dekulinkgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ειπα και εγω να παιξω στοιχημα μετα απο ποσο καιρο... Το ειχες παιξει διπλο εε?? Εγω πιστευα οτι θα εχανε η μπαρτσα αλλα οχι τετοια ηττα.
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Και τι έπαιξες σύντροφε; 2ημιχρονο-2τελικο Πρωτος παικτης που θα σκορασει Σουαρεζ. Τα ειχα και σιγουρακια, λεω θα βγαλουμε κανα χαρτζηλικι σημερα... 1
_linuslost_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Όλοι την βλέπαμε νομίζω αυτή την ήττα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2017 από _linuslost_ 1
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μάλλον επηρεαστηκες από τα λεγόμενά σου ότι η Παρί είναι 4η στη Γαλλία κλπ Όλοι την βλέπαμε νομίζω αυτή την ήττα Δεν νομιζω να εχω πει εγω κατι τετοιο συγκεκριμενα, αλλα η αληθεια ειναι οτι τετοιο πραγμα δεν το περιμενα...
HALF EVIL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 2ημιχρονο-2τελικο Πρωτος παικτης που θα σκορασει Σουαρεζ. Τα ειχα και σιγουρακια, λεω θα βγαλουμε κανα χαρτζηλικι σημερα... Και εγώ αύριο merengue θα πονταρω Mafia.
dekulinkgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μάλλον επηρεαστηκες από τα λεγόμενά σου ότι η Παρί είναι 4η στη Γαλλία κλπ Όλοι την βλέπαμε νομίζω αυτή την ήττα Οσοι παρακολουθουν την ομαδα το περιμεναμε οτι μαλλον θα χαναμε αλλα οχι τετοια εμφανιση πραγματικα.Φερνει και ευθυνη ο προπονητης.Βαλε απο την αρχη τον Ρακιτιτς.Ουσιαστικα κεντρο δεν ειχαμε σημερα καθως ινιεστα και μπουσκετς ειναι σαν να μην εχουν επιστρεψει. 2
_linuslost_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Σορυ Ραϊκόνεν, ο liakin τα έλεγε αυτά!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Απλώς εννοώ ότι η εποχή που επερνε τη μπάλα ο Μέσι και όλοι κατεβαζαν τα σορτσάκια κάτω τελείωσε. Κατά τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο. Ειχε και χαφαρες ομως.Ο μεσι οπως ηταν ειναι,απλα τωρα εχει ινιεστα +3 χρονια παραπανω εναν μπουσκετς τραγικο και τον ρακιτιτς που δεν εχω καταλαβει πως παιζει στην μπαρτσα..Αλλο ινιεστα τσαβι στα καλα τους και ελευθερια του μεσσι και αλλο μπουσκετς ρακιτιτς και να βλεπεις τον μεσι να παλευει με τα θηρια.Με αυτο το κεντρο δεν παει πουθενα η μπαρτσα.Του χρονου
Orpheas1992 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Η Παρι φετος μπορει να χτυπησει και την κουπα. Τρομερη ποιοτητα και πανω απο ολα ΨΥΧΗ, διψανε για επιτυχιες οι παικτες. Εμεις τραγικοι αλλα τετοιο ρεζιλικι δεν το περιμενε κανεις. Οταν χανεις ενα απο τα καλυτερα δεξια μπακ της ιστοριας και μενεις με "παιδακια" να καλυψουν το κενο, οταν ξεκινας με ενδεκαδατους πουθεναδες τυπου Γκομεζ, οταν ο κλοουν που εχεις στο τερμα και θεωρειται ταλεντο δεν κανει τιποτα αλλο απο σπαγγατο σε καθε γκολ που τρωει απο γωνια και δεν μπορει να κανει τη διαφορα, τοτε σιγουρα δεν φταιει ο Μεσι. Κριμα για τον Σουαρεζ και τους υπολοιπους μπροστα γιατι πραγματικα ειναι οι καλυτεροι και δεν τους αξιζει να παιζουν σε τοσο μικρη ομαδα πλεον. Κυπελακι και πολυ θα ειναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Χαμένο είναι από την αρχή της χρονιάς, απλα φάνηκε τον Φεβρουάριο.
Rabican Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 καπου διαβασα για Χορχε Σαμπαολι.. ισχυει η δημοσιογραφολαγνεια..;
johnyboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 όποιος και να είναι, μαριονέτα θα είναι, άσκοπη συζήτηση κατα την γνώμη μου.
linkin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Σορυ Ραϊκόνεν, ο liakin τα έλεγε αυτά! Δεν θυμασαι καλα τι ελεγε ο liakin! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Σενάριο για Κλοπ και Μπαρτσελόνα Την ώρα που ο Λουίς Ενρίκε είναι με την πλάτη στον τοίχο, το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ έρχεται στο προσκήνιο, ως πιθανού αντικαταστάτη του στο τιμόνι της Μπαρσελόνα.... Δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της σεζόν ο Λουίς Ενρίκε, αφού το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τον Ισπανό τεχνικό. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για πιθανούς αντικαταστάτες του δεν είναι λίγα, με τους Βαλβέρδε και Σαμπάολι να είναι αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Ωστόσο, στην Αγγλία, υπάρχει δημοσίευμα για τρελό σενάριο που κάνει λόγο για ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα» για τον Γιούργκεν Κλοπ. Σύμφωνα με την «Mirror» ο Κλοπ έχει την εκτίμηση των ανθρώπων της Μπάρσα και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κάνουν κρούση για την απόκτηση του και μάλιστα με προσφορά τέτοιου μεγέθους που δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Εκτός από το όνομα του Κλοπ, παίζει και το όνομα του Κούμαν, αφού ο τεχνικός της Έβερτον, ξέρει καλά την ισπανική ομάδα. Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/senario-gia-klop-kai-mpartselona/3334283
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα