Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μείνει δεν μείνει ο Άλμπα, η καλύτερη μεταγραφή της Μπάρτσα είναι ήδη εδώ και ακούει στο όνομα Ράφα Μπενίτεζ.

Πραγματικα ομως! Βαζω στοιχημα απο τωρα οτι τον Δεκεμβρη ο Ροναλντο θα κανει ευθεια δηλωση δυσαρεσκειας  προς τον Μπενιτεθ.

Δεν μιλαμε καν για το οτι τον Ροναλντο και τον Μπειλ θα τους βαλει απο τον Αυγουστο να κανουν προπονηση στα τακλιν γιατι θα τους πει να ξεχασουν ως βασικη προτεραιοτητα τα γκολ και πλεον βασικη τους προτεραιοτητα θα ειναι η αμυνα.

Ωραια καιροι ερχονται....

Απο την αλλη: 6χρονος Μεσι. :-D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διολου με απασχολει το αν παρει η Μπαρτσελονα ειτε ο Βουδας το κυπελλο. Αυτο που με νοιαζει ειναι η τσεπη μου κι επειδη η Γιουβεντους με εχει καψει καποιες φορες την κυνηγω επιμονα μεχρι να παρω πισω τα σπασμενα. Προσφατως εφερε 2-2 με τη Βερονα και ρεφαρα λιγο. Χανοντας το κυπελλο θαχω καλυψει ολη τη χασουρα. Ειδομεν!

Τη χασούρα λόγω Γιουβέντους εννοώ, ήταν γύρω στα 50Ε. Με το 20ρικο της Βερόνα έπεσε περίπου στα 30 οπότε με ένα 50ρικο θα είμαστε ΟΚ. Τώρα ο διάολος έχει και πολλά ποδάρια και δεν προτείνω σε κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο. Έχω το ιδίωμα να τσαντίζομαι και να κυνηγώ επίμονα όσες με καίνε. Τις προάλλες έκανα το ίδιο με τη Σεβίλλη (την έριξα 2πλο τελικό, άσχετα αν δε συνέφερε).

Τέλος πάντων για να επανέλθουμε στο θέμα, πιστεύω ότι το GG είναι πιθανότερο.

Διολου με απασχολει το αν παρει η Μπαρτσελονα ειτε ο Βουδας το κυπελλο. Αυτο που με νοιαζει ειναι η τσεπη μου κι επειδη η Γιουβεντους με εχει καψει καποιες φορες την κυνηγω επιμονα μεχρι να παρω πισω τα σπασμενα. Προσφατως εφερε 2-2 με τη Βερονα και ρεφαρα λιγο. Χανοντας το κυπελλο θαχω καλυψει ολη τη χασουρα. Ειδομεν!

Συγκλονιστικο!

• Like 2

Αντε να δουμε τι θα δουμε σημερα. Φυσικα στα χαρτια η Μπαρτσελονα ειναι το φαβορι αλλά σε εναν τελικο, παρα πολλες φορες αυτα πανε περιπατο. Η Γιουβεντους ιστορικα ειναι τεραστια φανελα και εκτός αυτου ειναι και Ιταλοι, ατιμη ρατσα ποδοσφαιρικα, οπου μπορουν να σε παιξουν σαν αλεπουδες τοσο εξυπνα, ωστε να σε νικησουν παρολα τα προγνωστικα.

Ειναι και καλη ομαδα βεβαια, κατεκτησε με περιπατο το Ιταλικο πρωταθλημα, πηρε και το κυπελλο Ιταλιας και εφτασε ως τον τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ με ευνοικες ομαδες ειναι η αληθεια, αλλά ειχε και τον μεγαλο σκοπελο της Ρεαλ Μαδριτης ομως, και τον ξεπερασε.

Οχι απλως δεν θα ειναι ευκολο αλλά θα ειναι δυσκολο για την Μπαρτσελονα. Οπως και για την Γιουβεντους. 50-50 δινω.

Οποιος το παρει κανει και το τρεμπλ. Η Γιουβεντους θα μπει στο κλαμπ των 7 Ευρωπαικων ομαδων που το εχουν καταφερει, ενω η Μπαρτσελονα θα ειναι η μοναδικη οπου θα εχει 2 τρεμπλ.

:-D

https://www.facebook.com/101GreatGoalsCom/videos/1143936942330634/

πολυ δυσκολο ματς προφανως

γενικα εχω κακο προαισθημα ενω ειμαι παντα αισιοδοξος

αν δε μπει γρηγορα το πρωτο γκολ εστω εως το ημιχρονο οι της γιουβε θα παιρνουν τα πανω τους και θα πιστευουν ακομα πιο πολυ οτι μπορουν με οτι αυτο συνεπαγεται

ευτυχως μετα απο χρονια εχουμε δειξει οτι ακομα και αν  μας εγκλωβισουν στον κλασικο τροπο παιχνιδιου μας εχουμε βρει και αλλες τακτικες για να παιρνουμε τα ματς

και επισης εχω εμπιστοσυνη στο κεντρο και την αμυνα οτι δε θα φαμε πολλες φασεις στην αντεπιθεση αν και για να γινει η ζημια μιση φαση χρειαζεται

ελπιζω και ο διαιτητης να ειναι οκ και να μην εχει καμια ομαδα παραπονο

ας παιξουμε επιτελους και ενα ματς που να μη χρειαζεται να κερδισουμε και το διαιτητη

ο ινιεστα για μενα θα ειναι ο πιο σημαντικος παικτης για το ματς.το κεντρο τους ειναι το δυνατο τους σημειο

ευτυχως σε ολα τα μεγαλα ματς ο αντρες κανει αυτο που ξερει οποτε δεν περιμενω κατι λιγοτερο σημερα

νομιζω το αξιζουμε βαση μπαλλας σε ολη την πορεια της διοργανωσης

αν το παρει η γιουβε παντως αποκλειοντας ρεαλ και μπαρτσα θα το αξιζει ασχετα αν ειχε καλες κληρωσεις πιο πριν

περιμενω κλειστο ματς με πολλα φαουλ ειδικα στο λεο για να μας κοψουν το ρυθμο

ειναι μανουλες σε κατι τετοια οι ιταλικες ομαδες

• Like 1

Ραντεβού με την ιστορία απόψε. Αν το πάρουμε, θα γίνουμε η μοναδική ομάδα στα χρονικά που θα έχει 2 τρέμπλ στο παλμαρέ της. Θεωρώ οτι οι Ιταλοί θα καταρρεύσουν απο νωρίς, αν και γενικά αν κρίνουμε απ' το άστρο τους φέτος μάλλον θα μας δυσκολέψουν λίγο περισσότερο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Εγω παντα τα φοβαμαι τετοια παιχνιδια γιατι αμα φας το γκολ πρωτος μετα δεν γυρναει ευκολα το παιχνιδι...

Τωρα διαβαζα οτι πηραμε τον Βιδαλ απο την Σεβιλλη!

Ηθελα να γραψω και μερικα πραγματα για καποιους παιχτες  και τον προπονητη:

• Bravo: Επιτελους νιωθουμε σιγουροι στην αμυνα... Δεν ειναι ο σουπερ τερματοφυλακας αλλα ειναι φοβερα σταθερος και οποτε χρειαστηκε μας εσωσε! Ισως αδικο γι αυτον που δεν αγωνιστηκε ουτε λεπτο στο Τσ. Λιγκ.

• Ter stegen: Οπως ειπε και ο Τσαβι ισως βρηκαμε τερματοφυλακα για τα επομενα 10 χρονια... Στο στυλ μου θυμιζει πολυ Νοιερ, που φυσικα δεν εχει ιδιο σωματοτυπο, ειναι πολυ καλος στις τοποθετησεις του και πραγματατικα δεν ξεχωριζεις πιο ειναι το καλο του ποδι αφου ειναι αψογος και με τα δυο.

• Mathieu: Αλλος ενας "αμπαλος" που ηρθε στην ομαδα... Τελικα εμενα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τον Μασερανο σαν στοπερ και νομιζω εχει συμβαλλει και αυτος στην αμυντικη λειτουργια μας φετος. Επισης παροτι ψηλος ειναι αρκετα γρηγορος.

• Rakitic: Στην αρχη δεν μου αρεσε, αλλα οσο περνουσε ο καιρος με διψευσε! Εχει πολυ καλα ποδια, τρεχει και πιεζει διαρκως, βοηθαει αμυντικα και επιθετικα και δειχνει να ταιριαζει απολυτα στην ομαδα.

• Suarez: Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει  :-D ! Γουσταρω που τον βλεπω να ξεσκιζεται, να ειναι παθιασμενος και να μαρκαρει φουλ. Ηταν ο επιθετικος που χρειαζομασταν τοσο καιρο... Δυνατος, γρηγορος βαζει γκολ, πασαρει και το πιο σημαντικο τραβαει αμυντικους και ανοιγει πολλους χωρους..!

• Luis Enrique: Ολοι βιαστηκαν να τον φανε και τον εβριζαν διαρκως. Τελικα εκανε αψογη διαχειρηση, εφτασα η ομαδα μετα τον Φεβρουαριο που αρχιζαν τα δυσκολα σε σουπερ κατασταση και πολυ ξεκουραστη και επιτελους βλεπουμε ξανα ομορφο ποδοσφαιρο! Στα θετικα οτι εμαθε στην ομαδα να επιτιθεται με διαφορετικους τροπους και εδεσε την αμυντικη της λειτουργια.

Σκούρα τα πράγματα απόψε. Αν καταφέρουμε να μη φάμε γκολ στο πρώτο ημίωρο, θα είμαστε τυχεροί. Τουλάχιστον να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

firewalker_mode off

στο ηρακλειο κρητης οποιος δεν εχει νοβα σημερα μαλλον δεν βλεπει τελικο.

οπως γινεται εδω και αρκετους μηνες τα κρατικα καναλια παιζουν οποτε θελουν, ή ολα παιζουν ή ολα δεν παιζουν. Συνηθως δεν λειτουργουν

Δεν ξερω πως μου κολλησε αλλά (προ)βλεπω οτι θα φαμε 2 γρηγορα γκολ(απο κορνερ/φαουλ με 2 κεφαλιες), και θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε. Και το 2-0 δεν γυριζει και θα καταληξει σε ηττα μας με 3-1(1 γκολ θα το βαλουμε δεν μπορει, αλλά θα φαμε και αλλο με τα κενα που θα αφησουμε πισω).

Ελπιζω να πεσω πανηγυρικα εξω!

στο ηρακλειο κρητης οποιος δεν εχει νοβα σημερα μαλλον δεν βλεπει τελικο.

οπως γινεται εδω και αρκετους μηνες τα κρατικα καναλια παιζουν οποτε θελουν, ή ολα παιζουν ή ολα δεν παιζουν. Συνηθως δεν λειτουργουν

ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ! (για καποιον φιλαθλο, μην αρχισει κανείς το εχουμε τοσα προβληματα το Τσαμπιονς Λιγκ μας μαρανε).

Δεν ξερω πως μου κολλησε αλλά (προ)βλεπω οτι θα φαμε 2 γρηγορα γκολ(απο κορνερ/φαουλ με 2 κεφαλιες), και θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε. Και το 2-0 δεν γυριζει και θα καταληξει σε ηττα μας με 3-1(1 γκολ θα το βαλουμε δεν μπορει, αλλά θα φαμε και αλλο με τα κενα που θα αφησουμε πισω).

Ελπιζω να πεσω πανηγυρικα εξω!

Ρίχνεις 10 ευρώ και περιμένεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...