Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

YES! Ωραια. Μακαρι να μεινει και ο Πεδρο και ο Τσαβι αν γινοταν. Οσο πιο ιδιοι μεινουμε τοσο καλυτερα. Εκτός του οτι ο Τσαβι δεν πρεπει να φυγει!!

Ο Γεναρης ειναι μακρυα για ενδυναμωση. Βασικα το κλειδι ειναι ενα γενικα. Να μεινει ο Μεσι στα κιλα που ειναι τωρα. :-D Αμα αρχισει να τρωει παλι και παρει κιλα δεν θα ειναι και ο,τι καλυτερο. Ηδη στις τελευταιες 2 μερες που βλεπω τις φωτογραφιες που βαζει αρχισε τα κρουασαν και τα γλυκακια. :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.gazzetta.gr/football/article/757003/ntani-alves-emeina-edo-poy-me-agapoyn Ντάνι Άλβες: «Έμεινα εδώ που με αγαπούν...»

Η καρδιά τον οδήγησε στην υπογραφή του νέου συμβολαίου. Ο Ντάνι Άλβες υποστήριξε ότι η στροφή 180ο που έκανε στο θέμα της παραμονής του στη Μπαρτσελόνα, ήταν λόγω της αγάπης που αισθάνεται ότι λαμβάνει στον σύλλογο.  

Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν έτοιμος να πάρει τα... ήδη πακεταρισμένα πράγματά του και να φύγει από τη Βαρκελώνη, όμως έγινε η απόλυτη ανατροπή και είπε τελικά το «ναι» στο νέο συμβόλαιο που του είχε προσφερθεί για να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2017 (συν έναν χρόνο αν ενεργοποιηθεί η οψιόν).

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης, είπε χαρακτηριστικά:

«Έμεινα εδώ που αισθάνομαι ότι με αγαπούν... Αποφάσισα με την καρδιά μου και υπέγραψα. Ξέρετε, σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθούν και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους, όμως βρήκαμε κοινό σημείο επαφής με την ομάδα στις τελευταίες συζητήσεις που κάναμε. Είχα μιλήσει και με τον Λίο (Μέσι) και μου είχε πει “που θα πας; που θα βρεις καλύτερα από εδώ;” οπότε το σκέφτηκα και αυτό.

Στη φιέστα στο “Καμπ Νόου” είδα τον κόσμο να μας αποθεώνει, άκουσα το χειροκρότημα και κατάλαβα ότι με υπολογίζουν και με σέβονται. Έτσι έμεινα. Αγαπώ τη Μπαρτσελόνα και χαίρομαι πολύ που θα μείνει μαζί μας ο κ.Ενρίκε γιατί μας έδωσε ξανά κίνητρο και ενθουσιασμό για να παλέψουμε για όλους τους τίτλους».

Που αλλού θα βρείς καλύτερο κλίμα, καλύτερη πόλη, καλύτερους συμπαίκτες, και την ευκαιρία να κάνεις το repeat του χρόνου σε όλους τους τίτλους. Σοφή επιλογή.

• Like 1

http://www.gazzetta.gr/football/article/757003/ntani-alves-emeina-edo-poy-me-agapoyn Ντάνι Άλβες: «Έμεινα εδώ που με αγαπούν...»

Η καρδιά τον οδήγησε στην υπογραφή του νέου συμβολαίου. Ο Ντάνι Άλβες υποστήριξε ότι η στροφή 180ο που έκανε στο θέμα της παραμονής του στη Μπαρτσελόνα, ήταν λόγω της αγάπης που αισθάνεται ότι λαμβάνει στον σύλλογο.  

Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν έτοιμος να πάρει τα... ήδη πακεταρισμένα πράγματά του και να φύγει από τη Βαρκελώνη, όμως έγινε η απόλυτη ανατροπή και είπε τελικά το «ναι» στο νέο συμβόλαιο που του είχε προσφερθεί για να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2017 (συν έναν χρόνο αν ενεργοποιηθεί η οψιόν).

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης, είπε χαρακτηριστικά:

«Έμεινα εδώ που αισθάνομαι ότι με αγαπούν... Αποφάσισα με την καρδιά μου και υπέγραψα. Ξέρετε, σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθούν και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους, όμως βρήκαμε κοινό σημείο επαφής με την ομάδα στις τελευταίες συζητήσεις που κάναμε. Είχα μιλήσει και με τον Λίο (Μέσι) και μου είχε πει “που θα πας; που θα βρεις καλύτερα από εδώ;” οπότε το σκέφτηκα και αυτό.

Στη φιέστα στο “Καμπ Νόου” είδα τον κόσμο να μας αποθεώνει, άκουσα το χειροκρότημα και κατάλαβα ότι με υπολογίζουν και με σέβονται. Έτσι έμεινα. Αγαπώ τη Μπαρτσελόνα και χαίρομαι πολύ που θα μείνει μαζί μας ο κ.Ενρίκε γιατί μας έδωσε ξανά κίνητρο και ενθουσιασμό για να παλέψουμε για όλους τους τίτλους».

Άσε μας κουκλίτσα μου Ντάνι, ποτέ δεν ήθελες να φύγεις.

• Like 2

Άσε μας κουκλίτσα μου Ντάνι, ποτέ δεν ήθελες να φύγεις.

Θα του αυξησαν πιθανοτατα 2-3% απο αυτα που του εδιναν και σου λεει τελος παντων.... :-D

Δεν μπορω να καταλαβω παντως πως σκεφτοναι οι ποδοσφαιριστες στο θεμα χρηματων. Εαν παιρνεις 150000 ευρω την εβδομαδα τι διαφορά εχει απο το να παιρνεις 250000 ευρω/εβδομαδα ή 155000 ευρω/εβδομαδα ή 67000 ευρω/εβδομαδα?? ΚΑΜΙΑ!

Βεβαια ολοι αυτοι εχουν καβαλησει το καλαμι σε θεμα χρηματων οποτε σκεφτονται αλλιως.

Θα του αυξησαν πιθανοτατα 2-3% απο αυτα που του εδιναν και σου λεει τελος παντων.... :-D

Δεν μπορω να καταλαβω παντως πως σκεφτοναι οι ποδοσφαιριστες στο θεμα χρηματων. Εαν παιρνεις 150000 ευρω την εβδομαδα τι διαφορά εχει απο το να παιρνεις 250000 ευρω/εβδομαδα ή 155000 ευρω/εβδομαδα ή 67000 ευρω/εβδομαδα?? ΚΑΜΙΑ!

Βεβαια ολοι αυτοι εχουν καβαλησει το καλαμι σε θεμα χρηματων οποτε σκεφτονται αλλιως.

Εισαι πολυ large παντως ..

Γιατι αδικο εχει? Εγω δεν μπορω να χωνεψω που εφυγε ο Τσαβι να παει στο Καταρ...

Ηταν Πισω απο το Μεσι , δευτερος δηλαδη στο υψος μισθου! Του ελειπαν λεφτα και πηγε στο Καταρ? Αφου του κανανε προταση για αλλα δυο χρονια απο την Μπαρτσα....

Και αν ηθελε να φυγει ας πηγαινε σε αλλη ομαδα στην Ευρωπη. Δηλαδη πιστευει κανεις οτι θα μπει και θα παιζει με χαρα? Θα βλεπει το Τσ.Λιγκ ή το Ισπανικο και δεν θα ζηλευει?

Για να φυγει ο Τσαβι να παει Καταρ σημαινει πως θα βαζει καθαρα στην τσεπη του τουλαχιστον +40%.  Μην κοιτας τα νουμερα που βγαινουν στην δημοσιοτητα. Eκει "κατω" δεν εχει income taxes, εφοριες, μλκιες + δεν ξερεις τι θα παιρνει απο τηλεοπτικα, διαφημισεις, μπλουζες + δεν ξερεις και τι λεφτα θα παρει under the table που δεν θα εμφανιστουν πουθενα παρα μονο στην τσεπη του.

• Like 1

Διαβαζω οτι πιεζουμε πολυ για να παρουμε τον Πογκμπα. Ειμαι ο μονος που θεωρω οτι δεν χρειαζομαστε τετοιο παιχτη αυτη τη στιγμη?

Και εξηγουμαι: Ο Πογκμπα καθαρο 6αρι δεν ειναι. Οποτε θα βγει ο Ρακιτιτς ή ο Ινιεστα για να παιξει? Νομιζω οτι κατι τεοιο θα ηταν λαθος.... Καλυτερα να κοιταξουμε να παρουμε εναν παιχτη για back up του Ινιεστα με στοχο να τον διαδεχτει σιγα σιγα και εναν παιχτη που θα ξεκουραζει τον Ρακιτιτς.

Ενας θεσμος/βραβειο που αρχισε μολις πριν 2 χρονια, απο τη σεζον 2013-14, αυτος του καλυτερου παικτη του μηνα(για το Ισπανικο πρωταθλημα).

Εχουμε συμπληρωσει λοιπον 18 αγωνιστικους μηνες οπου εχουν βγει οι 18 καλυτεροι του μηνα ποδοσφαιριστες.

Εκπληξη προκαλει ο αριθμος του ποσες φορες βγηκε ο Μεσι καλυτερος παικτης του μηνα.

Απαντηση:

ΜΗΔΕΝ! Καμια φορα.

Ποσες φορες βγηκε παικτης της Μπαρτσελονα?

Απαντηση:

Επισης ΜΗΔΕΝ!

Οι παικτες του μηνα αναλυτικα:

55781c82aa482.png

Oι δηλωσεις του Λαπορτα!

«Γεια σας σε όλους. Όπως ξέρετε, κατεβαίνω στις εκλογές της Μπάρσα. Το κάνω για να καταφέρω η Μπάρσα να είναι και πάλι η Μπάρσα όλων. Νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ να προεδρεύσω του συλλόγου.

Έχω περισσότερη εμπειρία. Έχω τα μειονεκτήματά μου, τα οποία η πλειοψηφία γνωρίζετε, αλλά διατηρώ τις ίδιες αρχές. Για εμένα η Μπάρσα είναι κάτι παραπάνω από έναν σύλλογο. Αυτό, είναι μια δήλωση αρχών.

Είναι ένα μοντέλο στηριζόμενο, ξεκάθαρα, στον Κρόιφ, την Μασία, την Καταλονία και την Unicef. Ένας πολύ – αθλητικός σύλλογος και μια επαγγελματική οργάνωση που κάνει αυτό το μοντέλο να λειτουργεί.

Στην διάρκεια της εκλογικής περιόδου, θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις αυτό το μοντέλο συλλόγου. Για πολλά χρόνια δέχθηκα την στήριξη πάρα πολλών Μπαρσελονίστας. Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας, είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνω ξανά.

Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας. Χρειάζομαι την στήριξή σας περισσότερο από ποτέ. Αυτή την εκστρατεία πρέπει να την κάνουμε όλοι μαζί ώστε η Μπάρσα να είναι ξανά όλων. Σας ευχαριστώ πολύ. Visca el Barça i Visca Catalunya».

Πηγη: http://www.blaugrana.gr/2015/06/17/%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%B9%CF%86-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-unicef-video/

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...