Pencil Vester Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Αγαπητε Pencil Vester, υπαρχει μια ελαχιστη επαφη στα ποδια, ωστοσο καθε επαφη δεν σημαινει και πεναλτι. Οποιος εχει παιξει λιγη μπαλα στην ζωη του ξερει οτι δεν σφυριζεται φαουλ η παραμικρη επαφη στα ποδια, ειδικα οταν δεν σημαινει και ανατροπη του παιχτη. Αγαπητε linkin, οποιος εχει παιξει εστω και λιγη μπαλα στη ζωη του ξερει οτι οταν τρεχεις full speed, και η παραμικρη επαφη απο πισω στα ποδια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ. Ειτε θα πεσεις ειτε θα χασεις την ισορροπια σου και θα τρεκλισεις - θα σου χαλασει την φαση. Αν ειναι ετσι καθε φορα που παιζω 5x5 και με περασει καποιος θα του βαζω ετσι το ποδι μου ετσι ωστε να βρει στα δικα του και οταν πεσει ή αρχισει να παραπαταει θα πω "Ελαχιστη επαφη ref, οχι αρκετη για φαουλ"!!! Μαλλον θα γελασουν μαζι μου ομως... Ακομα περιμενω να μου δειξετε μια αλλη φαση που να βαζει ο αμυντικος το ποδι του απο πισω στα ποδια του επιθετικου που τον εχει περασει και να μην ειναι φαουλ. Εγω εχω ηδη ποσταρει πριν μερικες σελιδες μια που με το ιδιο ανεπαισθητη επαφη, εδωσε φαουλ και κοκκινη. Αντε, περιμενω..!! Επικεντρωνομαστε ψηλα γιατι ακριβως ο Σουαρεζ βουταει και κανει λες και τον πυροβολησανε και πιανει αρχικα το κεφαλι του, μετα την μουρη του και μετα τον λαιμο του. Προσποιειται δηλαδη ξεκαθαρα οτι ο λογος της ανατροπης του ειναι το χερι του αμυντικου. Αμα ειχε πεσει απο την επαφη στα ποδια, θα επιανε τα ποδια του, οχι τον λαιμο του. Ουτε ο ιδιος ο Σουαρεζ την καταλαβε την επαφη στα ποδια, ποσο μαλλον ηταν αυτη η αιτια της ανατροπης του. Χαχα! Δηλαδη το αντεπιχειρημα σας στο βιντεο που δειχνει καθαρα επαφη χαμηλα ειναι οτι κραταει τον λαιμο του και οχι το ποδι?? Ενοιωσε πιο εντονα την επαφη στο λαιμο (λογικο) και ειπε να "πουλησει" αυτο, κλαιν. Εννοειται οτι επεσε ευκολα και πολυ καλα εκανε! Αν προσπαθουσε μεινει ορθιος και το καταφερνε, θα τρεκλιζε απο το χτυπημα στο ποδι του (στην καλυτερη) και θα εχανε και το γκολ, δεν θα επαιρνε και πεναλτυ. Χαζος ειναι? Αλλα μου δινεις παλι ιδεα για 5x5. Αν τυχον με περασει κανενας, θα του βαλω τρικλοποδια και ταυτοχρονα θα του ριξω και μια στον ωμο. Αν τυχον ο βλακακος τολμησει και πιασει τον ωμο του οταν πεσει θα τον κραξω ασχημα!!!! Βεβαια, η αληθεια ειναι οτι θα πιασει μονο αν εισαι εσυ διαιτητης, εγω φοραω φανελα Ρεαλ και ο επιθετικος φανελα Μπαρτσελονα. Ειχε σκοπο να πεσει και επεσε, οπως κανει πολυ συχνα και αυτος και οι συμπαιχτες του. Δεν το "κερδισε" εξυπνα, βουτηξε, εκανε θεατρο. Το θεατρο ηταν και 2η κιτρινη και αποβολη νομιζω για τον Σουαρεζ? Διορθωσε με αμα κανω λαθος. Σε διορθωνω, κανεις λαθος. Απο τη στιγμη που ο Σουαρες ηταν σε πραφανη θεση για γκολ και του κανουν πεναλτυ, ειναι κοκκινη για τον αμυντικο. Υ.Γ. Θα κανω και την bonus ερωτηση μου σε εσενα, γιατι ο Zerg13 καθε φορα που την βλεπει μαλλον ανεβαινει η μυωπια του καμια εικοσαρια βαθμους και δεν την βλεπει. Το πηρε η Ρεαλ περσι το τσου λου με καλπικο γκολ ή οχι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Υ.