Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλα τα λεφτα αλλα με Βερατι-Ρακιτιτς εχεις τρελο κορμο. Παιχταραδες και με πολλα χρονια καλης μπαλας μπροστα τους.

Ο Ρακιτιτς δε με τρελαινει τοσο πλεον. Αν θες δωσε Κρος να χω διδιμο Βερατι - Κρος και ημαστε κομπλε ..

Σου δινω τον Σουαρεζ αν θες. Τον Ντενις ... :P :D :D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Πολλα τα λεφτα μάγκες..  Ξεφευγει η κατασταση.. Ελπιζω να ξερουν τι κανουν οι διοικουντες .. 

Προσωπικα δε μαρεσουν αυτα τα νουμερα. Ουτε σε μεταγραφες , ουτε σε μισθούς ... 

Εμενα μεγαλυτερη εντυπωση μου προκαλει το signing on fee αν αληθευει... 26 εκατομμυρια ευρω μονο για τις υπογραφες, οσα περιπου θα παιρνει καθε χρονο. Απιστευτο.

500Κ λιρες εβδομαδαιος μισθος και προστιμο 250Κ ευρω για το σκανδαλο φοροδιαφυγης. Του εκαναν την μουρη κρεας.

• Like 2

Δεξί μπακ ο Σεμεδο από Μπενφίκα... Δεν τον έχω δει ποτέ και δεν γνωρίζω αν είναι καλός ή όχι.

Εγώ αυτόν που ήθελα πολύ και τον πήρε ο Πρόεδρος είναι ο Γουόκερ!

Όχι, για αυτό είπα ότι εγώ θα τον ήθελα... Είναι γνωστό ότι οι αγγλικές ομάδες πληρώνουν υπεραξία τους Άγγλους παίχτες και ειδικά οι Άραβες!

• Like 1

http://www.sport24.gr/football/omades/paris-saint-germain/mythikh-protash-ths-pari-sen-zermen-sthn-mpartselona-gia-neimar.4770510.html
222 μυρια για Νεϊμαρ λενε...ηταν μιση ομαδα μονος του φετος αλλα για τοσα λεφτα ισως αξιζει η πωληση. Αρκει να παρουμε και κανεναν γιατι κοιμομαστε ορθιοι και φετος.

Ψαχνεται για ανανεωση με μεγαλυτερο συμβολαιο ο Νευμαρ ?  Καθε καλοκαιρι θα μας τα ζαλιζει λες και δεν εχουμε αλλη δουλεια ?

Ο Τσάβι δήλωσε ότι δεν θα υπέγραφε ο ίδιος παίχτες που έφυγαν σε νεαρή ηλικία από την Μπάρτσα, σχετικά με τον Μπεγεριν ήταν η ερώτηση , και ο Πουγιολ είπε ότι ο Πικέ που επέστρεψε είναι στους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου.

Η γνώμη μου είναι κοντα στου Τσάβι, βλέπουμε πολλούς νεαρούς να φεύγουν για άλλες ομάδες γύρω στα 16-18 χρόνων προφανώς τυφλωμένοι από τα λεφτά και τις υποσχέσεις για λεπτά συμμετοχής. Άμα ήθελαν να κάθονταν να παλέψουν για μία θέση στην ομάδα, εφόσον φεύγουν καλό δρόμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...