα. Οχι πως δεν ειναι παιχτάρα. Μιλάμε για τον καλυτερο επιθετικο στον κόσμο αυτή τη στιγμη. 

Οποιον ζητάει τωρα η Μπαρτσελονα θα τον υπερκοστολογουν. Τον Μπερκ να ζηταγε απ τον Παναθηναικο πριν φυγει, δε θα έπρεπε να ζητησει λιγοτερα απο 20 εκατομμύρια.

Κατά τα άλλα 3 καλές μεταγραφές θέλει.

Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα αποσβεσης. Στην Παρι ξεπλυμα γινεται, ξεκαθαρα πραγματα. 

Νομιζω οτι υποβαθμιζεται αρκετα οτι η μπαρτσα απεκτησε ενα κανονικο προπονητη. Τωρα παικτες σαφως και θελει αλλα καλως κανει η διοικηση που δεν δινει τρελα λεφτα για παικτες που απλα δεν το αξιζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Με 150 εκ που ζητάνε Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ πας και παίρνεις ερικσεν και Αζάρ και είσαι κομπλέ. Επίσης έγραφαν ότι κλείσαμε τον Μαρτίνεθ της Σοσιεδάδ και τελευταία στιγμή το ακυρωσαμε

Δημοσ.

noor-thumb-large-thumb-large-thumb-large

terrorism-isis.jpg

shutterstock_129119501.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι τρομερα αυτα που γινονται τα τελευταια 3 χρονια στην ομαδα

δε γραφω πολυ αλλα παρακολουθω και γελαω πραγματικα

το μονο που χα γραψει ειναι οτι πλεον με τα 222εκ η καθε ομαδα θα ζηταει τον ουρανο με τα αστρα για να πουλησει και ετσι γινεται

προφανως δε θελει και πολυ μυαλο για να το σκεφτεις αυτο αλλα εκει στη διοικηση ουτε το λιγο εχουν

επειδη ολοι ψαχνουν τον αντικαταστατη του νευμαρ(φυσικα μεγαλη απωλεια) εγω θα σχολιασω μονο οτι περσυ και προπερσυ τον ειχαμε αλλα το προβλημα της ομαδας δεν ηταν αυτο.

ηταν το κεντρο κυριως και μετα η αμυνα

εγω δε βλεπω καμια κινηση για παιχταρα στο κεντρο και οσο δε γινεται περιμενω μια απο τα ιδια και φετος

ολοι ψαχνουν τον αντινευμαρ και οταν δωσουμε ενα σκασμο λεφτα μετα θα λεμε δεν εχουμε αλλα για κεντρικο γιατι και η επομενη ομαδα που θα παμε να παρουμε παικτη παλι υπεραξια θα ζηταει

Επεξ/σία από gas83
Δημοσ.

Παίχτες υπάρχουν, όπως ο Σερί που είπε ο alexis333 ,και σχετικά φθηνοί με τις τιμές που ακούγονται για άλλους. Αλλά είπαμε, έχουμε την πιο άχρηστη διοίκηση και όλα υπολειτουργούν στην ομάδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...