Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σπρωχτηκαμε για τα καλα με μια λανθασμενη αποφαση, σε ενα παιχνιδι που βαλαμε 6 γκολ, καναμε το ακατορθωτο και η Παρι δεν μπορουσε να αλλαξει πανω απο 2 πασες (ομαδα με Βερατι, Ματουιντι, Ντι Μαρια, Καβανι κλπ).... Αναμφισβητητα ηταν κλοπη η προκριση, δεν το συζηταμε.

---- Οσο για τα περι πονεσατε, κλαψα, χαπια και λοιπα ομορφα, δεν θα μπορουσατε να ειστε περισσοτερο λαθος! Εγω χαρηκα που περασε η Μπαρτσελονα και ηθελα να κανει την ανατροπη και το πιστευα. Το εγραψα κιολας. Προτιμω αμα παρω ή χασω τιτλο να το κανω απεναντι στην Μπαρτσελονα και οχι στην Παρι. Συγχαρητηρια λοιπον για την ανατροπη, ειναι μεγαλη ανατροπη οπως και να το κανεις. Ουτε μεγαλειωδης ειναι, ουτε επος, ουτε "αυτα μονο η Μπαρτσελονα". Ειναι μια μεγαλη ανατροπη και μεχρι εκει. Καλη συνεχεια. 

Οοοοχι...αυτα αν θες μπορεις να τα γραψεις σε ενα χαρτι διπλα στο κρεβατι σου, να τα διαβαζεις πριν κοιμηθεις και να τα πιστευεις εσυ. Δυστυχως ομως η πραγματικοτητα συμφωνα με την ιστορια ειναι διαφορετικη. Ειναι μεγαλειωδης, ειναι ΕΠΟΣ, αυτα μονο η Μπαρσα (οταν το κανει κανενας αλλος σε 100 χρονια το ξανασυζηταμε) και ειναι η μεγαλυτερη ανατροπη ολων των εποχων σε τετοια διοργανωση. Κανεις ποτε δεν ανετρεψε το 4-0. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σπρωχτηκατε για τα καλα με την Παρι ή οχι? Απαντα και θα σου απαντησω κι εγω.

Σε ενα συμπαν που οταν βρισκεις τα ποδια του επιθετικου απο πισω δεν ειναι παραβαση, τοτε ναι, "σπρωχτηκαμε για τα καλα". Στο δικο μας, nope, sorry! Μονολεκτικα: οχι.

Ειδες, ουτε απαντησα με αλλη ερωτηση, ουτε αναφερθηκα σε ιστοριες συλλογων, κτλ κτλ. Απλα και κατανοητα. Κανε και συ το ιδιο λοιπον. Στην ξακακανω την ερωτηση, ελπιζω να μην κανεις "αβαβα" παλι οπως λες κι εσυ:  

Ηταν ή δεν ηταν καλπικο το γκολ της Ρεαλ στον τελικο του τσου λου?

Επισης, ακομα περιμενω να μου δειξετε μια αλλη φαση που να βαζει ο αμυντικος το ποδι του απο πισω στα ποδια του επιθετικου που τον εχει περασει και παει σχεδον full speed και να μην ειναι πεναλτυ. Επελεξες να το αγνοησεις παλι αυτο στην απαντηση σου. Θα λεγε κανεις "αβαβα Νο2".

Και βεβαια, λες: Ολη η βρωμια της Μπαρτσελονα σε μια προταση, δεν θα μπορουσα να το ειχα πει καλυτερα! Χαιρομαι που απολαμβανεις το θεατρο των παιχτων σας. Αυτο οταν σου ειπα οτι προφανως και επεσε ευκολα.

Συγνωμη αλλα ειναι λιγο αστειο! Εκτος του οτι δεν ειναι θεατρο, μιλας για "βρωμια και δυσωδια" ενος συλλογου επειδη ενας επιθετικος της επελεξε να πεσει ευκολα οταν ενιωσε οτι του κανουν πελατλυ? Δηλαδη κατι που κανουν σχεδον ΟΛΟΙ οι επιθετικοι??  Ενω μαλιστα ολοι ξερουμε οτι δυστυχως αν δεν πεσεις αλλα προσπαθησεις να συνεχισεις την προσπαθεια σου, ακομα κι αν αποδειχτει οτι αλλοιωθηκε, πεναλτυ δεν παιρνεις?? (Την εχει πατησει ο Μεσι ετσι αρκετες φορες)

Πες μου λοιπον μια ομαδα που δεν εχει παικτες που κανουν το γνωστο "exaggeration". Μην μεινεις καν στο ποδοσφαιρο, επελεξε οποιοδηποτε αθλημα επαφης! (Εξαιρειται βεβαια η Ρεαλ γιατι ολα κι ολα, μερικα πραγματα τα παραδεχομαι, αυτος ο Ροναλντο δεν πρεπει να εχει πεσει ποτε του ευκολα για πεναλτυ, μερικες φορες νομιζω οτι και ρινοκερος να πεσει πανω του αυτος θα σταθει στα ποδια του)

https://www.facebook.com/FIMDBIMDD/videos/602292193300497/

Επιμένετε στο ότι δεν υπάρχει επαφή χαμηλά;

Η επαφη δεν ειναι φαουλ στο μπασκετ. Το γνωστο τσεκ. Τελικα ειναι πεναλτι στο ποδοσφαιρο :)

Ματσερανο και Τερστεγκεν τραγικοι στην φαση του γκολ.

Τον neymar τον ξεκουραζει??Επισης ελεος με τις 11αδες που κατεβαζει ωρες ωρες.Καταλαβαινω οτι πρεπει να ξεκουραζει καποιους αλλα ειπαμε...

• Like 1

Ο Τερ στεγκεν μισό λεπτό πριν έβγαλε ένα φοβερό σουτ και στα καπάκια έκανε την γκάφα.. Νευμαρ έχει ενοχλήσεις.

Κατά τ αλλά κλασσική εκτός έδρας ανευρη εμφάνιση

Σπρωχτηκαμε για τα καλα με μια λανθασμενη αποφαση, σε ενα παιχνιδι που βαλαμε 6 γκολ, καναμε το ακατορθωτο και η Παρι δεν μπορουσε να αλλαξει πανω απο 2 πασες (ομαδα με Βερατι, Ματουιντι, Ντι Μαρια, Καβανι κλπ).... Αναμφισβητητα ηταν κλοπη η προκριση, δεν το συζηταμε.

Kανονιστε καποιοι φιλοι του παο να ξαναπειτε για τα επεισοδια στη ριζουπολη που κατεβηκατε για 2 αποτελεσματα (Χ2) και τελικα πηρατε το τριτο...επειδη ο παναθηναικος δε μπορουσε να αλλαξει 2 πασες.

Δες μπέιζμπολ ή κέρλινγκ... Έστω βελάκια!

Γιατι από ποδοσφαίρο, το soccer δηλαδή, δεν σε βλέπω καλά!

Σταματα linus να με προσβαλεις ετσι. Οι λεξεις σου νιωθουν σαν μαχαιριες στο κορμι μου, πως θα κοιμηθω παλι το βραδυ?

Δε μου κάνουν, γιατί δεν πιστεύω ότι σπρωχτήκαμε. Σχετικά με το τι εκπροσωπεί και τι όχι, πάντως σίγουρα δεν εκπροσωπεί την ισπανική ακροδεξιά και παλαιότερα το φασισμό...

Το τι πιστευεις ειναι αντιθετο με την αληθεια. Ο Μασερανο ο ιδιος ειπε οτι εκανε πεναλτι. Ηταν πεναλτι αυτο ή πιστευεις οτι ουτε αυτος ξερει αν εκανε πεναλτι. Γιατι ο Σουαρεζ δεν ειναι σιγουρος γιατι επεσε.

Σε ενα συμπαν που οταν βρισκεις τα ποδια του επιθετικου απο πισω δεν ειναι παραβαση, τοτε ναι, "σπρωχτηκαμε για τα καλα". Στο δικο μας, nope, sorry! Μονολεκτικα: οχι.

Στο συμπαν που βρισκεις το ποδι του επιθετικου απο πισω και πεφτει και πιανει τον λαιμο του, σπρωχτηκατε για τα καλα.

Ειδες, ουτε απαντησα με αλλη ερωτηση, ουτε αναφερθηκα σε ιστοριες συλλογων, κτλ κτλ. Απλα και κατανοητα. Κανε και συ το ιδιο λοιπον. Στην ξακακανω την ερωτηση, ελπιζω να μην κανεις "αβαβα" παλι οπως λες κι εσυ:  

Ηταν ή δεν ηταν καλπικο το γκολ της Ρεαλ στον τελικο του τσου λου?

Αφου μου απαντησες με μπολικη ειλικρινεια, θα κανω κι εγω το ιδιο. Αφου λοιπον η παραβαση στον δυτη Σουαρεζ ηταν πεναλτι, θα σου πω κι εγω πως το γκολ της Ρεαλ στο τελικο δεν ηταν καλπικο, ηταν καθαρο γκολ. 

Επισης, ακομα περιμενω να μου δειξετε μια αλλη φαση που να βαζει ο αμυντικος το ποδι του απο πισω στα ποδια του επιθετικου που τον εχει περασει και παει σχεδον full speed και να μην ειναι πεναλτυ. Επελεξες να το αγνοησεις παλι αυτο στην απαντηση σου. Θα λεγε κανεις "αβαβα Νο2".

Και βεβαια, λες: Ολη η βρωμια της Μπαρτσελονα σε μια προταση, δεν θα μπορουσα να το ειχα πει καλυτερα! Χαιρομαι που απολαμβανεις το θεατρο των παιχτων σας. Αυτο οταν σου ειπα οτι προφανως και επεσε ευκολα.

Συγνωμη αλλα ειναι λιγο αστειο! Εκτος του οτι δεν ειναι θεατρο, μιλας για "βρωμια και δυσωδια" ενος συλλογου επειδη ενας επιθετικος της επελεξε να πεσει ευκολα οταν ενιωσε οτι του κανουν πελατλυ? Δηλαδη κατι που κανουν σχεδον ΟΛΟΙ οι επιθετικοι??  Ενω μαλιστα ολοι ξερουμε οτι δυστυχως αν δεν πεσεις αλλα προσπαθησεις να συνεχισεις την προσπαθεια σου, ακομα κι αν αποδειχτει οτι αλλοιωθηκε, πεναλτυ δεν παιρνεις?? (Την εχει πατησει ο Μεσι ετσι αρκετες φορες)

Eιναι ξεκαθαρο θεατρο, απο την αρχη μεχρι το τελος. Του Νειμαρ το πρωτο ειναι ο ορισμος του "το κερδισε εξυπνα". Του Σουαρεζ ειναι ο ορισμος της βουτιας. Η επαφη δηλαδη ηταν ο λογος που επεσε απλα ο ιδιος δεν καταλαβε τι τον εριξε. Θεος.

Πες μου λοιπον μια ομαδα που δεν εχει παικτες που κανουν το γνωστο "exaggeration". Μην μεινεις καν στο ποδοσφαιρο, επελεξε οποιοδηποτε αθλημα επαφης! (Εξαιρειται βεβαια η Ρεαλ γιατι ολα κι ολα, μερικα πραγματα τα παραδεχομαι, αυτος ο Ροναλντο δεν πρεπει να εχει πεσει ποτε του ευκολα για πεναλτυ, μερικες φορες νομιζω οτι και ρινοκερος να πεσει πανω του αυτος θα σταθει στα ποδια του)

Δυστυχως δεν βρηκα το βιντεο που μου ζητησες αλλα βρηκα ενα compilation απο παιχτες που τους κανουν πεναλτι χαμηλα στα ποδια και πιανουν τον λαιμο τους. 

Ο γουειτ, δεν υπαρχει αλλος, μονος ο Σουαρεζ το εχει κανει αυτο. Βεβαια για να ειμαστε ειλικρινεις, ο θεος εχει δαγκωσει τον αλλο και επιανε τα δοντια του, σε αυτο θα κωλωσει? Οι βουτιες διδασκονται στα παιδακια απο μικρα στην Μασια.

post-140655-0-52890600-1489346153_thumb.png 

Το τι πιστευεις ειναι αντιθετο με την αληθεια. Ο Μασερανο ο ιδιος ειπε οτι εκανε πεναλτι. Ηταν πεναλτι αυτο ή πιστευεις οτι ουτε αυτος ξερει αν εκανε πεναλτι. Γιατι ο Σουαρεζ δεν ειναι σιγουρος γιατι επεσε.

Αλήθεια, δικαιοσύνη, αγάπη. Σε βλέπω να γράφεις βιβλίο. Ναι ήταν, όπως και του Νειμάρ που δεν έδωσε. 1-1 τα λάθη, δίκαιη πρόκριση.

• Like 1

Μπα. Αυτό το τίμιο βιντεάκι, βάζει τα πράγματα στη θέση τους (και σας δίνει και τη φάση του Σουάρες, που εγώ δεν θα την έδινα).

https://www.youtube.com/watch?v=CbiYbtaAm0M

• Like 1

Ε σοβαρά, ψιλο κουράσατε και οι μεν και οι δε. Σε λίγο θα το κάνετε vs το θέμα και θα καταφέρετε να κλειδωθεί. Ότι έγινε, έγινε. Δίκαια, άδικα, με διαιτησία, χωρίς, πέρασε η Μπάρτσα και τέλος. Μπαίνω να δω τπτ για το εκτός, και ακόμα μαλώνετε για το Τσου λου. 

Και μιας λέμε για το εκτός,  ποιος έχει εικόνα να με πει πως παίξατε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...