Γ. Θα κανω και την bonus ερωτηση μου σε εσενα, γιατι ο Zerg13 καθε φορα που την βλεπει μαλλον ανεβαινει η μυωπια του καμια εικοσαρια βαθμους και δεν την βλεπει. Το πηρε η Ρεαλ περσι το τσου λου με καλπικο γκολ ή οχι?Πρέπει να έχουν κάποιο plugin στον browser που κόβει αυτήν την ερώτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 πηρε η Ρεαλ περσι το τσου λου με καλπικο γκολ ή οχι? Τετοιες απαντησεις ουτε ο Mπερτομεου δε θα εδινε. Δε μας κανεις και μια αναδρομη στα καλπικα πεναλτι που εδωσαν σε ολο το τσαμπιονς λιγκ απο το 1992 μπας και καλυψεις το καλπικο του Σουαρεζ που εγινε προχθες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Eιναι γνωστος ο κανονισμος για τις επαφες στο ποδοσφαιρο... Δινεται πεναλτι μονο οταν ο αμυντικος βρει γεματα τον επιθετικο ή αμα τον ματωσει ή αμα του κοψει ποδι. Οι μικρες επαφες δεν λογιζονται υποψη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Τετοιες απαντησεις ουτε ο Mπερτομεου δε θα εδινε. Δε μας κανεις και μια αναδρομη στα καλπικα πεναλτι που εδωσαν σε ολο το τσαμπιονς λιγκ απο το 1992 μπας και καλυψεις το καλπικο του Σουαρεζ που εγινε προχθες. Μπερδεύεσαι. Δεν είναι κάλπικο, είναι αμφισβητούμενο, μια και υπήρξε επαφή. Κάποιοι λένε ότι ήταν σωστή απόφαση, κάποιοι το αντίθετο. Από την άλλη, το γκολ-οφσάιντ είναι μια ξεκάθαρη φάση, δεν αμφισβητείται, δεν επιδέχεται ερμηνείας. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μπερδεύεσαι. Δεν είναι κάλπικο, είναι αμφισβητούμενο, μια και υπήρξε επαφή. Κάποιοι λένε ότι ήταν σωστή απόφαση, κάποιοι το αντίθετο. Από την άλλη, το γκολ-οφσάιντ είναι μια ξεκάθαρη φάση, δεν αμφισβητείται, δεν επιδέχεται ερμηνείας. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά. Τι να σου πω εγω παντως σε ταχυτητα 0.25 που το εχω δει καμια δεκαρια φορες η μονη επαφη που βλεπω ειναι το αριστερο γονατο του αμυντικου που βρισκει λιγο στο κολομερι του Σουαρεζ.Βεβαια οτι ο αλλος πιανει κεφαλια και λαιμους ειναι αλλο θεμα. https://www.youtube.com/watch?v=-PI2KEPm5vo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Σε ταχυτητα 0.3 ισως φαινεται καλυτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Uefalona , robalona γραφει το roba ειναι η δικη μας ρομπα να υποθεσω; To κουλο της υποθεσης ειναι οτι υποστηριζω την μπαρτσα στο CL, μονο και μονο για το ποδοσφαιρο που παιζει. Ειμαι fun του ποδοσφαιρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Σε ταχυτητα 0.3 ισως φαινεται καλυτερα! Οι απαντησεις καφενειου και οι ειρωνειες ειναι must εδω και 10 σελιδες απο καποιους.Ποσο μαλλον οταν αυτος που δινει τις απαντησεις ειναι και φιλος του οσφπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pencil Vester Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Τι να σου πω εγω παντως σε ταχυτητα 0.25 που το εχω δει καμια δεκαρια φορες η μονη επαφη που βλεπω ειναι το αριστερο γονατο του αμυντικου που βρισκει λιγο στο κολομερι του Σουαρεζ.