Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Barcelona made Dani Alves (32) a new offer, but the player rejected it and ended the negotiations. PSG and Man City are interested. [sport]

177 retweets59 favorites
Απάντηση
 Κοινοποίηση177
 Αγαπημένο59
Περισσότερα

Barcelona right back Dani Alves (32) has decided to leave at the end of the season. He will give a press conference on Tuesday. [sport]

απο το πουθενα

ενω ειχε αλλαξει σταση ξερει οτι ειναι αναντικαταστατος στη μεγαλυτερη ομαδα και τελικα του εδωσαν αυτο που ζητουσε απο την αρχη της χρονιας και ειχαν την κξοντρα με τη διοικηση (2+1 δλδ)

πολυ ασχημη εξελιξη

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τεραστια απωλεια ο Αλβες. Ενας παικτης που ειχε ζυμωθει στο συστημα της Μπαρτσελονα και ταιριαζε ΑΠΟΛΥΤΑ. Και τον τελευταιο καιρο θυμιζει τον παλιο καλο Αλβες. Ακουραστος πανω κατω ολη την ωρα, ενα δυνατος κρικος της αλυσιδας του "πασινγκ-γκειμ" της Μπαρτσελονα, καλες σεντρες(επιτελους!), καλα σουτ, μεγαλη επιθετικη συμμετοχη και αρκετα καλη αμυνα.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

Ακομα πιο μεγαλη ΤΡΑΓΩΔΙΑ ειναι η φυγη του Τσαβι βεβαια που ναι μεν μεγαλωσε και δεν ειναι τοσο μεγαλη αγωνιστικη τραγωδια αλλά ειναι ενας απο τους στυλοβατες της Μπαρτσελονα τοσα χρονια, σχεδον η ψυχη της.... :(

• Like 2

Μεγαλύτερη τραγωδία θα είναι να φύγει ο Μέσσι και μετά ο Ινιέστα, τα υπόλοιπα τα φτιάχνουμε. Ο Τσάβι δεν είναι ουσιαστική απώλεια για προφανείς λόγους (τιμή και δόξα στην τεράστια αυτή παιχτούρα), ο Άλβες ναι, αλλά φαντάζομαι θα βρεθεί αντικαταστάτης.

• Like 2

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάει στο Κατάρ...? Ανάνεωση τ προτείνει κ η Μπάρτσα με αρκετά λεφτά. Αλλιώς Πήγαινε κάπου άλλου στην Ευρώπη!

Τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ αν Ήμουν ποδοσφαιριστής επίπεδου Τσαβι.

δηλωσε οτι δεν ηθελε αλλο κλαμπ απο ευρωπη γιατι δεν ηθελε με τιποτα να βρεθει αντιμετωπος με μπαρτσα

απο την αλλη προερχομενος απο τον παγκο οπως φετος εκανε πολυ καλα παιχνιδια ξεκουραστος και προσφερε πολλα 

νομιζω 2 χρονια σε αυτο το στυλ τα ειχε ακομα ανετα ουτε εγω μπορω να καταλαβω αυτη την αποφαση

λογικα θα θελει να παιζει πιο πολυ αλλα και μονο ο ανταγωνισμος εκει που παει ειναι 10 φορες χειροτερος απο τις προπονησεις της μπαρτσα

τι να πω

• Like 1

Δεν το πιστευω οτι δεν θα παιζει ο Τσαβι στην Μπαρτσελονα του χρονου. :( Χανεται κατι απο την ομαδα, ενα κομματι της καρδιας της.

Πολυ βλακωδης αποφαση(ισως ηθελε να χαλαρωσει λιγο και ειχε κουραστει απο τοσα συνεχομενα εντονα χρονια πρωταθλητισμου.)

• Like 1

Προσωπικά δεν νομίζω πως είναι και τόσο απόφαση Τσάβι να πάει στο Κατάρ, μάλλον παιχνίδια των χορηγών είναι και τον έφεραν προ τελετεσμένων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...