~mxls~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ο μισθός του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα Λίγα είναι αν σκεφτούμε άλλους κομπογιαννίτες. 2
Xero1991 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Στο κύπελλο δεν είχε τόσο ζήτηση το thread και είχε για τον Βαλβέρδε? Περίεργα πράγματα
_linuslost_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πολυ θελω να δω αν θα βγει η δουλεια του Βαλβερδε στην Μπαρτσα... Δηλαδη πιεση ψηλα, κατοχη και καλυτερη αμυντικη λειτουργια.
Zerg13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 http://www.gazzetta.gr/football/article/1056342/i-uefa-thymithike-tin-anatropi-tis-mpartsa-kontra-ston-panathinaiko
Zus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το άρθρο έχει ημερομηνία 9 Μαρτίου και το νήμα έχει τίτλο Barcelona... Ήμαρτον 1
Xero1991 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ε μάγκες, κοιτάξτε μην κλειδώσετε και αυτό το νήμα με τις κόντρες σας...Και για να μην είμαι τελείως off-topic: Υπάρχει εδώ μέσα κάποιος οπαδός της Μπάρτσα που θέλει Ρεάλ σήμερα?Επίσης ο Άλβες έκανε δηλώσεις ότι δεν του άρεσε η μεταχείριση που είχε, αλλά δεν θέλει το κύπελλο για εκδίκηση. 1
Zus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αυτός θα το καρφώσει και θα το πανηγυρίσει έξαλλα κιόλας.
patrickdrd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Υπάρχει εδώ μέσα κάποιος οπαδός της Μπάρτσα που θέλει Ρεάλ σήμερα? εγώ! γιατί δεν γουστάρω όλη αυτή τη φανατίλα μέχρι καφρίλας πολλών για τη γιούβε και τον μπουφόν
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 εγώ! γιατί δεν γουστάρω όλη αυτή τη φανατίλα μέχρι καφρίλας πολλών για τη γιούβε και τον μπουφόν Μην μας το πεις Καφρίλα και Μπουφόν δεν πάνε μαζί με τίποτε. Καφρίλα και Ρονάλντο ζευγαράκι. 1
gas83 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Απο αυτα που εχω δει σε ελλαδα με ολυμπιακο και ισπανια με μπιλμπαο μαλλον θα καταρευσουμε στο δευτερο μισο της χρονιας απο αποψη φυσικης καταστασης εκει που κρινονται οι κουπες. Ειναι κατι που χαρακτηριζει ολες τις ομαδες του βαλβερδε οποτε δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος Ο υπνος στον παγκο με τις αλλαγες ειναι επισης γνωστος 1
YourTrueLegend Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αυτός θα το καρφώσει και θα το πανηγυρίσει έξαλλα κιόλας. To βλεπες. Το 'παιξες; 1
_linuslost_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Απο αυτα που εχω δει σε ελλαδα με ολυμπιακο και ισπανια με μπιλμπαο μαλλον θα καταρευσουμε στο δευτερο μισο της χρονιας απο αποψη φυσικης καταστασης εκει που κρινονται οι κουπες. Ειναι κατι που χαρακτηριζει ολες τις ομαδες του βαλβερδε οποτε δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος Σωστός.. και εμένα αυτή είναι η ένσταση μου. Το μόνο ελαφρυντικό σε αυτό, είναι ότι ο Ολυμπιακός ή η Μπιλμπάο πρέπει να φορμαριστουν στο πρώτο μισό καθώς τότε έχουν τα πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη και γενικά πιο δύσκολο πρόγραμμα
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/apo-thn-marseig-ston-olympiako-o-matie.4709680.html Εχει και τα καλα της οσον αφορα τον Ολυμπιακο η προσληψη Βαλβερδε απο τη Μπαρτσελονα. Λετε να μας τον κανει πακετο και να τον στειλει ? Θα ναι μεγαλη μεταγραφη στοπερ ..
_linuslost_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για πειτε: Αν και νωρις ακουγονται πολλα ονοματα, οπως Κουτινιο,Βερατι,Ντεμπελε,Μαχρεζ κλπ. Εγω θεωρω οτι χρειαζομαστε σιγουρα Στοπερ, 8αρι-10αρι, δεξι μπακ και ενα εξτρεμ για να ξεκουραζει Νευμαρ και Μεσι.. 1
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 2 στόπερ, δεξί μπακ, ίσως και κιπερ.Τίποτα άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα