Raikkonen86 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Οι βοηθοί που βρίσκονταν μπροστά στην συγκεκριμένη φαση πρέπει να απομακρυνθουν από το ποδόσφαιρο τώρα. Δεν είναι δυνατόν τέτοια πράγματα να γίνονται σε ενα πρωτάθλημα σαν το ισπανικό. Η έννοια του λάθους χάνει την αξια της σε αυτήν την φάση. Δεν γίνεται να κάνεις λάθος με την μπάλα να βρίσκεται ενα μέτρο μεσα στην εστία... 3
johnyboy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ο εκφωνητής στο Sky έλεγε πως είναι δυνατόν το 2017 να μην υπάρχει goal line technology στην Ισπανία. όχι ότι χρειαζόταν σε τέτοια φάση αλλά τουλάχιστον θα βοηθούσε τους τυφλούς διαιτητές
kirileman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Συνηθισμένα πράγματα στην Ισπανία. Δεν με συγκινεί τίποτα πια με αυτά που έχω δει στην Πριμέρα. Από την άλλη, η ομάδα έχει χάσει όλα τα στοιχεία που τη χαρακτήριζαν και έκαναν τον κόσμο να τη λατρέψει. 3
_linuslost_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Bασικα εχει χαθει τελειως η κατοχη μπαλας αλλα και η γρηγορη εναλλαγη, ειδικα οταν ειναι εκτος ενδεκαδας Ινιεστα και μπουσκετς. Σημερα πχ στο κεντρο δεν ηξεραν που να την δωσουν, λαθος πασες και αποτελεσμα αυτων ηταν να τρωμε διαρκως φασεις... Επισης εχει χαθει τελειως η πιεση που καναμε να ξανακερδισουμε την μπαλα, φετος σε τεραστιο βαθμο. Σε μερικα ματς που το καναμε η εικονα ηταν τρομερα καλυτερη
kirileman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 2017 και το πιο βασικό πράγμα στο παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο, είναι ακόμα στην κρίση του διαιτητή. Το αν υπήρχε ή όχι πρόθεση σε ένα χέρι ή το αν ένα μαρκάρισμα αξίζει κίτρινη ή κόκκινη να το καταλάβω να είναι στην κρίση του διαιτητή. Αλλά το να αφήνεται στην κρίση του το αν μπήκε γκολ ή όχι, ε πραγματικά αυτό μόνο στο ποδόσφαιρο συμβαίνει. Και να πεις ότι δεν υπάρχουν εφαρμοσμένες λύσεις. Και στην ίδια φάση είχαμε και αυτό. 1
Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Στο ΝΒΑ περνούν απο κόσκινο την κάθε αμισβητούμενη φάση μέσω replays και ολόκληρων data centers που βλέπουν ανα πάσα στιγμή το κάθε σημείο απο δεκάδες γωνίες. Ακόμη και στην Ευρωλίγκα εφαρμόστηκε και ο έλεγχος μέσω replay, όπως και στο ποδόσφαιρο η Premier League εφάρμοσε το goal-line. Στη μπανανία που λέγεται ισπανικό πρωτάθλημα κάνουν ακόμη τα στραβά μάτια για να εποφελούνται συγκεκριμένα τομάρια κάθε φορά. Γι' αυτό και εγώ απ' το '15 δεν έχω ξαναδεί ισπανικό ματς και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ άλλο. 3
Rabican Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 και στο NFL (American Football) καθε touchdown (σα να λεμε γκολ) γινεται official review. και στις περισσοτερες φασεις, ο προπονητης μπορει να κανει challenge την αποφαση των διαιτητων και να ζητησει booth review!
_linuslost_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αρκετά βαρετό δειχνει το σημερινό παιχνίδι... Η Ατλέτικο κατεβαίνει με φουλ άμυνα, εμείς δεν θα μπορούμε ούτε μια σωστή πάσα στο κέντρο και προβλέπω να χάνουμε. edit: ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ γκόλ ο Σουάρεζ!
~mxls~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 3 κιτρινες έχει χαρίσει σε 16 λεπτά, μπροστά στα μάτια του ρε φίλε. Δεν συμφωνώ με Τηλεμαχ πιο πάνω, αλλά αυτό είναι κοροϊδία σε ένα βαθμό. ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ γκόλ ο Σουάρεζ! Φοβερός. 1
kirileman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Φαίνεται πως μια κούπα θα την πάρουμε και φέτο. 1
_linuslost_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Σε ένα ματς δεν γίνεται ο διαιτητής να μην κάνει μεγάλο λάθος κατά της Μπάρτσα;;; Κατά τ αλλά, η κλασσική ανευρη Μπάρτσα στο 2ο ημιχρόνο... Θα φάμε και άλλο σε λίγο
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Κατά τ αλλά, η κλασσική ανευρη Μπάρτσα στο 2ο ημιχρόνο... Θα φάμε και άλλο σε λίγο Σα να μένουν από δυνάμεις.
flik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα, δεν έχω δει πάρα πολλά ματς της Μπαρτσελόνα φέτος.Η εικόνα που έχω όμως για τον Σουάρεζ είναι οτι στα περισσότερα ματς στέκεται πολύ καλά, σε μερικά ματς κάνει πάρα πολύ καλή εμφάνιση, και σε ελάχιστα έχει κάνει κακό παιχνίδι, χάνοντας πχ ευκαιρίες. Αλλά γενικά, με το σημερινό γκολ που δεν ξέρω πλέον στην σημερινή εποχή αν υπάρχει άλλος να βάζει τέτοια γκολ, και σε άλλα ματς να τον έχω δει πολλές φορές να σκοράρει απο δύσκολα σημεία, να δίνει ασίστ και να κάνει κινήσεις στον χώρο πολύ καλές...υπάρχουν οπαδοί της Μπαρτσελόνα να έχουν παράπονο (γιατί νομίζω έχουν ακουστεί εδώ, δεν θυμάμαι).Χάνω κάτι απο την πλήρη εικόνα; Νομίζω ακόμα και το fair play του έχει βελτιώσει. Με την έννοια της ψυχραιμίας χωρίς να έχει γίνει τέλειος βέβαια. 2
Orpheas1992 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/xwris-proion-ths-masia-meta-apo-oktw-xronia-to-kentro-ths-mpartselona.4509258.html
Rabican Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 εκτιμω οτι φουρνια Μεσι, Ινιεστα, Τσαβι, Πουγιολ, Μπουσκετς, Πικε δυσκολα θα ξαναβγει, οποτε λογικα αυτο θα αρχισει να συμβαινει πιο συχνα. ηδη ο τροπος παιχνιδιου της μπαρτσα εχει αλλαξει σημαντικα.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα