Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/barcelona/alves-den-me-ektima-h-mpartselona.3490445.html

Άλβες: "Δεν με εκτιμά η Μπαρτσελόνα"
Ο Ντάνι Άλβες δεν απάντησε ξεκάθαρα για το μέλλον του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ωστόσο όπως τόνισε νιώθει πως η δουλειά του στην Μπαρτσελόνα δεν εκτιμάται όπως θα έπρεπε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντάνι Άλβες:

"Αισθάνομαι ότι η ομάδα δεν με εκτίμησε όπως θα έπρεπε. Όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι πιο ανακοινώσιμο. Έχουμε μπροστά μας τους δύο τελικούς για το Κύπελλο Ισπανίας και το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά θα πάρω την απόφασή μου.

Θεωρώ, πάντως, ότι δεν μου έχουν συμπεριφερθεί απόλυτα σωστά... Αυτή τη στιγμή είμαι με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, όμως, αν θέλει ο πρόεδρος να με κρατήσει, πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει σε αυτές τις λίγες μέρες που έχουν απομείνει".

Οχι και το καλυτερο κλιμα απο τον βασικοτατο δεξιο μπακ, με 2 πολυ κρισιμους(ειδικα με εναν τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ) εν οψει.

Πολυ κακο ολο αυτο.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειπε στη συνεχεια οτι θελει να συγκεντρωθει και να δωσει το 100% στους 2 αγωνες χωρις να σκεφτεται αλλα πραγματα που θα του αποσπασουν την προσοχη γιαυτο και θα αποφασισει μετα το τελος αυτων οποτε δε νομιζω να εχουμε θεμα

ειδικα αν ειναι τα τελευταια του ματς πιστευω θα θελει να φυγει με καλες εμφανισεις αλλα και γενικα δε νομιζω να επηρεαζεται παικτης που θα παιξει τελικο στη μεγαλυτερη διοργανωση

http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/barcelona/alves-den-me-ektima-h-mpartselona.3490445.html

Άλβες: "Δεν με εκτιμά η Μπαρτσελόνα"
Ο Ντάνι Άλβες δεν απάντησε ξεκάθαρα για το μέλλον του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ωστόσο όπως τόνισε νιώθει πως η δουλειά του στην Μπαρτσελόνα δεν εκτιμάται όπως θα έπρεπε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντάνι Άλβες:

"Αισθάνομαι ότι η ομάδα δεν με εκτίμησε όπως θα έπρεπε. Όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι πιο ανακοινώσιμο. Έχουμε μπροστά μας τους δύο τελικούς για το Κύπελλο Ισπανίας και το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά θα πάρω την απόφασή μου.

Θεωρώ, πάντως, ότι δεν μου έχουν συμπεριφερθεί απόλυτα σωστά... Αυτή τη στιγμή είμαι με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, όμως, αν θέλει ο πρόεδρος να με κρατήσει, πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει σε αυτές τις λίγες μέρες που έχουν απομείνει".

Οχι και το καλυτερο κλιμα απο τον βασικοτατο δεξιο μπακ, με 2 πολυ κρισιμους(ειδικα με εναν τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ) εν οψει.

Πολυ κακο ολο αυτο.....

Τώρα είναι που θα σκυλιάσει για να αποδείξει τί μπορεί να κάνει.

Άμα είναι να σκυλιάζει μόνο όταν τον αμφισβητούν όμως, στο καλό να πάει.

Προσωπικά τον θεωρώ αρκετά υπερεκτιμημένο παίχτη, όχι λίγος για το επίπεδο της Μπάρτσα, αλλά όχι και αναντικατάστατος.

• Like 1

Τα καλύτερα χρόνια είναι πίσω του. Ουσιαστικά μετά την σεζόν '10-'11 δεν ήταν ποτέ ξανα ο ίδιος. Φέτος έπαιξε αρκετά καλύτερα γιατί ήταν σε contract year, κλασσικά. Για μένα κακώς γίνεται τόσος μεγάλος ντόρος. Θές; Μένεις. Δεν θές; Στο καλό.

• Like 1

Τα καλύτερα χρόνια είναι πίσω του. Ουσιαστικά μετά την σεζόν '10-'11 δεν ήταν ποτέ ξανα ο ίδιος. Φέτος έπαιξε αρκετά καλύτερα γιατί ήταν σε contract year, κλασσικά. Για μένα κακώς γίνεται τόσος μεγάλος ντόρος. Θές; Μένεις. Δεν θές; Στο καλό.

Ο ντορος γινεται κυριως επειδη δεν υπαρχει ισαξιος αντικαταστατης και δε μπορουμε να κανουμε μεταγραφες μεχρι τον ιανουαριο

μονο γιαυτο

από τον άλβες των 3 τελευταίων χρόνων και εγώ καλύτερος είμαι.

Χαχα, ωραιος ρε Τζονιμποι!

Τον λατρευεις τον Αλβες, οσο και εγω, οπως βλεπω.

Τον ευχαριστουμε πολυ για την προσφορα και του ευχομαστε να βρει καπου αλλου να κολλησει τα τελευταια ενσημα του.

- Ο Πικέ θα συνεχίσει στην Μπάρσα;

«Εγώ θα σταματήσω την καριέρα μου στην Μπάρσα. Δεν ξέρω πότε, όσο πιο βετεράνος, καλύτερα. Το έχω πολύ ξεκάθαρο, δεν με βλέπω να φοράω άλλη φανέλα. Βλέπω, όμως, ότι αν του χρόνου δεν κάνω, εγώ σταματάω στα 29 μου χρόνια. Δεν φαντάζομαι αυτό το άθλημα χωρίς την Μπαρσελόνα. Ήμουν στην Σαραγόσα, στην Γιουνάιτεντ, είχα εμπειρίες στην Αγγλία. Στην Ισπανία, έξω από την Μπάρσα, που θα πάω; Δεν με βλέπω σε άλλον σύλλογο. Δεν ξέρω αν θα τα παρατήσω σε ένα ή δύο χρόνια. Ελπίζω να είναι σε εφτά ή οκτώ. Ούτε Κατάρ, ούτε Ηνωμένες Πολιτείες. Την ημέρα που θα αποφασίσω να φύγω, θα τα παρατήσω».

Moυ αρεσε πολυ η απαντηση του Πικε στην παραπανω ερωτηση!

• Like 1

δεν ειναι ευκολο το ματσακι

εχει καλη ομαδα η μπιλμπαο

11αδα αποτι φενεται ολοι κανονικα.ξεπερασε ο λουις το προβλημα

με την μπαλλα που παιζουμε ολοι την κουπα περιμενουν και θα ερθει μαλλον ευκολα μονο αν η τριαδα μπροστα κανει γκολ τις φασεις που σιγουρα θα βγαλουμε

ενα ματς ειναι και οι τελικοι κρυβουν παντα εκλπηξεις

δε θελει και πολυ σε μια μετρια βραδια να εισαι αστοχος στην τελικη προσθαπθεια και να στραβωσει

αν και εχουμε μεγαλη εμπειρια απο τελικους

3-1 προβλεψη σκορ με msn να σκοραρουν και οι 3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...