gas83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ρε ποσο ξεφτυλισμενοι ειναι??? ουτε τα προσχηματα ρε σιχαμενοι τιμωρησαν λεει τον σουαρεζ 2 αγωνιστικες(στο κυπελλο) για την συμπεριφορα του με την εσπανιολ επειδη ειπε λεει σε καποιον οτι ειναι waste of space αν ειναι δυνατον δλδ δεν εχω ξαναδει μεγαλη ομαδα να κυνηγιεται τοσο πολυ συνεχως ντροπη ρε γελοιοι ενω ολο το ματς προσπαθουσαν να τον κανουν να βγει εκτος οριων (δε μιλαω καν για τι ξυλο που εφαγε)με αποκορυφωμα τον παικτη της εσπανιολ που του εβρισε πουτανα τη μανα και αποβληθηκε απευθειας αυτος τιμωρηθηκε με μια αγωνιστικη χαχα μιλαμε δεν υπαρχουν οι τυποι οτι θελουν κανουν οντωε αυτο που ειπε ο σουαρεζ ηταν πιο χοντρο εντωμεταξυ ουτε καν κατι για τον τερμα της εσπανιολ που παει να σπασει το ποδι στο μεσσι φανερο επιτηδες εστω μεσο βιντεο που φενεται ξεκαθαρα δλδ σκεψου τι εχει να γινει στον επαναληπτικο παρολο που εχεουμε προκριθει ας κατεβασει τα τριτα και ας χασουμε και 2 μηδεν αυτοι εχουν παρει το οκ να τραυματισουν παικτες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Είναι απλά για γέλια!! Εγώ θέλω να συνεχίσουμε να νικαμε και να μας κυνηγάνε πιο πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δε νομίζω να το είδε κανείς, ψιλοπάρτυ ήταν. Εντυπωσιακός είναι ο τρόπος που σπάγαμε το οφσάιντ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 εγω το ειδα αλλα τι να σχολιασω ευκολο απογευμα και κλασικα καθαρο πεναλτι που δε μας δινεται ακομα και σε αυτο το ματς ετσι για την ιστορισ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ το είδα! Παίξανε πολύ καλά μέχρι το 3-0... Μετά προφανώς και κατεβασαμε σκόπιμα ρυθμό. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν διπλάσιο! Αλλά δεν έχει σημασία γτ παίζαμε με πολύ αδύναμη ομάδα. Στα θετικά ότι μπαίνουν σιγά σιγά Τουράν και Βιντάλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Η Χρυσή Μπάλα,ευτυχώς πήγε εκεί που έπρεπε να πάει...στον Μέσι-α. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από AlienTechGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 δυσκολο ματς σε μιση ωρα για το κυπελλο μεσα στην μπιλμπαο ειδικα με τις απουσιες των μεσσι και σουαρεζ δε θα χει καμια σχεση με το ματς πριν 2 μερες που τελειωσε απο το 3ο λεπτο και την κοκκινη ακομα και με χ με γκολ θα ειμαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 τρομερη πιεση σε καποιες στιγμες απο την μπιλμπαο δυσκολευομασταν να φτασουμε μεχρι το κεντρο παρολαυτα τις 2 φορες που το καναμε σωστα βρηκαμε τους χωρους και βαλαμε 2 ομορφα γκολ απο συνδυασμους και δεν εχουμε καν δεχτει φαση ακομα απο τη μπιλμπαο απλα πιεζουν αλλα μετα τα γκολ το ελεγχουμε πληρως δε το περιμενα να εξελιχθει τοσο ευκολο αλλα καλυτερα γιατι εχουμε πολυ δυσκολο προγραμμα και καθε ανετη νικη μετραει απο δω και περα νταξε για τον αρντα τι να πω λατρεια απο το PRO ο παικτης θα βοηθησει απιστευτα στο ροτεισον η ξεκινωντας βασικος σε πολλα ματς σκληρος δυνατος με ποδοσφαιρικο υψηλο IQ τεχνιτης τα εχε ολα και ταιριαζει γαντι και ακομα δεν εχει παιξει αυτο που μπορει μεχρι να μαθει καλα την ομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Είδα το 2ο με κλεφτές ματιές, θα ξεχαστεί γρήγορα το ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 τρομερο διημερο για μας οι δυο απο κατω εκαναν γκελα και εμεις περασαμε απο μια πολυ δυσκολη εδρα. κερδιζοντας το ματς λιγοτερο που εχουμε μπορουμε να ειμαστε +3 και +7 απο ατλετικο και ρεαλ και παιζοντας την επομενη εβδομαδα εντος με ατλετικο μπορουμε να τελειωσουμε το πρωταθλημα εκει (+6 και +7 και θα χουμε και τις ισοβαθμιες οποτε στην ουσια +7 και +8) αλλα θα ειναι πολυ δυσκολο με ατλετικο δεχεται με μεγαλη δυσκολια γκολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλά μας πήγε, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 με την καλη μας εντεκαδα σε λιγη ωρα κοντρα στην ατλετικο(στις 5) ματς μισος τιτλος σχεδον.αν το παρουμε εχουμε τρομερο πλεονεκτημα στα 2 τελευταια της ματς η ατλετικο εχει γκελαρει και δεν παιζει καλα αλλα ειναι ντερμπι και δεχεται πολυ δυσκολα γκολ οποτε θα ειναι λογικα πολυ δυσκολο ματς αν στραβωσει το ματς το χ δεν ειναι και εντελως ασχημο αλλα εχω πολυ εμπιστοσυνη στην ομαδα και εχουμε δειξει απο περσυ με αυτη την εντεκαδα οτι στα μεγαλα ματς ειμαστε το λιγοτερο εξαιρετικοι οποτε περιμενω νικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Στραβωνε το παιχνίδι αλλά ευτυχώς το γυρισαμε!! Πάλι για ξύλο μπήκαν αυτοί και ειδικά ο Φελίπε Λούις ψαχνοταν πολύ για κόκκινη... Ένα γκολ ακόμα στο δεύτερο για να είμαστε άνετοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Με το ζόρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 δεν ξερω τι ακριβως ειδαμε στο β ημιχρονο αλλα ειναι προφανες οτι στο μυαλο τους τελειωσε το ματς οταν εμειναν με 2 λιγοτερους και αποφασισαν να φυλαξουν ενεργεια μιας και ακολυθει σε 3 μερες και ο ημιτελικος με βαλενθια δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν εντολη απο τον ενρικε η το ηρεμησαν το ματς για να μην εχουμε και κανα τραυματισμο παικτη οπως πηγαιναν σαν καμικαζι οι της ατλετιο αλλα λαθος νοοτροποια για μενα για 3ο ματς φετος καντε το 3-1 και μετα παιξτε το πουλι σας ενα στημενο θελει εστω και με 9 για να φας το γκολ και να τρεχεις μετα τεσπα παντως φανηκε οτι οταν ανεβασαμε ταχυτητα απο μεχρι να γινει η ανατροπη ειμασταν ετσι κι αλλιως καλυτεροι 11 vs 11 πρεπει να αυτοκτονησουμε πλεον για να το χασουμε θελει ομως σοβαροτητα δεν εχει τελειωσει τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα