Mika Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια τοτε η Μπαρτσα θα χανει καθε φορα μες το γηπεδο της απο αδυναμους αντιπαλους ...Παιζε καθε φορα και μη φοβασαι αφου εγινε μια φορα θα γινεται σε καθε αγωνα .... ναι εχεις δικιο. ή θα χανει καθε φορα ή δεν θα χανει ποτε. ενδιαμεσες καταστασεις δεν υπαρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Απ' τη σεζόν 08/09 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να έχει χάσει 4 φορές. Όπως καταλαβαίνεις, πολύ πιο κοντά στο "ποτέ" απ' ότι στο "κάθε φορά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barcelonistas!! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό λέω. Είναι τελείως προς το παρών λογικά. Αλλά στη θέση των παιχτών του Παναθηναικού, θα είχα πολύ διαφορετική ψυχολογία μετά απο αυτή την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω αν όντως συμβαίνει και σε αυτούς, αλλά πιθανόν να συμβαίνει.Όσο αφορά το στοίχημα, είναι ευκαιρία για μια τέτοια απόδοση. Δηλαδή είναι η καλύτερη στιγμή να παίξει κανείς κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Δεν είπε κανείς να βάλει 1000 ευρώ, ούτε να παίζει 2πλό σε κάθε ματς με αδύναμη ομάδα στο Καμπ Νου. ο παναθηναικος σιγουρα θα εχει παρει τα πανω του μετα την ηττα της μπαρτσα μεσα στο σπιτι της.Οσο για το θεμα του στηχοιματος νομιζω οτι υσχιει το ιδιο.Πολλοι μετα την γκελα στο πρωταθλημα σκεφτηκαν<<αν το καταφερε η Χερκουλες γιατι οχι και ο ΠΑΟ???.Σωστο το σκεπτικο τους αλλα εγω πιστευω οτι μια φορα κοιμαται ο θεος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πάμε ρε House. Φέρτε μου λεφτά, κάντε με πλούσιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν κοιμήθηκε κανένας Θεός. Η Μπαρτσελόνα κοιμήθηκε. Η πιθανότητα να νικήσει ο Παναθηναικός είναι κάτω απο 3%. Εξού και η μέγιστη απόδοση 23.46. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το νιωθω σημερα ο οπαπ θα μου τα σκασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πάμε ρε House. Αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Βαζελος εισαι boy?Πφφφ...κριμας,κριμας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Βαζελος εισαι boy?Πφφφ...κριμας,κριμας Γενικά, είμαι Ολυμπιακός. Σήμερα, όπου πάει το χρήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικά, είμαι Ολυμπιακός. Σήμερα, όπου πάει το χρήμα. πηρες πισω μερικους ποντους για την ομαδα και ακομα περισσοτερους για την φιλοσοφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικά, είμαι Ολυμπιακός. Σήμερα, όπου πάει το χρήμα. +100000000 To στοιχημα δεν κοιτα οπαδικες προτιμησεις .... Τα λεφτα να ερθουν κι ας νικησει ο και Παο κι ο καθε Παο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εγώ λέω να παίξω -3 την barca , τι διπλό k "λαλακιες" )) Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2010 από tsakonas +-+- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barcelonistas!! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ λέω να παίξω +3 την barca , τι διπλό k "λαλακιες" )) Σ ευχομαι και πιστευω οτι θα πας ταμειο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 LΩL, σάκος του μποξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εύκολο παιχνίδι απόψε, αν και το πρώτο γκόλ που φάγαμε ήταν απαράδεκτο. Καλός ο Βίγια, στα στάνταρ του ο Μέσι. Συνεχίζουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Βίγια για μένα δεν έπαιξε πολύ καλά. Καλός, αλλά όχι όσο μπορεί να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα