VAssassin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καθαρίστε το στο 1ο ημίχρονο, έχουμε και Ατλέτικο εκτός την Κυριακή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ενταξει ανετα θα ερθει ο πρωτος ασσος για φετος στην Ευρωπη ... Χαλαρη βραδια η αποψινη ... Και τα γκολ θα ειναι 2 φορες απολαυστικα γιατι θα ειναι εναντιον του αιωνιου αντιπαλου .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barcelonistas!! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καθαρίστε το στο 1ο ημίχρονο, έχουμε και Ατλέτικο εκτός την Κυριακή δικιο εχεις....Ειδα το ματσ ατλεντικο.Μ-Ατλεντικο.Μ......Η ομαδα της Μαδριτης ειναι απο τις πιο φορμαρισμενες που εχω δει μεχρι τωρα στο πρωταθλημα....Φορλαν και Αγουερο ειναι σε δαιμονιωδη φορμα.Ειδικα ο Φορλαν ειναι ασταματητος.Πιστευω οτι θα τα βρουμε σκουρα...Αλλα δεν μας περνει να χασουμε κι αλλους βαθμους μετα την γκελα με τη Χερκουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ηe came,he saw,he won LOYKA VYNTRA:Heil Caesar αααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barcelonistas!! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ηe came,he saw,he won LOYKA VYNTRA:Heil Caesar αααα ναι ναι......Και οπως ακουσα ο Νιοπλας θα τον βαλει να μαρκαρει τον Μεσσι....Ελεος ας ημαστε λιγο ρεαλιστες.....Σιγα μην παρει τριποντο ο ΠΑΟ μεσα στο καμπ νου...Το πολυ να φερει κανα <Χ> μεσα στο ΟΑΚΑ.Και πολυ του ειναι δηλαδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Με 23.46 απόδοση το διπλό προφανώς και το έπαιξα. Ε ρε και κάτσει. Πάμε μωρή Πανάθα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Η Μπαρτσελόνα στο ματς του Σαββάτου, δεν έχασε μόνο τους 3 βαθμούς. Για την ακρίβεια αυτό είναι το λιγότερο. Το πλήγμα ήταν το ότι μια ομάδα πολύ κατώτερη, κατάφερε να πάρει μια τέτοια νίκη. Και δε μιλάμε για κανένα 1-0 στο 91 με πέναλτι, και 20 ευκαιρίες της Μπαρτσελόνα, μιλάμε για καθαρή επικράτηση. Είχε ένα τεράστιο αβαντάζ που το έχασε (ίσως για πολύ λίγο). Τον φόβο που προκαλούσε σε όλες τις ομάδες και έμπαιναν τρεμάμενοι στο γήπεδο, και φοβόντουσαν ακόμα και γκολ να βάλουν. Πόσες φορές έχω δει ομάδες να χάνουν ευκαιρίες και οι περισσότερες είναι απο έλλειψη αυτοπεποίθησης απέναντι στη Μπάρτσα. Νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο πλήγμα. Εντάξει, με τον Παναθηναικό δε παίζει να γίνει κάτι παρόμοιο. Αλλά αν γίνει....φανταστείτε ε. Με 23.46 απόδοση το διπλό προφανώς και τα έσπρωξα. Ε ρε και κάτσει.Πάμε μωρή Πανάθα! Holy shit!! 23.46;;;;;;; Μακάρι να κερδίσεις φίλε μου τα λεφτά. (Μόνο για σένα για τα λεφτά, όχι για τίποτα άλλο. Εγώ δεν έχω κανέναν άλλο λόγο). Χα χα χα χα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Με 23.46 απόδοση το διπλό προφανώς και το έπαιξα. Ε ρε και κάτσει.Πάμε μωρή Πανάθα! Χαμενα , πεταμενα λεφτα .... Μα τη Μπαρτσελονα πας και κοντραρεις .... Κοντραρε τη Ρεαλ .. Εκει εχει χρημα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Η Μπαρτσελόνα στο ματς του Σαββάτου, δεν έχασε μόνο τους 3 βαθμούς. Για την ακρίβεια αυτό είναι το λιγότερο. Το πλήγμα ήταν το ότι μια ομάδα πολύ κατώτερη, κατάφερε να πάρει μια τέτοια νίκη. Και δε μιλάμε για κανένα 1-0 στο 91 με πέναλτι, και 20 ευκαιρίες της Μπαρτσελόνα, μιλάμε για καθαρή επικράτηση. Είχε ένα τεράστιο αβαντάζ που το έχασε (ίσως για πολύ λίγο). Τον φόβο που προκαλούσε σε όλες τις ομάδες και έμπαιναν τρεμάμενοι στο γήπεδο, και φοβόντουσαν ακόμα και γκολ να βάλουν. Πόσες φορές έχω δει ομάδες να χάνουν ευκαιρίες και οι περισσότερες είναι απο έλλειψη αυτοπεποίθησης απέναντι στη Μπάρτσα. Νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο πλήγμα. Εντάξει, με τον Παναθηναικό δε παίζει να γίνει κάτι παρόμοιο. Αλλά αν γίνει....φανταστείτε ε. Δηλαδή αν ξαναρχίσουν τώρα να πέφτουν τεσσαροπεντάρες θα παίζει κάνα ρόλο αυτή η ήττα; Ένα παιχνίδι ήταν μετά από αγώνες με εθνικές (που πολλές φορές προκαλούν γκέλες), δεν ήρθαν και τα πάνω κάτω... Έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες ομάδες στο Καμπ νου δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το πρώτο της Χέρκουλες ήταν λίγο κουλό γκολ και μέχρι τότε δεν είχε περάσει το κέντρο... Το πρόβλημα είναι η απώλεια "σίγουρων" βαθμών, από εκεί και πέρα ας έρχονται με ότι ψυχολογία θέλουν, το θέμα είναι πως θα παίζει η ομάδα. Αν είναι και να ξεψαρώσουν οι μικροί και να ανοίγονται περισσότερο μπορεί να μας βγει και σε καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Χαμενα , πεταμενα λεφτα .... Μα τη Μπαρτσελονα πας και κοντραρεις .... Κοντραρε τη Ρεαλ .. Εκει εχει χρημα ... Μπα τέτοια απόδοση δε θα ξαναβρεις. 8 δίνει για αύριο. Αυτό από τη μία είναι λίγο και από την άλλη δεν παίζει να έρθει. Σήμερα κάτι θα γίνει ΥΓ. 1,05 δίνει ο άσος σήμερα. Εγώ λέω να το φράξουν κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Χαμενα , πεταμενα λεφτα .... Μα τη Μπαρτσελονα πας και κοντραρεις .... Κοντραρε τη Ρεαλ .. Εκει εχει χρημα ... κι αυτοι που παιξαν Χερκουλες , πεταμενα πηγαν τα λεφτα τους ε; :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 κι αυτοι που παιξαν Χερκουλες , πεταμενα πηγαν τα λεφτα τους ε; :lol: Ναι, θα ήταν και πολλοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 οσοι και να τανε, πληρωθηκανε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 κι αυτοι που παιξαν Χερκουλες , πεταμενα πηγαν τα λεφτα τους ε; :lol: Ωραια τοτε η Μπαρτσα θα χανει καθε φορα μες το γηπεδο της απο αδυναμους αντιπαλους ... Παιζε καθε φορα και μη φοβασαι αφου εγινε μια φορα θα γινεται σε καθε αγωνα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή αν ξαναρχίσουν τώρα να πέφτουν τεσσαροπεντάρες θα παίζει κάνα ρόλο αυτή η ήττα; Ένα παιχνίδι ήταν μετά από αγώνες με εθνικές (που πολλές φορές προκαλούν γκέλες), δεν ήρθαν και τα πάνω κάτω...Έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες ομάδες στο Καμπ νου δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το πρώτο της Χέρκουλες ήταν λίγο κουλό γκολ και μέχρι τότε δεν είχε περάσει το κέντρο... Το πρόβλημα είναι η απώλεια "σίγουρων" βαθμών, από εκεί και πέρα ας έρχονται με ότι ψυχολογία θέλουν, το θέμα είναι πως θα παίζει η ομάδα. Αν είναι και να ξεψαρώσουν οι μικροί και να ανοίγονται περισσότερο μπορεί να μας βγει και σε καλό Αυτό λέω. Είναι τελείως προς το παρών λογικά. Αλλά στη θέση των παιχτών του Παναθηναικού, θα είχα πολύ διαφορετική ψυχολογία μετά απο αυτή την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω αν όντως συμβαίνει και σε αυτούς, αλλά πιθανόν να συμβαίνει. Όσο αφορά το στοίχημα, είναι ευκαιρία για μια τέτοια απόδοση. Δηλαδή είναι η καλύτερη στιγμή να παίξει κανείς κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Δεν είπε κανείς να βάλει 1000 ευρώ, ούτε να παίζει 2πλό σε κάθε ματς με αδύναμη ομάδα στο Καμπ Νου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα