Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πουλαει τρελιτσα ο Καναδος...Σιγα μην σου απαντησει για την κοκκινη. 

Ειναι η Ναπολι στο ιδιο επιπεδο εξαλλου με την Παρι. Οτι να ναι !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε linkin, πολυ επιθετικα δεν απαντας ρε συ για ενα τετοιο θεμα? Μην το παιρνεις τοσο πατριωτικα, εδω συζηταμε... Σε νοιαζει πραγματικα τοσο πολυ αν καποιοι υπερεκτιμησαν ή υποτιμησαν την Μονακο και αρχιζεις τα "δεν παιζεστε", "δεν ξερετε να διαβαζετε" κτλ?

Φιλε Pencil Vester, καμια φορα ξερεις, ειδικα οταν κανουμε και πλακιτσα σε ενα τοπικ, παρεξηγειται ο γραπτος λογος. Δεν υπαρχει καμια επιθετικοτητα εκ μερους μου, πιστεψε με. Δεν ειναι ευκολο αλλα αμα υπηρχε η ευκαιρια να κατσω να πιω ενα καφε με ολα αυτα τα παιδια που τσακωνομαστε τοσα χρονια  (   :-D   ) θα καθομουν και θα καναμε τον χαβαλε μας, θα την λεγαμε ο ενας στον αλλον και θα γελουσαμε. Εγω τουλαχιστον ετσι θα εκανα. Οποτε no hard feelings απο εμενα, σε καμια περιπτωση. Ετσι κανω και με τους κολλητους μου.

Eπισης μερικα απο τα ατομα που "τσακωνομαστε" εδω μεσα, τα λεμε και απο FB και εχουμε βρεθει και απο κοντα και τα εχουμε πει και εχουμε περασει και _αμω.

Μηπως τελικα απλως ψαχνεις να αρπαχτεις επειδη ακομα δεν εχεις χωνεψει την ανατροπη??

Οπως εγραψα και πριν μερικες μερες, εγω χαρηκα που περασε η Μπαρτσελονα. Δεν το ηθελα με αυτον τον τροπο αλλα 1000 φορες να παρω ή να χασω Ch.L απεναντι στην Μπαρτσελονα παρα απεναντι στην Παρι και την καθε Παρι. 

Ηρεμια και χαλαρα! Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος να ξερεις!

Σε ευχαριστω φιλε μου. Ειμαι με φαρυγγιτιδα, 3 μερες εχω να πατησω δουλεια, εβγαλε ηλιο και δεν θα μπορουσα να ειμαι πιο χαλαρος!  :-D 

Και ναι, δεν ξερω αν ειναι καλυτερη απο την Παρι, (μαλλον οχι) η Μονακο απεδειξε ομως οτι ειναι καλυτερη ομαδα απ οτι πολλοι νομιζαν.

Χαιρω πολυ. Αυτο ελεγα πριν 2 μηνες αλλα δεν φαινεται να το καταλαβαινει ο κοσμος. Τωρα που το εγραψες εσυ ελπιζω να το καταλαβουν.

Υ.Γ.1 Φιλικα παντα! :) appreciated

Υ.Γ.2 Μιας και μ αρεσουν οι ερωτησεις!! Σας χαρισε μια καταφανεστατη κοκκινη στο τελευταιο παιχνιδι σας ή οχι?

Του Ναβας? Προφανεστατη κοκκινη. Αμα ημουν Μπαρτσελονα θα σου ελεγα οτι αμα τον ειχαν αποβαλει, ο αναπληρωματικος τερματοφυλακας δεν θα εκανε το τραγικο που εκανε ο Ναβας 5 λεπτα μετα αρα ουσιαστικα ηταν μειονεκτημα η μη αποβολη του Ναβας. :-)  :-)  Αλλα δεν θα το πω.  :-D  :-D  :-D

Όχι, είναι η Νάπολι καλύτερη... Έτσι έλεγες τουλάχιστον

Πουλαει τρελιτσα ο Καναδος...Σιγα μην σου απαντησει για την κοκκινη. 

Ειναι η Ναπολι στο ιδιο επιπεδο εξαλλου με την Παρι. Οτι να ναι !!!

Εσυ θα μου κανεις quote το μηνυμα μου που ελεγα οτι η Ναπολι ειναι καλυτερη?

• Like 1

Του Ναβας? Προφανεστατη κοκκινη. Αμα ημουν Μπαρτσελονα θα σου ελεγα οτι αμα τον ειχαν αποβαλει, ο αναπληρωματικος τερματοφυλακας δεν θα εκανε το τραγικο που εκανε ο Ναβας 5 λεπτα μετα αρα ουσιαστικα ηταν μειονεκτημα η μη αποβολη του Ναβας. :-) :-) Αλλα δεν θα το πω. :-D :-D :-D

Αν ησουν Μπαρτσελονα νομιζω οτι θα θυμοσουν οτι οταν ενας παικτης παιρνει κοκκινη, η ομαδα παιζει με 10 κι ετσι θα επαιζε κι η Ρεαλ για το μεγαλυτερο μερος του αγωνα. Οποτε θα καταλαβαινες οτι ΠΑΛΙ ευνοηθηκε η Ρεαλ και θα νευριαζες.

Μετα βεβαια θα θυμοσουν οτι δεν πηρε μουφα πεναλτυ οπως στα προηγουμενα 2 παιχνιδια πρωταθληματος οποτε θα ελεγες κατι ειναι κι αυτο..! :)

Αν ησουν Μπαρτσελονα νομιζω οτι θα θυμοσουν οτι οταν ενας παικτης παιρνει κοκκινη, η ομαδα παιζει με 10 κι ετσι θα επαιζε κι η Ρεαλ για το μεγαλυτερο μερος του αγωνα. Οποτε θα καταλαβαινες οτι ΠΑΛΙ ευνοηθηκε η Ρεαλ και θα νευριαζες.

Μετα βεβαια θα θυμοσουν οτι δεν πηρε μουφα πεναλτυ οπως στα προηγουμενα 2 παιχνιδια πρωταθληματος οποτε θα ελεγες κατι ειναι κι αυτο..! :)

You must be new here...

• Like 1

να μαι και γω.

λοιπον εχω να γραψω πολυ καιρο μιας και δε θελω να μπλεκομαι πολυ σε "τσακωμους" :-D  :-D

ειπα να κανω λιγο αποτοξεινωση παρολαυτα παρακολουθω τα παντα(και τα ματς και τι γραφετε εννοω)

δε βλεπω να αλλαξε τιποτα.το κλασικο κλιμα παντα

ο ενας την λεει στον αλλο και προχωραμε.

καταβαθος τα ψιλογουσταρω αυτα ακι την καλη καζουρα εννοειται αλλα ετσι γινεται παντα αναμεσα σε 2 τεραστιες ομαδες οποτε δε μπορουμε να το αποφυγουμε

στα γρηγορα να πω οτι η ομαδα ειναι υπερτραγικη φετος

παιζουμε ολοκληρη τη σεζον χωρις κεντρο και φενεται ξεκαθαρα στα αποτελεσματα μιας και εκει ηταν παντα το δυνατο σημειο μας

πλεον και με τον αστερα ραχουλας να παιξουμε απλα θα μας πιεσει ψηλα και θα μας δημιουργησει προβληματα μιας και το πασσιννγ γκειμ φετος ειναι 2 επιπεδα κατω απο αλλες χρονιες οποτε χανουμε ψηλα την μπαλλα κοντα στην περιοχη μας και τρωμε φασεις(οποτε και γκολ) ευκολα

κατι παει να αλλαξει με το 3-4-3 με πιο πολλους παιχτες στο κεντρο αλλα θελω να το δω σε εφαρμογη με πιο δυνατες ομαδες για να ειμαι σιγουρος οτι λειτουργει καλυτερα απο το κλασικο συστημα

εγω που παντα ειμαι αισιοδοξος παντως δε μας βλεπω καλα για τη συνεχεια

η αληθεια ειναι οτι πολλοι παικτες δε παιζουν στα στανταρ που τους εχουμε συνιθισει εκτος απο κατι εκλαμψεις και κυριως ινιεστα,μπουσι ρακιτιτς.

και ειναι και ο λογος που εχουμε χαλια κεντρο γιατι οι πιτσιρικαδες δε μπορουν αν και εχουν ταλεντο να τους εντικαταστησουν επαξια

ενταξει το πρωταθλημα μεχρι τωρα κανει μπαμ οτι η ρεαλ το θελει πιο πολυ μιας κια εχει παρει μονο ενα τα τελευταια 7 χρονια οπως φανερη ειναι και η αβαντα που εχει και ειναι στο ιδιο επιπεδο με το τελευταιο πρωταθλημα που ειχε παρει

δε διαφωνω οτι δεν αξιζουμε το πρωταθλημα ετσι οπως παιζουμε παρολαυτα ουτε και η ρεαλ παιζει τιποτα αλλα οπου χρειαστηκε ειχε την βοηθεια

ακομα και ετσι αθλιοι που ειμαστε παντως θα πρεπε να μασταν πρωτοι στη βαθμολογια ευκολα

ειναι παρα πολλα τα σφυριγματα που εχει παρει η ρεαλ απο την αρχη της χρονιας για να το αρνηθουν οι φιλαθλοι της 

βασικα της 10 τελευταιες αγωνιστικες να παρεις που ειναι και αυτοι τραγικοι οπως εμεις φτανουν

μαλλον πρεπει να το παρει και γιαυτο το λογο εγω αν ημουν προπονητης της μπαρτσα θα εριχνα το βαρος στο τσουλου μπας και κατσει

προφανως και μεις εχουμε παρει σφυριγματα σε 2-3 ματς αλλα αυτο που γινεται με τη ρεαλ φετος βγαζει ματι

για το τσουλου τι να πω επικη ανατροπη με λιγη βοηθεια.

εγω το δευτερο πεναλτι δε θα το δινα(το πρωτο ηταν) αν και ειδα αυτο προχτες που δε το χα δει και δε ξερω

και παλι ομως μαλλον οχι

https://twitter.com/totalBarca/status/840637727053828096?ref_src=twsrc%5Etfw

• Like 1

βασικα φταιει οτι εχουμε αργους παικτες για να παιξουμε αυτο το συστημα κοντρα σε ομαδες με ταχυτητα μπροστα και δημιουργουνται πολλα κενα στην αμυνα οταν χανουμε την μπαλλα στο κεντρο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...