Βεβαια οτι ο αλλος πιανει κεφαλια και λαιμους ειναι αλλο θεμα. https://www.youtube.com/watch?v=-PI2KEPm5vo Σοβαρα τωρα βλεπεις να βρισκει κωλομερι και οχι γαμπα?? Αληθεια τωρα?? Λεμε οτι να ναι πια μπας και το κανουμε να φανει σαν τζατζαρισμα??? Βεβαια ισως ειναι λογικο να μην το βλεπεις καλα αφου αυτος που το ανεβασε, στην προσπαθεια του να το κανει να φαινεται πετσινο το εχει περιπου στα 4 frames το δευτερολεπτο μπας και δεν δουμε την επαφη!! Το ιδιο εν τω μεταξυ ειχατε κανει και με το τακλιν του Πεπε παλιοτερα και λεγατε οτι δεν ακουμπησε τον Αλβες στην κοκκινη που ειχε φαει! Εδω εισαι αν θες να το δεις καθαρα: https://youtu.be/H1B0o-_tW94?t=8s Οι απαντησεις καφενειου και οι ειρωνειες ειναι must εδω και 10 σελιδες απο καποιους.Ποσο μαλλον οταν αυτος που δινει τις απαντησεις ειναι και φιλος του οσφπ. Κατηγορει αλλους για ειρωνιες και απαντησεις καφενειου ο ανθρωπος που πριν ποσταρε αυτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μαθημενοι στα κολπα οι Μαδριλενοι! Εγω παντως Μιλαν ειμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Όχι, έχω επιχειρήματα, αυτά που χρησιμοποιούν οι οπαδοί της Ρεάλ: "Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν το σεβασμό της διαιτησίας", "οι μεγάλοι παίχτες έχουν το σεβασμό της διαιτησίας", "και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη", "η φάση ήταν αμφισβητούμενη, αλλά δε θεωρώ ότι η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, όπως άλλωστε δήλωσαν παίχτες και παράγοντες της Παρί", "σε ένα σκορ 6-1 δεν μπορείς να μιλάς για διαιτησία" κ.α. Σου κάνουν αυτά; Εσενα σου κανουν? Τοσα χρονια μας το παιζεις αδιαφθορος αλλα τωρα που σπρωχτηκατε δεν σε βλεπω να χαλιεσαι. Τρελιτσα και αβαβα δικε μου. Μηπως τελικα η Μπαρτσελονα δεν εκπροσωπει αυτα που πιστευεις? Μηπως να αλλαξεις ομαδα? .....Ενοιωσε πιο εντονα την επαφη στο λαιμο (λογικο) και ειπε να "πουλησει" αυτο, κλαιν. Εννοειται οτι επεσε ευκολα και πολυ καλα εκανε! ..... Ολη η βρωμια της Μπαρτσελονα σε μια προταση, δεν θα μπορουσα να το ειχα πει καλυτερα! Χαιρομαι που απολαμβανεις το θεατρο των παιχτων σας. Κατα τα αλλα, δεν ενιωσε πιο εντονα την επαφη στον λαιμο απο οτι στο ποδι. Δεν ενιωσε καμια επαφη στο ποδι, ποσο μαλλον επεσε εξαιτιας αυτης. Υ.Γ. Θα κανω και την bonus ερωτηση μου σε εσενα, γιατι ο Zerg13 καθε φορα που την βλεπει μαλλον ανεβαινει η μυωπια του καμια εικοσαρια βαθμους και δεν την βλεπει. Το πηρε η Ρεαλ περσι το τσου λου με καλπικο γκολ ή οχι? Σπρωχτηκατε για τα καλα με την Παρι ή οχι? Απαντα και θα σου απαντησω κι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δες μπέιζμπολ ή κέρλινγκ... Έστω βελάκια! Γιατι από ποδοσφαίρο, το soccer δηλαδή, δεν σε βλέπω καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εσενα σου κανουν? Τοσα χρονια μας το παιζεις αδιαφθορος αλλα τωρα που σπρωχτηκατε δεν σε βλεπω να χαλιεσαι. Τρελιτσα και αβαβα δικε μου. Μηπως τελικα η Μπαρτσελονα δεν εκπροσωπει αυτα που πιστευεις? Μηπως να αλλαξεις ομαδα? Δε μου κάνουν, γιατί δεν πιστεύω ότι σπρωχτήκαμε. Σχετικά με το τι εκπροσωπεί και τι όχι, πάντως σίγουρα δεν εκπροσωπεί την ισπανική ακροδεξιά και παλαιότερα το φασισμό... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ..., πάντως σίγουρα δεν εκπροσωπεί την ισπανική ακροδεξιά και παλαιότερα το φασισμό... Ωωω savage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα