Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Sorry οπως βλεπεις προσφατως αρχισα να γραφω, οποτε δε ξερω τι εχει ειπωθει επι των θεματων. Αλλα ουτε κι εγω εχω ορεξη για αυτη τη διαδικασια, οπως ειπα δεν εχει νοημα,απλως κατεθεσα την αποψη μου. Και με βαση αυτο, τα πιο πανω ειρωνικα σχολιακια δε τα καταλαβα. Θελουν καποιοι να βγαλουμε να μετρησουμε τις μπαλες μας και ποιος γνωριζει καλυτερα απο ποδοσφαιρο ή απλα υπαρχει προβλημα στην αναγνωση, ισως επειδη δε βαζω τονους. Σιγα μη πρεπει να κανω και διατριβη με μελετη καθε παιχνιδιου της μπαρτσελονα για το πρωταθλημα για να διαπιστωσω τι συμβαινει, μου αρκουν οι εκπομπες της Κυριακης με τις φασεις της αγωνιστικης και την αναλυση, προτιμω να δινω το χρονο μου να βλεπω ολοκληρους αγωνες ομαδων που γουσταρω να βλεπω ειτε οπαδικα, ειτε επειδη μου αρεσει το παιχνιδι τους, κι οχι αυτων που με εκνευριζουν-αν επιτρεπεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από 1-0 σε 1-0 πάνε οι άλλοι. Προβλέπω Γολγοθά!

το θεμα δεν ειναι που κερδιζουν αυτοι αλλα να κερδισει ολους τους αγωνες η barca.Τωρα σε μιση ωρα παιζουν για να δουμε.

πολυ πολυ αργος ρυθμος

πιστευω ομως ενα γκολ στα επομενα 45 με παικτη παραπανω θα το βαλουμε

να καταγραφει παρακαλω στις υπερ μας κοκκινες στα στατιστικα ασχετα που και παλι ηταν καθαρη

Αποκλείεται να πάρουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια. Αποκλείεται!

εε αμα χανει και αυτα ο σουαρεζ πως να τα παρουμε.Παντως μην εισαι τοσο απαισιοδοξος.Εχει το παιχνιδι ακομη.

Ωραια να βαλουν τωρα και 2ο γκολ να τελειωνουν το παιχνιδι.

Το φετινο που εγινε στην Μπαρτσελονα ειναι σχεδον πρωτογνωρο(την χρονιά που ημασταν μπροστα 8 βαθμους και το χασαμε, ηταν απλως ηλιθιο, και διαφορετικο απο αυτο το φετινο και ειχε βαλει ενα μεγαλο χερακι(χερουκλα βασικα) και η διαιτησια)!!

ΠΕΤΑΣ απο ενα σημειο και μετα, σχεδον ολη την χρονια, κάνεις την μια νικη πισω απο την αλλη κανοντας ενα ανεπαναληπτο σερι σπαζοντας πανηγυρικα και το ρεκορ αηττητων παιχνιδιων, δεν εχεις αντιπαλο πραγματικα σε ολη την Ευρωπη, και ξαφνικα.... κάνεις μια κοιλιά πιο μεγαλη και απο του Παγκαλου. ΣΕΡΝΕΣΑΙ στο γηπεδο. Χανεις Τσαμπιονς Λιγκ, καταφερνεις πολυ μαεστρικα να κινδυνευεις αμεσα να χασεις και το πρωταθλημα την ωρα που ησουν ετη φωτος μπροστα, και παιζεις καπου 70 με 80 φορες χειροτερα απο οτι λιγες εβδομαδες πριν.

Αδυνατω να καταλαβω για ποιον πιθανο λογο εγινε αυτη η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ!! :unsure: :unsure: :fear:

Ξερουμε οτι οι συγχρονες τεχνικες εκγυμνασης παρουσιαζουν μεγιστα και ελαχιστα(φορμα και κοιλιά) καθε χρονιά, αλλά τετοιο τραγικο πραγμα??

Παντως και εγω βλεπω δυσκολο να κακακτησουμε κατι. Σερνομαστε, οποτε μόνο με αρκετη τυχη θα γινει....

• Like 1

βασικα ο λογος ειναι πολυ απλος και το λεγαμε και εδω μεσα εδω και καιρο

0 ροτασιον στους 3 μπροστα που βαζουν το 90% των γκολ της ομαδας αλλα και στους υπολοιπους γενικα

θυμαμαι παρα πολλα ματς με τοσκορ στο 3-4-5  - 0  και δεν εβγαινε κανεις εστω μισαωρα

το ακριβως αντιθετο με περσυ δλδ που νευμαρ σουαρεζ  εβγαιναν αλλαγη συνεχεια  και μεγαλυτερο ροτασιον σε ολους και αν θυμασαι στο ιδιο χρονικο σημειο που ειμαστε τωρα η ομαδα ειχε τρομερη φυσικη κατασταση και πεταγε

ε απλα τωρα κατερευσε και ο ενρικε εχει μεγαλη ευθυνη

ειναι ποσα ματς φετος πανω απο 5 που δεν καναμε ουτε ΜΙΑ αλλαγη το οποιο ειναι αδιανοητο(ασχετα που δεν εχουμε καλο παγκο)

εγω εγραψα οτι θα παρουμε το πρωταθλημα και το κυπελλο οταν αρχισε η κοιλια και ακομα το πιστευω

μενει να αποδειχτει και να μαθουμε απο τα φετινα λαθη

το πιο περιεργο απο ολα παντως ειναι γιατι εγιναν αυτα τα λαθη εφοσον περσυ το σχεδιο λειτουργησε τελεια

υποθετω οι 3 μπροστα ως μεγαλοι παικτες θελουν να παιζουν συνεχεια για να βαζουν οσα πιο πολλα γκολ μπορουν και οι περσυνες αλλαγες τους ξυνισαν οποτε ο ενρικε μη θελοντας τριγμους στα αποδυτηρια και γκρινια αποφασισε να μη τους αλλαζει για να διατηρηθει το καλο κλιμα

μεγα λαθος απο οτι φενεται παρολο που αν παρουμε το νταμπλ η χρονια θα ειναι πολυ καλη με μια μικρη πικρια για το τσουλου που χαθηκε ι στορικη ευκαιρια για το repaet ειδικα με το πως ειναι ολες οι αλλες ομαδες που το διεκδικουν

η περσυνη ομαδα θα εκανε περιπατο

Τον Guardiola θα τον θελατε πισω? Ειναι καλος προπονητης? Στην Bayern δεν τον εχουν σε μεγαλη εκτιμηση.

ειναι πολυ καλος προπονητης

απο τους κορυφαιους

στη μπαγερν υποτιθεται δεν τον εχουν σε εκτιμηση γιατι δεν πηραν το τσουλου

ομως ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι αυτο

μεχρι στιγμης εχει αποκλειστει 2 φορες απο ομαδες που το πηραν στο τελος και επαιζαν καλυτερη μπαλλα απο τη μπαγερν(ρεαλ,μπαρτσα) και πιθανοτατα να το χασει και απο τριτη ομαδα που τελικα το παιρνει

ισως ο τροπος που εχασε απο ρεαλ και μπαρτσα να ξενισε αλλα στην περιοδο του η μπαγερν ειχε μεγαλα διαστηματα που επαιζε τρομερη μπαλλα

ειπαμε το τσουλου ειναι πολυ δυσκολη διοργανωση ειναι ευκολο να το χασεις

πρεπει να σου πανε ολα πριμα

πχ αν εκανε με το πεναλτι ο μιλλερ το 2-0 απο το 35 σημερα πιθανοτατα να λεγαμε αλλα πραγματα

ε δε φταιει και για το χαμενο πεναλτι ο πεπ

εγω αργοτερα θα τον ξαναθελα πισω

και μονο οτι στην διαδρομη του εδω παιξαμε πιθανοτατα την καλυτερη μπαλλα στην ιστορια του ποδοσφαιρου μετραει

• Like 1

Στη Μπαγιερν δεν τον εχουν σε εκτιμηση επειδη ξερουν οτι η ομαδα που ανελαβε ο Πεπ ειχε ακομα 2-3 χρονια επιτυχιων ευκολα .. 

Ο Πεπ πηρε ενα μπουλντογκ και το εκανε γατακι , αυτο τους πειραξε ... 

Δε ευθυνεται ο Πεπ ομως γι αυτο .. 

Και για να μη παρεξηγηθουμε , θεωρω τον Πεπ τον καλυτερο ή μεσα στους 2-3 καλυτερους  προπονητες στον κοσμο ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...