johnyboy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 το θέλει ο περεθ όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Με το ζόρι πέναλτι σε κάθε παιχνίδι.... Η παράγκα ζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 και λέει ο άλλος του οτε, καθαρό πέναλτι, έχει απλωμένο το χέρι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τεράστιε Μέσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 περίμεναν να πει ότι φεύγει για να παίξουν? νευμαρ τρομερός τον τελευταίο καιρό και ο μόνος που πάλευε με την psg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Λίγο άμα έπαιζαν και με την Παρί θα είχαμε χάσει με μικρότερο σκορ που θα μας έδινε κάποιες ελπίδες.... Πάντως φαίνεται να αποδίδει καλύτερα το 3-4-3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Πάντως η ρεβάνς με την Παρί έχει πάλι ενδιαφέρον, όχι για τις πιθανότητες πρόκρισης, αλλά κυρίως για το πώς θα παίξει η Μπαρτσελόνα. Είμαι πραγματικά περίεργος να δω. Όπως επίσης και το αν μπορεί η Παρί να φτάσει έστω και στο 80% της απόδοσης που είχε στον πρώτο αγώνα. Αν είχε λήξει και ένα απλό 2-0 ο πρώτος αγώνας τότε θα ήταν ο ορισμός του must-watch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 περίμεναν να πει ότι φεύγει για να παίξουν? Τους έβλεπα απόψε κι ακριβώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό! Και μετά από πολύ καιρό, χαμόγελα στους πανηγυρισμούς των γκολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Λίγο άμα έπαιζαν και με την Παρί θα είχαμε χάσει με μικρότερο σκορ που θα μας έδινε κάποιες ελπίδες.... Πάντως φαίνεται να αποδίδει καλύτερα το 3-4-3 αμα έπαιζαν λίγο με την παρι θα κερδίζαμε. αυτοί απλά κοιτούσαν. έχω δει κάμποσα ματς της παρι φέτος, σιγά την ομάδα. χτες με τα χίλια ζόρια κέρδισε ομάδα από τον πάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 αμα έπαιζαν λίγο με την παρι θα κερδίζαμε. αυτοί απλά κοιτούσαν. έχω δει κάμποσα ματς της παρι φέτος, σιγά την ομάδα. χτες με τα χίλια ζόρια κέρδισε ομάδα από τον πάτο. Αυτο ακριβως ελεγε ο Linkin πριν καποιο καιρο. H Παρι δεν ειναι κανα μεγαθηριο, καλη ομαδα ειναι αλλα χωρις ουσιαστικη ευρωπαικη ταυτοτητα και "φανελα". Δεν νομιζω οτι εχω δει Barcelona με 1 shot on target, εσεις τους κανατε μαγκες. Το οτι φευγει ο Ενρικε εδωσε αλλη πνοη στην ομαδα! LOL. Aμα βαλετε στην Παρι 2 γκολακια στα γρηγορα, θα τους κοπουν τα ποδια για τα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Θα το φάμε εκεί στο 60 και θα τελειώσει το παραμύθι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μπορεί να το φάμε και στο 20' σε καμία αντεπίθεση και μετά να δούμε κανένα 1-3 κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως θα στοιχηματίσω πως θα περάσει η Μπάρτσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 δηλαδη ενα 5-0 ξερω γω.. η 4-0 και νικη στα πεναλτι. γιατι δε βλεπω να κραταμε το 0 πισω με τιποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ακίνδυνοι από δεξιά με τον Ραφίνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα