gas83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 καλα ειμαστε σοβαροι??? με μια ηττα σε 40 ματς καναμε κοιλια? ακομα και να μην παιξουμε καλα με ατλετικο αυτο δε δικαιολογει τετοιο συμπερασμα απο ενα ματς χαλαρωστε linkin οταν λεμε αδιαφοροι εννοουμε πιστευω οτι μετα το 1-0 και με τη βαθμολογια στο +10 η ομαδα εκατσε να κρατησει δυναμεις για ατλετικο αφου και στη χειροτερη να ισοφαριζοταν παλι ασχημο δε θα ταν το αποτελεσμα απλα πηρε ψυχολογια η ρεαλ με την ισοφαριση και το ηθελε πιο πολυ μετα μιας και μια νικη με σοβαρο αντιπαλο δεν εχει κανει φετος οποτε δεν ηθελε και πολυ οι δικοι μας εμειναν στο 1-0 προφανως και δεν ηθελαν να χασουν αλλα δε πιστευω να τους πειραξε και πολυ οπως ειπα καλυτερα που ηρθε τωρα η ηττα σε ματς που δε ποναει τοσο ουτε χασαμε καποιο στοχο 2
kirileman Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν μου φανηκε οτι απλα κραταγαν δυναμεις δυστυχως.... Μακαρι να διαψευστω πανηγυρικα την Τριτη. Εμένα μου φάνηκε στο τέλος ότι δεν είχαν δυνάμεις! 1
Lucifer Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 καλα ειμαστε σοβαροι??? με μια ηττα σε 40 ματς καναμε κοιλια? ακομα και να μην παιξουμε καλα με ατλετικο αυτο δε δικαιολογει τετοιο συμπερασμα απο ενα ματς χαλαρωστε linkin οταν λεμε αδιαφοροι εννοουμε πιστευω οτι μετα το 1-0 και με τη βαθμολογια στο +10 η ομαδα εκατσε να κρατησει δυναμεις για ατλετικο αφου και στη χειροτερη να ισοφαριζοταν παλι ασχημο δε θα ταν το αποτελεσμα απλα πηρε ψυχολογια η ρεαλ με την ισοφαριση και το ηθελε πιο πολυ μετα μιας και μια νικη με σοβαρο αντιπαλο δεν εχει κανει φετος οποτε δεν ηθελε και πολυ οι δικοι μας εμειναν στο 1-0 προφανως και δεν ηθελαν να χασουν αλλα δε πιστευω να τους πειραξε και πολυ οπως ειπα καλυτερα που ηρθε τωρα η ηττα σε ματς που δε ποναει τοσο ουτε χασαμε καποιο στοχο Να ξεκαθαρίσω αρχικά ότι δεν υποστηρίζω ούτε Μπάρτσα, ούτε Ρεάλ και αν και με ξενερώνουν τα σουπερσταριλίκια, δε θα σταματήσω ποτέ να χαίρομαι όταν ξεφτιλίζεται η Ρεάλ ή ο Κριστιάνο. Συμφωνώ ότι το 1/40 δεν λέει τίποτα από μόνο του, αλλά μέσα στο σπίτι σου, με ωραία και χαλαρή πίεση, ένα ακυρωμένο γκολ (που νικάει το ίσως_γκολ από άδωτο φάουλ) και τον αντίπαλο να παίζει για σεβαστό ποσοστό χρόνου με 10; Και η καλύτερη επιθετική τριπλέτα, ούτε ένα γκολ;
kirileman Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 και τον αντίπαλο να παίζει για σεβαστό ποσοστό χρόνου με 10; Και η καλύτερη επιθετική τριπλέτα, ούτε ένα γκολ; Στο 83' την έφαγε ο Ράμος. Όσο για το 2ο, δεν έχουν και συμβόλαιο με το γκολ, ειδικά όταν παίζουν με μια Ρεάλ μαζεμένη πίσω.
Lucifer Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στο 83' όταν δε μιλάμε για Παναιτωλικό - ΠΑΟΚ, δεν είναι λίγος ο χώρος εκμετάλλευσης. Εδώ στο τελευταίο λεπτό παίχτηκε ωραία ευκαιρία. Όσο για το "μια Ρεάλ μαζεμένη πίσω", δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω πότε από "κλεισμένη" έγινε "μαζεμένη". Δεν ξέρω, εμένα μου φάνηκε πρόχειρη η Μπάρτσα και κρίμα γιατί η Ρεάλ μου φαινόταν χαμένη χθες.
gas83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 ενταιξει μην ξεχναμε οτι η 3αδα μπροστα εδινε ματς στην αλλη ακρη του κοσμου για τα προκριματικα με τις εθνικες μεσοβδομαδα οσο να ναι επηρεαστηκαν λιγο απο την κουραση
linkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στο 83' όταν δε μιλάμε για Παναιτωλικό - ΠΑΟΚ, δεν είναι λίγος ο χώρος εκμετάλλευσης. Εδώ στο τελευταίο λεπτό παίχτηκε ωραία ευκαιρία. Όσο για το "μια Ρεάλ μαζεμένη πίσω", δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω πότε από "κλεισμένη" έγινε "μαζεμένη". Δεν ξέρω, εμένα μου φάνηκε πρόχειρη η Μπάρτσα και κρίμα γιατί η Ρεάλ μου φαινόταν χαμένη χθες. Εγινε κακο παιχνιδι χθες γενικα και απο τους 2 και το φοβηθηκανε κιολας.
Bourdoulas Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Σε λίγο παίζει η ομάδα. Υπάρχει τίποτα από sopcast ή ace;
kirileman Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Σε λίγο παίζει η ομάδα. Υπάρχει τίποτα από sopcast ή ace; Όχι πολλά, καμιά 40ριά μόνο links. Προβλέπω επανάληψη του ματς με τη Ρεάλ το Σάββατο. Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη η ομάδα και δεν πατάει ιδιαίτερα καλά ο Μέσι. Η αίσθησή μου είναι ότι βαδίζουμε προς αποκλεισμό. Η αμυντική λειτουργία της Ατλέτικο είναι υποδειγματική. Δεν περνάει ούτε κουνούπι! Και 0-1... άντε γεια!
ougxar Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 και εγω ετσι το βλεπω,δεν νομιζω να αλλαξει η παραδοση του cl..
kirileman Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν πίστεψα ποτέ στο ριπίτ, απλώς περίμενα να περάσουμε στους 4, εύκολα ή δύσκολα. Τώρα το αποκλείω. Ολόκληρη η ομάδα έχει υποστεί καθίζηση. Παραλίγο το 0-2!!! Και τραυματισμός του Άλμπα, βλέπω.
dekulinkgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ο Μεσσι μετα και την ρεαλ ανυπαρκτος στο παιχνιδι.Δυστηχως φαινεται οτι η ομαδα κανει τωρα την "κοιλια" της.Στην χειροτερη περιοδο.Κακη στο 1ο ημιχρονο δεν εχει κανει καποια αξιολογη φαση αν δεν κανω λαθος.
Orpheas1992 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν παμε πουθενα, παει για ευκολη προκριση η Ατλετικο. Δυστυχως δειχνει επικινδυνα πεσμενη η ομαδα, παλι καλα που υπαρχει η διαφορα ασφαλειας στο πρωταθλημα.
gas83 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 πολυ δυσκολα τα πραγματα ακομα και με παικτη παραπανω σε αυτα τα ματς εχοντας απεναντι σου την καλυτερη αμυντικα ομαδα στον πλανητη πρεπει να προηγηθεις για να ανοιξει το ματς και ο νευμαρ εχασε αυτη την ευκαιρια στην κεφαλια εξαιρετικη αμυνα η ατλετικο αλλα εχω πιστη στην ομαδα παντα παιζουμε καλυτερα στο β μερος. πρεπει να το γυρισουμε αλλα και 1-1 δεν ειναι απαγορευτικο προφανως μπορουμε και μεις να βαλουμε το εκτος εδρας γκολ πολλες λαθος πασες ευκολες παντως ενταξει παιδια δε παταμε καλα αλλα να δουμε το τελικο αποτελεσμα και σχολιαζουμε αναλγα μετα δεν ειμαστε ανω ραχουλα.μπορουμε να το γυρισουμε διαβαζω στο Twitter 5 χιλιομετρα παραπανω ετρεξε η ατλετιο στο πρωτο μερος!!!!!!!!!!!! η αληθεια ειναι οτι φενομαστε λιγο κουρασμενοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα