dekulinkgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δεν αντιλεγει κανεις οτι απο την στιγμη που το θελει και ο ιδιος πρεπει να φυγει ο Neymar.Μονο κακο θα κανει στην ομαδα αν μεινει. Το θεμα ειναι οτι η ομαδα μεχρι στιγμης απο μεταγραφες δεν εχει κανει απολυτως τιποτα.Και δεν εννοω για αντικαταστατη του Neymar αλλα για θεσεις που χρειαζεται απο περυσι οπως κεντρικο αμυντικο,δεξι μπακ και καποιον στο κεντρο. Εαν δεν παρουν παικτες στις θεσεις αυτες με τα λεφτα που θα παρουν απο την μεταγραφη του neymar τοτε χαμενη η χρονια απο τωρα.
linkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Επρεπε να ειχε δοθει εδω και πολυ καιρο ο Νειμαρ. Αφου εξεφρασε την επιθυμια να φυγει, τον διωχνεις. Σηκωσε τα παντα και γυριζει σελιδα στην καριερα του. Επισης δεν καταλαβαινω τον καθε ακυρο που τον κραζει και τον λεει φραγκοφονια. Ας τους βαζανε σε αυτους 30 εκ ευρω στο τραπεζι μπροστα τους + ποσα αλλα μαυρα θα παρει απο τους Σαουδαραβες να δω αν θα λεγανε οχι. Ενα πραγμα ακομα που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται να μην εχετε παρει ακομα πρωτοκλασατο κεντρικο χαφ και κεντρικο αμυντικο. 1
alexis333 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Για αμυντικό δε θα γίνει κίνηση. Αλλά για αντικαταστατη του Νεύμαρ οπωσδήποτε και για ένα καλό χαφ. Απλώς πλέον δύσκολευει περισσότερο το έργο όταν ξέρουν όλοι πόσα έχεις πάρει για Νεύμαρ. Ήδη ήταν δύσκολα αφού όλοι ξεκινάνε και ζητάνε από 100εκ και πάνω φαντάσου τώρα πόσα θα θέλουν. Την έχουμε βάψει. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Τελευταιες μέρες θα κριθεί. Μην περιμένει κανείς τώρα να γίνουν deals. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και διαπραγματεύσεις.
AlienTechGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ο Κοουτίνιο λένε δε πωλείται. Ο Ντιμπαλά λένε δεν πωλείται. Ο Βεράτι λένε δεν πωλείται. Δηλαδή, το πολύ πολύ, θα πάρουμε έναν Ντεμπελέ και όλα κομπλέ. Στο κέντρο που έχουμε όντως πρόβλημα θα μείνουμε με τον παικταρά τον Αντρέ Γκόμεζ. Και γαμώ τις διοικήσεις έχουμε. Θα ζήσουμε εποχές 2014 πάλι. 1
alexis333 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ο Ντιμπαλα είναι μέσος/δεκάρι γιατί να παμε γι αυτόν? Ο Βεράτι οκ δε πωλείται. Ειδικά με την P$G οι σχέσεις πλέον είναι πολύ άσχημες. Ο Κουτινιο καλος αλλα εμένα δε μαρεσει. Καλή τριπλά έχει, σουτ καλό και τα σχετικά αλλά αργός για έξτρεμ. Πολύ αργός στα μάτια μου. Ο Ντεμπελε είναι ιδανική λύση. Κάνει τα πάντα και είναι το next big thing μαζί με τον Μ'Παπέ.. Για την διοίκηση άστο. Ότι να ναι είναι.
AlienTechGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ο Ντιμπαλα είναι μέσος/δεκάρι γιατί να παμε γι αυτόν? Ο Βεράτι οκ δε πωλείται. Ειδικά με την P$G οι σχέσεις πλέον είναι πολύ άσχημες. Ο Κουτινιο καλος αλλα εμένα δε μαρεσει. Καλή τριπλά έχει, σουτ καλό και τα σχετικά αλλά αργός για έξτρεμ. Πολύ αργός στα μάτια μου. Ο Ντεμπελε είναι ιδανική λύση. Κάνει τα πάντα και είναι το next big thing μαζί με τον Μ'Παπέ.. Για την διοίκηση άστο. Ότι να ναι είναι. Γνωρίζω τι θέση παίζει ο Ντιμπαλά. Απλά επειδή ακούγεται έντονα τον ανέφερα. Ο Ντεμπελέ πες οκ, είναι και πιτσιρικάς, γουστάρει να παίξει για την Μπαρτσελόνα (το έχει δηλώσει ο ίδιος), κάτι θα κάνει. Στο κέντρο όμως δεν θα έχουμε θέμα; Δηλαδή πάλι με Ράκιτιτς, Μπούσκετς και Ινιέστα θα βγάλουμε όλη τη σεζόν; 1
sanaeriko Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ο νειμαρ έφυγε από την μπαρτσελονα(εκτός από τα χρήματα) για να είναι εκεί που παίζει ο ΝΟ1, κακά τα ψέματα αυτοί οι παίχτες δεν μπορούν να παίζουν σε μια ομάδα μαζί(μεσι, ροναλντο, νειμαρ, πογκμπα). Βλ.περιπτωση σπανουλη. Εγώ πιστεύω θα πάρει ευρωπαϊκο με την παρι και δεν θα είναι απλά μια φούσκα η μετεγγραφή του.
patrickdrd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ο κουτινιο είναι επίσης ο ορισμός του ατομιστή
AlienTechGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ο κουτινιο είναι επίσης ο ορισμός του ατομιστήΚαλά, αυτό το λέγανε και για τον Νεϊμάρ... 1
AlienTechGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 κι αυτος ειναιΝαι, δε διαφωνώ ότι αρκετές φορές το γαμούσε το θέμα με τις τριπλές και έχανε εύκολα την μπάλα, αλλά δε μπορώ να τον θεωρήσω ατομιστή γιατί και αρκετές ασίστ βγάζει και επίσης μες το γήπεδο δε μου φαίνεται εγωιστής με την κακή έννοια. Ατομιστή εγώ θεωρώ τον Ρονάλντο για πολλούς λόγους που βαριέμαι να αναλύσω τώρα. 2
alexis333 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Φέτος θα βαρεθούμε να ακούμε συνέχεια ειδήσεις για αυτά που θα κάνει ο Νεύμαρ κάθε βδομάδα στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Οπως με τον Ζλαταν και πολύ χειρότερα. 2
_linuslost_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Τι μ....κιες είναι αυτά για Νο1 ή ότι θέλει νεες προκλήσεις. Όταν φεύγεις από Ρεάλ, Μπάγερν, Μπάρτσα και είσαι τοπ παίχτης το κάνεις μόνο για τα λεφτά. 1
johnyboy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 όταν έφυγε ο ζλαταν πήραμε 2 τσουλου και αυτός 1 2 πρωταθλήματα Γαλλίας. θα βλέπουμε γαλλικό πρωτάθλημα και θα λέμε ωωω κοίτα τι κάνει στην καεν.. ήμαρτον 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα