Rabican Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Φοβάμαι τραυματισμό από τους ξυλοκόπους που αντιμετωπίζουμε. νομιζω η ατλετικο εχει φημη στο κλαδεμα μεσσι.. με τον αλλον τον ουιφαλουσι και κανα 2 αλλους ξυλοκοπους.. χρονια τωρα! συγχαρητηρια στην ομαδα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 To να βλεπεις τον Τσαβι να κλαιει και να συγχαιρει εναν εναν ολους τους ανθρωπους της ομαδας μαλλον ειναι ενα σημαδι οτι τελικα φευγει.... Περυσι ο Πουγιολ και φετος αυτος. Κριμα ρε γαμωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μαγιένκο κλασσικός σφαγέας-ράμπο ειδικών αποστολών εδώ και χρόνια. Δεν μου κάνει εντύπωση. Έστω και μισό-μηδέν πάντως αρκούσε και έτσι και έγινε γιατί σε πιθανή γκέλα η πίεση θα ήταν πολύ μεγάλη τελευταία αγωνιστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ποστ μην μπεις σε αυτη τη συζητηση 1000 ατομα να ρωτησεις ζητημα να βρεις 10 να συμφωνουν μαζι σου αστο ξεχνα το Φιλικά πάντα 10 στους 1000 ξέρουν κανονισμούς ποδοσφαίρου. Και σε αυτό που σου λέει έχει δίκιο. Βρες και ρώτησε έναν διαιτητή. Ίδια γνώμη με εσένα είχα και εγώ μέχρι που με διόρθωσαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 To να βλεπεις τον Τσαβι να κλαιει και να συγχαιρει εναν εναν ολους τους ανθρωπους της ομαδας μαλλον ειναι ενα σημαδι οτι τελικα φευγει.... Περυσι ο Πουγιολ και φετος αυτος. Κριμα ρε γαμωτο. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3084833/Xavi-glue-holding-Barcelona-keeps-Luis-Enrique-track-season-Treble.html για σενα και μονο Φιλικά πάντα 10 στους 1000 ξέρουν κανονισμούς ποδοσφαίρου. Και σε αυτό που σου λέει έχει δίκιο. Βρες και ρώτησε έναν διαιτητή. Ίδια γνώμη με εσένα είχα και εγώ μέχρι που με διόρθωσαν. ερωτηση: αν ειμαι αμυντικος σχεδον πανω στη γραμμη του τερματος (ας πουμε 1 μετρο απο αυτη) και ο επιθετικος σουταρει με την μπαλλα να πηγαινει καθαρα για γκολ και παρολαυτα εγω πεταχτω με υπερπροσπαθεια να τη διωξω με το κεφαλι αλλα βρισκει παραλληλα στο απλωμενο μου χερι και αλλαζει πορεια τι ειναι?? περιμενω απαντηση (δεν εχω καμια προθεση να τη διωξω με το χερι προσπαθω με το κεφαλι μονο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αν ο διαιτητής θεωρήσει ότι δεν έχεις πρόθεση δεν θα δώσει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 μαλιστα οποτε δεν υπαρχει κανονισμος που να λεει 100% ειναι η δεν ειναι ειναι στη κριση του διαιτητη ελα ομως που εχουν δωθει απειρα τετοια πεναλτι απο διαιτητες ενω φενεται ξεκαθαρα πολλες φορες οτι δεν υπαρχει προθεση ξερεις ομως γιατι τα σφυριζουν?? γιατι η κριση του διαιτητη που λεμε τοση ωρα ειναι οτι η φαση επηρεαζει αμεσα το αποτελεσμα και την εξελιξη του παιχνιδιου (πχ αν κοπει καποιο γκολ) και δε μπορουν να μη το δωσουν με λιγα λογια δεν εχει παντα ρολο το αν το θελε η οχι το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οταν μια ομαδα βγαζει σεντρα και η μπαλλα παει στο απλωμενο χερι του αμυντικου που πηδαει απλα για να κοψει την πορεια της και χωρις να το θελει η μπαλλα βρισκει στο χερι του και δινεται πεναλτι μιας και υπαρχει καθαρα αλλαγη πορειας της μπαλλας εκτος και αν νομιζεις οτι ολοι οι αμυντικοι ειναι χαζοι που εχουν κολλημενα τα χερια ελα ομως που γινεται πολλες δορες και αυτο και μη που πεις οτι υπαρχει ποτε περιπτωση καποιος απο αυτους να εχει προθεση να την κοψει με το χερι γιατι απλα δεν ισχυει οποτε φτανουμε σε αυτο που λεω εγω η ουτε οι διαιτητες ξερουν του κανονισμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 gas μην κανουμε την ιδια συζητηση, εδω εχει και διαιτητες το φορουμ και μας μαθαινουν μπαλιτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καταλάβετε ότι τα χέρια είναι μέρος του ανθρώπινου σώματος. Τί θα κάνουν οι παίχτες, θα τα κόψουν; Τρέχουν, πηδάνε, πέφτουν κάτω, τα χέρια συμμετέχουν στην κίνηση, δεν μπορούν να είναι συνεχώς κολλημένα στο σώμα και δεν νοείται παράβαση επειδή πάνω στο παιχνίδι η μπάλα βρίσκει το χέρι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Τα ειχα ξανααναφερει αυτα τοτε που οι οπαδοι τη Ρεαλ προσπαθουσαν να δικαιολογησουν τα πεναλτυ που παιρνανε αλλά μια επαναληψη δεν ειναι κακη: Φαουλ απο χερι, ειναι μόνο εαν ο παικτης εχει προθεση να παιξει τη μπαλα με το χερι! Δινουμε φαουλ απο χερι μόνο εαν εχει προθεση να παιξει τη μπαλα με το χερι αυτος που το κανει, και πρεπει ο διαιτητης να αναγνωσει την προθεση ή οχι του παικτη, γιατι υπαρχουν και εκει σαφεις οδηγιες και πολλες περιπτωσεις και οδηγιες(πχ δυνατο σουτ/κεφαλια απο μισο μετρο πανω στο χερι του αντιπαλου δεν το θεωρουμε ποτέ προθεση και αρα δεν ειναι ποτέ φαουλ ακομη και αν ειναι μπροστα στην γραμμη του τερματος και εμποδιζει την μπαλα να μπει μεσα! Εξαιρεση οταν ο παικτης εχει τελειως απλωμενα, οριζοντια πχ τα χερια του, οποτε εκει θεωρουμε οτι ειχε προθεση, οτι προνοησε δηλαδη να απλωσει τα χερια του μπας και χτυπησει η μπαλα πανω του. Εκει θεωρεις προθεση ακομα και αν ειναι απο μισο μετρο.).Ετσι λοιπον:ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ καθολου ως προς το αν ειναι φαουλ απο χερι, το τυχον πλεονεκτημα που θα αποκομισει ο παικτης ή οχι!Μόνο η ΠΡΟΘΕΣΗ μετραει, ως προς το εαν ειναι ή οχι φαουλ απο χερι!Το τονιζουν σε ολους τους κανονισμους! Σε ολα τα σεμιναρια. Σε ολα τα εγγραφα. Παντου! ΠΡΟΘΕΣΗ. Τιποτα αλλο. Δινω και τους επισημους κανονισμους της ΦΙΦΑ(με τους οποιους παιζεται το ποδοσφαιρο και οχι τους δικους μας): http://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/law_12_fouls_misconduct_en_47379.pdf Απο εκει(δικο τους τονισμενο με κιτρινη γραμματοσειρα για εμφαση το deliberate): Το κειμενο μιλαει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ως συνθηκη για να δωσεις φαουλ απο χερι!ΔΕΝ μιλαει ΠΟΥΘΕΝΑ για κανενα πλεονεκτημα που θα αποκομισει ο παικτης! Διοτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ εαν θα αποκομισει πλεονεκτημα ή οχι ως προς το εαν δωθει ή οχι φαουλ. Το αν θα αποκτησει και τι ειδους πλεονεκτημα εχει σημασια μόνο ενα θα δωθει κιτρινη ή κοκκινη ή καθολου καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ρε παιδια για να μαθω ρωταω μπορει να ειμαι και λαθος παντως αυτο που λεω μου ακουγεται εντελως λογικο οπως ομως λογικο ειναι και αυτο που λεει ο κιριλεμαν αν και αναλυσα τις περιπτωσεις πο πανω ξεχωριστα οποτε περιμενω απαντηση απο τον basilisc πανω σε αυτα που εγραψα σωστος και ο κιριλεμαν αλλα ειναι λιγο πιο γενικο το σχολιο του ενω υπαρχουν ξεκαθαρα πολλες φασεις που φενεται να μην συμφωνουν παντα ολοι ακομα και διαιτητες ρε συ ποστ αυτο που λεω τοση ωρα και δε μου απανταει κανεις ειναι οτι ποτε δεν ξερεις αν εχει προθεση η οχι ο παικτης 100% οποτε διαχωριζονται οι περιπτωσεις εχω δωσει συγκεκριμενα παραδειγματα ακομα καποιος δε μου εχει απαντηση επαναλαμβανω για 1000 φορα εχουμε δει τοσες και τοσες φορες να δινεται πεναλτι ενω καθαρα δεν υπαρχει προθεση αν μου απαντησει καποιος γιατι σταματαω εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ρε παιδια για να μαθω ρωταω μπορει να ειμαι και λαθος παντως αυτο που λεω μου ακουγεται εντελως λογικο οπως ομως λογικο ειναι και αυτο που λεει ο κιριλεμαν αν και αναλυσα τις περιπτωσεις πο πανω ξεχωριστα οποτε περιμενω απαντηση απο τον basilisc πανω σε αυτα που εγραψα σωστος και ο κιριλεμαν αλλα ειναι λιγο πιο γενικο το σχολιο του ενω υπαρχουν ξεκαθαρα πολλες φασεις που φενεται να μην συμφωνουν παντα ολοι ακομα και διαιτητες ρε συ ποστ αυτο που λεω τοση ωρα και δε μου απανταει κανεις ειναι οτι ποτε δεν ξερεις αν εχει προθεση η οχι ο παικτης 100% οποτε διαχωριζονται οι περιπτωσεις εχω δωσει συγκεκριμενα παραδειγματα ακομα καποιος δε μου εχει απαντηση επαναλαμβανω για 1000 φορα εχουμε δει τοσες και τοσες φορες να δινεται πεναλτι ενω καθαρα δεν υπαρχει προθεση αν μου απαντησει καποιος γιατι σταματαω εδω Γιατι οι διαιτητες δεν εχουν τον posthelper να τους ποσταρει τους κανονισμους της Fifa να ενημερωθουν!! Ευχαριστημενος? Καλυτερη απαντηση δεν θα παρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Γιατι οι διαιτητες δεν εχουν τον posthelper να τους ποσταρει τους κανονισμους της Fifa να ενημερωθουν!! Ευχαριστημενος? Καλυτερη απαντηση δεν θα παρεις. Ε ναι οι κανονισμοι της ΦΙΦΑ δεν εχουν καμια σημασια και δεν εχει σημασια τι λενε εφοσον ξερουμε οτι οι διαιτητες δεν κανουν λαθη ενω οι κανονισμοι της ΦΙΦΑ ειναι εξ ορισμου λαθος, παρολο που ειναι αυτοι και μόνο αυτοι που μετρανε για ολα. Ποσο τραγικος εισαι για ακομα μια φορα.... Σε πειραξε το deliberate(προθεση) που εχει τονισμενο η ΦΙΦΑ(για να δειξει αυτο που φωναζω) και δεν εχεις τι αλλο να πεις, για αυτο και υπεκφευγεις να το σχολιασεις και σχολιαζεις αλλά αντι αλλων..... Ξυδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ας δούμε μια αλλη περίπτωση. Ο παικταράς αμυντικός εχεί κάνει το τάκλιν και εχεί διώξει την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος. Για κακή του τύχη όμως η μπάλα γυρίζει σε επιθετικό. Ο αμυντικός δεν το ξέρει αυτό γιατί είναι πεσμένος μπρούμυτα. Στηρίζεται στα χέρια του για να σηκωθεί χωρίς καν να βλέπει ότι ο επιθετικός σουτάρει (Για να καταλάβεις σαν να κανει κάμψη πάνω στη γραμμή, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω καλύτερα). Η μπάλα βρίσκει στο χέρι του φεύγει πλάγια. Αποκρούεται ακούσια πάνω στη γραμμή από το χέρι του αμυντικού και αυτό ειναι εμφανές. Είτε το πιστεύεις είτε όχι το ότι ήταν σίγουρο γκολ και αποκρούστηκε με το χέρι δεν έχει καμία σημασία. Εφόσον ο διαιτητής θεωρήσει ότι ο αμυντικός δεν το κανει επίτηδες δεν θα δώσει τίποτα. Άλλωστε τι θα έπρεπε να κάνει ο παίκτης; Να μείνει πεσμένος κάτω με μαζεμένα τα χέρια μέχρι να τελειώσει η φάση; Ο λόγος για τον οποίο δίνουν σχεδόν όλα τα χέρια στην περιοχή πέναλτι είναι γιατί ειναι συνήθως τόσο γρήγορη η φάση που δεν μπορούν να ειναι σίγουροι. Σκέψου την παραπάνω φάση να εκτυλίσσεται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και σκέψου την ίδια φάση να εκτυλίσσεται μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Ειναί προφανώς πιο αργή η κίνηση και θα ειναί πιο εύκολο για τον διαιτητή να βγάλει συμπέρασμα. Παρεπιπτόντως μην δίνεις πολύ σημασία σε αυτά που λένε οι Έλληνες εκφωνητές αγώνων γιατί μάλλον περισσότερα ξέρεις εσύ απο κανονισμούς παρά αυτοί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ε ναι οι κανονισμοι της ΦΙΦΑ δεν εχουν καμια σημασια και δεν εχει σημασια τι λενε εφοσον ξερουμε οτι οι διαιτητες δεν κανουν λαθη ενω οι κανονισμοι της ΦΙΦΑ ειναι εξ ορισμου λαθος, παρολο που ειναι αυτοι και μόνο αυτοι που μετρανε για ολα. Ποσο τραγικος εισαι για ακομα μια φορα.... Σε πειραξε το deliberate(προθεση) που εχει τονισμενο η ΦΙΦΑ(για να δειξει αυτο που φωναζω) και δεν εχεις τι αλλο να πεις, για αυτο και υπεκφευγεις να το σχολιασεις και σχολιαζεις αλλά αντι αλλων..... Ξυδι. Τα χερια που δινονται πεναλτι εντος περιοχης ειναι το 95% των φασεων. Το 95% των διαιτητων κανουν λαθος και το 5% ειναι σωστοι μας λες δηλαδη. yeah right. Εκτος απο ελαχιστες και πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις οπως αυτη που εγραψε ο basilisc που δεν ειναι πεναλτι, οταν ενα χερι ειναι απλωμενο μετα απο σουτ/κεφαλια/whatever, θεωρειται οτι υπαρχει δολος να κοψει την μπαλα. Γι αυτο και στα σουτ εντος περιοχης, ο αμυνομενος μαζευει τα χερια ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. Νιωσε την ζωη σου λιγο. Κατα τα αλλα, το ποιος ειναι τραγικος φαινεται απο τα ποσα ban εχεις φαει στο κεφαλι τον τελευταιο καιρο. Εχεις ποσταρει τουλαχιστον απο 5-6 διαφορα accounts και ξερεις γιατι? Γιατι χαζομαρες γραφεις σε ολα τα topics, μεγαλε μαθηματικε/σκακιστη/εραστη/αρχιδιαιτητη του φορουμ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα