alexis333 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Βρισκει αναμεσα στο στηθος και στα πλευρα του Πικε. Δεν υπαρχει χερι. Και δεν εχει σημασια αν ηταν ή δεν ηταν ή αν το εδωσε ή δε το εδωσε. Μια απλη παρατηρηση. Εαν εβρισκε στο χερι τοτε η μπαλα δε θα εφευγε πισω αλλα θα εσκαγε κατω επειδη ο Πικε τραβαει το χερι αρα δε θα ειχε δυναμη να φυγει πισω η μπαλα οπως εκανε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τζάμπα συζητήσεις ενταξει. Σε άλλα παιχνίδια έχει ευνοηθει η αντί πάλη ομαδα, σε θέμα κιτρινων καρτών και αρκετά φάουλ αναποδα. Πριν κανα μήνα έγινε ένα τέτοιο ματς δεν θυμάμαι ποιο και έχουν υπάρξει κι αλλα. Τώρα ευνοηθηκε η Μπαρτσελόνα ξεκαθαρα. Τα ίδια και για την Ρεαλ. Βαθμολογικα δεν επηρεασε,θα έπαιρνε το τριποντο. Βοηθάει στον πρώτο σκορερ,και σε πρώτη ανάγνωση δίνει και ψυχολογική ωθηση. Άλλο 6αρα και άλλο ένα 3-1 πχ. Αλλά σε δεύτερη ανάγνωση δεν ξέρω ούτε και γι αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Βλεπουν και οι τυφλοι εδω που τα λεμε.. Επισης Απέναντι στην Χιχόν ο εκτός τόπου και χρόνου Κλος Γκόμεθ σφύριξε τρία πέναλτι υπέρ των Καταλανών (τα δύο πολύ… συζητήσιμα), με τα οποία η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έφτασε τα 19 στην φετινή σεζόν (σε 35 αγωνιστικές), σπάζοντας το ιστορικό ρεκόρ στην Primera Division, που κατείχε η Μπέτις με 16 από την περίοδο 1986-87! Η Μπαρτσελόνα έχει 19 πέναλτι και μόλις ένα κατά, η Ατλέτικο που είναι ισόβαθμη μαζί της έχει κερδίσει μόλις 2 (!) πέναλτι και έχει υποπέσει σε άλλο ένα, ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι 9 υπέρ και 4 κατά. Ακριβώς ίδια είναι και η εικόνα στις κόκκινες κάρτες, αφού αυτές είναι 8-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα, 4-3 υπέρ της Ατλέτικο Μαδρίτης και 4-5 για την Ρεάλ Μαδρίτης επειδη γραφουμε νουμερα χωρις να βλεπουμε τα ματς ας μας πει καποιος οπαδος της ρεαλ απο τα 19 πεναλτι ποια δεν ηταν(προφανως 2 απο το τελευταιαο ματς)ποια επηρεασαν τελικο αποτελεσμα υπερ της μπαρτσελονα και ποσα ακομα εχουν γινει ακομα και σε γκελες και δεν εχουν δωθει εδω ειμαστε και τα λεμε με τα παιδια καθε εβδομαδα για το ποσα πεναλτι πεντακαθαρα δεν εχουν δωθει κατα την διαρκεια των αγωνων δλδ εισαστε σοβαροι??τα ματς τα βλεπετε και τα γραφετε αυτα?? εγω μπορω να σου πω οτι η ρεαλ με 10 πεναλτι λιγοτερα εχει παρει πιο πολλα που δεν ηταν απο οτι η μπαρτσα που εχει 10 παραπανω ενταξει αν γινονται να μη τα δινουμε λογο καραμελας ουεφαλονας ειδαμε πως μας το δωσε στο πιο κρισιμο ματς της σεζον με την ατλετικο για το τσουλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrox21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλα με την Ατλετικο δεν εδωσε 3+3 κοκκινες καρτες μεταξυ αλλων, και αν εδινε την τελευταια απο τις 6 αυτη στο χερι δε θα υπηρχε μετα Ινιεστα για να κανει φαση-πεναλτυ, αλλα ενταξει, ναι αδικημενη και στο Τσ. Λ. και στο πρωταθλημα εντελει. Το ακουσαμε κι αυτο. Επισης δεν υπαρχει μονο η Ρεαλ για να δικαιολογουνται τα παντα, επειδη "και οι αλλοι ειναι κακα παιδια". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 δε βλεπω να απαντηθηκε κατι απο αυτα που ρωταω το παραδειγμα με την ατλετικο το αναφερω για να σου δειξω οτι αν ειχαμε συνεχεια ευνοια θα το χε δωσει το πεναλτι που ηταν και καθαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrox21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αφου θες απαντηση και ρωτας ποιο απο τα 19 δεν ηταν(εκτος απο τα 2!) προχειρα μου ερχεται αυτο που ειναι και το πιο προσφατο πριν απο τα τελευταια 3 https://www.youtube.com/watch?v=CNVp0zkAC38. Σκορ 2-2.Που να θυμαμαι τωρα τα αλλα 15 ή τις πολλες φορες που ευνοηθηκε ή ας πουμε "διευκολυνθηκε" η μπαρτσελονα. Εχει γεμισει ο δισκος με μνημες ελληνικου πρωταθληματος, αμα πιασω να θυμαμαι φασεις απο ιταλια, ισπανια και αγγλια, δε θα κανουμε αλλη δουλεια.. Ρεαλ δεν ειμαι βεβαια, ειμαι Ατλετικο, η ισοβαθμη δηλαδη με τα 2 πεναλτυ, και τις κοκκινες στα 2 ματς πρωταθληματος οταν προηγηθηκε. Τελοσπαντων αυτη η συζητηση δεν εχει πατο ποτε, κυριως γιατι ποτε κανενας ευνοημενος ποτε δε το παραδεχεται. Αλλα ενταξει ας μη παρατραβαμε το σχοινι μερικες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 πολυ σωστα δεν ηταν πεναλτι το τελικο σκορ ομως ηταν 2-2 οποτε +1 ποντος αν ολη αυτη ειναι η ευννοια της μεγαλης ομαδας σε ολο το πρωταθλημα οκ παω πασο δε θυμασαι γιατι πιθανοτατα δεν εχεις δει καν αυτα τα ματς φυσικα και δεν εχεις την ορεξη ως ατλετικο να ψαξεις ολα τα ματς που εχουν γινει γιαυτο στο λεω εγω και μπορουν να στο επιβαιβεωσουν και τα αλλα παιδια που βλεπουμε και σχολιαζουμε live καθε εβδομαδα τα ματς οτι η μπαρτσα στο πρωταθλημα οχι απλα δεν ευννοειτε αλλα τη σφυριζουν και αναποδα σε πολλα ματς προσοχη δε λεω οτι δεν παιρνει σφυριγματα ως μεγαλη ομαδα αλλα οχι τετοια που να αλλοιωνουν αποτελεσματα(οκ 1-2 αναγκαστικα θα υπαρξουν για ολες τις ομαδες σε ενα πρωταθλημα φυσιολογικο ειναι) μπορεις να ανατρεξεις σε προηγουμενα ποστ την μερα των ματς να το δεις(οχι οτι θα κατσεις να το κανεις αλλα υπαρχουν να ξερεις γραμμενα) πιστευω δε γινεται ολοι οι φιλοι της μπαρτσα εδω να φοραμε μπλαουγκρανα γυαλια και να λεμε τα ιδια η μπορει πολυ απλα να μη μας πιστεψεις δικαιωμα σου το ξερω σου ακουγεται πολυ περιεργο μια μεγαλη ομαδα να λενε οι φιλαθλοι της οτι δε σπρωχνεται αλλα ελα που συμβαινει επαναλαμβανω για να μην παρεξηγουμαι δε λεω οτι δε παιρνουμε σφυριγματα λεω οτι αυτα που παιρνουμε δεν μας δινουν ματς επειδη ηταν μουφα πεναλτι η κοκκινες η δεν ξερω γω τι αλλο αν εχει συμβει μια -δυο φορες ειναι λογικο σε ενα πρωταθλημα να υπαρχουν κακες διαιτησιες σε μερικα ματς τετοια ματς συμβαινουν για ολες τις ομαδες δεν γινεται ομως συνεχεια οπως λενε οι κλασικοι με την καραμελα της ουεφαλονα για τα μεταξυ μας ματς και τις κοκκινες δεν εχω να σου πω πολλα αν θεωρεις οτι το ξυλο που παιξατε περα απο τα ορια του αντιαθλιτικου ηταν μονο για μια κοκκινη δε μπορω να σου πω κατι για να σε πεισω και μιας και μιλας για τα μεταξυ μας ματς στο πρωταθλημα πηγαινε στο 4,50 του βιντεο να δεις ενα απο τα κλασικα πεναλτι που δεν εχουμε παρει φετος με το σκορ στο 1-1 https://www.youtube.com/watch?v=iRPk8covGfs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 @linkin προσπερνώ τα φοβερά επιχειρήματα σου και σε ρωταω πάλι: Που ειδες πέναλτι κ κόκκινη στον Πίκε; Ποσταριστηκε το βιντεο? Δεν σου κανει? Θυμασε άλλο παιχνίδι παιχνίδι να μας ευνόησε η διαιτησία; Ναι. Θυμάσαι σε πόσα παιχνίδια μέχρι τον Φλεβάρη δεν σας έχουν ευνοήσει; Ναι. Αφου θες απαντηση και ρωτας ποιο απο τα 19 δεν ηταν(εκτος απο τα 2!) προχειρα μου ερχεται αυτο που ειναι και το πιο προσφατο πριν απο τα τελευταια 3 https://www.youtube.com/watch?v=CNVp0zkAC38. Σκορ 2-2. Που να θυμαμαι τωρα τα αλλα 15 ή τις πολλες φορες που ευνοηθηκε ή ας πουμε "διευκολυνθηκε" η μπαρτσελονα. Εχει γεμισει ο δισκος με μνημες ελληνικου πρωταθληματος, αμα πιασω να θυμαμαι φασεις απο ιταλια, ισπανια και αγγλια, δε θα κανουμε αλλη δουλεια.. Ρεαλ δεν ειμαι βεβαια, ειμαι Ατλετικο, η ισοβαθμη δηλαδη με τα 2 πεναλτυ, και τις κοκκινες στα 2 ματς πρωταθληματος οταν προηγηθηκε. Τελοσπαντων αυτη η συζητηση δεν εχει πατο ποτε, κυριως γιατι ποτε κανενας ευνοημενος ποτε δε το παραδεχεται. Αλλα ενταξει ας μη παρατραβαμε το σχοινι μερικες φορες. Ελα σταματα, μην τους χαλας το ονειρο. Η μονιμως αδικημενη Barcelona και η μονιμως ευνοημενη Real. πολυ σωστα δεν ηταν πεναλτι το τελικο σκορ ομως ηταν 2-2 οποτε +1 ποντος αν ολη αυτη ειναι η ευννοια της μεγαλης ομαδας σε ολο το πρωταθλημα οκ παω πασο δε θυμασαι γιατι πιθανοτατα δεν εχεις δει καν αυτα τα ματς φυσικα και δεν εχεις την ορεξη ως ατλετικο να ψαξεις ολα τα ματς που εχουν γινει γιαυτο στο λεω εγω και μπορουν να στο επιβαιβεωσουν και τα αλλα παιδια που βλεπουμε και σχολιαζουμε live καθε εβδομαδα τα ματς οτι η μπαρτσα στο πρωταθλημα οχι απλα δεν ευννοειτε αλλα τη σφυριζουν και αναποδα σε πολλα ματς προσοχη δε λεω οτι δεν παιρνει σφυριγματα ως μεγαλη ομαδα αλλα οχι τετοια που να αλλοιωνουν αποτελεσματα(οκ 1-2 αναγκαστικα θα υπαρξουν για ολες τις ομαδες σε ενα πρωταθλημα φυσιολογικο ειναι) μπορεις να ανατρεξεις σε προηγουμενα ποστ την μερα των ματς να το δεις(οχι οτι θα κατσεις να το κανεις αλλα υπαρχουν να ξερεις γραμμενα) πιστευω δε γινεται ολοι οι φιλοι της μπαρτσα εδω να φοραμε μπλαουγκρανα γυαλια και να λεμε τα ιδια η μπορει πολυ απλα να μη μας πιστεψεις δικαιωμα σου το ξερω σου ακουγεται πολυ περιεργο μια μεγαλη ομαδα να λενε οι φιλαθλοι της οτι δε σπρωχνεται αλλα ελα που συμβαινει επαναλαμβανω για να μην παρεξηγουμαι δε λεω οτι δε παιρνουμε σφυριγματα λεω οτι αυτα που παιρνουμε δεν μας δινουν ματς επειδη ηταν μουφα πεναλτι η κοκκινες η δεν ξερω γω τι αλλο αν εχει συμβει μια -δυο φορες ειναι λογικο σε ενα πρωταθλημα να υπαρχουν κακες διαιτησιες σε μερικα ματς τετοια ματς συμβαινουν για ολες τις ομαδες δεν γινεται ομως συνεχεια οπως λενε οι κλασικοι με την καραμελα της ουεφαλονα για τα μεταξυ μας ματς και τις κοκκινες δεν εχω να σου πω πολλα αν θεωρεις οτι το ξυλο που παιξατε περα απο τα ορια του αντιαθλιτικου ηταν μονο για μια κοκκινη δε μπορω να σου πω κατι για να σε πεισω και μιας και μιλας για τα μεταξυ μας ματς στο πρωταθλημα πηγαινε στο 4,50 του βιντεο να δεις ενα απο τα κλασικα πεναλτι που δεν εχουμε παρει φετος με το σκορ στο 1-1 https://www.youtube.com/watch?v=iRPk8covGfs Ρε Gas γενικα προσπαθεις να εισαι αντικειμενικος και μερικες φορες σε παραδεχομαι γι αυτο αλλα συγνωμη τι ειναι αυτα που γραφεις? Ρωτας τον αλλο δειξε μου ενα πεναλτι που δεν ηταν, στο δειχνει και απαντας "πολυ σωστα δεν ηταν πεναλτι το τελικο σκορ ομως ηταν 2-2 οποτε +1 ποντος" Τι σημαινει το ομως? Ρε φιλε επειδη δηλαδη ηρθε ισοπαλια και επειδη δεν νικησες, δεν ευνοηθηκες? Μετα γραφεις "αν ολη αυτη ειναι η ευννοια της μεγαλης ομαδας σε ολο το πρωταθλημα οκ παω πασο". Τι δικαιολογιες ειναι αυτες? Πες εχεις δικιο και τελειωσε και ασε τις δικαιολογιες της κακιας ωρας. Θα καθομουν να απαντησω και στα υπολοιπα αλλα δεν αξιζει, πραγματικα. Εχετε φαει τοσο κουτοχορτο, ελεος δηλαδη. Τον τελευταιο μηνα που χανει συμπιεση το τραινο, εχετε ευνοηθει σε αρκετα παιχνιδια. Λογικο ειναι, μεγαλη ομαδα ειστε, δυστυχως θα γινει και αυτο. Παραδειχτε το και αφηστε τα παραμυθια του στυλ "Τους αλλους τους σπρωχνουν ξεκαθαρα και εμας μας δινουν ετσι κανα αναποδο πλαγιο για το γαμωτο." Ελεος απλα. Εχετε μαζεψει τον ανθρωποφαγο που ριχνει κλωτσομπουνιδια αβερτα και δεν τον ακουμπαει κανεις αλλα εσεις εκει, εχει κολλησει η βελονα, το γραψε και το Blaugrana, η Ρεαλ ειναι ολα τα κακα μαζεμενα και η Barcelona η παναγια η παρθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Το βίντεο το εβαλες, αλλά ρωταω για τρίτη φορά: που βλέπεις χέρι, πέναλτι και κόκκινη;;;<br><br><br> Να μας δίνει μαθήματα η πιο βρώμικοι ομάδα και οι παρατρεχαμενοι της πάει πολύ.. Το τελευταίο μήνα που λες ότι ευνοήθηκε η Μπάρτσα σε πολλά παιχνίδια κιόλας μπορείς να μας τα πεις;;; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι έχασε σε 3 σερί παιχνίδια και στο 4ο κέρδισε 0-8.. Οπότε ποια είναι τα πολλά παιχνίδια; Πιστεύω ότι καλύτερα να παρακολουθήσεις κάποιο χόκεϊ ή μπέιζμπολ , γιατί το ποδόσφαιρο χρειάζεται κάποια ανάλυση που προϋποθέτει και το ανάλογο στροφαρισμα από το μυαλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Βρισκει αναμεσα στο στηθος και στα πλευρα του Πικε. Δεν υπαρχει χερι. Και δεν εχει σημασια αν ηταν ή δεν ηταν ή αν το εδωσε ή δε το εδωσε. Μια απλη παρατηρηση. Εαν εβρισκε στο χερι τοτε η μπαλα δε θα εφευγε πισω αλλα θα εσκαγε κατω επειδη ο Πικε τραβαει το χερι αρα δε θα ειχε δυναμη να φυγει πισω η μπαλα οπως εκανε τωρα. Πως γινεται να μην εχει σημασια? Το βίντεο το εβαλες, αλλά ρωταω για τρίτη φορά: που βλέπεις χέρι, πέναλτι και κόκκινη;;; Να μας δίνει μαθήματα η πιο βρώμικοι ομάδα και οι παρατρεχαμενοι της πάει πολύ.. Πιστεύω ότι καλύτερα να παρακολουθήσεις κάποιο χόκεϊ ή μπέιζμπολ , γιατί το ποδόσφαιρο χρειάζεται κάποια ανάλυση που προϋποθέτει και το ανάλογο στροφαρισμα από το μυαλό. Καθομαι κι εγω βραδιατικα να εξηγησω που βλεπω χερι, πεναλτι και κοκκινη σε ατομο που μετα την ξεκαθαρη εν ψυχρω κλωτσια του Σουαρεζ στον Γκοντιν, αντι να το καταδικασει εγραψε το μυθικο "Ή κλωτσιά παίζει να μην τον βρίσκει καν..." (#9610) Ασε μας ρε linus, τραβα για νανι που θα μας το παιξεις και αντικειμενικος. ps: Το τι πιστευεις εσυ προσωπικα.... κατσε να το σημειωσω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrox21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Πολιτισμενη απαντηση, αν και δε με καλυπτει αντικειμενικα. Παιχνιδια ολοκληρα μπορει να μη παρακολουθω της Μπαρτσελονα γιατι δε μου αρεσει να τη βλεπω, και ειδικα απο τοτε με το αποκρουστικο τικι-τακα επι Γκουαρντιολα. (Ναι ξερω αιρετικο, αλλα γουστα ειναι αυτα). Εχω ομως ΟΤΕ Τιβι, οποτε παρακολουθω αρκετα εως πολυ στενα ολα τα τεκταινομενα. Για το πρωταθλημα δε θελω να ασχοληθω τοσο και οχι δε θυμαμαι συγκεκριμενες φασεις. Οπως ειπα αν με ρωτησεις "φασεις" θα σου αραδιασω δεκαδες απο ελληνικο πρωταθλημα, οχι γιατι μου αρεσει παραπανω, απλα λογω εντοπιοτητας η οργη ειναι πολλαπλασια, αρα μενουν πραγματα στο μυαλο. Στα ξενα πρωταθληματα μενουν οι εντυπωσεις. Οτι η Γιουνεντους, η Γιουναιτεντ, η Ρεαλ-Μπαρτσελονα, η Μπαγερν ειναι εμφανως οι πιο ευνοημενες, εως τρομακτικα βρωμικες καποιες στη χωρα τους, αλλα δε θα κατσω να θυμαμαι πραγματα. Για τη Μπαρτσελονα αυτο που θελω να πω και αυτο που με ενοχλει ειναι η Ευρωπη. Για ευνοητους λογους εως το 2005 περιπου σαφως πιο αντιπαθης ηταν η Ρεαλ (Μαδριτη γαρ), αλλα απο τοτε φιλε μου δε μπορει κανεις να με πεισει οτι στην Ευρωπη η πιο ευνοημενη χωρις καν συγκριση με οποιονδηποτε δευτερο δεν ειναι η μπαρτσελονα. Οποιοι κι αν ειναι οι λογοι, εμπορικοι(που ειναι δηλαδη) ή οχι, τα φαλτσοσφυριγματα που εχουμε δει αγγιζουν τα ορια της παραγκας. Πρωτα απο ολα θα θυμηθω τις 3 φορες αυτα τα χρονια που εχει συναντησει την ομαδα της Μιλαν(της οποιας ειμαι πολυ περισσοτερο οπαδος, και μετα Ατλετι). Απο το εγκλημα με το γκολ του Σεβτσενκο τοτε, και τις σφαγες τις αλλες 2 φορες που εχουν συναντηθει, εως να θυμηθω παιχνιδια με Τσελσι, Αρσεναλ, Inter, ακομα και Μπενφικα που θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα. Το σπρωξιμο φιλε μου για μενα αγγιζει τα ορια του σκανδαλου στα νοκ-αουτ του θεσμου. Οποτε δε μπορουν παιρνουν οχι απλα μικρα, αλλα τεραστια σφυριγματα.. Κι αλλου υπαρχουν φαλτσα, παντα υπαρχουν, αλλα εδω μιλαμε για κατα συρροη.. κι ανεφερα μονο 5-6 ομαδες. Εδω θυμαμαι ακομα και με την Κοπεγχαγη που ο Βαλντες παραλιγο να σκοτωσει τον Εντοι(τον αφησε αναισθητο με καρατια για οποιον δε θυμαται) και πηρε κιτρινη καρτα. Με αυτα και μ'αυτα η μπαρτσελονα απο μια συμπαθης ομαδα εως πριν περιπου 10-12 χρονια, εχει γινει απο τις πιο αποκρουστικες, τουλαχιστον για μενα, που εχω και ενα θεμα με την αδικια ισως λιγο παραπανω απο αλλους. Και φυσικα αυτο το απιστευτο γλυψιμο επειδη ο καθε κατακαημενος ειδε το hype και δηλωνει οψιμος οπαδος της μπαρτσελονα και του "ομορφου ποδοσφαιρου", ε δε βοηθαει καθολου (υποκειμενικο αυτο το προβλημα βεβαια). Οκ σημερα εχει παικταραδες. Οκ γουσταρω τον Σουαρεζ(ειναι και Ουρουγουανος), αλλα τι να το κανω οταν ειναι τοσο βρωμερος κωλοπαιδαρας? Κι οκ οταν ηταν Αγιαξ, Λιβερπουλ, Εθνικη και κανει τις @@ του τιμωρουταν παραδειγματικα. Τωρα? Τωρα ειναι στη μπαρτσελονα και εχει ασυλεια. Και εντος του αγωνιστικου χωρου, και εκτος αφου ουτε το βιντεο χρησιμοποιειται πια. Να κανει οργια με τη μπαλα και το πλεκτο ναι, να κανει οργια σαν τα αλλα που κανει και να περναει ατιμωρητος, ε οχι δε το γουσταρω, και πλεον απο γαμω τις παιχταρες μου εχει γινει κι αυτος αντιπαθης. (Ενα αλλο μικρο παραδειγμα αυτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ^ Αν έχεις τέτοια άποψη για αυτούς που υποστηρίζουν μια ομάδα πάνω από 10ετία, φαντάζομαι τι άποψη θα έχεις για άλλους που αλλάζουν ομάδες κάθε 1-2 χρόνια... Επίσης, αν εξαιρέσεις την πρόσφατη κλωτσιά του Σουάρες*, τι άλλο έχει υποπέσει στην αντίληψή σου όσο είναι σε αυτή την ομάδα; Απ' όσο είδες. Μήπως έχεις μετρήσει και τις ατιμώρητες κλωτσιές που έχει δεχθεί; Λέω μήπως... για να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη... την ασυλία. *Θα ήθελα να γράψω πως θα ήθελα να "φάει" τιμωρία για την συγκεκριμένη κλωτσιά, αλλά θα έβγαινε κάποιο τρολ με αντικρουόμενες αντιλήψεις και είπα να το αποφύγω. Έχει συμβεί και παλιότερα. Και όταν λέω αντικρουόμενες αντιλήψεις, να φανταστείς, δεν το έχει σε τίποτα να βγάλει "άκυρο" ολόσωστο διαιτητή τελικού τσάμπιονς λιγκ και να κάνει "θεό" έναν ημιμαθή-τυχαίο-δήθεν... διαιτητή του ίντερνετ. Είναι σαν να σου λέει κάποιος πως δεν (ξέρει να) παίζει σκάκι και στον ελεύθερό του χρόνο, "μοιράζει" φάπες στον Μάγκνους. Μπορεί να υστερεί σε λογική σκέψη, αλλά έχει πολλή φαντασία. Αν διαβάζει και πηγαίνει το πολύ γυμνάσιο, θα τον συμβούλευα να στραφεί στην συγγραφή. Για το θέμα που συζητάτε, σφυρίγματα όλοι παίρνουν. Άλλοι περισσότερα, άλλοι λιγότερα. Ιδανικό θα ήταν το 50-50. Γίνεται; Αν ναι, πως; Αυτό θα αρέσει σε όλες τις ομάδες; Μήπως θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε βαθμολογίες, όπου άλλες που είναι πρώτες με μεγάλη διαφορά, θα κινδυνεύουν να χάσουν την πρωτιά και άλλες που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση θα κλείδωναν το πρωτάθλημα από τον χειμώνα; Μήπως κάποιοι από αυτούς, που "σήμερα" νιώθουν αδικημένοι, "αύριο" νιώσουν διπλά αδικημένοι; Ο διαιτητής στο ματς με την Χιχόν, που εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία, ήταν μεν κακός, αλλά δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα δε. Όπως κακός ήταν και στο τελευταίο ελ κλάσικο, αλλά ευτυχώς ούτε και τότε υπήρξε αλλοίωση. Γενικά, αρκετά ανόητα λάθη κάνουν τελευταία, που "παίζει" να σφυρίζουν... διαιτητές του ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 don't feed it 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 don't feed it Δεν παρακολουθεί την Μπαρτσελόνα, αλλά παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα... Αγάπη. Δώστε λίγη αγάπη στον κύριο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ρε Gas γενικα προσπαθεις να εισαι αντικειμενικος και μερικες φορες σε παραδεχομαι γι αυτο αλλα συγνωμη τι ειναι αυτα που γραφεις? Ρωτας τον αλλο δειξε μου ενα πεναλτι που δεν ηταν, στο δειχνει και απαντας "πολυ σωστα δεν ηταν πεναλτι το τελικο σκορ ομως ηταν 2-2 οποτε +1 ποντος" Τι σημαινει το ομως? Ρε φιλε επειδη δηλαδη ηρθε ισοπαλια και επειδη δεν νικησες, δεν ευνοηθηκες? Μετα γραφεις "αν ολη αυτη ειναι η ευννοια της μεγαλης ομαδας σε ολο το πρωταθλημα οκ παω πασο". Τι δικαιολογιες ειναι αυτες? Πες εχεις δικιο και τελειωσε και ασε τις δικαιολογιες της κακιας ωρας. Θα καθομουν να απαντησω και στα υπολοιπα αλλα δεν αξιζει, πραγματικα. Εχετε φαει τοσο κουτοχορτο, ελεος δηλαδη. Τον τελευταιο μηνα που χανει συμπιεση το τραινο, εχετε ευνοηθει σε αρκετα παιχνιδια. Λογικο ειναι, μεγαλη ομαδα ειστε, δυστυχως θα γινει και αυτο. Παραδειχτε το και αφηστε τα παραμυθια του στυλ "Τους αλλους τους σπρωχνουν ξεκαθαρα και εμας μας δινουν ετσι κανα αναποδο πλαγιο για το γαμωτο." Ελεος απλα. Εχετε μαζεψει τον ανθρωποφαγο που ριχνει κλωτσομπουνιδια αβερτα και δεν τον ακουμπαει κανεις αλλα εσεις εκει, εχει κολλησει η βελονα, το γραψε και το Blaugrana, η Ρεαλ ειναι ολα τα κακα μαζεμενα και η Barcelona η παναγια η παρθενα. ρε παιδι μα ακριβως επειδη παραδεχτηκα οτι ευνοηθηκε σε αυτο το ματς γραφω απο κατω +1 ποντος δηλαδη πηραμε +1 ποντο που δεν επρεπε μαλλον δε το διαβασες σωστα εχω ξαναπει δεν εχω προβλημα να παραδεχτω να παιρνει σφυριγματα η ομαδα μου και το κυριοτερο δε το γουστρω καθολου ο σουαρεζ εχει ηρεμησει πολυ απο οταν ηρθε εδω και εχει κανει ελαχιστες βλακειες μια απο αυτες ειναι με την ατλετικο ο ροναλντο φετος εχει ριξει μπουνια η κλωτσια εκτος φασης 4 φορες υπαρχουν τα βιντεο παντου στο ιντερνετ οχι κοκκινη δεν πηρε σε μια απο αυτες τις φασεις πηρε και υπερ του φαουλ καλα για βιντεο δε συζηταω καν ξερεις ποσες τιμωριες ειναι αυτες για τον καλυτερο σου παικτη που σου παιρνει πολλες φορες μονος του τα ματς?? εγω δε λεω βα μη τιμωριθει ο σουαρεζ αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι η μπαρτσα δεν παιρνει καποιο πρωταθλημα τα τελευταια χρονια επειδη ευννοειτε απο την διαιτισια απλα εχει καλυτερη ομαδα επειδη παιρνει το πρωταθλημα ομως δε σημαινει οτι δεν εχουμε δει αισχη απο τους ισπανους διαιτητες που πολλες φορες κρατανε την ρεαλ κοντα στη μαχη του τιτλου για να μην αναφερω καν το κλεμμενο πρωταθλημα του 12 που ειναι και κοντικο που ειχαν γινει τα απιστευτα δεν ειναι τυχαιο που ο ροναλντο εχει σπασει ενα σωρο ρεκορ απο κερδισμενα πεναλτι απο οταν πηγε ρεαλ Πολιτισμενη απαντηση, αν και δε με καλυπτει αντικειμενικα. Παιχνιδια ολοκληρα μπορει να μη παρακολουθω της Μπαρτσελονα γιατι δε μου αρεσει να τη βλεπω, και ειδικα απο τοτε με το αποκρουστικο τικι-τακα επι Γκουαρντιολα. (Ναι ξερω αιρετικο, αλλα γουστα ειναι αυτα). Εχω ομως ΟΤΕ Τιβι, οποτε παρακολουθω αρκετα εως πολυ στενα ολα τα τεκταινομενα. Για το πρωταθλημα δε θελω να ασχοληθω τοσο και οχι δε θυμαμαι συγκεκριμενες φασεις. Οπως ειπα αν με ρωτησεις "φασεις" θα σου αραδιασω δεκαδες απο ελληνικο πρωταθλημα, οχι γιατι μου αρεσει παραπανω, απλα λογω εντοπιοτητας η οργη ειναι πολλαπλασια, αρα μενουν πραγματα στο μυαλο. Στα ξενα πρωταθληματα μενουν οι εντυπωσεις. Οτι η Γιουνεντους, η Γιουναιτεντ, η Ρεαλ-Μπαρτσελονα, η Μπαγερν ειναι εμφανως οι πιο ευνοημενες, εως τρομακτικα βρωμικες καποιες στη χωρα τους, αλλα δε θα κατσω να θυμαμαι πραγματα. Για τη Μπαρτσελονα αυτο που θελω να πω και αυτο που με ενοχλει ειναι η Ευρωπη. Για ευνοητους λογους εως το 2005 περιπου σαφως πιο αντιπαθης ηταν η Ρεαλ (Μαδριτη γαρ), αλλα απο τοτε φιλε μου δε μπορει κανεις να με πεισει οτι στην Ευρωπη η πιο ευνοημενη χωρις καν συγκριση με οποιονδηποτε δευτερο δεν ειναι η μπαρτσελονα. Οποιοι κι αν ειναι οι λογοι, εμπορικοι(που ειναι δηλαδη) ή οχι, τα φαλτσοσφυριγματα που εχουμε δει αγγιζουν τα ορια της παραγκας. Πρωτα απο ολα θα θυμηθω τις 3 φορες αυτα τα χρονια που εχει συναντησει την ομαδα της Μιλαν(της οποιας ειμαι πολυ περισσοτερο οπαδος, και μετα Ατλετι). Απο το εγκλημα με το γκολ του Σεβτσενκο τοτε, και τις σφαγες τις αλλες 2 φορες που εχουν συναντηθει, εως να θυμηθω παιχνιδια με Τσελσι, Αρσεναλ, Inter, ακομα και Μπενφικα που θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα. Το σπρωξιμο φιλε μου για μενα αγγιζει τα ορια του σκανδαλου στα νοκ-αουτ του θεσμου. Οποτε δε μπορουν παιρνουν οχι απλα μικρα, αλλα τεραστια σφυριγματα.. Κι αλλου υπαρχουν φαλτσα, παντα υπαρχουν, αλλα εδω μιλαμε για κατα συρροη.. κι ανεφερα μονο 5-6 ομαδες. Εδω θυμαμαι ακομα και με την Κοπεγχαγη που ο Βαλντες παραλιγο να σκοτωσει τον Εντοι(τον αφησε αναισθητο με καρατια για οποιον δε θυμαται) και πηρε κιτρινη καρτα. Με αυτα και μ'αυτα η μπαρτσελονα απο μια συμπαθης ομαδα εως πριν περιπου 10-12 χρονια, εχει γινει απο τις πιο αποκρουστικες, τουλαχιστον για μενα, που εχω και ενα θεμα με την αδικια ισως λιγο παραπανω απο αλλους. Και φυσικα αυτο το απιστευτο γλυψιμο επειδη ο καθε κατακαημενος ειδε το hype και δηλωνει οψιμος οπαδος της μπαρτσελονα και του "ομορφου ποδοσφαιρου", ε δε βοηθαει καθολου (υποκειμενικο αυτο το προβλημα βεβαια). Οκ σημερα εχει παικταραδες. Οκ γουσταρω τον Σουαρεζ(ειναι και Ουρουγουανος), αλλα τι να το κανω οταν ειναι τοσο βρωμερος κωλοπαιδαρας? Κι οκ οταν ηταν Αγιαξ, Λιβερπουλ, Εθνικη και κανει τις @@ του τιμωρουταν παραδειγματικα. Τωρα? Τωρα ειναι στη μπαρτσελονα και εχει ασυλεια. Και εντος του αγωνιστικου χωρου, και εκτος αφου ουτε το βιντεο χρησιμοποιειται πια. Να κανει οργια με τη μπαλα και το πλεκτο ναι, να κανει οργια σαν τα αλλα που κανει και να περναει ατιμωρητος, ε οχι δε το γουσταρω, και πλεον απο γαμω τις παιχταρες μου εχει γινει κι αυτος αντιπαθης. (Ενα αλλο μικρο παραδειγμα αυτο) σεβαστη η αποψη σου αλλα θα μου επιτρεψεις να μην ανοιξω παλι κουβεντα για ευρωπη εχουμε κανει αναλυση απειρες φορες για συγκεκριμενα ματς που υποτιθεται οτι ευνοηθηκε η ομαδα και για ιντερ και για τσελσι και για ολα ο καθενας ξερει την αποψη του αλλου και δε το ξανακανω βαριεμαι να τσακωνομαι παλι το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι αν μου πεις 10 κρισιμες φασεις πχ που πηραμε σημαντικα σφυριγματα στην ευρωπη εχω να σου πω αλλες 10 που διαμαρτυρομαι εξισου σημαντικες μη με βαλεις στη διαδικασι να το κανω ομως το χουμε κανει ηδη πολλες φορες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα