~mxls~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ο μισθός του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα Λίγα είναι αν σκεφτούμε άλλους κομπογιαννίτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Στο κύπελλο δεν είχε τόσο ζήτηση το thread και είχε για τον Βαλβέρδε? Περίεργα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πολυ θελω να δω αν θα βγει η δουλεια του Βαλβερδε στην Μπαρτσα... Δηλαδη πιεση ψηλα, κατοχη και καλυτερη αμυντικη λειτουργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 http://www.gazzetta.gr/football/article/1056342/i-uefa-thymithike-tin-anatropi-tis-mpartsa-kontra-ston-panathinaiko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το άρθρο έχει ημερομηνία 9 Μαρτίου και το νήμα έχει τίτλο Barcelona... Ήμαρτον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ε μάγκες, κοιτάξτε μην κλειδώσετε και αυτό το νήμα με τις κόντρες σας...Και για να μην είμαι τελείως off-topic: Υπάρχει εδώ μέσα κάποιος οπαδός της Μπάρτσα που θέλει Ρεάλ σήμερα?Επίσης ο Άλβες έκανε δηλώσεις ότι δεν του άρεσε η μεταχείριση που είχε, αλλά δεν θέλει το κύπελλο για εκδίκηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αυτός θα το καρφώσει και θα το πανηγυρίσει έξαλλα κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Υπάρχει εδώ μέσα κάποιος οπαδός της Μπάρτσα που θέλει Ρεάλ σήμερα? εγώ! γιατί δεν γουστάρω όλη αυτή τη φανατίλα μέχρι καφρίλας πολλών για τη γιούβε και τον μπουφόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 εγώ! γιατί δεν γουστάρω όλη αυτή τη φανατίλα μέχρι καφρίλας πολλών για τη γιούβε και τον μπουφόν Μην μας το πεις Καφρίλα και Μπουφόν δεν πάνε μαζί με τίποτε. Καφρίλα και Ρονάλντο ζευγαράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Απο αυτα που εχω δει σε ελλαδα με ολυμπιακο και ισπανια με μπιλμπαο μαλλον θα καταρευσουμε στο δευτερο μισο της χρονιας απο αποψη φυσικης καταστασης εκει που κρινονται οι κουπες. Ειναι κατι που χαρακτηριζει ολες τις ομαδες του βαλβερδε οποτε δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος Ο υπνος στον παγκο με τις αλλαγες ειναι επισης γνωστος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αυτός θα το καρφώσει και θα το πανηγυρίσει έξαλλα κιόλας. To βλεπες. Το 'παιξες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Απο αυτα που εχω δει σε ελλαδα με ολυμπιακο και ισπανια με μπιλμπαο μαλλον θα καταρευσουμε στο δευτερο μισο της χρονιας απο αποψη φυσικης καταστασης εκει που κρινονται οι κουπες. Ειναι κατι που χαρακτηριζει ολες τις ομαδες του βαλβερδε οποτε δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος Σωστός.. και εμένα αυτή είναι η ένσταση μου. Το μόνο ελαφρυντικό σε αυτό, είναι ότι ο Ολυμπιακός ή η Μπιλμπάο πρέπει να φορμαριστουν στο πρώτο μισό καθώς τότε έχουν τα πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη και γενικά πιο δύσκολο πρόγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/apo-thn-marseig-ston-olympiako-o-matie.4709680.html Εχει και τα καλα της οσον αφορα τον Ολυμπιακο η προσληψη Βαλβερδε απο τη Μπαρτσελονα. Λετε να μας τον κανει πακετο και να τον στειλει ? Θα ναι μεγαλη μεταγραφη στοπερ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για πειτε: Αν και νωρις ακουγονται πολλα ονοματα, οπως Κουτινιο,Βερατι,Ντεμπελε,Μαχρεζ κλπ. Εγω θεωρω οτι χρειαζομαστε σιγουρα Στοπερ, 8αρι-10αρι, δεξι μπακ και ενα εξτρεμ για να ξεκουραζει Νευμαρ και Μεσι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 2 στόπερ, δεξί μπακ, ίσως και κιπερ.Τίποτα άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα