Zerg13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αν αυτό είναι πέναλτι είναι άλλα 10 σε κάθε ματς.
Pencil Vester Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αν αυτό είναι πέναλτι είναι άλλα 10 σε κάθε ματς. Ναι σιγα μην ειναι και 30! Για διαλεξε ενα οποιοδηποτε ματς στην ιστορια του ποδοσφαιρου και δειξε μου μερικες τετοιες φασεις που συμβαινουν αλλα δεν δινονται. (Ποσο πληρωνει αληθεια να μην το κανεις? 1.01?) Εγω ηδη ποσταρα μια φαση πριν μερικες σελιδες που παρ οτι πιο ανεπαισθητη η επαφη, μια χαρα φαουλ δοθηκε και κοκκινη καρτα.
Zerg13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Σε ολα τα κορνερ. Να δεις τι γινεται απο τραβηγματα. Και σε ολες τις στημενες φασεις. Επισης κομμενες οι ειρωνιες
Pencil Vester Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Σε ολα τα κορνερ. Να δεις τι γινεται απο τραβηγματα. Και σε ολες τις στημενες φασεις. Επισης κομμενες οι ειρωνιες Ναι, σε καθε κορνερ και στημενες φασεις τυχαινει να βγαινει τετ α τετ ενας παιχτης και να πηγαινει ο αμυντικος απο πισω και να τον βρισκει με το ποδι του! Βαλε μου ενα(1, ουτε 2 ουτε 3) που να συμβαινει αυτο. Ασε, ξερω... Αλλα ασε τα κορνερ, σου ξαναλεω, πες μια φαση που να πηγαινει αμυντικος απο πισω, να κλικαρει το ποδι του επιθετικου και να μην ειναι φαουλ. Οσο και να προσπαθειτε να το φερετε απο δω ή απο κει για να μειωσετε την αδιανοητη ανατροπη, πεναλτυ ηταν και τα 2... Υ.Γ. Μπονους ερωτηση. Σαν υπερμαχος της αληθειας που εισαι, για πες μου, το πηρε περυσι η Ρεαλ το τσου λου με καλπικο γκολ ή οχι? 1
Zerg13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αγαπητε, εχεις αγνοια των κανονισμων. Δεν χρειαζεται να υπαρχει η μπαλα εκει, υπαρχει και το πεναλτι εκτος φασης. Οποτε καθε, τραβηγμα, επαφη, πεναλτι. Και 10 πεναλτι σε καθε ματς. Αν ΔΕΝ ειναι πεναλτι αυτα,(τα εκτος φασης) τοτε καθε αμυντικος μπορει να ανατρεψει καθε παιχτη που δεν εχει μπαλα μεσα στην περιοχη. Ή εστω να τον παει καροτσι απο την φανελα. Οποτε το επιχειρημα βγαινω τετ α τετ κτλ, αστο. Και οχι δεν θεωρω οτι τον ανατρεπει, τουλαχιστον δεν φαινεται αυτο. Επαφη υπαρχει.(γιαυτο και χρειαζεστε zoom γιατι δεν φαινεται η ανατροπη και ζοομαρετε την επαφη)
eliasjuve Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ελπίζω αυτοί που υποστηρίζετε ότι ήταν πέναλτι να μην είστε οπαδοί του παναθηναϊκού. 1
HALF EVIL Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 ^^^ Εσένα περιμέναμε ρε φωστήρα να γραφτείς πριν μια ώρα για να μας διαφωτίσεις επιτέλους. 2
Pencil Vester Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αγαπητε, εχεις αγνοια των κανονισμων. Δεν χρειαζεται να υπαρχει η μπαλα εκει, υπαρχει και το πεναλτι εκτος φασης. Οποτε καθε, τραβηγμα, επαφη, πεναλτι. Και 10 πεναλτι σε καθε ματς. Καλο!!! Προσπαθεις να εξισωσεις το τραβηγμα στην περιοχη με το να βρισκεις τα ποδια του αλλου απο πισω σε τετ α τετ μπας και δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Ακομα περιμενω να μου δειξεις μια παρομοια φαση. Αφου συμβαινουν 10 σε καθε ματς που δεν δινονται δεν πρεπει να ειναι δυσκολο... Επισης την ερωτηση στο Υ.Γ. εκανες οτι δεν την ειδες, καμια εκπληξη. Ας στην ξανακανω, ηταν ή δεν ηταν καλπικο το γκολ της Ρεαλ στον τελικο του τσου λου?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ελπίζω αυτοί που υποστηρίζετε ότι ήταν πέναλτι να μην είστε οπαδοί του παναθηναϊκού. Και ομως...
Zerg13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αν υπαρχει κατι ισως να υπαρχει ψηλα(με το χερι)με πολυ ζορι μεσα. Κατω δεν υπαρχει τιποτα. Είμαι μέλος απο το 2008 απλά υπηρχαν αρκετα μπανΠοια ηταν τα αλλα nick?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Το χερι o σβερκος το νυχι το ποδι.Μαλλον οσοι λενε για πεναλτι δεν εχουν δει ποτε τους premier league. 1
HALF EVIL Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Είμαι μέλος απο το 2008 απλά υπηρχαν αρκετα μπαν Εμ , μ' αυτά που γράφεις 1
Pencil Vester Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αν υπαρχει κατι ισως να υπαρχει ψηλα(με το χερι)με πολυ ζορι μεσα. Κατω δεν υπαρχει τιποτα....εκτος απο καθαρη επαφη. Σας βολευει να επικεντρωνεστε βεβαια ψηλα γιατι αν ηταν μονο το χερι το θεμα, τοτε πραγματι θα ηταν υπερβολικο το πεναλτυ: https://youtu.be/H1B0o-_tW94?t=8s Να σε ρωτησω μια τριτη και τελευταια φορα: Ηταν ή δεν ηταν καλπικο το γκολ της Ρεαλ στον τελικο? Υ.Γ. Επειδη βλεπουμε και premier league, μπορειτε να ποσταρετε και απο κει φασεις που βρισκει ο αμυντικος το ποδι του επιθετικου απο πισω αλλα δεν ειναι πεναλτυ
johnbond Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ακόμη με το πέναλτι ασχολείστε; Όσο και να συζητάτε δε δίνεται πέναλτι αυτό. Εκτός και ήσουν ο γιαννακόπουλος επι κόκκαλη. ( Ολυμπιακός είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται) Αθλητής δε πέφτει κάτω με το άγγιγμα μύγας. Ούτε η γιαγιά μου δε θα έπεφτε απο αυτό το άγγιγμα. 2
HALF EVIL Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά, λες και βλέπετε ποδόσφαιρο πρώτη φορά. Λάθη, ευνοϊκά σφυρίγματα , έδρα , ανέκαθεν γίνονταν και θα γίνονται. Διυλίζετε μια φάση που εντάξει ,μπορεί να ήταν μπορεί και να μην ήταν πέναλτι ,χωρίς να βλέπετε τη συνολική εικόνα του αγώνα. Και η συνολική εικόνα του αγώνα όπως και να το κάνουμε δείχνει Μπαρτσελόνα. Αν η Παρί με 4 -0 υπέρ της δεν μπόρεσε να το κρατήσει , τότε μάλλον θέλει κάμποσα καρβέλια ψωμί ακόμα για να πάρει CL. Υποστηρίζω την Μπάρτσα και την Γιούβε . Όμως για να πω την αμαρτία μου θα ήθελα να δω και κάτι άλλο επιτέλους εκτός από Ρεάλ, Μπάρτσα και Μπάγιερν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα