Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1-2. Ε με τετοια νοοτροπια ολης της Μπαρτσελονα λες και δεν εχει καμια σημασια το ματς, λογικο να χανουμε.

Στο 1ο ημιχορονο παιζαμε για το Χ στο 2ο παιζαμε λες και δεν εχει καμια σημασια ως ματς!!

Κακη νοοτροπια και απο τον Μεσι και απο ολους.

Δημοσ.

νομιζω καλη ηττα για το μελλον της σεζον καπου θα χαναμε μετα απο 40 ματς σχεδον

χανουμε σε ματς που δεν ποναει τοσο για καποια κουπα

αρκει να περασουμε την ατλετικο

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω καλη ηττα για το μελλον της σεζον καπου θα χαναμε μετα απο 40 ματς σχεδον

χανουμε σε ματς που δεν ποναει τοσο για καποια κουπα

αρκει να περασουμε την ατλετικο

Αυτο ακριβως.Βασικα φανηκε και στην νοοτροπια των παικτων,σχεδον αδιαφοροι.Και καλυτερα που κανανε τωρα την ηττα οπως λες να φυγει και αυτο το αχγος με τα 40 παιχνιδια αητητοι.Ας κερδισουμε μεθαυριο την αθλετικο και ολα μια χαρα.

Δημοσ.

Αυτό που τους είχατε πατημένους πίσω από τη σέντρα και σας το σέρβιραν (το δεύτερο κανονικά) με 10, πραγματικά δεν. Κάντε και με τη μπάγιερν κάνα τέτοιο xD

• Like 1
Δημοσ.

αδιαφορο ηταν το ματς,εγω σημερα θα κατεβαζα τα δευτερα.

Εγω απορω γιατι γεμισε το γηπεδο..Ποια κοροιδα πηγαν να δουν το clasico; :P Επισης απορω που επαιξαν βασικοι Ινιεστα,Μεσι,Σουαρες,Νειμαρ :P Αδιαφορο ντερμπι δεν υπαρχει..Αυτα τα παιχνιδια ειναι ειδικων συνθηκων ακομα και αν παιζει ο πρωτος της βαθμολογιας με τον τελευταιο..Οσον αφορα το ματς,ετσι οπως πηγε δικαια το πηρε η Ρεαλ,το ηθελε περισσοτερο..Παντως να μου ελεγαν πριν το ματς οτι οι MSN δεν θα σκοραραν ουτε 1 γκολ δεν θα το πιστευα με τιποτα..

Δημοσ.

Ντερμπι εντος εδρας με την Ρεαλ μετα τον θανατο του Κροιφ αλλα αδιαφορη η Barcelona... Ναι... Καποιοι βλεπετε πολυ μπαλα εδω μεσα.

Θα σας κανει περισσοτερο καλο παρα κακο αυτη η ηττα παντως.

Επισης, αυτο το παιδι ο Ρακιτιτς, τι μπαλαδορος ειναι?

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που τους είχατε πατημένους πίσω από τη σέντρα και σας το σέρβιραν (το δεύτερο κανονικά) με 10, πραγματικά δεν. Κάντε και με τη μπάγιερν κάνα τέτοιο xD

Η Μπαγιερν δεν θα το άφηνε το παιχνίδι στο β ημίχρονο ας είχε εξασφαλίσει ήδη το πρωτάθλημα. Αυτή τη διαφορά της νοοτροπίας φοβάμαι.

Ήττα με γκολ του αχώνευτου εντός έδρας και σε παιχνίδι αφιερωμένο στη μνήμη του Κρόιφ . Fuck it

• Like 2
Δημοσ.

Και καπως ετσι ξεκιναει η "κοιλια" μας για φετος... Δυστυχως σε κρισιμο σημειο.
Το ντερμπι τραγικο, μου θυμισε παναθηναϊκος-ολυμπιακος των τελευταιων χρονων, βαριουνταν ολοι να παιξουν. 

Η Ρεαλ θα ανεβει πολυ μετα τη νικη, εμεις με αυτο που ειδα χθες δεν παμε πουθενα, αδιαφορια, κουραση και φλυαρια. Καλυτερα αποκλεισμος απο Ατλετικο παρα ταλιρο απο καμια Μπαγερν μετα.

Δημοσ.

Και καπως ετσι ξεκιναει η "κοιλια" μας για φετος... Δυστυχως σε κρισιμο σημειο.

Το ντερμπι τραγικο, μου θυμισε παναθηναϊκος-ολυμπιακος των τελευταιων χρονων, βαριουνταν ολοι να παιξουν. 

Η Ρεαλ θα ανεβει πολυ μετα τη νικη, εμεις με αυτο που ειδα χθες δεν παμε πουθενα, αδιαφορια, κουραση και φλυαρια. Καλυτερα αποκλεισμος απο Ατλετικο παρα ταλιρο απο καμια Μπαγερν μετα.

Για την κοιλια που λες θα το δουμε την τριτη με την Αθλετικο.Αν και εκει παιξουν οπως χθες με την Ρεαλ τοτε ναι υπαρχει κοιλια.Το λεω γιατι μπορει να κραταγανε δυναμεις για τον πιο δυσκολο αγωνα και με πιο δυσκολη ομαδα την τωρινη στιγμη. Πριν γινει αυτο ομως μην ειμαστε οι κλασσικοι ελληνες της υπερβολης δηλαδη.Ας περιμενουμε να δουμε.

Κατι μου λεει ομως οτι την τριτη θα δουμε την κανονικη Μπαρτσα.

Το χθεσινο παιχνιδι παντως οπως λες μου θυμισε το δικο μας ντερμπι.Κακο παιχνιδι.Πονεσαν τα ματια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...